29 November

Igår blev det inget bloggande för jag var waay to busy med annat, haha. ;)
Det blev en riktigt mysig kväll, med pojkvän, föräldrar, tända ljus, lussebullar, pepparkaksdeg, julmust och idol.
Milton fick sig en riktig upplevelse igår. Han fick följa med mig in till stan och hämta Alex. Han satt så snällt i mitt knä på bussen. Aaw, min lille tjockis hund! <3
Idag fick älsklingen hjälpa pappa att skotta snö. Haha, vad hemskt egentligen! Han åker ända från Göteborg för att träffa mig och så utnyttjar pappa honom till att skotta och hänga upp julgransbelysning. Jag tror att jag inte är den enda som älskar när min pojkvän är här helt enkelt.



Kvällsöppet på stan

Kom precis hem från stan. I och med att vi har lågkonjuktur så blir det automatiskt rea lite överallt, och ikväll så var stan öppet till 21 och det var rea i de allra flesta affärerna. Så varför inte passa på att köpa lite julklappar, när jag ändå vet vad jag ska köpa till alla. Pengarna sprudlade men nu är jag så gott som klar med mina julklappsinköp, bara mamma kvar.
Dagens mest irriterande grej var att jag beställt en DVD-box från discshop åt pappa (det var nån gammal vestern serie som släppts på dvd först nu). Jag visste att han jättegärna ville ha den så jag beställde den och idag fick jag en sån där lapp om att jag kunde hämta ut mitt paket och att det skulle kosta 425 kr. Det kändes ok liksom. Men sen så visar pappa att dom säljer samma jävla DVD-box på Hemmakväll för 269 kr. Så han pekar glatt på den och säger att han vill ha den i julklapp. Jag fick typ aggressionsutbrott och började gapa om 200 spänn i sjön och jag minns inte vad. Men pappa fattade ju då på en gång om att jag redan fixat boxen åt honom. hans förslag var att skicka tillbaka den som jag hade köpt, men det skulle bli samma pris i slutändan eftersom att man måste betala fraktavgift fram och tillbaka. Åh, va less jag blir. Om jag bara hade väntat en vecka till så hade jag sparat en slant på det. Jaja, gjort är gjort.   

Sko söder hade 50% på alla skor men när jag och Sara kom dit så var hyllorna rensade i princip. :'(
Folk är som rovdjur när dom ser rea skyltar och även gratis godis. Folk tränger sig fram för att få tag i en liten inslagen godisbit bara för att den är gratis. Folk är väl materiella och gratis är ju bäst. (Ja, även jag ingår i benämningen 'folk')
Jag slösade big money på KICKS och fick en söt, glittrig, liten nessesär med smink i. Skojjigt, jag vet inte riktigt vad allt var för något för jag hann bara rota lite snabbt i den. Får väl ta mig en titt senare. Kan tyvärr inte berätta vad jag köpt mer i och med att folk kan snoka och få reda på vad de ska få i julklapp, så n i får vänta lite.

Nu måste jag göra klart läxorna som jag så glatt struntade i för att gå på stan. Sen måste jag städa mitt rum innan jag går och lägger mig. Vill ju inte att min pojkvän ska få för sig att han är tillsammans med en liten gris. Hihi, som om han inte redan visste om det. Om jag har orken så ska jag lägga mig och läsa lite ur min bok när jag är helt färdig med allt. God natt, sov sött, dröm om alla små kryp ni mött!   



Mer på önskelistan!

Hittade några skor som jag förmodligen kommer att köpa till mig själv i julklapp om ingen köper om åt mig såklart. ;)


Röda pumps med träklack från Brandos.se. Tänkte att dom hade varit snygga tll någon kortare svart klänning till typ nyår eller någon annan fest. Sen till våren/sommaren så är dom ju skitsnygga till ett par stuprörsjeans.  





Svarta lackpumps från Asos.com. Passar vid samma tillfällen som dom röda. Om jag bestämmer mig för en lila klänning till nyår, vilket jag känt mig ganska sugen på, så blir det nog svarta pumps. Jag har ett par liknande nu, men klacken är högre på dessa. Vill bli lite längre när jag är med min pojkvän.  




Även om det är halt ute nu så skulle jag verkligen vilja ha dessa! Dom är så läckra. Finns på Asos.com. Kanske lite horvarning, haha, men fortarande läckra. ;)





.




26 November

Världens sötaste. Världens sämsta på att överraska. Fortfarande världens sötaste.
Min älskling verkar sakna mig väldigt mycket. Han kunde inte vänta fyra veckor till så han skulle överraska mig med att komma nu på fredag. Tyvärr så knäckte jag hans plan, så det blev ingen surprise. Men jag är verkligen glad över att han kommer, även om det bara är över helgen för jag har saknat honom så himla mycket. Få se in i hans ögon, kyssa han och bara få bo i hans famn, min Alexander!
 




Bite me!


"You are exactly my brand of heroin" - Edward
Nu ska jag börja läsa min bok, hihi!



today

Imorse satt jag med min yoghurt och kollade ut genom köksfönstret. Det var fortfarande mörkt ute, men gatlyktorna lyste upp den vita snön. Man kunde se de dagsfärska skoterspåren riva upp snön på andra sidan vägen. Funderade en kort stund på det där med skotrar. Men skoter?... kanske inte min grej.


Efter skolan så var jag och tränade. Det blev en mil på cykel idag. Jag tycker faktiskt att det är ganska trist att cykla men idag gick det en repris av Oprah Winfrey och det var om Sex and the City filmen. Så jag satte mig i maskinen närmast tvn, vilket då var en spinningcykel och sen cyklade jag tills Oprah var slut. Bra träning ändå! Sen tränade jag armarna lite, men jag har sån jävla träningsvärk sen i söndags. Ja, så är det när man är otränad.


Sen var jag och skulle lämna in min mobil. Bläh, nu är jag utan den i 3 veckor och det ser jag som ett handikapp. Men som tur är har jag ju en reserv mobil. Jaja, skickar jag in den en gång till efter denna så får jag ju en ny mobil av Air Call. Funderar nästan på att peta bort en knapp eller något för att få en ny. Men om jag inte får det då? Då har jag ju en ful mobil utan knapp. Det är kanske inte värt det i alla fall...


Skulle vänta med att köpa de sista två böckerna i Twilight serien och önska mig dem i julklapp istället, men jag kunde inte hålla mig. Köpte den tredje idag och skrev upp den fjärde på min önskelista. Nu har jag fått lön så snart ska jag sätta igång och köpa julklappar. Men jag måste verkligen anstränga mig för att inte köpa några till mig själv.


Eclipse, den tredje boken.



behöver inte säga mer..




Ett stycke skolfoto


Fick mina skolfoton idag.Ja, jag ser skum ut som vanligt.
Bara för att musche är supersexigt, rawr! ;)



En månad kvar till julafton, ahmagad!

Yisses va fort tiden går! Det är som Isabelle sa idag.

Jag: Det känns som att det redan är torsdag..
Isabelle: Asså, vänta 30 minuter så äre torsdag..

HAHAHA, det lät så gulligt när hon sa det men hon har ju en poäng för jag fattar vad hon menar.
Tänk nu har vi inte långt kvar på den här terminen, sen äre jullov! Wiiie! ^^
Det var världens snöstorm inatt och det höll sig kvar lite imorse med. Alla bussar var sena, flera hade kört av vägen och min buss var också påväg ner i diket. Jävlar, snacka om att jag naglade fast mig i sätet när jag kände att vi gled omkring på vägen. Jag vill inte dö på en buss, speciellt inte en äcklig Hertsöbuss!

När jag var på skolan så såg man hur alla kom springandes, försenade till deras lektioner och alla tjejer såg ut som tvättbjörnar runt ögonen - maskaran hade runnit lite överallt. Jag har då lärt mig av mina misstag från förra vintern och investerat i en vattenfast maskara. Helt utmärkt för dagar som denna och dagar då man vet om i förväg att man kommer börja gråta.

Under historialektionen så fick vi gå till vårats stadsarkiv och snoka. Vi fick bland annat se den gamla lulebon, och numera progarmledaren Gry Forsells skolfoton samt betyg. Alltså, alla gymnasiebetyg fram till 2002 finns lagrade i värsta källaren. Några kollade vad deras föräldrar hade haft för betyg. JVi tog även tillfället i akt och kollade vad våran Samhällslärare hade för betyg på gymnasiet. Haha, han hade en 1:a i samhällskunskap! Alltså var han icket-godkänd. Då vet man Mats, då vet man.. 
 
Juste, min pruttmobil är trasig igen. Äre sant? Äre möjligt? Den var ju nyss inne på reparation i 2 veckor. Ja, nu äre bara att skicka in den igen. Tur att man har en reserv iaf. Uppdaterar mer senare.



23 November

Bläh, det luktar fylla i hela huset. Nej, det är inte mitt fel utan pappas.
Sov jättedåligt inatt, blev väckt hela tiden av hunden och av pappa.

När jag väl somnade så drömde att jag var en isbjörn som sjönk genom isen. Jag kämpade och kämpade med kom aldrig upp på isen igen.Så nu är jag självklart jättetrött. Ska nog lägga mig tidigt ikväll. 

Jag har åtminstone varit duktig och varit på gymmet en sväng. Mötte Tobias när jag väntade på bussen. Det visade sig att han var påväg till samma gym som mig så vill höll ihop. Jag har det alltid roligt med honom, man kan inte låta bli att skratta. Vi disskuterade våra val av gymnasiellinje och insåg att  vi båda valt helt fel linjer. Vi borde gått estetiska-teater  då hade vi kunnat vara med i tv reklamer för Clerasil, Always Ultra och maskara. Eller jag hade iaf kunnat vara med i de sistnämnda reklamerna.
När han var och tränade på den "manliga sidan" av gymmet så försökte jag träna upp mina armar lite. Det gick väl sådär, kände mig väl inte så jättemotiverad till att träna idag för att jag känner mig så trött. Men det var ändå roligt med lite sällskap för omväxlingens skull. :)

Nu ska jag ta mig en låång dusch och sen kolla om det visas nått bra på burken ikväll.
Kramis!



22 November

Hiisan!
Imorse klev jag upp rätt sent ur sängen på grund av en viss söt människa, hihi.
Men när jag väl var uppe så åkte jag in till stan med Linn. Min tanke på vägen in till stan var att jag inte skulle köpa något till mig själv, utan jag skulle spana julklappar. Just nu har jag inte pengar till att börja köpa dom än, men man får ju spana in dom lite i förväg. Sen är det ju bara att hoppas att dom inte tar slut, men jag får ju ändå studiebidrag och lön snart. :)

Ja, men givetvis så sprack min plan om att inte slösa pengar. Köpte en lila tröja från Gina, men den var som tur var på rea så priset var rejält nedsatt. Annars hade jag nog aldrig fått för mig att köpa den. Har ni nån gång varit med om att ni köpt en tröja bara för att den var så billig, men sen har den bara hamnat där i garderoben och man kommer aldrig på ett bra tillfälle att använda den?  
Detta drabbar åtminstone mig ganska ofta. Men nu ska jag använda denna tröjan, så det så!
Sen blev det lite mysprat och fika på stan. Jag bytte ut min latte mot en varmchoklad idag, bara för att jag kände mig lite busig, men nu mår jag nästan lite illa. Det kändes som att den var FÖR söt på något sätt.

På tal om saker som är FÖR söta så ska nog ringa min baby och erkänna mina synder.
Jag har nämnligen sagt att jag inte ska köpa mer kläder på ett tag.. Oops, my bad!
Ikväll blire lugnt. Orkar inte hitta på något idag, är alldeles för trött. Hah!




Gårdagens biobesök

Ja, igår var jag & sara på smygpremiären av Twilight och mina förväntingar var höga.
Innan vi såg filmen så var vi och strosade runt på stan och jag flörtade lite med en i personalen på Sf, oroa er inte det var en äldre kvinna i kassan. ;)
MIna bajsbruna hundvalpsögon måste ha rört vid hennes hjärta för hon gav oss bättre platser än dom som jag egentligen hade bokat. När vi stod där och funderade på om det var värt att köpa popcorn så såg jag att det låg en helt hög med filmaffischer och skräpade. Vad gör dom egentligen med alla gamla affischer när dom byts ut? Jag kände mig som en liten reporter från barnprogrammet REA när jag gick fram till hon i kassan och frågade. Hon förklarade att Sf är tvungna att slänga allt sånt med reklam för filmer på. Dom får alltså inte ge bort eller sälja sånt till biobesökarna efter som att det finns andra företag som har rättigheter till att sälja posters och liknande efter att filmen har släppts. Just när jag nästan övertalat henne till att ge mig en poster så var det som att hon mitt i allt insåg att hon verkligen inte fick göra det. Så det blev ingen Twilight-affisch för min del igår. :( 
Även om jag förstår moralen i att inte ge bort affischer till en biobesökare, dels för att folk typ skulle slåss om dom och sen för att andra förlorar pengar på det, så tycker jag ändå att det är lite löjligt. Borde inte sf få rätt att sälja sånt? Rädda miljön!  Pappret går ju ändå rätt ner i soporna. Dom kan ju tjäna en slant på sånt och sen dra ner priserna på deras biobiljetter enligt mig.
När vi skulle in i biosalongen så var det samma snälla kvinna som rev billjetterna. Hon gav mig värsta smilet och önskade mig en trevlig kväll. Hoppades egentligen på att hon skulle säga: "Möt mig i gränden efter bion så får du din affisch." Men jag är tacksam för att hon var så trevlig mot mig ändå. Vissa som jobabr på Sf är så spydiga när man frågar om nått. Hon ska få ett presentkort på SF av mig i JULKLAPP, det förtjänar kvinnan! :D 

[OM DU INTE VILL VETA SPOILERS OM TWILIGHT SÅ SLUTA LÄSA HÄR!]

Nog tjatat om det, hur var filmen då? Ja, alltså i och med att jag hade så höga förväntingar på filmen så blev jag självklart besviken. Boken är ju så jävla bra så självklart borde jag tänkt redan innan hur svårt det är att göra en film som ska hålla samma mått som boken. Men det är ändå en söt, rolig och liiite spännande film, värd att se. Jag gillade inte hur dom utvecklade sitt förhållande i filmen. Det gick typ från "vi-pratar-inte-med-varandra" till "jag-följer-efter-dig" för att sedan sluta med "nu-är-det-du-och-jag-för-alltid". Vad fan var det egentligen? I boken så, liksom i verkligeheten, bygger dom upp ett förtroende för varandra genom att umgås och det är hela tiden så fina dialoger i boken som dom helt tagit bort i filmen. Det gick för snabbt framåt. Men som sagt, helt värdelös var den inte. Jag hade kanske inte stört mig så mycket på den om jag inte läst boken först, men samtidigt så tror jag att jag inte förstått en massa saker om jag inte läst den.
Haha, det satt en tjej brevid mig och Sara inne på bion. I varenda känslosam scen i filmen så satt hon och grät floder. Det var inget litet snyft utan hon lipade som om nån dött på riktigt. Jag började känna hur skrattet växte inom mig och jag jag visste att jag inte skulle klara av att hålla det inne. Jag satt och asgarvade utan ljud så hela jag hoppade upp och ner i stolen och varje gång som jag var påväg att samla mig så började Sara att skratta åt henne, tyst såklart. Det är så jobbigt när man vet att man verkligen INTE får skratta och så är man påväg att göra det ändå. Ja, jag grät glädjetårar så jag fejkade att det var av filmen jag grät. Nog snyftade jag nån gång under filmens gång, men hon.. behövde nog hjälp. Haha! 

Nu ska jag gå och städa mitt rum, det behövs tro mig. 


Bio är alltid bäst när man är två! ♥

 



20 November

Ska snart iväg in till stan och jobba. Här är det inga barn inblandade, det här är ett annat jobb som helt enkelt går ut på att jag ska föra fram mina åsikter inom olika projekt i Luleå kommun. (För att dom ska få höra ungdomarnas tankar om saker och ting). Jag får 200 kr för varje möte som jag är med på och dessutom så tycker jag att det är ett jätteroligt jobb.
Sist vi hade möte så skulle jag komma med förslag till Luleås inomhusfestival som är nästa år, -30 grader. Ska försöka få Game att sponsra oss så att det kan vara lite battles i Guitarr Hero och Singtar t.ex. Sen fick jag komma med lite förslag på lite entertainment. Björn Gustafsson var väl mitt mål, men han tackade nej i och med att han är upptagen med melodifestivalen under den perioden. 
Hur som helst så idag ska vi sammanställa hur vårat arbete har gått under det här året och det bjuds även på mat.

Efter jobbet blire smygpremiären av Twilight med Sara! Jag har längtat som en idiot hela veckan!
Får dela med mig av mina åsikter efter jag har sett den. ;)

Till alla ni som, liksom jag, älskar singstar så kommer det två nya spel alldeles lagomt till jul!
Singstar Disney & Singstar ABBA. (Gissa vems önskelista de kommer hamna på?)

   

Jag uppdaterar kanske mer lite senare om jag hinner. Kram på er så länge!



Vad roligt!

Gud va härligt att det är så många som faktiskt läser min blogg! :D
Jag blir glad i hjärtat. Kram på er! ♥



19 November

Jag är trött idag igen. Kanske beror det på att jag somnade sent eller så beror det på att jag hade värsta störda drömmen. Jag drömde att jag och Alex skulle ut och resan, vi fick erbjudanted att bo gratis hemma hos en familj. Vi tackade jag men när vi väl var där så insåg jag att familjen inte var vilken familj som helst utan familjen Fritzl. Ni kan väl inte missat historien om den familjen i Österrike? Pappan som höll sin dotter fånge i sin egen specialbyggda källare och sen gjorde henne med barn om och om igen? Jag vet att jag drömde om det bara för att Sara pekade på Skräckens källare, alltså boken om hela historien när vi gick förbi Bokia igår. Drömmen var iaf hur läskig som helst! Det var hur många Fritzl barn som helst som var helt hjärntvättade och de hindrade oss från att rymma. Huuh!

En annan anledning till varför jag är trött kan ju bero på att jag har jobbat med barnen idag. Dom var inte många men dom skrek och bråkade så att det lät som om de var det dubbla antalet.
Ännu en gång så undrar jag vart samhället är påväg när jag ser alla småpojkar bygga vapen av allt lego. På min tid så byggde man små hus och bilar. När slutade man med sånt? Jag hänger inte med. Dom kallar varandra för hora, utan att veta vad det betyder, dom lämnar skräp kvar på bordet efter att dom har fikat. Deras bortförklaring till det var att högstadie eleverna lämnar sina talrikar i matsalen. Är det där problemet sitter? Lär dom sig allt skit från töntarna i högstadiet? Näh, påminn mig att inte skaffa barn, eller om jag gör det så ska den inte få gå i skolan! Ungar idag skrämmer mig..

Jao, nu ska jag snacka med min älskling och passa på att vila lite. Inga mer mardrömmar inatt snälla nån!


Josef Fritzl
Hade inte du varit rädd om du drömde att du var fångad hos den här fulingen?



Utmaning

Jag har blivit utmanad av Mia att berätta lite saker om mig själv och det här är reglerna;

1. Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
2. Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
3. Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
4. Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

1.  Jag drömmer om att skaffa barn i 20-års åldern. Jag vet att man ska prioritera karriär och bla bla bla före man skaffar barn och jag ska se till att jag har en bra bostad, ett förhållande som jag känner är starkt nog att klara sig och så klart ett bra jobb. Det är alltså mina mål innan jag skaffar barn. Men jag vill alltså bli en relativt ung mamma! ;) 
2.  En fördom om mig är att jag är en pluggis. I högstadiet var det nog ändå mer så. Jag har alltid haft det lätt att få bra betyg. Jag behöver inte nöta in saker tack vare mitt minne men folks fördom om mig blir ju givetvis att jag sover med böckerna. Tro mig, det gör jag inte.
3. Jag gör fula poser framför spegeln. Haha, erkänn nu att jag inte är ensam om det. Om jag sminkar mig eller bara går förbi en spegel så gör jag alltid nån pose. Vet inte varför men det bara blir. :P
4.  Jag föredrar typ H&M eller Gina Tricot framför dyrare märkeskläder. Ibland händer det väl att det blir något dyrare plagg men herregud, det är ju verkligen inte därför som jag köper något - på grund av ett litet obetydligt märke. Du kan ju få betydligt fler klädesplagg på t.ex H&M. Det som kan vara lite tråkigt är ju att flera personer kan ha typ samma linne från gina tricot men det dör väl ändå ingen av?
5. Jag gillar inte läsk i alla dess former. Jag vet inte men jag har aldrig gjort det. Det är bubblorna i näsan, som jag sa när jag var liten. Alltid när man skulle på kalas som barn så fick man be om saft istället för fantan eller colan som stod på bordet. Jag har aldrig lärt mig att gilla kolsyra helt enkelt. Visst kan jag dricka det om jag tvingar mig själv men jag känner att eftersom det ändå inte är nödvändigt att dricka läsk så kan jag ju lika gärna skita i det och dricka vatten. (haha, va tråkig jag låter!)  
6.  Jag har det skit svårt att hitta bra skor! Det här är något som jag lider av, tro mig. Jag har storlek 35-36 och den storleken finns så gott som aldrig. Om det nu finns så tar den slut på en gång eftersom att skoaffärer köper in mest skor i storlekar 37, 38, 39.  På rean t.ex så är det bara "biffskor" kvar. Även om jag har svårt att hitta rätt storlek så hindrar det mig inte från att köpa skor. Haha, men dom sitter inte bra så det blir alltid inlägg och saker som kostar extra. För tillfället så har jag runt 35 par skor i min garderob, några oanvända. Oops!  
7.  Det finns ingen som betyder mer för mig än min pojkvän. Är det lite av en kliché att säga så om den man är ihop med? Man får tycka vad man vill om det men han är verkligen min bästa vän, min älskling, mitt allt. Han betyder mer än min föräldrar (och dom är ändå viktiga för mig). Ibland undrar jag om det är bra att vara så beroende av någon. Jag menar om det tar slut (hoppas jag självklart att det inte gör) så vet jag inte vem jag ska vända mig till. Jag skulle självklart att vilja ha kvar honom som min vän. Men om det skulle nog bli svårt för båda två och om han inte vill ha mig som vän så kan jag ju inte direkt tvinga honom. Skulle aldrig vilja ha honom ur mitt liv!


De som jag utmanar är:
Theres
Gabriella
Sara N
Eveline
Linnea
Carro
Michaela

LYCKA TILL!



18 November

Hej! Jag vaknade nyss. Var så sjukt trött efter skolan så jag däckade när jag kom hem. Men tanken var väl inte att jag skulle sova i tre och en halv timme. Hmm, får se om jag kan somna ikväll sen men det borde inte vara något problem. Jag är ju trots allt bra på att sova. ;)

Igår kväll så märkte jag att min tandställning (har en sån där man kan stoppa in och ta ut) hade gått av. Wtf? Den var knäckt på mitten, bara sådär. Så idag var jag hos tandläkaren och skulle få en ny. Ja, låt mig förklara mitt förhållande med min tandställning, som jag bara ska ha på nätterna. Jag är vääldigt duktig på att "glömma bort" att använda den. Det är inte bra egentligen eftersom att tänderna kan flytta sig och jag vill inte att det ska se lika hemskt ut som det gjorde förrut. *ryser* Till exempel så vill jag inte ha den när jag sover med Alex. Jag lespar som ett pucko och det ser inte så gulligt ut med värsta tråden över tänderna.
Men hursom helst, idag så kom en expert kom in och kikade på mina gaddar och konstaterade att jag inte behövde tandställningen nå mera. Det kändes som att han tänkte att jag ändå inte kommer att använda den om jag får en ny. Hallelujah-moment för min del!

Nu ska jag skriva klart min engelska läxa om Twilight och ringa min man. Bara två dagar kvar till bion! 
Krams! ♥



17 November

Ah, har huvudvärk just nu.
Skolan idag var rätt så lugn. Vi satt och surrade bort alla lektionerna som vanligt & vi hade musik i slutet av dagen och det  var inte mycket mer med det. Efter skolan var jag och pumpade muskler, haha not! Nej, men jag var i alla fall på gymmet och gjorde mitt bästa. ;P 

På kören idag så sjöng vi julsånger och gissa vem som fick julkänsla? Jo, Nathilii! Längtar så till julafton! Vill helst ha pengar så att jag kan köpa saker själv. Brukar bli bäst så. Men det är ändå roligare att få nånting mer av tomten än bara några kuvert. Man vill ju ha lite tomtepapper att slita loss. Så här är några av de saker som jag hoppas hamnar under granen i år! (Klicka på bilderna för förstoring)



Ett par vita converse! Matchar ju till i princip vad som helst.  
Ja, man behöver ju inte bara ha klackar på fötterna. Fast jag känner mig hemskt kort utan. Jag har för tillfället redan ett par röda converse, men jag använder typ inte dom. Därför att: 1. Dom är svåra att matcha till. 2. Dom ser för rena ut. (Hallå Nathalie, dom blir inte skitiga om du aldrig använder dom.)


Mitt alldeles egna "Carrie" halsband - fast självklart ska det stå Nathalie på det. ;P
Har alltid velat ha ett sånt. Påminner om dom där fula varianterna som man hade när man var liten. Ni vet, det var en massa bokstäver som dinglade omkring på ett svart snöre runt halsen i princip. Haha, sen kom den där halsbandet då man bara skulle ha en stor initial runt halsen. Men nu ska det vara Carrie inspererat, ge mig!


För att bli riktigt fin i håret så vill jag ha en Volyme Master från Björn Axén.
 Eller såklart en tid för klippning och färgning hos frissan.
(Fast det kan man ju inte stoppa i ett paket. Om inte i form av ett presentkort!)

Givetvis så är det massa kläder jag saknar men det är ändå sånt som jag känner att jag kan köpa själv om jag får pengar.
Nu blire dock till att skutta in i duschen och sen försöka plugga.
Pussen ♥



Babymania!

Nu ska jag visa det som jag menade förrut med H&Ms konstiga babymodeller.
(Hoppas de inte får men för livet nu!)
Haha, fast nu när jag ser dom tillsammans så ser dom ju söta ut!
Tänk er dom här ungarna om några år. Aawie! :')

    

Bilder från shop.hm.com/se/




16 November

Har just varit och "jobbat". Det var ju inte roligt att kliva upp tidigt imorse. Men Linns pappa var min dagens ängel och skjutsade oss så vi slapp ta bussen och det blev åtminstone lite mindre stress.

Jag har bestämt mig för att skriva en bra CV och börja skicka den åt lite olika håll. Jag måste skaffa mitt ett nytt jobb känner jag just nu. Egentligen handlar det inte om vad det blir för ett jobb, det är ju som bara bra om man provar sig fram med lite olika arbeten. Det ger en bara mer arbetserfarenhet, vilket är jättebra längre fram i livet!




Haha, hittade en jättesöt bild bland babymodellerna på H&Ms online butik.
Det här är ju lätt min framtida unge !  ; D
Och så helt klockren med en Superman pyjamas, sött!  ♥

Det finns så himla många konstiga ungar bland deras babymodeller också, sånna ungar som man inte förstår varför dom ens tar med. Nu känner jag mig lite taskig, men jag tror ju inte att ungarna kommer få men för livet bara för att jag kallar dom konstiga. Haha, ska se om jag kan lägga ut nå bilder på dom "mindre söta" ungarna lite senare när jag uppdaterar bloggen.

Nu måste jag dock plugga. Surt, men sant. Måste skriva och skicka in mitt Utopia till min lärare. Fattar inte varför jag har dragit ut på det så länge. Skulle egentligen varit inne innan höstlovet. Well, jag är ju seg av mig. Men nu ska det banne mig skickas in! Sen ska jag skriva klart min engelska reccension om Twilight.

Om jag någonsin blir klar med allt så ska jag hinna träna lite. Wish me good luck!
Krams! ♥



Bild från shop.hm.com/se/



Skön kväll

Det har varit en riktigt skön kväll. Linn kom hit och jag kände att jag fick prata ut lite, det behövdes.
Vi tog det bara lugnt, kollade lite på tv och åt lite toblerone och pratade om allt från love till julklappar : ) 
(Och jag som skulle försöka vara hälsosam numera! Får träna bort tobleronen imorgon.)

Vi hade inte direkt kunnat göra något speciellt ikväll i och med att vi ska upp och jobba imorgon bitti.
Bläh, där försvann min sovmorgon. Efter jobbet så ska jag in till stan och träna, inviga mina nya träningskläder!
Wiie, det är nästan så att jag längtar att få springa på det där förbannade rullbandet bara för att få ha på mig mina nya byxor. 

Nu har jag varit ute med Milton så han har fått bajsa av sig lite.
Ska nog ringa till min älskling och förgylla hans lördagkväll ; )

Sov så gott!  
 

        
                                                     
         Nu blire mys i sängen med Lilltussen! Klias lite på magen och naffsas i öronen, you know  ♥



15 November

Baby, don't worry be happy. Allt kommer att bli superbra, till och med bättre än förrut!  ♥

Igår så städade jag hela huset. Dammsög, skurade och, hör o häpna, skrubbade toaletten.
Det var väldigt äckligt kan jag meddela men den har aldrig varit renare än vad den är nu. *nöjdis*
Igår kväll så skulle jag egentligen ha varit med Linn. Men pappa hade gjort iordning för en mysigt hemmakväll och räknat med att jag skulle vara hemma med honom, så jag kunde inte dumpa honom. Jag var innekatt igår och vi myste med godsaker och idol på tv. Plus att vi hade ett trevligt prat om livet i allmännhet. 

Pappa har tjatat om hur dåliga vinterkläder jag har så idag väckte han mig tidigt för att ta med mig till Team Sportia för att dom hade 20% på deras sortiment just idag. Det blev en ny, stor, röd, vinterjacka - fjällräven - och sen nya träningskläder. Gud, va snällt av honom. Jag förstår inte vad som flugit i honom. Det finns säkert en baktanke med det hela, men det tänker jag inte bry mig om just nu. 

Nu ska jag äta lite nudlar och sen slänga mig i duschen. Kram så länge!




min nya gosiga, varma jacka! ♥




Bara du förstår ...

Förlåt mig, men det blir bättre så här. För alla.
Det är bara en vecka sen får vi ju se hur det går.
Jag vill bara vara på den säkra sidan,
 veta att vi inte gör något dumt.

Oroa dig inte. Kyss



Kwälls uppdate

Hujja, var precis ute med Milton och det brände på kinderna när man gick ut. Termometern visar -10,5 grader.
Jag fryser nu, men tänk då när den riktiga vintern kommer. Då flyttar jag utomlands - helt serriöst!



          Lilltussen på sin kvällspromenad <3                                                           
 Lilltussen på sin kvällspromenad <3                           Fullmåne, det innbär att jag kommer sova dåligt inatt..



 



13 November

Fy sjutton va underbart med en sovmorgon! Vaknade, klev upp ur sängen och när jag drog upp persiennerna så såg jag snö! Som en gåva från ovan, eftersom att jag klagade på att vi inte hade snö igår. Dock var det typ -8 grader idag. Brr.. kallt! Men jag kunde iaf ha på mig farmors raggsockar med gott samvete. Jag ringde henne idag och frågade om hon kunde sticka ett till par åt mig, som julklapp.
Hon har så lite att göra så hon uppskattar när man frågar om sånt och hon blir verkligen superglad när man berättar att man använder sakerna hon gör åt en. Åh, älskar min söta farmor, men jag saknar henne så fruktansvärt. Önskar att vi bodde närmare varandra. Jag har en förbannelse när det gäller avstånd. Hela min släkt, både på mamma och pappas sida bor långt ifrån mig, för att inte tala om min pojkvän som också bor långt bort åt helvete. Nåja, it's just my luck. 

Skoldagen har bestått av 2 föreläsningar och en stor håltimme. Vi skulle egentligen på en tredje föreläsning men det tog visst slut stolar inne i föreläsningssalen så alla fick inte plats.
"Gud va synd." *ironisk* Så jag och några till i klassen slutade tidigare.
Vi fick gå och kolla på en utställning som hette China Girl, som vi egentligen skulle kolla på imorgon. Eftersom att vi kollade på den idag så behöver vi inte gå och kolla på den imorgon. Yeay! 

Utställningen handlade om hur tusentals små kinesiska flickor "försvinner" varje år. Den var ganska hemsk och innehöll en väldigt massa hår från små kinesiska barn. När man lämnade utställningen så kunde man köpa olika saker relaterade till kina. Som till exempel lyckokakor.Jag funderade serriöst på att köpa en bara för skojs skull, och det gjorde Sandra med. Men sen berättade kvinnan i kassan att själva förutspåelsen i kakan stod på kinesiska. Jag strunade då i att köpa den, men kvinnan i kassan lyckades nästan övertala Sandra att någon hon kände kanske kunde läsa kinesiska. Vad gör flickebarnet då? JO, hon vänder sig mot mig och säger: "Men du kan väl kinsesiska?"  Jag höll på att skratta mig till döds!
Nej, jag kan verkligen inte kinesiska, men folk i min omgivning tycks tro att jag är kines eller så brukar de åtminstone skämta om att jag är det. Ett av mina smeknamn är t.ex Mao. 

Min mamma är thailändsk, därav mina kindben och konstiga ögon som inte ser nog "svenska" ut för andra. Jag kan bara snacka lite thailändska, men verkligen inte nå kinesiska, haha!

Juste! Dom har gjort om våran lilla shell-mack till 7 eleven! Whoho! Pappa och jag var inne och snokade bland deras sortement idag. Haha, händer det mycket i luleå undrar man då? Vi firade att det snart var lördag genom att köpa varsinn Ben & Jerry glass. <3



Dagens quote:
På ungdomsmottagningen. En man kommer fram från ingenstans med en korg full med kondomer. Han sträcker fram korgen till mig och Sandra.
Kondommannen: Kan jag fresta er med lite.. *viftar med korgen framför ansiktet på mig*
Kondommannen: Ja, det är ju torsdag så det är ju snart helg och så det kan ju behövas.
Jag: ... Ja, juste Sandra det är ju snart helg. Ta nu en.. *tar en ur korgen och är påväg att börja asgarva*



                                                         
            Min syn imorse!                                       Mao Zedong  (?)                       Nathalie Paulina Fransson  (?)



12 November

Hallå i lådan!
Jag kom just hem från jobbet. Det var lugnt och skönt idag, förrutom att en unge bestämde sig för att göra ett hakkors när vi pysslade. Öhm, vad är det för fel undrar man då? Alla andra ungar satt typ och gjorde ormar och hjärtan och så kommer den en kille som bara måste sticka ut och göra ett hakkors. Oh my gosh, vart är samhället påväg?

Jag är verkligen sugen på att åka utomlands just nu. Som Isabelle sa idag när vi gick från jobbet: Det är fan sjukt att man tycker att det är varmt när det är 2+ grader ute. För 2+ är egentligen inte varmt i huvudtaget! Och nu känns det bara som att det är mörkt hela tiden, eftersom att det inte har kommit någon snö som brukar lysa upp allt. Åh, igår kollade jag sista-minuten resor på internet och idag var jag till och med inne på Fritidsresor och fick en resekatalog. Vill bara bort från Luleå och kylan! Jag vill kunna ha mina ballerinaskor och mina pumps på mig!

Idag köpte jag och min bror (som fortfarande är sara) julklappar till varandra! haha, fortsättningen på Twilight. Jag stod inne på akademibokhandeln och stirrade förvånat på boken som faktiskt fanns där, för sist jag kollade så hade dom inga av böckerna. När jag stod där och höll boken i mina händer så kom Sara smygandes runt hörnet. Haha, hennes min var helt obeskrivlig. Hon såg som så chockad och besviken ut på samma gång. Hon hade tydligen letat efter boken igår men hon hade kollat i fel hylla så hon hade inte hittat dom, och nu stod jag där med ett exemplar i handen och det såg ut som att hon trodde att det var den enda boken som fanns kvar. Jag pekade lite mot bokhyllan och sa att det fanns en liten bok kvar. Hon kastade sig över den sista boken och så stod vi där tillsammans, lyckliga med var sitt ex av boken New Moon. Istället för att det skulle kännas som att vi slösade pengar på oss själva så köpte vi böckerna åt varandra. Smart va?  
Och vet ni, jag har just bokat 2 biljetter till förhandvisningen av filmen! En till mig, och en till Sara såklart. Jaa!

Nu har jag suttit och försökt samla ihop poäng på .
http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=118656

Snart har jag tjänat ihop till ett presentkort. Det är ganska lätt ändå. Klicka runt på lite olika sidor, tjäna ihop poäng och du får ett presentkort på Kicks med 250 kr.  Har ni lite att göra, så try it!

Nu ska jag dra och kolla på The Hills.
Yes, imorgon är det sovmorgon till 11.30!




10 November

Tjenis!

Tvingade mig själv att inte sätta mig vid datorn igår för att jag helt enkelt var tvungen att plugga. Om jag sätter mig vid datorn så sitter jag där i timmar. Snackar med folk på msn, kollar bloggar o bilddagböcker, kommer inte därifrån helt enkelt. Men jag hade franskaprovet imorse och inte gick det bättre för att jag hade pluggat. Bara jag klarar det så är jag nöjdis.

Ah, läser en helt galet bra bok just nu (den jag köpte i lördags). Den är på engelska och heter Twilight och är skriven av Stephenie Meyer. Finns även på svenska och då heter den Om jag kunde drömma.. tror jag. Hursom, om ni bara ska läsa en bok i år (nog för att detta året snart är slut, men nästa år då!) då ska det banne mig vara den här boken.
Den kommer även på bio nu den 21 November, men jag lovar att boken är bättre.
Den handlar om en tjej som förälskar sig i en kille som är lite speciell, och *tam tam tam* han visar sig vara en vampyr,
inte en såndär klassisk vampyr som inte tål sol och kan förvandla sig till en fladdermus utan en lite mer modern vampyr.
(Typ Angel i Buffy, för ni som sett på Buffy nån gång i livet. )

Okej, nu kanske min beskrivning låter lite kass men den är bättre än vad jag får den att låta just nu, I promise. Hela boken bygger på deras komplicerade förhållande. Han är vampyr och varje sekund så får han kämpa för att bokstavligt talat inte sätta tänderna i henne. Dom har så starka känslor för varandra och alla detaljer som beskrivs i boken gör att man känner med dom. Superbra bok! Om ni ändå inte tänker läsa den så kan ni väl iaf se filmen.  

Nu ska jag ringa min sötnos och störa honom lite.  Pussen på er !


                          



8 November

Kom just hem från stan. Har varit inne och tränat, köpt en farsdagpresent och en ny bok!
Missade yogapasset imorse för att det helt enkelt var för varmt & skönt att ligga i sängen.
Pappa försökte i alla fall väcka mig vid halv 8.

   Pappa: Nattan, skulle inte du på yoga?
   Jag: Uuhhm.... Zzzzz!

Jag har verkligen tappat all kondis för att jag inte tränat på 3 veckor pga att jag varit sjuk, bortrest och haft min pojkvän här. Men nu måste jag då ta tag i mig själv och börja med min regelbundna träning! Inga mer bortförklaringar Nathalie!
Nu måste jag plugga franska. Har prov på måndag och jag fattar absolut ingenting. jobbigt att behöva plugga på en lördag, men jag kan inte skjuta upp det till imorgon för då kommer jag inte att klara provet.

Well, well nu måste jag dra! Tjaråå!


Det får bli yoga på tisdag istället! ^^,



7 November

Klockan är typ 22 och jag är redan trött. Oh my god, börjar ålderdomen komma ikapp mig? Jag hade ju för fan sovmorgon idag, hur kan man vara trött om man sovit typ 11 timmar inatt? 

Skolan idag var egentligen inget speciellt förrutom på musiken. Vi framförde 7milakliv och det gick inte bra. Haha, jag var alldeles för nervös. Jag har en sån fruktansvärd scenskräck. Hatar att sjunga in public så att säga, men älskar ändå att sjunga.
Under bandets framträdande så stirrade jag bara ner i pappret med texten på. Tänkte för mig själv att det inte var någon i rummet utom jag och instrumenten. Funkade ju nästan, förrutom att det ändå lär konstigt och att det gjorde så att jag verkade väldigt tråkig som bara kollade ner i mitt papper. Om jag inte gjort det så hade det bara gått ännu sämre, tro mig.  Som grädde på moset så spelade min musiklärare in alltihopa på sin macbook (snygg, vit, apple laptop). Så vi ska typ få inspelningen av honom sen, kräks!

Såg på idol förrut där temat för kvällen var rocklåtar av Desmond Child som var gäst i juryn.
Mannen som ligger bakom alla goa gamla hits som Poison, I Was Made for Loving You, Heaven's on fire och många, många fler. Tyckte egentligen att alla var duktiga! Vanligtvis så brukar jag tycka att någon är mycket sämre än dom andra men idag tycker jag att det blir svårt att avgöra vem som ska ut.
Nåväl, om typ 5 minuter så får jag ju ändå veta det. 

Kevin är ju en riktig pärla! Det syns ju verkligen att han vill vinna och han ger allt när han sjunger. Jag tycker väl inte att han är en av dom roligare personligheterna i idol, typ under intervjuer och så men på scenen.. wow! Han klarade till och med temat svensk schlager bättre än de andra deltagarna och då hade han aldrig sjungit något på svenska förrut. Killen har talang. 

Lars, Lars, Lars.. Vad ska jag säga om dig? Han är ju duktig, det vet jag att han är. Men varför i hela fridens namn ska han slösa bort sin talang och bara svamla till det som när han framförde det börjar verka kärlek banne mig? Denna veckan skulle han också gå sin egen väg och bryta temat och sjunga någon låt som inte hade med Desmond att göra. En Nirvana låt. Nog framförde han det bra, men hade han inte bara kunnat göra som dom andra och följt temat, hittat en annan bra låt och framfört den serriöst? Måste han göra allt så komplicerat? Han har ju själv erkännt att han inte är ute efter att vinna idol och att han bara vill utnyttja programmet för att få pr så han kan fortsätta som artist på egen hand sen. Är det rätt att göra så? Vara med i ett program där det finns andra som skulle göra vad som helst för att vinna och så finns det en som går vidare varje vecka men inte vill vinna och den som hellre hade vunnit får lämna programmet. 

Nu måste jag se vem som får åka ut!



Lars åkte ut! Jag tycker att det var helt rätt, men samtidigt så tycker jag att det var jävligt synd för han är egentligen väldigt duktig. Han var en av mina favoriter under auditionturnén men han har egentligen bara gjort det svårt för sig själv. Jag tror inte att han åkte ut på grund av sitt främtrande ikväll utan för all negativ uppmärksamhet han fått inom media.


Bild från expressen.se



Min dag

Ja, jag missade första bussen men jag kom ändå inte sent! Whoho!
Historiaprovet gick åt helvete. Visste inte alls vad jag skulle skriva förrutom den första raden som gick jättebra.
Den indurstiella revolutionen Nathalie Fransson SPIN2
sen gick det bara utför. Shit the same, bara jag klarar mig så blir jag faktiskt nöjd.

Efter skolan åkte jag hem till mamma. Jag hade barit ätit en min snabbfrukost idag (kanske därför provet gick åt helvete) så jag blev överlycklig när mamma lagade thaimat åt mig. *mums*Jag hann till och med baka lite innan jag gick och jobbade.

Hela dagen så har jag känt doften av pannkakor. När jag vaknade inbillade jag mig att pappa lagat pannkakor till mig som frukost, men nejdå. I skolan tyckte jag att det luktade pannkaka i korridoren, när jag åkte hiss upp till mamma så kände jag det igen. Antingen så håller det på att slå runt för mig helt eller så försöker min mage att säga mig något. 
Hmm.. jag tror faktiskt att jag ska följa mina instikter och laga lite pannkakor, hälla på en massa sirap!
Yummie in my tummie. Nu fick jag den är gamla låten på skallen. Yummie, yummie, yummie I got love in my tummie...
HAHA! Va ful jag är! Ah, barnfetma + Nathalie Paulina Fransson = SANT!


Skorna som jag fick av Nemo. Det är lite Ronja Rövardotter över dom, men me like them alot! <3
Tyvärr fick inte mina fötter plats i dom när jag hade raggisarna på, så det fick bli ett par mindre roliga benvärmade.



6 November - The show must go on

Sovit äckligt lite inatt. Det vara för tomt i min säng. . .
Nu är det skola om 40 minuter. Bussen går om 10 minuter. Jag sitter i min sköna morgonrock med en drickyoghurt i ena handen och en stor kopp kaffe i den andra.

Naaw, jag fick ett par skor igår! Tur att man har en som förstår hur man gör mig på lite bättre humör i alla fall. :)
Tacktacktack, ska ha på mig dom idag. Fast dom är nog ganska hala och inte så varma, men det blir antingen ett par benvärmare till eller farmors stickade raggsockar.
 Kom just fram till att jag är sugen på raggsockar för som har så roliga färger! Hon stickade dom av restgarn så det är typ alla möjliga färger. 

Åh, jag vill egentligen stanna hemma men jag måste till skolan. Lämna in mitt Moulin Rouge arbete och göra historiaprovet som typ resten av klassen gjorde för 3 veckor sen. Bajs!

Nu måste jag gå och sminka mig, för just nu ser jag läskigare ut än vad jag gjorde på Halloween. Bussen går om 6 minuter.

Puss på er!



En glad liten överraskning

Åh, jag brukar alltid försöka lämna en liten kärleksnotering någonstans i Alex rum innan jag åker hem. Antingen har det varit på typ en lapp, eller som en anteckning i mobilen. Till exempel "Kom ihåg att jag älskar dig nu, imorgon och föralltid.  /Nathalie"

Testa att överraska varandra för responsen är oftast jättepositiv!

När jag grävde i min garderob (närmare bestämt i min låda med underkläder, hihi) så hittade jag ett jättefint inslaget paket där. Självklart blev jag lite förvånad men jag visste ju vem som lagt den där.. bland mina trosor och bh'ar, haha! <3
När jag öppnade det så var det ett supergulligt doftljus! Det luktar vanilj och på den så står det jag älskar dig och sen en helmysig text typ om att du är ljuset i mitt liv och min eld för dig kommer aldrig att slockna etc.
Han hade varit inne i stan och köpt den när jag var i skolan i måndags och sen gömt den, ja ni vet ju vars. Jag blev i alla fall väldigt överraskad och självklart jätteglad för att det var så gulligt gjort av honom. Det var som själva tanken som jag gillade. 

Åh, min lilla pussunge nu saknar jag dig bara mer! Ska tända ljuset ikväll så mitt rum får lukta vanilj! <3
 



5 November - Tears come streaming down my face

(Isabelle läs inte det här om du är på bra humör!)

Inatt, vilken jävla natt.
Jag låg på hans bröstkorg och tänkte det här är den sista natten på ett bra tag. Givetvis så började tårarna att rinna ner längst mina kinder och så småningom bilda en pöl på Alexanders bröst.
Jag vet inte hur länge vi försökte peppa varandra med ord som, "Det här klarar vi! Vi har ju gjort det förrut." Till slut gav båda upp och det blev så gott som tyst i flera minuter.
Allt jag såg var mörker. Allt jag kände var en hand som strök mitt hår. Allt jag hörde var ljudet av ett hjärta som bultade och hur vi båda turades om att kippa efter luft och dra in snoret. Vilken jävla natt!

Idag följde han med mig till skolan igen. Det var hans beslut och inte mitt. Dagen började med ett Nk-prov som jag direkt kände att jag pluggat alldeles för lite på. Men skitsamma.
Sen ringde pappa och frågade om vi ville äta lunch med honom. Det gjorde vi med det blev inte mer exlusivt än en Maxburgare.
Åh, det är ju inte bara jag som är tokigt förälskad i min Alex, utan även mina föräldrar. Pappa hade köpt mat till honom som han skulle ta med sig på tåget och han hade verkligen tänkt på allt.
Det var två baguetter med skinka, en stor marabou chokladkaka (han hade observerat att Alex favorit är sweitzernöt sen vi åt godis i söndags), två stycken flaskor coca cola, 7 clementiner och två stycken drickyogurtar. Som om inte det var nog så kom mamma en timme innan avfärd och hade med sig två stora mackor från holms (ett bageri ganska nära mammas lägenhet). Jag hade redan berättat till henne att pappa köpt allt men det hade visst åkt ut genom andra örat för hon hade köpt mackor för 50 kr. Sött av henne ändå. Ja, pojken min lär ju knappast dö av svält på tåget i alla fall.  

Jag kröp ner under mitt härliga, för nuvarande Hello Kitty täcke och drog upp det ända upp till ögonen och lät några tårar rulla ner under tiden som baby packade sina saker. Det blev lite tårkalas innan vi åkte. Han sa att jag skulle lova honom att inte gråta mer idag. Men tror han på fullt allvar att det skulle gå? Jag snyftade redan i bilen påväg in till stan. Hela familjen skulle följa med och skjutsa honom till tågstationen, till och med lille Milton.

Jag följde med Alex in i tåget och då bröt helvetet lös. Jag kunde inte hålla mig längre, och inte han heller. Tårarna forsade, jag kunde inte få fram ett ord! Jag måste ta mig tusan vara masochist för jag verkar ju gilla att utsätta mig själv för smärta. Det var fucking pure pain att se tåget rulla iväg och veta att det är ca 7 veckor tills vi träffas igen. När jag gick tillbaka till bilen så kastade sig mina föräldrar över mig. "Lillan då, känns det jobbigt? Åker din pojke nu? Så här är det i livet, det är jobbigt ibland." Inget av det dom sa hjälpte mig ju. Jag vet att dom bara vill mig väl men va fan.. det kändes ju bara som att dom påminde mig om hur jobbigt det faktiskt var. Min Sötmamma ville att jag skulle hyra en film och sova över hos henne. Det var snällt, men jag tror att jag bara behöver vara själv ett tag.

Ja, vem har sagt att det är lätt med ett långdistansförhållande? Vem har sagt att det är lätt med kärlek i huvudtaget?

Nu ska jag skriva klart min inlämningsuppgift om Moulin Rouge och sen ska jag lägga mig under mitt Kittytäcke och se på Lilla Sjöjungfrun 3 en gång till innan jag måste lämna tillbaka den. *snyft*




4 November

Det blir bara ett snabbt inlägg nu för sen måste jag verkligen fortsätta plugga inför Nk-provet imorgon.

Jag har väl varit lite halvbra på att uppdatera min blogg den senaste tiden. Men det är så svårt att hinna med det när det är så mycket annat som cirkulerar innanför pannbenet på mig.
Fy fan, imorgon åker min baby hem! Jag vill inte! Jag ska gömma honom någonstans där ingen kan hitta honom och om hans mamma ringer så ska jag inte svara! Idag följde han med mig till skolan. Kändes ganska skönt att ha honom där vid min sida i klassrummet. Det var ovanligt att ligga och mysa i hans famn under en annars så jobbig geografi genomgång.

Igår var jag i skolan och då stannade han hemma. Det kändes som när jag var liten och hade köpt min kanin. Man ville bara skynda sig hem från skolan och mysa med den! Jag kollade nog på klockan var och varannan minut. Det känns som att varenda minut är värdefull just nu eftersom att han snart åker. Jag tog med honom till skolan för att jag ville visa honom en liten bit av min vardag, den vardagen som jag snackar så mycket om men som han aldrig annars få se. Jag tog absolut inte med honom till skolan för att visa upp honom på något sätt! Han är ingen cirkus på turné direkt.

Kändes så bra när vi var påväg hem och sa att han upplevde det som att han lärt känna mina kompisar lite bättre. Det är så jag vill att det ska vara, jag vill att han ska känna dom bättre. 

Nu ska jag göra bort läxorna snabbt och sen gråta i min älsklings famn. Det kommer att vara den sista natten på väldigt länge nu. Typ 8 veckor tills vi träffas nästa gång.. Men han har lovat mig att han ska åka upp till Lule över nån helg. I really hope so! <3

Nån som har choklad som jag kan tröstäta?   *snyft*



2 November

Igår var det Halloweenfest at my place. Ja, det skulle egentligen bara vara en trevlig kväll med brudarna men det kom givetvis lite mer folk.
Jag vet inte vad jag ska beskriva att jag var för att under kvällens gång så gick jag från att se blek och tuperad ut till Sweeney Todd med en vit slinga mitt på huvudet. Jag vet inte var jag slutligen var. Alex blev förvandlad till ett glamrockare för en kväll. Haha, han hade mitt leopardhårband knuten som en bandana på huvudet, spretigt hår och sen kajal runt ögonen. Rawr, sexymama! <3
Vi sjön singstar och tävlade mot varandra i lag. Baby var ju duktig på singstar! Han vann åtminstone över de flesta han sjöng emot.

Det var dock nära att det spårade ut lite när vissa människor tappade kontrollen över dem själva. Kändes ganska jobbigt i och med att man var i sitt eget hus (vilket känns ganska logiskt). Man blir ju automatiskt rädd om sina möbler och grejer. Nåväl, det gick ändå ganska bra i slutändan.

 Det blev en långpromenad mitt i natten i och med att Sara skulle hem. Hon skulle GÅ helt själv till Björksgatan från mig. Det är ändå en bra bit. Shit, va orolig jag var för henne. Tänkte bara på allt som händer nu för tiden med våldtäktsmän och mord. Inte ska någon få skada min Sara! Så jag och Alex följde med henne på. Men det hela slutade lyckligt eftersom att hon fick skjuts. Så jag somnade gott (efter att vi kommit hem och käkat pannkakor med sirap kl 3 på natten typ, hihi! )  

Nu ska jag njuta av pappas efterlängtade middag.
Puss o Kram



RSS 2.0
Hej och välkommen till min blogg!
Mitt namn är Nathalie och jag är en 18-årig tjej som bor i Luleå och fortfarande letar efter meningen med livet.

Det jag älskar mest är att låta pengarna sprudla genom att shoppa och unna mig själv saker! Självklart skulle jag inte ens fungera utan mina vänner, min familj och världens finaste pojkvän. Vi har ett långdistansförhållande så det blir en hel del resor för min del till goa och glada Göteborg.

I min blogg skriver jag om mitt liv och mina tankar helt enkelt. Hoppas du finner något intresse i det du läser.

Om du vill följa bloggen kan du göra det med ett enkelt knapptryck på länken här nedanför!