Rakt in i blogg-väggen

Hej, jag har gått in i blogg-väggen. Där har ni anledningen till att jag inte bloggat på typ två veckor.
Jag har känt mig helt blank, inte haft något att skriva om helt enkelt. Allt har kretsat kring skolan.. När jag tänker efter så har jag inte ens suttit vid datorn den senaste veckan. Kanske beror det på att min dator är så äckligt seg och förmodligen kryllar av virus. - Jag väljer att bojkotta datorn helt enkelt.

Nu ska jag gå och läsa min klasskamrats rapport som förmodligen kommer äga ut min egna rapport. Imorgon ska vi i princip betygsättas efter vilka fel vi hittat i varandras rapporter. Vilken idiotisk grej! Jag vill inte veta vilka fel jag har gjort, och ännu mindre påpeka vad någon annan har gjort för fel (om jag nu hittar några). Känns helt fucking otroligt jobbigt! Jag har haft en jobbig känsla i magen hela dagen pga ångesten inför det här - känns faktiskt lite som att vara kär! Man vet inte om det är en behaglig känsla eller om man vill spy. Lutar nog mest åt det andra alternativet i det här fallet.. bajskorv-fastklämd-i-en-hårig-rumpa på det här arbetet säger jag bara!



- Eller vad klagar jag över egentligen..




Tillbaka till verkligheten

Och så var det lovet över, mitt sista höstlov. Vart fan tar tiden vägen? Nog för att hela den här terminen gått supersnabbt hittills men måste ens lediga dagar flyga förbi lika fort? Nu väntar verkligheten med mängder av läxor och prov fram till jul. Dessutom måste jag ta tag i träningen igen så jag inte tappar allt, mah! Snälla låt mig somna in i natt och inte vakna upp! Som grädde på moset så lämnade min älskling mig idag. Hur jobbigt var inte det? Att veta att man kommer ligga där i sängen alldeles ensam och frysa utan någon som håller om mig och sen sitta och äta frukost och borsta tänderna själv utan att ha någon som jag kan flumma med. Underbara människa, jag saknar dig redan !!

Under helgen har vi hunnit med en halloween-fest som skulle sluta med utgång, men vi gav upp redan i kön. Vi missade säkert en rolig kväll i Luleås "vilda nattliv" men jag ångrar inte att vi lämnade allt det där. Det blev en rolig och mysig tur till Max för lite "kvällsmat" och sedan en sömnig åktur hem med nattbussen. Väl hemma gosade vi ner oss i sängen med en massa gosaker och film. Jag har inget emot att festa men i det här fallet så föredrar jag att mysa hemma. På lördagen blev det middag och hockey på Allstar. Jivlar va god mat säger jag bara! Okej, det kostade skjortan i slutändan men då käkade jag trots allt förrrätt, varmrätt, dessert - och sen rullade jag hem. Haha, förresten så tror jag att Alex gick upp ca 5 kg under sin vistelse här. Men det är klart, ingen lämnar Casa de la Fransson undernärd eller ens lite hungrig - vi övergöder er och oss själva! *tummen upp* 

Nu väntar sängen. Får väl se om jag lyckas somna och om jag får sova en hel natt utan att vakna hela tiden. Imorgon har jag en enorm sovmorgon (börjar kl 14), men innan skolan blir en sväng till gymmet för att chockera kroppen lite. Jag märker att den trivs äckligt bra med att bara äta skräpmat och inte röra på sig allt för mycket, men det ska det allt bli ändring på.

God natt, sov sött. Dröm om alla småkryp du mött.

  


Jacob Black, kan du komma tillbaka hit och värma mig?
Jag kommer ju att dö i mitt iskalla rum annars!




RSS 2.0
Hej och välkommen till min blogg!
Mitt namn är Nathalie och jag är en 18-årig tjej som bor i Luleå och fortfarande letar efter meningen med livet.

Det jag älskar mest är att låta pengarna sprudla genom att shoppa och unna mig själv saker! Självklart skulle jag inte ens fungera utan mina vänner, min familj och världens finaste pojkvän. Vi har ett långdistansförhållande så det blir en hel del resor för min del till goa och glada Göteborg.

I min blogg skriver jag om mitt liv och mina tankar helt enkelt. Hoppas du finner något intresse i det du läser.

Om du vill följa bloggen kan du göra det med ett enkelt knapptryck på länken här nedanför!