Dagen

 
 

Skola som vanligt. Mys med Mille. Och flätade jordgubbsremmar <3

För övrigt så såg även på The illusionist med pappa. Gillar faktiskt den filmen.
Sen har jag fått lugna ner min pojkvän som blivigt helt hispig över FRA-lagen.

Nu ska jag bara översätta min Rwanda-text till engelska och sen lägga mig & läsa Slumdog Milionaire!



Ruby & Mugambo

Jag och Sara tog på oss uppgiften att baka till 3:ornas Indien-redovisning imorgon. För att krångla till det extra mycket så skulle jag ta mig hem till Sara för att baka och sedan åka hem igen. För ni som inte känner Sara så bor hon i en håla som det är väldigt svårt att ta sig till, haha! (just därför ska vi skaffa körkort snart!) Jag tog mig i alla fall dit och vi bakade toscakaka. Det är äckligt gott, och då menar jag verkligen äckligt gott.

Sara: *tar ut första plåten* Åååh, den ser ju helt sär ut!
Jag: RUBY, RUUUUBYYY! *imiterar sären i The hills have eyes, som jag för den delen såg i helgen*

Första kakan döptes alltså till Ruby. ;)
Den andra kakan blev typ helt bränd och döptes snabbt till Mugambo. Dock var Mugambo överdrivet kladdig i mitten så den fick inte följa med till Indien-redovisningen imorgon. Sorry Mugambo!


R.I.P Mugambo Yum Yum




Vinterjackan fram igen

Idag var det den sista föreställningen och det gick lysande, var inte alls lika nervös som igår.
Några var där som sett den igår också, haha. Misstänker att de flesta som var där var väl släkt och vänner. Mina föräldrar satt dock hemma och käkade korv med bröd och somnade i soffan trots att jag hade gratisbiljetter till dom, kul...
Jag fick åtminstone en kram av en lågstadielärare till mig som var där och kollade.  

Nu är det sommartid och med sommartiden så kom snön tillbaka. Det har snöa hela dagen. Fan va förbannad jag blir! Jag som verkligen uppskattade att våren närmade sig. Har börjat använda min vårjacka och allt så ska allt sabbas av att den förbannade snön kommer tillbaka. Det är ju så onödigt bara. Sen när det smälter bort så blir det mer slask, som sedan fryser på och blir till is, som gör att man ska behöva gå som att man har skitit på sig för att inte halka eftersom de knappast grusar vägarna.

Jag ska sluta klaga och gå ut med hunden istället (ut i snön!!).


Från föreställningen igår-   Bilden är tagen av Elina.



Jesus Christ Superstar

Klumpen i magen. Spyan i halsen. Pokerfacet på. Strålkastarljuset i ögonen som gör att man inte kan urskilja något ansikte ur publiken. Stressen bakon scenen. Svettet som rinner.
Ja, idag var det alltså premiär för vår tolkning av musikalen Jesus Christ Superstar. Trots att jag var nervös så hade jag det riktigt roligt på scenen! Förvånade mig själv lite eftersom jag varit så skeptisk åt allt. Och imorgon ska vi göra om allting igen.

Earth Hour, 20.30-21.30 spenderades hemma med pappa. Vi släckte alla lampor och tände stearinljus, sen tog vi fram en laserpekare som vi höll på att flumma med. Eftersom gatulamporna var släckta så lyste vi genom förnstret för att se hur långt lasern kunde sträcka sig. Resultatet var fascinerande, för de som är intresserade.  

HV 71 gick vidare till final i hockeyn! Wonderbart, vilken dag!
Nej, nu ska jag fortsätta att se på VM-kvalet i fotboll samt trycka i mig apelsinklyftor.


Den roligaste scenen ur musikalen. Vår dans är dock inte lika avancerad.



Äntligen fredag

Känns som att jag har väntat på helgen i evigheter och nu är den äntligen här! Men den här helgen kommer bara att bestå av musikal, musikal och musikal. Skönt att få det överstökat i alla fall. Ni kanske redan gissat att det är musikalrep idag igen. PÅ EN FREDAG?! Dessutom så känner jag mig som en gamal kärring som hellre vill vara hemma och se på let's dance finalen eller gå på bio och se Kenny Starfighter filmen. Well, that ain't going to happen. 

För övrigt så var jag på stan och letade efter mitt fjärde par jeansleggins som jag har spanat in. Men de var helt spårlöst försvunna! Det fanns inte ens några stora storlekar kvar, inga alls. Det var som att jag hade inbillat mig hela deras existens. Typiskt, jag som verkligen ville ha dom. Men tänk va pengar jag har sparat genom att låta bli att köpa en massa saker. Amazing! 

Nej, nu ska jag börja läsa min bok och sen hinna med en powernap innan det där förbannade musikalrepet.
C'ya!
 




Inatt ska jag nana gott

Jag sov sämst hos min mamma inatt. Jag har både blivit snarkad och hostad rakt i ansiktet av henne, men inatt ska jag sova riktigt förbannat gott i min alldeles egna säng! Imorse hade hon inte heller något som man kunde äta till frukost så istället gav hon mig en påse med ca 450 enkronor till att köpa frukost på stan. HAHAHA! Min mamma alltså, håll de framtida barnbarnen långt borta från den kvinnan. 

Skolan var lugn. Vi satt i fiket och planerade balen, vi blev nästan lite ledsna där ett tag då vi faktiskt insåg att vi kommer att skiljas åt sen. *snyft* Vissa kommer man verkligen att sakna, andra inte alls.

Efter skolan så var det lite jobb, men jag och Linn rymde lite tidigare för att gå på stan som hade kvällsöppet. Där mötte jag upp Sara och Elias. Hade blivit totalförälskad i ett par tan-färgade gladiatorskor med klack för 699 kr. Men jag lyckades stå emot frestelsen och ska istället lägga de pengarna på en välbehövd klippning. Det enda jag köpte på stan var en ny maskara och sen en bok, Slumdog millionaire - ska se filmen, men ville läsa boken först. Gosh, va nyttig jag känner mig! Inga onödiga klädesplagg eller skor, utan en bok. Jag kanske kan rädda min ekonomi trots allt. ;)

Nej, nu måste jag verkligen ringa och kolla om min pojkvän helt har glömt bort mig eftersom att jag knappt hunnit prata med honom under alla projekt som är igång just nu. Sov så gott!  



Stressad

Nu ska jag bara packa mina grejer lite snabbt och sen dumpa allt hos mamma för att sedan ha musikalrep hela kvällen igen. Boring! Efteråt så ska jag crasha hos min mama. För övrigt så kan jag ju meddela att jag är ett steg närmare mitt körkort eftersom att jag numera finns inskriven på en körskola! ;)

Nej, nu måste jag stressa vidare. Ha en trevlig kväll!



Netbook

HP Mini 1100 Vivienne Tam Edition PC series

Åh, jag är totalt förälskad i den här supersnygga netbooken. Fast egentligen har jag ju övertalat mig själv att jag ska köpa en laptop i normalstorlek. Men den här var ju så fin!

Rosa/röd, blommig och allmänt feminin - That's the way aha aha I like it aha aha!



Nangijala, over and over again

Idag var jag hemma från skolan, men imorgon ska jag nog dit och smitta alla söta. Dock var jag tvungen att gå på musikalrepet från kl 18-22. Dryygt som fan, men nu börjar saker falla på plats för mig i alla fall. Har inte något intressant att komma med eftersom att jag varit isolerad större delen av dagen och bara legat och sett på film.

När jag ligger i sängen, ihopkrupen i mitt Hello Kitty täcke, och kollar på film då saknar jag Alexander som mest. Film blir aldrig så mysigt som när man ligger i famnen hos min älskling. Så kan man lätt snacka sönder en hel film, kommentera varje liten grej och se hur han egentligen stör sig på det men ändå inte säger något. Rätt som det är så får man en puss på pannan eller huvudet och så får man nån fin kommentar - sånt som är så gulligt att man dör och hamnar i Nangijala, där man skuttar runt bland rosa moln och vita duvor. Nej, dagar som denna så saknar man sin älskling som mest. Men om 12 dagar så är han här. Och jag vet att även Sara längtar tills han kommer den här gången eftersom att han har köpt hennes efterlängtade jacka åt henne. Jackan var slut i Luleå i hennes storlek så hon frågade snällt om inte Alex kunde kolla om den fanns kvar i Göteborg. Givetvis så kollade han upp det och köpte den i rätt färg och storlek åt henne. Naw, blev ju nästan lite stolt över honom. Men det är väl ingen nyhet att han är supersnäll & helt wonderbar?



Do you remember? - tjockiskvällen med film, chips och en massa godis.



Crazy

Bläddrat lite i mina körkortsteoriböcker under kvällen. Det finns ju helt galet många vägmärken! Man tänker typ aldrig på deras betydelse när man är ute och åker bil, förrutom när pappa typ frågar om man vet vad något står för.


Varning för vildsvin! Haha, kan inte alla skyltar vara så övertydliga?



Hej! (i brist på rubriker)

Inatt sov jag max 4 timmar. Hade tydligen använt någon nässpray som var alldeles för stark för mina slemhinnor som torkade ut helt och hållet. Det sved i båda näsa och hals. Har fördröjt tiden med att se på filmer som jag har men inte haft tid att se tidigare. Det blev uppföljarna till Narnia och Systrar i jeans. (Egentligen var jag jävligt pepp på att se Star Wars filmerna men schh, säg inte det till nån.)

Som vanligt så klickar jag mig runt på diverse hemsidor och fastnar för ett dussin kläderplagg och skor.
 
Nikita Dress SEK 579, Orion - NELLY.COM Gupi Jacket SEK 499, Ichi - NELLY.COM
De som känner mig vet att jag är en sucker för blommigt. Tyckte väldigt mycket om den här blommiga tunikan/linnet/klänningen. Och sen så har jag ju tidigare nämnt att jag är på jakt efter en snygg jeansjacka. Båda kommer ifrån Nelly.com



Geek of the week

Förkyldningen blir bara värre och värre ...

Ligger i sängen bland en mönsterhög av underbart mjuka kuddar, snyter mig titt som tätt, pimplar i mig en massa te och ser på Star Wars lll. Kalla mig tönt om ni vill men jag gillar den filmen. Jag har inte sett de äldre filmerna bara de tre nya med söta Hayden Christensen som Anakin, men jag funderar serriöst på att se de gamla filmerna med - bara för att jag är sjuk och ändå ligger i sängen. Man måste ju variera sig lite från Mamma Mia och Twilight.

MOST WANTED just nu!

- Den där vandrande burken påminner mig jättemycket om Wall-E, me like! -

Kan inte jag få en robot när jag fyller 18? Hur praktiskt hade inte det varit? Den skulle kunna ta hand om mig nu.
Eller vänta, det är ju sånt som ens pojkvän ska göra. Älskling kan inte du komma hit och pyssla om mig lite?
Du är ju van vid att jag i princip alltid är sjuk så du borde vara veteran på att ta hand om mig vid det här laget.

Och när du pussar mig på pannan och säger söta saker så blir jag frisk mycket, mycket, snabbare <3



Hosta och sprängande huvudvärk

Nej, jag ska inte haka upp mig på att skriva om mina sjukdomar.

Igår firade vi att Sara och Elias fyllt 18 år. Först var det förfest hos Isabelle. Alltid lika trevligt att komma hem till någon för första gången och få en liten insyn i personens vardag. Sandra och Isabelle hade varit så duktiga och förberett en tårta och hängt upp ballonger lite här och var. När vi satt och åt tårtan (som för övrigt var jättegod!) så spottade en kille ut ett häftstift som gömt sig bland jordgubbarna och grädden! Kan ni fatta hur illa det kunde ha gått? Men som tur var så hände ju inget. Efter ett tag drog vi in till stan och gick på krogen. Något som inte alls var planerat för min del, men det blev ändå bra. 

Idag så blir det nog bara att ta det lugnt, se på Robinson, dricka mycket vatten och sitta inrullad i en filt i soffan.   



Överdrivet lång & onödig dag

Kom hem för ett tag sen från musikalrepetitionen. - Fattade nada!
Vi hade sovmorgon till kl 11.50 idag, men givetvis så lyckas jag boka in en instruktionsrunda på Helex kl 9.30 så jag var ändå tvungen att åka in till stan tidigt. Jag trodde att rundan skulle ta typ en halvtimme med efter bara 4 minuter så hade hon visat mig hela gymmet. Alla affärer öppnar inte förrän kl 10 så jag fick gick in i alla möjliga frisör salonger som hade öppet och minglade samtidigt som jag värmde mig. Blev egentligen bara mer sugen på att klippa mig när jag såg att hår ligga och skräpa på golvet där inne. Efter att ha väntat ett tag så kom i alla fall Sara och Elias in till stan så då slapp jag vara så ensam. Vi kollade runt på körskolor, men ingen var där så det fick vara.

Idag så hade Monki premiär i Luleå. Ett tag så tyckte jag faktiskt att det var roligt. Men efter att ha kommit dit och sett hur alla människor flög omkring i affären som vildvittror så slog tanken mig att alla kommer att gå omkring i kläder från Monki framöver - Inte kul med andra ord. Nåväl det hindrade mig inte från att köpa något, ryckte i princip åt mig första bästa plagg och det blev en body med lite spets. Har dock ännu inte provat den men om den inte sitter bra så är det ju bara att lämna tillbaka den. Hellre prova den hemma än att fastna i helvetets kö till provhyttarna. Sen så har vi inte haft en enda serriös lektion på hela dagen så vi hade i princip kunnat vara hemma istället.  

För övrigt så fyller Nemo år idag! 19 år, kan ni tänka er? Ja, tiden går snabbt.
Kändes som det var igår som vi lekte med Barbiedockor.



En av mina äldsta och absolut bästa vänner. Grattis på födelsedagen Linn fucking Seger! =D
-Finns alltid en speciell plats i mitt hjärta för dig vännen och den kan ingen ta ifrån dig-



Grattis!



Idag fyller det här söta syskonparet 18 år!
-hurra hurra hurra hurra!-

Kunde dock bara fira Sara lite på jobbet med en liten present och en bakelse med ett enstaka rosaprickigt ljus.
Men vi ska fira henne lite bättre på fredag, hoppas jag!

Grattis igen SuperSötaSilverSara, som är guld värd! ♥



Pyssel

Gjorde ett pennfodral på jobbet idag.
Tänkte först göra det till min pojkvän, men det är nog lite för flickigt för honom så jag behåller den nog för mig själv.
Mon Chéri betyder min älskling på franska och jag tänkte även att chéri lät lite som cherry (=körsbär), smart va?

Isabelle: "Men du är ju helt erfaren på pyssel!"
Hahaha, skulle inte tro det va!




Rensat kapitel

Nu är det gjort. Jag har, med viss övertalning, rensat skor. Min pappa tycket att det var den smartaste idé jag kommit med sedan jag föddes. Var det allt som krävdes för att få höra det? Ge bort skor, haha!

Nåväl, när jag väl stod där i hallen och skulle bestämma vilka som skulle bort så kändes det jätte svårt. Vissa skor var ju självklara eftersom att de var alldeles för slitna. Men sen finns det ju alltid de skorna som man inte använt så mycket men heller aldrig kommer att använda. Alla skor är olika minnen för mig och man ser hur jag har förändrats genom åren bara av att se på mina skor - olika stilar helt enkelt. Jag ska i alla fall slänga två par skor och sen ska pappa lämna sex par skor till Myrorna imorgon. Känner mig faktiskt stolt över min insats. Nu kan nått emo få lov att köpa mina dödskalle-VANS som jag fick i konfirmationspresent och man så vill. Eller varför inte mina rosa/bruna rutiga VANS? Jisses, vilken period i livet.

Sen åkte även två par rosa klackisar som jag i princip aldrig använt. Varför köper man skor som man aldirg använder? Är jag för inpulsiv när jag köper skor? Köper för att dom är billiga utan att tänka efter om jag faktiskt behöver dem. Nu ska jag bara köpa snygga skor som jag faktiskt kommer att använda! *handen över hjärtat*


Nu finns det gott om plats för nya par, hell yeah!



Neej!

Nu är det inte lika roligt längre. Allt slask har fryst så nu är det glashalt ute, höll på att slå ihjäl mig när jag gick med hunden. Dessutom så har jag lagt märke till ytterligare ett vårtecken, det värsta vårtecknet av dom alla - myror i hallen! Så fort det blir lite varmae ute så invaderar dom små jävlarna vår hall. Det är så förbannat äckligt!

 Idag hann jag även med en kortare runda på stan och köpte mig i ett par leggins på JC för de pengar som fanns kvar på Alex presentkort där. Igår hittade jag ett par snygga gladiatorsandaler. Problemet med dom var bara att de var så platta. Om jag har dom på mig när jag är med min pojkvän så får jag slicka navelludd istället för att pussas. Men men, de var i alla fall fina och rätt så billiga. Nu har jag dock inga pengar, men kanske efter lönen? ;)

Efter att Sara försökt att övertala mig att jag har för många skor så har jag lyckats övertala mig själv att rensa ut garderoben och ge bort/kasta de skor jag faktiskt inte använder. Välgörenhet? Så började det att skämtas om att något litet barn i Afrika skulle få mina pumps och bli överlycklig. Ha ha ha.. väldigt roligt, not.



Gladiatorsandaler kan vara väldigt fula och nästan tantiga när man ser dom på skohyllan men dom kan vara riktigt snygga på fossingarna!



JAAA!

Snön är påväg bort och det är vårväder ute nu! - dock väldigt mycket slask -


Min lilla snögubbe <3



Gårdagen

Igår var det grabbkväll här hemma och hade det svårt att inte delta. Det var först hockey (HV 71 - Timrå) och sen melodifestivalen. Under hela kvällen så försökte jag övertala min far till att övningsköra med mig i veckan, men istället så blev jag lovad körlektioner hos nån körskola. Envisa människa, men va ska man göra? Alla som var här delade med sig av sina misstag som de gjort under deras tid med körkort i ett försök att skrämma mig till att vänta med körkort. Men jag har bestämt mig för att körtkortet ska ligga i min snygga plånbok innan slutet av Juni. Och därmed bastu!

Melodifestivalen, vad tänkte Luleå som gav Ugglan 12 poäng? Visst, hon har känsla när hon sjunger men hon är ju bara en Janis Joplin wannabe. För övrigt tyckte jag att det fanns många bra låtar som jag kommer att hata om en vecka eftersom rix fm kommer nöta sönder dom. Vinnaren blev slutligen Malena Ernman, operadisco-låten. Det skiljer sig från det som vi brukar skicka iväg till Eurovision så det kan säkert funka, men jag lär ju knappast sitta och sjunga med när det spelar på radio.

 


Malena Ernman - hon hade kunnat vara Linda Rosings mamma.



Så lyckat!

Festen igår kändes jätte lyckad! Sandras ansiktsuttryck när hon kom in genom dörren och alla började sjunga ja må hon leva, var helt oslagbar. Det var underbara människor där och jag hade det supertrevligt. Tänk att större delen av klassen faktiskt var där! Nej, det här måste göras om. Visst var jag lite uppe i det blå ett tag men det bjuder jag på.

Sara och jag fick sova i Sandras föräldrars säng som hennes söta mamma gjort i ordning så fint åt oss.Vi gick väl och la oss starx efter kl 4 och vaknade samtidigt vid kl 7. Haha, alltså kan vi aldrig sluta prata med varandra? Munnen går 24-7 när vi är tillsammans. Sandra och Isabelle vaknade senare och skulle sen iväg för att sjunga. Jag, Sara och Jonas skötte städningen av lokalen. Sen fick vi även en liten åktur runt Brändön i Jonas finbil, med sommardäck. Gissa om vi gled omkring? Väl tillbaka hemma hos Sandra så blev det kaffe, kakor och en massa roliga disskutionsämnen. Undrar egentligen vad han hade för uppfattning om oss två pladdermajor, haha! Nåväl det var en helt wonderbar kväll och jag upprepar, det måste göras om!  

Fått bilder av Sara som var duktig och fotade till skillnad från mig som glömde bort att jag hade med mig kameran.


-Sandra när hon blev överraskad-


Haha, tavlan bakom dom föll ner exakt när jag tog bilden.
Sen visade det sig att det var Sandras morfar som målat den. Typiskt Brändön, haha!



Jag och mina chics!


Födelsedagsbarnet och jag.



Syskonkärlek x 2


Bella och jag som är så "lika varandra", haha!
Åh, hon hade lätt den snyggaste klänningen! *vill sno den*


Pimpen Elias med en öl i vardera hand och en brud på vardera sida.


Emma och Isabelle


"När jag är full så blir jag sugen på en stor och saftig korv!"
Hahahah, hur tolkade du det Isabelle?



Fett taggad!

Jag är så laddad inför ikväll!
Vi ska ha en överraskningsfest för Sandra som fyllde 18 år i onsdags och det kommer bli skitbra!


Ikväll ska vi fira våran Johnny Rocker!

Nej, nu måste jag dra och göra i ordning allt. Ska försöka ta en massa pics.
Kram



Nästan glad idag!

Fy va skönt det kändes att göra bort Rwanda-redovisningen idag. Det kändes som att det gick riktigt bra, trots att redovisningen blev lite lång. Men lärarna verkade väldigt nöjda, även om de också påpekade att vi höll på lite för länge. Det var en riktig lättnad efteråt i alla fall för nu slipper man tänka på det i några veckor åtminstone. Allt ska ju redovisas igen i Polen fast på engelska. Får se hur det går.

Efter skolan var jag på stan ett tag och skötte mina secret buisness, sen åkte jag hem, käkade lite snabbt och åkte och jobbade. Känns som en bra dag överlag! Inatt sov jag superdåligt, låg och saknade min Alex i för många timmar. Det blir att göra lite läxor, duscha och sen hoppa i säng och försöka att inte sakna min man så mycket inatt (vilket är helt omöjligt med andra ord).  


- Sakni dig! <3



Twilight, nagellack, te & Rwanda



 


 
Se på Twilight, måla naglarna, dricka blåbärs-te och träna lite inför redovisningen om folkmordet i Rwanda.

Äckligt egentligen, vilka möjligheter man har jämfört med andra.
Och jag klagar över att jag får sitta i en bil när min pappa köper mat åt mig!!



Längst ner i näringskedjan

Pappa köpte sin nya bil idag och konstaterade att han inte vill övningsköra med mig eftersom att jag kommer förstöra hans bil. Sen kom han även fram till att han inte kommer att vara hemma på min 18-års dag. Men han antog att det inte var så viktigt så han kunde lika gärna åka till Thailand för andra gången under det här året och skita i min födelsedag. Även om det kanske inte är så viktigt så ser jag det ändå som en principsak att man faktiskt är hemma och firar sitt barn eller åtminstone erbjuder ungen att få följa med. Varför frågar ingen mig om jag vill åka utomlands? Båda mina föräldrar åker till Thailand stup i kvarten och jag får aldrig följa med.  

När pappa hämtade mig efter jobbet så satt hunden i framsätet och så bad han mig att sätta mig i baksätet. Vi åkte och handlade och jag fick inte ens följa med in i affären, skulle sitta och vakta bilen. Vem ska vakta den i fortsättningen då? Ska han flytta in där eller vad menar han? Ska jag flytta in där? Om han bara kunde hjälpa mig att fixa körkortet till sommaren så jag kunde använda bilen när han är i Thailand. Fast han kommer väl att gömma bilen innan han åker. Hunden har mer status i huset än vad jag har för tillfället. Jag åt pommes, pappa bad mig kasta ner dom till hunden som gnällde på golvet. Jag sa nej eftersom att det uppmuntrar hunden till att gnälla när man äter i fortsättningen, pappa kallar mig för egoist. And so it continues ...
 


Pruttbilen som är anledningen till att jag aldrig kommer att få ett körkort!!



Bilder från sportlovet

LERUM - under my umbrella, ella ella eh eh eh.
Tänk att det är inom samma land som Luleå med en meter snö!


BIO - I taket lyser stjärnorna

SCI-FI MÄSSAN - En av våra spontana idéer när vi lider av tristess.
Man vet aldrig var man hamnar när vi är uttråkade.


DAVID BARCLAY var där - "styr" Yoda och Jabba the Hutt i Star Wars filmerna
som jag förstod det, samt gör rösten till Jabba.

 
Hannibal och en Clone Trooper var där. Alex var nog lite rädd för båda två.


Jag och DANNY TREJO var där. - Asgo kille ju!


-Danny in action-


Mads Mikkelsen var också där.
Jösses va blek jag är!! Hans fejk-bränna får mig bara att lysa ännu vitare.


FIKA på Café Kosmos - bärpaj m. vaniljsås & halloncheesecake och såklart två koppar med varm choklad.
Tro inte att min kille är totalt överromantisk nu. Rosen fick jag faktiskt av en random kille på stan. *tummen upp*


Jag hade på mig min nya klänning och mitt halsbandsur som föreställer ett päron.
Håret var plattat när vi lämnade huset men regnet gjorde sitt, som vanligt.


Världens finaste kille och min allra bästa vän som inte kräver nån styling alls för han är redan perfekt! ♥


Det var de delarna av mitt lov som inte bestod av sjukdomar eller tårar.
Och som vanligt, inget sportande på mitt sportlov haha!



Hemma igen

Efter en 15 timmar lång tågresa med sittplats så är jag hemma igen. Jag tycker ändå att jag var ganska duktig på att sova. När jag inte sov så åt jag, haha! Jag hann åka hem i en timme, äta frukost och byta om och sen åka till skolan. Egentligen hade jag begärt ledighet för idag med, men eftersom att jag ändå var hemma i tid så tänkte jag att jag lika gärna kunde gå till skolan (något som Sara inte kunde fatta att jag valde att göra).

Ikväll ska jag se på Twilight igen, Wiie! Fick den av pappa i present, snällt av honom va?

Nu ska jag lägga upp lite bilder från mitt sportlov.

Lill' Tussen på Arlanda, påväg till Jönköping.



En söndag

Innan bion igår så fördrev vi tiden med att gå på promenad i stan. Vi gick förbi svenska mässan och såg att den var en sci-fi mässa där under hela helgen. Vi funderade på att gå in bara för skojs skull igår eftersom att vi hade lite tid att fördriva innan filmen men det var inte värt det eftersom att det bara var drygt en kvart kvar till stängningsdags så vi bestämde oss för att gå dit idag istället. Haha, och vad gör i två på en sci-fi mässa kan man ju undra. Det var bara ett roligt söndagsevent för oss helt enkelt. Där inne sålde dom filmaffischer, autografer från alla skådespelare du kan tänka dig och för riktiga filmnördar så fanns det samlarobjekt från alla möjliga filmer i form av leksaker. Det var även en mindre utställning med filmrekvesita.

Överallt där inne så sprang det omkring Star Wars- och Sagan om ringen karaktärer. Små killar vars första förälskelse var Prinsessan Leia viskade och pekade för deras föräldrar när dom fick se henne "på riktigt" men var alldeles för blyga för att gå fram till henne och be om en kram. Inne på mässan träffade vi även mannen som gett rösten åt Yoda och Jabba i Star Wars, en riktigt söt och trevlig man som ställde upp på bild mer än gärna. (bilderna får ni se på tisdag när jag är hemma) Sen var även Danny Trejo där, som blev min nya idol och Mads Mikkelsen. För 150 kr kunde man fota sig med nån av dom och sen kostade det 200 kr att få bilden signerad! Helt sjuka priser. Men men, med korta fula ögonfrasar kommer man långt, bilderna kommer ju sen. ;)

Med våra magar fyllda med popcorn som det bjöds på så blev det en runda på stan innan vi slutligen landade på mitt favorit fik, café kosmos.
Där njöt vi av en god bärpaj med vaniljsås och varsinn kopp med varm choklad. Mys mys mys! Sitta på fik och se nyförälskad ut, det är min melodi.


Nu blir det ingen mer  uppdatering av bloggen förrän på tisdag, eftersom att jag åker tåg hemmåt imorgon :'(
Kram så länge!



Bio & hålla handen

Idag var jag för första gången under denna vistelse inne i Göteborg stad. Har länge varit sugen på att bojkotta trenden med att ha skinnjacka på våren och istället köpa mig en snygg jeansjacka. Hittade en idag som var någorlunda snygg och inte alldeles för dyr, men jag avvaktar lite. Det blev i alla fall en söt klänning från Rut m fl. Och som vanligt så fastnade jag för ett dussin par skor men jag jobbar ju på att vara sparsam at the moment så det fick vara.

Under kvällen så blev det i alla fall lite bio - I taket lyser stjärnorna. Filmen var bra men liksom boken så kände jag att den nog är mer riktad mot yngre tonåringar. (Majoriteten i biosalongen var fjortisar = inte stilen, utan 14-åringar)
Men nog blev nog blev det en hel del skratt och tårar under filmens gång och jag blev nästan lite mammasjuk, men bara nästan.

Efter filmen så blev det en mysig kvällspromenad genom stan med min hand sammanflätad med min älsklings. 


I taket lyser stjärnorna är baserad på Johanna Thydells ungdomsroman och hade biopremiär den 30 Januari.



Uttråkad

Nej det här går inte! Nu är Alex i skolan, slutar väl om typ en och en halv timme, och jag är så rastlös att jag kan dö. Jag har inte varit ute ur det här huset sen i tisdags pga diverse sjukdomar. Känner mig nästan som en Big Brother deltagare som är fast här. Vad ska man egentligen hitta på? Vad gör han när han är hos mig och jag är i skolan? Kollar på film förmodligen, typ Matrix, men sån är ju inte jag.

Igår försökte jag fördröja tiden genom att snoka i hans nattduksbord. Man nästan hoppas på att hitta något som man kommer att störa sig på bara för att det ska hända något. Det enda jag hittade var hans wannabe-Harry Potter-brillor som han hade  när han var pytteliten och sen ett nyckelband som det stod singel på. Singel? Hallå eller? Jag skrattade faktiskt lite när jag hittade det. Ett sånt där fånigt band som alla hade runt halsen förrut i ett desperat försök i att inte tappa bort sina nycklar och så stod det olika saker på dom typ Bitch, sexig, upptagen och så singel. Imorse när han skulle till skolan så frågade jag om han inte ville ha med sig sitt nyckelband och så tog jag fram det ur nattduksbordet och viftade lite retligt med det. Han verkade först lite generad, sen orolig över vad jag hade för tanke med att jag hittat det. Men han försvarade sig med att hans pappa köpte det åt honom för nycklarna till mopeden. Haha, okej då.

Nej nu får jag väl ta och hitta på något då. Ta ett bad kanske. Nej, badkaret är fyllt av smutstvätt som jag inte vill flytta på direkt. Kanske en dusch? Får man duscha lika länge som hemma när man är hos någon annan? Kanske gör det ändå, ingen är ju ändå här. Om jag är riktigt modig så kanske jag sätter igång och sjunger mitt Magnus Uggla medley i duschen som jag alltid gör hemma, haha! För mycket information kanske. ;)



5 Mars

Jag har ju en otrolig tur med allt jag gör! Inte nog med att jag var förkyld när jag kom hit i måndags så blev jag även magsjuk under tisdagskvällen. Tänker inte gå in på några detaljer om det men jag kan ju säga att det inte är kul att behöva spy varannan kvart hemma hos sin pojkvän. Nej, men hur som helst så mår jag betydligt mycket bättre nu.

Jag är sjukt sugen på att gå och klippa mig, eller egentligen bara toppa mig. Men det som är så tragiskt är att det kostar lika mycket att toppa håret som att klippa en ny frisyr. Är inte det dåligt? Nog borde man väl kunna anpassa priset efter hur lång tid det tar att klippa en kund? Kanske får vänta med håret ett tag till helt enkelt och spara pengarna till annat.

Ska man ta och göra en Britney? I lågkonjukturens tider så borde man kanske överväga det.
Man sparar åtminstone väldigt mycket pengar på det. Tänk, inget shampoo, balsam, spray, föna, platta osv. osv.



3 Mars

Bläh, vilket tråkigt väder det är här. Regn, slask, halt och geggigt överallt.  :(

Bara för att min pojkvän är i skola så innebär det inte att jag ligger hemma hos honom och tynar bort. Nejdå, imorse gick jag upp vid halv nio, åt frukost och drack kaffe med hans mamma och lillasyster o var så social som man kan vara. Sen efter det så gick jag med Sofie, min nya lillasyster, ner mot centrum för att tömma apoteket på hostmedicin. Men efter att jag varit på apoteket så fotsatte jag att gå i Lerum. Trots att vädret var skitdåligt så blev det nästan mysigt under mitt lånade paraflax. Sen så fick jag en idé, att hitta Alex skola. En gång för läänge sedan så kom jag ihåg att vi hämtade honom där, med bil. Efter att jag vandrat omkring, i vad jag upplevde som en evighet, så snubblade jag nästan över Lerums Gymnasium. Det var så svårt att låta bli att gå in dit. Men jag vågade gå omkring i korridorerna helt själv så jag gick in i deras bibliotek och slog mig ner vid ett litet bord och läste min dagsfärska Se&Hör. Sen så överraskade jag ju såklar Alex genom att berätta att jag satt där så han smög iväg från lektionen i några minuter för att komma och pussa på mig. 

Nu är jag i alla fall inne i värmen igen och Alex kommer väl hem om drygt en timme. Herregud, vad ska jag göra den här veckan närhan är i skolan? Jag kan ju inte smyga omkring på hans skola varenda dag! Idag hade jag ju som tur var lite ärenden att syssla med - som att gå til apoteket och sen maila runt om lite somarjobb. Har sökt som badvakt till och med! haha, så kommer jag där och springer i slowmotion á la Pamela när någon stackars sate drunknar. That's life! ;)

Har tagit en massa bilder idag men givtvis så fick jag inte med mig sladden till kameran så det blir lite tråkigt utan bilder, men dom kommer senare!

Kram 



2 Mars

Milton har fått en ny bästis, min farmor. Hon gullar och pratar bebisspråk med honom hela tiden, matar honom med allt möjligt. Som idag fick han äta hjortkött till frukost. All tjuvmatning leder dock till att han inte äter sin riktiga mat. Men men, farmor verkar trivas med hans sällskap så det får väl vara. Hon borde egentligen skaffa sig en liten vovve som inte kräver så mycket motion nu när hon är så ensam. Hon verkar faktiskt lite sugen på det!

Mamma, pappa och Milton flyger hem till kylan idag medan jag åker vidare till Göteborg. Det gick jättebra att flyga ner med Milton. Han fick sitta i en väska under säter framför mig o agera handbagage. Mille var så snäll och sov under hela resan och han har faktiskt varit överraskande väluppfostrad under hela helgen. Nästan så man blir lite stolt över den lille.

- Farfar Tore med en väldigt liten pappa Olle i famnen -
Igår satt jag och bläddrade i farmors gamla fotoalbum. Älskar svartvita foton!



1 Mars

Ja, hallelåja!

Det visade sig att min farmor (72 år) blivit så pass high tech att hon har skaffat sig en dator med mina kusiners hjälp så därför blev det en uppdatering av bloggen idag. Vi har sovit hos min farbror och hans familj hittills men nu ska vi sova här hos farmor sista natten.

Begravningen i fredags var hemsk men vacker. Det var 120 personer som kom och det var fullt med blommor som folk hade skickat, riktigt vackert. Trodde inte att det var möjligt att gråta så, men det var ju en dubbelbegravning så man grät ju för två. Det som kändes jobbigast var att se alla andra så ledsna - sina föräldrar, sina äldre kusiner och alla andra släktingar. Och trots att jag hade världens hemskaste förkyldning och knappt någon röst så sjöng jag himlen är oskyldigt blå. Den största anledningen till att jag gjorde det var för att alla började tro att jag hittade på min förkyldning enbart för att slippa sjunga. 

Nej, trots allt det hemska den här helgen så har det varit väldigt nyttigt och trevligt att vara här och träffa alla igen. Man förstår att man verkligen ska ta vara på den tid man har tillsammans för rätt som det är så tar allt det roliga slut. Jag har fem kusiner, alla killar, den yngsta 14 år, den äldsta 26 år, som har varit helt underbara mot mig under den här helgen. Kändes så skönt att alla samlades igår och bara var med varandra. Eftersom att majoriteten av oss är killar så blev det såklart en hel del tv/data-spel men det gjorde absolut ingenting, verkligen absolut ingenting! Jag mådde bara så bra över att se dem alla igen och nu får det inte gå flera år innan vi träffas nästa gång. Önskar bara att jag kunde finnas till mer för släkten här nere men det är ju så svårt. Hur ska jag kunna vara ett stöd för en 23-åring, eller en 26-åring med jobb och eget liv menar jag? Någon som har betydligt mer erfarenheter än vad jag har för tillfället. Även om det kanske verkar omöjligt så vill jag ändå det för att dom betyder väldigt mycket för mig.



Imorgon så åker jag till Göteborg och då blire till att tänka på annat. Ska bli skönt att få bo med min man i en vecka, har saknat honom så!

Farmor tvingade mig just att dricka en kopp med ren grädde och mosade panodil-tabletter för att det, enligt henne, skulle stoppa min hosta. Det smakade som det låter, bajs äckligt! *buä buä buäää*



RSS 2.0
Hej och välkommen till min blogg!
Mitt namn är Nathalie och jag är en 18-årig tjej som bor i Luleå och fortfarande letar efter meningen med livet.

Det jag älskar mest är att låta pengarna sprudla genom att shoppa och unna mig själv saker! Självklart skulle jag inte ens fungera utan mina vänner, min familj och världens finaste pojkvän. Vi har ett långdistansförhållande så det blir en hel del resor för min del till goa och glada Göteborg.

I min blogg skriver jag om mitt liv och mina tankar helt enkelt. Hoppas du finner något intresse i det du läser.

Om du vill följa bloggen kan du göra det med ett enkelt knapptryck på länken här nedanför!