Ett stycke glad

Jag är duktig, det är jag faktiskt och det får jag lov att säga. Jag har gjort bort hela 2 ½ läxor och dessutom pluggat inför psykologiprovet som är på fredag. FREDAG, förstår ni jag har börjat plugga i tid och inte natten till provet. Jag vet, jag är själv överdrivet förvånad för att inte tala om min pappa som höll på att svimma när jag informerade honom om detta. Dessutom så har blivit motiverad till att klippa mig efter att ha tjuvkikat när min klasskamrat klippte håret. Hon blev så fin att jag blev helt inpulsiv och bokade en tid jag med! Så om några veckor är det min tur att hamna under saxen och som det känns nu så kommer det att bli kortare och därmed lockigare. Om håret ändå är crazy, varför inte gå all the way liksom? Jag ska inte säga för mycket, känner jag mig själv så kommer jag ändå att fega ur i slutändan och bara toppa håret. - Jag vet att jag är schizofren.

En sak som förgyllde min dag var att jag kommit på varför det är kallt i mitt rum. Elementet var ju inte på. Jag trodde att det var på full effekt men det var helt avstängt istället, jag hade skruvat åt fel håll.

Jag: Nu har jag för första gången ever fått igång mitt element!
        Har ju aldrig fattat åt vilket håll man skruvar bara.
Pappa: Neeh, det är klart att du inte har.
Jag: Men å andra sidan så vet jag ju fortfarande inte åt vilket håll man skruvar upp en vanlig korkflaska (sliter alltid åt fel håll så att den sitter fast för alltid).
Pappa: Nej, men du är ju väldigt korkad också.  

Alltid skönt med föräldrar som kommer med uppmuntrande ordvitsar.

Förresten så gick jag igenom mina gamla bilder igår och insåg att det skulle vara kul att lägga upp en massa olika bilder från hur man har sett ut genom tiderna. Ja, man har ju bytt frisyr och stil några gånger ändå. Men vi får se om det kommer något sådant inlägg eller inte.



Holy shit





Hahaha, I totaly understand!
Ju fler religionslektioner jag har desto mindre förstår jag mig på religion i huvudtaget.

Är det lyckade religionslektioner då eller har de misslyckats totalt? Fast meningen med att läsa religion i skolan är ju inte att man ska bli religiös av det, och det blir man verkligen inte med Gunilla som lärare.




Tick tock

Hallå, vart tog helgen vägen? Man kommer hem från skolan på fredagen, sen går det en halvtimme och sen är det måndag igen!

Fredagen spenderades med min sköna böna Sara. Vi störde oss på USA och färgade håret, precis som vanligt med andra ord. Den här gången så köpte jag en hårfärg som i princip såg ut som Pippi Långstrumps hårfärg. Resultatet - mörkbrunt som alla andra gånger. Jag vet att jag lovade färga håret blont den här gången men jag fegade ur lite och tyckte att jag köpte en hårfärg som var mer än väl dramatisk men det tyckte inte mitt hår som  jag insett är immun mot hårfärg. Nu skiter jag i det här, nu får jag vara brunhårig tills åldern ger min snygga gråa slingor, sånna som min mamma har som för övrigt är 37 år. Ser verkligen fram emot det..

Det är kallt och ruggigt ute så jag föredrar att hålla mig inomhus så gott det går. Men jag hörde på ryktesvägar att det var ganska varmt i lördags. Ja, va vet jag? Jag var ju inne och gömde mig för kylan under mitt Kitty täcke. Nä, helgen gick äckligt snabbt liksom alla andra helger och inget speciellt roligt har inträffat. Därav bristen på uppdatering. Ni hade ändå bara fått läsa om hur jag pillat i min navel och lekt med gamla stearinljus, heh.


Åh, jag hatar hösten och framförallt vintern! Ge mig sommmmaaarr!!




Idomintrenden?

Ja, idag missade jag bussen igen. Men det var inte lika kritsikt som igår för fram till klockan 8 så går det bussar var tionde minut ifrån min busshållplats. Däremot så var jag tvungen att åka med gymnasiebussen, den som går hela vägen fram till skolan. Det kan ju låta väldigt bra och lyxigt men i själva verket så är det jobbigt och nästan läskigt. För det första så åker alla möjliga roliga djur gymnasiebussen och för det andra så är den alltid proppfull när den når den busshållplatsen där jag stiger på, så man får i princip sitta i knät på den som kör. Men till min stora förvåning så fanns det gott om sittplatser kvar imorse så jag parkerade min röv rätt så långt fram i bussen - där är det roligast att sitta för då kan man stirra på alla som kommer in i bussen, hihi! 

På tal om roliga djur så hoppade det in två über fjortizzar på bussen och de hade den mest underliga sminkningen. Det såg ut som att de hade lagt ett fett lager med idominsalva på läpparna, såg bara kladdigt och allmänt fult ut. Why man, whyyy? Jag vet att jag förmodligen stirrade sönder på dem men vad skulle jag göra när hela min kropp och själ bara ville springa efter dem in i bussen och trycka upp en servett i nyllet på dem o torka bort deras smink! Det sorgliga är att samhället aldrig kommer få uppleva hur naturligt söta de båda förmodligen var.  


Hmm.. var ju tvungen att testa för att få nån sorts förståelse för dem. Ser antingen ut som att jag doppat munnen i yoghurt eller nått annat *host host* men idag är det idominsalva o inget annat. Kanske hade de problem med sina torra läppar? Eller hade de haft bråttom till skolan för att de också var nära på att missa bussen och då av misstag tagit idomin? Eller är detta verkligen en ny trend på riktigt?!

Nej, 15 minuter med läpparna täckta av idomin.. fortfarande ingen förståelse för dem.




En pläsänt..

..som vi säger på ching chong, fast present kanske låter mer bekant för er.

Min loverboy fyller ju snart 18 och jag har haft det väldigt svårt med att komma på vad jag ska ge honom. Vi har bara varit ihop i drygt två år och det känns som att jag redan gett allt. Haha, tänk hur svårt det kommer bli i om vi är tillsammans i 20 år till då man verkligen gett varandra allt som går. Ja, nu har jag åtminstone köpt en present och jag har en idé på en till grej jag ska köpa - men först behöver jag mitt studiebidrag (eller panta fler burkar). Hoppas bara att hans tumme lämnar hans arsle så han kan öppna min present, det krävs ju två händer för att ta bort alla snören. Annars behåller jag den väl, heh, don't mind me! Pappa verkar också ha planerat en present, men hans är dock bättre än min, typiskt. Men han har ju den där manliga förståelsen som jag saknar. Jag tänker ju mer praktiskt och han tänker mer.. ja, manligt.   


Avslöja inget, det är ju en hemlis! Däför lägger jag ut det på bloggen.
Han har ju den knappast som startsida så han läser den aldrig (inte alls ironisk..)




Tur i oturen

Dagens bästa: Ja, jag missade då bussen imorse vilket egentligen inte är så ovanligt men jag blir lika sur varje gång. Det är som att jag alltid vill skylla på någon annan. T.ex varför är busschaffören i tid just idag när de alltid annars är 10 minuter sena? Nåväl, när jag satt där på busshållplatsen och tjurade och tog egopics så kör det förbi en bil som tutar åt mig. Precis innan den passerar så inser jag att det är min gamla klasskompis Sara (ja tänk va många Saror jag har i mitt liv o alla är dom fiina) som just fyllt 18, och nu hade körkort. Min bitterhet släppte en stund och jag var så förvånad och glad över att se henne köra bil själv. Nog för att jag vet att hon övningskört länge och det bara var en tidsfråga innan hon skulle ta körkort, men det är alltid lite ovant när man ser någon som man växt upp med bakom ratten. I alla fall, hon kör snabbt förbi och vinkar, jag står som ett fån, vinkar tillbaka och ler efter bilen och sen dröjer det inte länge tills jag ser henne komma tillbaka för att hämta upp mig och sedan köra mig till skolan. UNDERBARA MÄNNISKA! Tro mig, det gjorde hela min dag. Annars hade nog min bitterhet hållt i sig betyydligt längre. Så tack, tack, tack!

Dagens sämsta: Ja, det får nog min pojkvän stå för. Det är så konstigt det här. Har aldrig varit med om något liknande, men hans tumme verkar ha fastnat i hans arsle permanent. Hur mycket man än tjatar så tycks han inte få ut den. Hmm.. nåväl, man får väl lära sig att leva med det. eller?


Så här ledsen vara när jag missade bussen. Tänk! till och med så ledsen att jag var tvungen att fota det.
Tänkte skicka bilden till LLT för att visa hur besviken jag var för att de inte kom för sent imorse.




Donationsregistret

Som jag berättade här om dagen så skrev jag och Sara in oss i donationsregistret, vilket innebär att de får lov att ta våra organ och vävnader när vi dör för att därmed rädda någon annans liv.

Alla har en fri vilja (eller?) och yada yada, men jag tycker verkligen att fler borde donera organ efter sin död. Jag menar om man ändå är död så vad spelar det för roll om din kropp innehåller en massa skit som ändå ruttnar bort när det istället hade kunnat rädda någon annan, kanske nån som har hela livet framför sig? Dessutom så kan du, när du registrerar dig, välja om det är några specifika organ eller vävnader som du inte vill donera bort. Det går alltså att anpassa hur mycket som helst och ändå är det så många som väljer att avstå. Alla borde väl ändå kunna donera något eller?

Om du vill veta mer om hur det funkar eller om du är intresserad av att skriva in dig i registret så gör du det ->HÄR<-
Eller så kan du gå in till apoteket och fylla i ett donationskort. 

Förresten om det är nån där ute som är emot donation av organ så skulle jag gärna vilja höra din åsikt. Jag dömer ingen, alla har rätt att bestämma över sin egna kropp. Men jag vill bara höra hur man resonerar om man är emot det.



Et voilà!

Min garderob är färdig och jag är supernöjd! Det får man la vara om man slitit som ett djur i 2 dagar?


Synd bara att jag inte hann ta några före-bilder så ni kunde få se hur fult det var innan jag målade om.
Jag var för ivrig med att sätta igång helt enkelt. Men tänk er själva att de var kycklingfärgade. *spyr lite*


Helhetsbild.
Nu ska jag bara investera i en ny lampa till garderoben eftersom det är alldeles för svag belysning nu.




Nytt projekt

På IKEA så köpte jag en massa nya finesser till min garderob eftersom det är där som det är mest ostrukturerat just nu. Så idag har jag ännu en gång rensat ut de som i princip inte används längre och försökt att få det allmänt fint i min garderob. Mitt i allt så inser jag att min spegel och mitt bord i garderoben inte passar in med resten, rent färgmässigt. Så jag bär ut allt i trädgården och börjar att slipa bort färgen. 2 timmar senare med x-antal skrapsår på krogarna så var jag klar. Tanken är att jag imorgon ska köpa färg och måla om min spegel och mitt bord i antingen lite halvtäckande vit färg eller någon ljusare träfärg. Det kommer att bli supersnyggt!

Gosh, va peppad man blir här i livet när man har nått projekt på gång! Och då menar jag inte projekt som är relaterade med skolan..



SKUBB heter den här förvaringsanordningen från IKEA och den har numera flyttat in i min garderob.
Tycker att det är en skitbra lösning på förvaring av typ underkläder, skärp, strumpor, skor, osv.
 




En fullspäckad fredag

Hej hej, kom just hem ifrån flickvännen där jag sovit inatt, rawr!
Nej, men shit i brallan va mycket vi hann med igår!

  • Åkte hem till Sara vid kl 9.
  • Sålde min gitarr. *snyft* Men jag hade inte tid för den. Pianot stannar dock!
  • Åkte till IKEA i Haparanda. Shoppade för ca 1000 kr.
  • Åkte givetvis över till Finland där vi mötte Sandra. Här lämnar man landet och lyckas ändå möta klasskamrater, haha!
  • Vi köpte skor!
  • Vi var inne i en djuraffär och sa naaaw åt alla söta djur. Sara kollade kaninungar och jag nakenråttor. Nakenråttor ser ut som djävulens avkomma men de är skittuffa! Min nakenråtta ska heta Lucifer Nikki six-six-six Damien El Diablo Basil mus Fransson, Hell yeah!
  • På väg hem lyssnade vi på nostalgiska gamla Hits för Kidz skivor.
  • Vi åkte hem till mig och hämtade min bil och mina sovsaker.
  • Vi åkte till stallet och gick ut och gick med Saras häst.
  • Vi åkte till Ica Maxi och handlade.
  • Vi bakade en dubbelsats med toscakaka.
  • Vi kom fram till att inte skaffa nån sambo eftersom de alltid tycks döda en i slutändan.
  • Vi köpte pizza.
  • Vi bestämde oss för att donera organ och gick med i donatorregistret.
  • Vi såg på Alvin och gänget.
  • Jag hade högläsning ur en bok och Sara städade sitt rum.
  • Jag drack thé och Sara skrubbade bort stearin från en ljusstake.
    (märk väl vem som är den duktiga av oss två)
  • Vi såg nån baseboll film på tv 4.
  • Vi snackade skit som alla andra dagar.
  • Och vi däckade kring kl 2.30.

Jag har ta mig tusan aldrig hunnit med så mycket på en lördag tidigare! Men man känner sig nöjd när man lyckats överaktivera sig så mycket under en dag. Det har i alla fall varit en oerhört lyckad lördag och som alltid så har vi det kanonkul tillsammans min Sara och jag.





Var är Foppa?

Efter skolan kände jag mig hurtig nog till att åka och träna, men det visar sig att skolan låser sina ytterdörrar kl 16 vilket innebär att alla mina träningskläder är kvar i skåpet, som i sin tur är inlåst i skolan. När jag släppt lös min ilska på dörren och försökt ringa diverse lärare så kommer tillslut min lärare Maria och öppnar - inte för min skull, utan jag hade bara turen att hon var påväg ut just då. Så det blev en timme på gymmet trots allt! Så ringer min Theres och förgyller min kväll när hon vill ha med mig ut på en vuxen kväll på krogen. Vi kommer överens om att hon ska hämta mig vid kl 20 och 19.30 står hon utanför min dörr. Haha, jag är inte en sån person som blir sen till saker och ting, men däremot så gör jag allt i sista minuten så jag var givetvis långt ifrån klar när hon kom hem till mig.

Men vi kom iväg till slut, tog oss nån drink, surrade om livet och hade en allmänt lugn och mysig kväll tillsammans. Det mest upprepade under kvällen var: Vars fan är Foppa? För när vi precis anlänt till stället och ska beställa så står det en man på andra sidan baren som är nått så djävulskt lik Foppa Forsberg. Vi skulle nog gått fram och snackat med honom om han inte bara försvunnit sådär, för vi såg honom nämnligen inte mer den kvällen. Vars fan är Foppa?

Theres är en dyrbar vän som jag aldrig någonsin vill tappa - mitt finporslin helt enkelt! Tack för en fin kväll!

Nu väntar John Blund för imorgon bär det tidigt av mot IKEA, wiiie! 




Vi vet att det var du, så vart tog du vägen?




Scary


My god, vilket läskigt duschdraperi!

Det är ju lite coolt men det hade aldrig fått flytta in i min lägenhet säger jag bara.
Duschdraperiet kostar 149 kr och finns såklart att beställa på coolstuff.se 

Måste forsätta att göra reklam för coolstuff.se! Det är en hemsida med allt möjligt, både tuffa o töntiga grejer. Man kan nog hitta något för alla där. En perfekt sida för den som ska köpa presenter till någon som vill ha något annorlunda.  



Ja är int' bitter

Mjä, men jag försöker tänka positivt idag i alla fall. För snart är det minsann helg och då blir det IKEA med Sara och hennes mamma och sen ska jag även sova hos henne eftersom det är fest här hemma och då kan jag lika gärna ta bilen och åka iväg så slipper jag vara här och se när det urartar helt. Visst jag var väl en mindre katastof förra helgen men det är ändå värre när vuxna tappar kontrollen helt. Borde inte de veta hur mycket de tål vid det här laget?

För övrigt så har jag grävt fram lite gamla skivor och därmed gjort mina läxor till tonerna av min man Bob Dylan. Vi pratade om det i skolan idag, hur attraktivt det faktiskt är med folk som är riktigt bra på att sjunga eller spela intrument. Med intrument så syftar jag snarare på gitarr som är sexigare än instument som tuba. Jag är ändå nöjd med min älskling som är extremt duktig på luftgitarr och nästan sjunger bra om han är serriös, även om han inte kan texten till någon låt alls i denna värld. Jag kan sätta allt jag har på att han inte ens kan Bä bä vita lamm. Han är bra på annat helt enkelt. (haha, måste väl säga nått för att vara snäll)

Nej, nu ska jag lägga mig och läsa lite och sen försöka få mig min skönhetssömn.


Tummen upp för alla glada tankar som cirkulerat innanför pannbenet på mig idag!




Mitt liv är en enda stor lågkonjunktur!

Idag fick jag alltså veta att jag inte fått något jobb som konfirmationsledare eftersom jag redan är hjälpledare i en barngrupp. Det handlar det inte om pengarna, även om det är något jag behöver, men jag känner mig bara så besviken. Jag kan inte räkna med att få jobb där bara för att jag fått det tidigare, men jag vet ju att det är andra som jobbat tidigare som i princip är garanterade jobb. Är det mitt fel för att jag har det väldigt svårt att tro på Gud? Klart att de inte prioriterar mig som aldrig ens nämnt Gud i något sammanhang. Men de jobbiga är att jag bara kan jobba med barngruppen fram till jul och sen är jag 125% arbetslös! Kommer inte ha någon som helst inkomst och därmed inte ha råd att åka till Göteborg eller hitta på något annat för den delen. Mitt enda hopp nu är att de höjer studiebidraget som de har talat om. 

bajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsprutt!

Känns som att jag bara lägger ut en massa bitterfitta inlägg nu för tiden men det är ju så jag känner mig och var ska jag klaga om inte på min egna blogg? Sen att det inte är så kul att läsa om sånt är ju en helt annan sak. .  

Vad ska jag ta mig till? Dela ut reklam på nätterna och tjäna 65 kr/helg? Panta burkar? Sälja min kropp?Hamna i koma och därmed inte kunna slösa pengar? fast då får jag ju inget studiebidrag heller för den delen..

Efter jobbet åkte jag hem till mamma i hopp om att få lite stöd, men vad hade jag förväntat mig egentligen. Det första jag får höra från diverse släktingar som tillfälligt bosatt sig där är: Gud, va äcklig hy du har! Varför har du så mycket finnar?! Är det ens normalt? Du är ju på väg att bli lika tjock som din mamma! Tänk att du hade kunnat bli modell i Thailand om det inte var så mycket fel på dig.. verkligen synd.
Så är det när man varken är ljus eller mörk, svensk eller thailändsk, har ärvt min pappas krulliga äckel hår och dåliga hy och har samtidigt har anlag för fetma. Men hey - det är ändå jag. och hur illa det än låter så har jag lärt mig att trivas med det. (fiskar inte sympati, för jag tar ändå inte åt mig)



Har inga cash bara, men lika Kenny Coolman för det ;)




Bajsdag

Idag har varit ännu en tråkig dag att lägga till min samling av värdelösa dagar jag hoppas att jag glömmer bort inom en snar framtid. Men jag kan inte riktigt sätta fingret på vad som varit dåligt. Men i skolan ville jag bara hem och när jag väl kommit hem så ville jag bara bort härifrån.

Vart vill jag då?


Dessutom så har jag börjat kritisera mig själv och mina val av ämnen att prata om. Jag har blivit en sån som jag själv alltid haft svårt för. Jag har inget liv och när det väl händer något som jag upplever som roligt eller intressant, typ ett klipp på internet eller nått som jag såg när jag var ute med hunden, då vill jag berätta det för någon. Ex. Jag såg en älg i skogen igår.. För det första så är det ingen i hela vida världen som bryr sig om vad jag såg eller inte och för det andra så är det liksom inget som man kan fortsätta att prata vidare om. Det slutar som oftast med ett jaha eller ett halvhjärtat hehe och jag märker ju själv att personen i fråga inte bryr sig och snabbt byter man samtalsämne och jag känner mig bara dum. Bläh! Jag ska sluta prata om tråkiga saker och hålla sånt för mig själv, skratta i smyg över mina youtube-klipp, eller mina älgar för den delen. Jag ska i vilket fall som helst inte påverka omvärlden och få någon att känna sig obekväma när dem inte har något att tillägga till det jag säger. 

Dessutom vet jag vad jag vill bli när jag blir stor - apskötare på kolmården. Apan Enzo kanske får bestämma samtalsämne. Vi lär ju ha lika många intressanta saker att dela med varandra, om inte han har ett intressantare liv såklart. Vänta, jag kan ju ändå inte bli apskötare för jag har inte läst biologi. Skit också! Bye bye Enzo..


Vi har ju samma morgonfrilla i alla fall, det är ju alltid nått.




VMA

Ja, eftersom jag inte längre har MTV så har jag helt enkelt fått kolla på MTV Music Videos Award på deras hemsida med halvtaskig upplösning. Det var många bra live-framträdanden i år och dessutom fick man se den nya trailern till New Moon och den fick mig bara att längta ännu mer till premiären i november! 

Årets snackis lär ju bli Kanye West, i år igen måste jag tillägga. När Taylor Swift vinner priset för Best Female Video tar hon lyckligt emot priset och tackar. Mitt i hennes tal dyker Kanye West upp från ingenstans med en mikrofon och börjar gapa att Beyoncés video till Single ladies borde ha vunnit för att den är den bästa som någonsin gjorts. Givetvis börjar publiken att bua ut honom och Beyoncé ser allmänt chockad ut för att inte tala om stackars Taylor som mållöst står kvar på scenen. För två år sedan tror jag att han gjorde något liknande, men då gick han upp på scenen och var förbannad för att hans video inte vann..



Shame on you Kanye! Och va fan är det för labyrint han har rakat fram på skallen?!




Inte en dag för sent

Theres ringde och väckte mig imorse och trots att jag inte var på topp så åkte jag in till stan för att fika med henne. Vi har inte träffats ordentligt på typ ett halvår så det kändes verkligen som att det var på tiden. Mysigt som vanligt att vara med henne. Idag fick jag även se hennes lägenhet för första gången, blev ju bara ännu mer sugen på en egen lägenhet då. Hon är så kreativ och finnurlig, något som jag verkligen saknar, och det återspeglades verkligen i hennes lägenhet. Jag får väl anställa henne till att fixa till i mitt framtida hem.


Söta, söta, söta Theres!

 Kunde inte låta bli att köpa en ny thé-smak - Sommardröm blev det.
Kändes bra nu eftersom man redan saknar sommaren. Köpte även en burk som jag kunde ha théet i.
Tyckte att de var riktigt snygg, ska förmodligen köpa en matchande burk där jag kan ha kaffet.




Last night

Igår var det då klassfest fast det var nog bara en tredjedel av klassen som var där, lite trisst att inte alla var där.
Det jag minns är att jag blev kär i min klasskompis underbara kattunge Sisu, eller Ceeeazaar som jag döpte om honom till. Sen minns jag även hur jag skällde ut Sara som i sin tur inte tog det så hårt utan istället skrattade åt det hela, min stegmätare hamnade helt plösligt i mina trosor, jag fick pussar, stoppade armbågen i cigarettfimpar, skadade min handled som idag är helt kokobäng, sen landade jag i min säng.

Hur mådde jag imorse? Mjää sådär, det första jag upptäckte var 3 yoghurtförpackningar som var tomma och slängda på mitt nattduksbord. Inget minne av att jag ätit yoghurt men fann spår av det i mitt hår senare under dagen så jag kan nog inte skylla på någon annan.






Frustration på hög nivå!

Hur ska det gå? Det här blir bara värre för varje dag som går, helt serriöst.

Idag skulle jag äntligen ställa mig i bodstadskö så att jag någon gång kan flytta till Göteborg. Men det var visst inte så enkelt som jag trodde för helt plösligt så ska jag veta vad jag har för årsinkomst, säga vad jag jobbar med eller vad jag ska plugga vidare till. Tänk om det är så att min årsinkomst är skrattretande och verkligen inte skulle hjälpa mig att få en lägenhet, jag har inget jobb, vet inte ens om jag kommer lyckas skaffa mig ett jobb och jag har heller ingen aning om vad jag ska läsa vidare till? Då kan jag alltså inte få nån lägenhet. Jag behöver ju ett jobb för att ha någon inkomst om jag inte bestämmer mig för att plugga vidare, till gud vet vad, och försörjer mig på studielån. Men jag vill inte plugga på en gång!

Pappa menar att då får jag stanna kvar här tills jag vet vad jag vill bli. Snällt, jag som älskar Luleå.. inte! Jag är körd, måste bo kvar här, bli ett emo och succesivt dö inombords. 
Har nog redan dött lite. Fucking Fuckness!

Så, nu har jag tagit ut allt på min pojkvän. Sånt här är verkligen bra för förhållandet..



Plötsligt händer det inte..


Snacka om att sparka på den som redan ligger ner genom att ge den en nitlott x2..




Plötsligt händer det



Nordea kanske kan rädda mitt liv genom denna trisslott de så tacksamt gett mig för att jag bytt VISA-kort!




Self Shelf

Hittade den här tokigt läckra "bokhyllan" igår och funderade serriöst på att klicka hem den, men min ekonomi sa dock nej. Det är alltså en enkel hylla som ser ut som en helt vanlig bok, titeln avslöjar dock att den är fejk dvs om du kan franska. Boken skruvas sedan fast i väggen och voilà, du kan stapla 4 kg böcker ovanpå din bok och det ser ut som att du har klistrat fast dem på väggen. Hyllan heter Self shelf och finns att beställa på coolstuff.se (ja, tänk så coola hemsidor är jag inne på!)

Priset är 299 kr och då kan du välja bland olika motiv och färger på din "bokhylla". Kanske lite dyrt men jag tycker verkligen att det är en rolig och snygg lösning om man inte vill ha en massa böcker tråkigt uppradade i en vanlig bokhylla.





Saknar daj!

Skoldagen har varit helt fruktansvärt lång, från 8.15-17. Tänkte vara duktig och gå till skolan idag men givetvis så är jag för seg när jag väl står i hallen och ska bestämma mig för vilken jacka och vilka skor jag ska ha så jag var helt enkelt tvungen att cykla till skolan med "rostiga faran". Nog är min cykel rostig alltid och nog är det en fara, inga bromsar har den och ett framhjul som kan lossna i vilken sekund som helst. Men jag överlevde och jag kom till skolan i tid.

Men idag var det en sån dag som det kändes så meningslöst att vara i skolan, man ville egentligen vara någon helt annanstans och göra något helt annat. Självklart syftar jag på att vara med min älskling och bara vara. Saknar att vakna upp och se min söte pojk sova med öppen mun och sedan försiktigt försöka lägga sig på hans arm utan att väcka honom helt och hållet. Saknar våra stunder vid frukostbordet och hur vi sen går och lägger oss ett tag till om vi har tid. Saknar hur vi alltid flummar oss framför badrumsspegeln när vi ska borsta tänderna. Saknar hur han alltid gnäller på att det tar sån tid att vara jag, eller att vara tjej allmänt. Saknar hur han håller om mig och pussar mig på pannan - finns inget kan få mig lugnare. Åh, jag saknar ju hela dig Alexander!

Så, nu har jag lipat färdigt.



Haha, alltid badrumsflumm med daj! <3




Lördag

Igår blev jag dumpad av min pojkvän. Nej, inte på riktigt men han föredrog att gå och kolla på fotboll med sina polare istället för att prata i telefon med mig som inte gjorde annat än att flumma sönder. Förstår honom faktiskt nästan. Men jag kämpade för att hålla mig vaken eftersom han skulle rigna när han var hemma, tro ni jag lyckades? - nej! Däckade när jag såg V för Vendetta på tv och skickade yrvaket iväg ett sms till honom där jag hade skrivit att han skulle ringa och väcka mig när han var hemma. Tydligen så ringde han men det har jag inget minne av. Kl. 10.30 vaknade jag av att något vibrerade i ryggen på mig. Jag hade alltså somnat på mobilen och det jag vaknade av var mitt alarm. 

Jag jobbade kl 12-14 med Isabelle idag. Vi skulle sälja rättvisemärkta produkter men det kom kanppt några människor. Fast det kom en tant som köpte sig ett par maraccas och frågade om inte Isabelle kunde visa hur man skulle göra med dom. Haha, sen undrade hon även om hon inte kunde spela någon melodi med maraccas. Njae, kanske lite överkurs?

När vi jobbat klart så gick vi över till Coop för att köpa hårfärg, eftersom Sara ska komma hit ikväll så ska vi ha en liten tjejkväll med hårfärgning och ansiktsmasker. Tanken är att jag ska få en ljusare, rödbrun ton i håret, något som jag aldrig lyckats med tidigare eftersom det alltid resulterat i svart hår oavsett vilken nyans jag valt på hårfärgen. Men nu valde jag en hårfärg som var ljusare än vad jag tänkt så förhoppningsvis så blir det bra, annars färgar jag blont nästa gång - det lär ju ändå bli svart för min del.

Ni får kanske se resultatet ikväll, om det blev bra det vill säga.


Sist jag färgade håret var i Polen och då var det Sara som hjälpte mig.
Det skulle bli rödbrunt med slutade med svart som alla andra gånger.


Uppdatering: Håret blev svart ...




Det som kallas för motion..

Ja, efter sommarens alla godsaker så har jag väl försökt ändra lite på min livsstil. Försöker till exempel bara att äta lite onyttigare saker på helgerna och dessutom se till att promenera, alternativt jogga, regelbundet. Målet är såklart inte att jag i slutändan ska se ut som en vandrande pinne för är det något som jag trivs med hos mig själv så är det mina kurvor, men just nu är det lite för mycket junk in the trunk. Dessutom så har jag varit duktig och cyklat till skolan varje dag hittills. Men mitt busskort aktiveras förhoppningsvis under slutet av nästa vecka så vi får se hur länge jag väljer min trasiga cykel före bussen som låter mig sova drygt en halvtimme längre.

Idag passade jag även på att fylla på luft i däcken på cykeln men med mitt medlemskap i mensa gjorde att jag var för intelligent för att förstå mig på luftpumpen. Dock så ledde det till att en väldigt söt och snäll pojke stannade kvar för att hjälpa mig pumpa mina däck. Om det inte var för honom så hade jag antingen stått där fortfarande eller slängt cykelfanskapet i containern som står bakom Statoil för att sedan bittert gå hem. Så tack du söte pojk som "förmodligen" läser min blogg!

Nej, nu börjar klockan bli sent och ni vet vad det innebär för min del. Precis, en kopp té och mys framför tvn! Fast ikväll har jag till min stora glädje en ny bok att börja läsa, nämnligen Nattfåk som jag bara har hört bra saker om.


Om boken är så bra som de säger så lär jag vara död imorgon eftersom
jag är en sån person som har svårt att sluta läsa när jag kommit in i en bok.




Puppy Love!



Aaaah, jag är så kär, så kär! <3




Ann Al

Idag har jag fått min första läxa den här terminen och den gick ut på att redovisa ett anslag ur valfri film. Självklart så ska jag redovisa tillsammans med min Sara och filmen vi valde blev Kill Bill. Så efter skolan så skulle jag tvinga henne att gå hem med mig för stegräknarns skull, som jag lyckats nollställa hela 2 gånger idag. Men givetvis så råkar pappa köra förbi och hämtade upp oss längst vägen. Där rök dagens motion..

Vi flummade på som vanligt innan vi slutligen tog tag i arbetet och gjorde bort det. Det gick ganska snabbt sen var det bara att flumma vidare. Dagens största samtalsämne var nog analen och bara allmänt skitsnack (bokstavligt talat). Haha, det går inte beskriva hur mycket vi skrattade under det samtalsämnet. Med andra ord så började vi tala om det väldigt serriöst men liksom alla andra gånger så urartade det. "Vad var det?" (internt) Är det inte underbart att bara ha en vän som man kan snacka med allt om? Jag vet inte om det beror på att jag är så pratglad och öppen som person att jag typ tvingar den andra att vara likadan.

När vi väl kollade på klockan så hade tiden flugit iväg och jag fick köra Sara in till stan så att hon skulle hinna med sin buss. Jag och min begåvning på att köra bil alltså, haha! Ibland undrar jag själv hur jag lyckades ta körkort. Får väl skylla på att det var ett tag sedan jag körde eller nått.

Näh, nu blire en kopp med grönt té och lite mys framför tvn, inrullad i mitt hemmagjorda lapptäcke!
kl 22.00 är det True Blood på SVT1 för er som inte sett det tidigare. Den är andra avsnittet som de sänder och första asvnittet kan du se på svtplay.se om du missat det.

 Ha en fortsatt mysig kväll!




En man i uniform

På tal om poliser då så var jag nyss på en informationsträff i polishuset som avslutades för en stund sedan. Jag gick bara dit för att få veta mer om vad som krävs för att bli polis. Som jag förstod det så var det en lönsam utbildning där du är garanterad jobb efteråt, så gott som. Problemet är ju att du kan få jobba i vilken håla som helst om det är där de söker poliser. Men sen så är det vääldigt många som söker varje termin och de tar bara in drygt 700 personer till polisutbildningen per år, och då är det kanske 6500 sökande. Dessutom så skulle man räkna med att få söka minst 3 gånger innan man blir kallad till intervju och då kommit ett steg närmare utbildningen. Uttagningen bestod av en massa olika tester, bland annat då det fruktade fysprovet.

Vad kom jag då fram till? Är detta något för mig? Mja, jag självklart kunna tänka mig att arbeta som polis eller inom rättsväsendet på ett eller annat sätt, men hela den långa vägen bara till utbildningen gjorde mig smått omotiverad. Jag menar, herregud varför skulle de någonsin välja ut mig bland 6500 pers.

Nu till något helt annat. Det var såklart en polis med på informationsträffen. Haha, vad är det med män i uniform som är så jävla sexigt? Där har vi ytterligare en anledning till att jag inte borde bli polis. Jag kommer ju dö om det är konferens eller nått sånt och jag befinner mig i ett helt rum med män i uniformer. HAHAHA, nee så allvarligt är det inte men det är då sexigt med uniform så länge det inte gömmer sig nån ölmage där under såklart. 

Alex menar att jag är för liten för att bli polis men innerst inne så vet han att jag hade varit den bästa lilla polisen i världshistorien, right babe? Jag är ju trots allt polisen i vårt förhållande som ska ha koll på allt. Eller vänta kontrollfreak kanske man kallar det..



Jobb? Vad är det för nått?

Jag är 18 år, är inne på mitt sista år på gymnasiet och han ingen som helst aning om vad jag vill bli när jag blir stor. Är jag ensam om det? - nej, förmodligen inte. Men det är verkligen något gör mig lika frustrerad varje dag. Jag är inställd på att flytta så fort jag är klar med gymnasiet men om jag ska kunna ha en egen lägenhet så behöver jag ju först och främst ett jobb och hur välkommen är man på arbetsmarknaden idag och man har lika töntiga meriter som mig på sin cv? Och om det är så att jag tänkt plugga vidare så vill jag ju ändå ha klart för mig vad jag i slutändan vill bli innan jag lägger ner en förmögenhet på att fortsätta studera till något som kanske inte leder någonvart. 

Sen jag var liten har jag spekulerat kring vad jag velat jobba med (sånt gjorde väl alla när de var små) och det var allt från disney prinsessa till veterinär. Har väl som alltid kunnat tänka mig att jobba med djur, så varför i hela friden namn går jag då samhälls internationell? Det kändes mer vidgat om det är så att jag en dag bestämmer mig för att inte jobba med just djur. Polis är också ett yrke som jag tänkt på. Kan ni tänka er mig i snut-outfit smygandes bakom en husknut med en pistol i handen á la Beck? Haha, njae det kan jag nog inte ens tänka mig själv. Det som stoppar mig främst från att ens ha möjligheten att bli polis är min totalt värdelösa fysik. Skulle aldrig klara deras fysiska antagninngstest. Jag har i alla fall bestämt mig för att inte hamna på ett kontor och dö vid ett skrivbord för ett sånt yrke är jag alldeles för rastlös för. Vill ha mer action, haha!

Nej, jag fattar inte hur jag någonsin ska komma fram till vad jag vill bli. *suck*


Tuffa Anna Pihl, den enda dansken i mitt hjärta!




RSS 2.0
Hej och välkommen till min blogg!
Mitt namn är Nathalie och jag är en 18-årig tjej som bor i Luleå och fortfarande letar efter meningen med livet.

Det jag älskar mest är att låta pengarna sprudla genom att shoppa och unna mig själv saker! Självklart skulle jag inte ens fungera utan mina vänner, min familj och världens finaste pojkvän. Vi har ett långdistansförhållande så det blir en hel del resor för min del till goa och glada Göteborg.

I min blogg skriver jag om mitt liv och mina tankar helt enkelt. Hoppas du finner något intresse i det du läser.

Om du vill följa bloggen kan du göra det med ett enkelt knapptryck på länken här nedanför!