Tittut!



Nej, jag har inte dött eller så vi har bara varit på landet i några dagar. Men vädret var en ren besvikelse så det blev en ganska tidig hemfärd. Som alltid när vädret är dåligt så passar man på att shoppa och lilla jag som skulle spara det mesta av min lön har redan satt sprätt på hälften av det, och då har jag inte ens betalt min hemresa. Känns egentligen inte så bra eftersom jag är medveten om att jag måste spara. Det är ju trots allt inte säkert att jag kan jobba til hösten, allt beror ju på hur mitt nya schema kommer att se ut. Men nu har jag nog shoppat färdigt på ett tag.. endast nödvändigheter får införskaffas!

Nåväl, vi kommer förmodligen att åka tillbaka till landet imorgon men jag vet inte riktigt hur länge vi stannar. I veckan så har vi i alla fall planerat in både liseberg och födelsedagsfirande. Vi har även spekulerat lite kring att åka till Danmark, antingen över dagen eller så övernattar vi. Men vi får se om det hinenr bli av nu innan jag åker till farmor eller när jag kommer tillbaka i augusti
- Vi firar ju trots allt vår 2 års dag då. ♥

Nu har jag varit duktig och tvingat älsklingen att fota mig, iklädd några av mina inköp den här veckan. Jag brukar ju alltid lova att jag ska lägga upp bilder på det jag köpt, men det händer sällan. Åh jösses va man känner sig töntig när man blir fotat av någon annan, haha! Plus att min pojkvän alltid kommenterar när man posar och ser "konstig" ut. Jag försökte att se någolunda normal och snäll ut i alla fall. Vet dock inte om jag lyckades så bra.. 

Kavaj: Zara, 599 kr
Blommigt linne: Zara, 129 kr
Skor: H&M, 349 kr


 




Saftiga bollar och Madre Nature

Söta Sofie har varit med mig hela dagen. Vi har varit duktig och klippt halva gräsmattan (eftersom det ganska snabbt började spöregna), bokat tvättid och bakat chokladbollar! Sen motiverade jag även bruden att följa med mig ut i det gröna och ta lite bilder på det som moder natur har att erbjuda just i Lerum.






The day after the hard rock

Gårdagen var härlig. Inte stressig, inte tråkig, utan härlig. Vi tog världens längsta sovmorgon, åt frukost och gick och la oss igen. Sen på kvällen så fick vi skjuts in till stan av Alex farbror. Pärleporten hade öppnat sig och det regnade helt idiotiskt mycket och när vi väl skulle ta oss in på Hard Rock Cafe så var det i princip fullsatt. Vi kunde antingen dela bord med ett annat par eller vänta i 30-50 min på att få ett eget bord. Jag hade redan bestämt mig för att vi skulle äta där så att byta restaurang var knappast ett alternativ för mig. Vi delade helt enkelt bord med ett annat par. Kvällen var superfin. Vi satt på Hard rocks mysiga inglasade uteservering, regnet öste ner utanför, det var god mat, lite drinkar, många pussar och en jävligt dyr nota. ♥

Dessvärre somnade vi kl 04.30 (fråga mig inte vad vi höll på med) och det var en mycket trött Alexander som vaknade kl 7 för att ta sig till sitt jobb. Nu är åtminstone hans lillasyster hemma så då ska jag försöka övertala henne att leka med mig så jag inte behöver vara själv hela dagen. Måste även klippa gräset, vilket jag lovat "svärföräldrarna". Har tyvärr inte så bra koll på vart gräsklipparn bor..



Vilket pörskans nederlag!

Nej, det hände inte mycket idag.. Kvällen slutade med att jag fick damp och gick på långpromenad mot destination Ica där jag köpte toalettpapper och tröstmat i form av oreos och en marabou sommar. Nu är i alla fall min älskling hemma hos mig igen och det känns toppen, förrutom att han nödvändigtvis var tvungen att slänga sig i soffan, pilla i navlen och kolla på en maffia film. Så ännu en gång hamnade jag vid bloggen idag.

Imorgon ska vi hur som helst fira - dels att han inte jobbar men sen så ska det även firas att vi lyckats hålla ihop i ett år och elva månader. (Jag antar att vi är sånna som gillar att fira allt som går att firas, för egentligen är det väl inte så märkvärdigt att fira just ett år och elva månader tillsammans.) Så förmodligen blir det ett restaurang besök och sedan kanske avsluta kvällen med bio, eller varför inte en mysig promenad och hålla handen? Det gör inget om det regnar lite eftersom vi har vårt snygga paraflax nu. Det enda problemet är ju att det kommer se ut som att jag har pubishår på huvudet i och med min "hårkvalité", haha sexey! Mitt hår suger åt sig fukt och sen ser det bara.. pubis ut!

Dagen var ett fail, men imorgon är en annan dag. .
-God nattis!


Mycket egobilder nu, men så är det när man är ensamen.



Uttråkad

Kan man möjligtvis bli mer uttråkad? Ni kanske kan räkna ut att Alex jobbar idag igen och den här gången har jag inte någon att plåstra mig fast vid eftersom ingen är hemma. Har redan ringt och stört familjefriden där hemma, störde Sara i nån timme igår.. Vad ska man hitta på? Eventuellt kanske träffa Jesper, dvs om han hör av sig.

Kom just på mig själv med att stirra ut grannarna som sitter samlade här utanför och har grillfest.

Möttes av X-antal blickar och det slutade med att jag lite halvt psykopatiskt drog ned persiennerna och forsatte att stirra.

Nej, men något ska jag försöka göra. Om nu inte Jesper vill leka med mig så får jag väl gå ut och gå eller nått. Något som skulle behövas göra är klippa gräsmattan och handla mat samt toalettpapper, men sånt är ju aldrig kul..


Och för att jag är väldigt uttråkad..



En liten ängel

Idag har jag haft en heldag med mina "svärföräldrar", haha! Jag har varit som ett plåster på dem hela dagen fast det har varit ganska skönt eftersom Alex jobbar så då har jag inte varit helt sysslolös. För två dagar sedan så fick han nämnligen sin allra första kusin, så idag fick jag representera honom när vi hälsade på den helt bedårande lilla tjejen. Så nyfödd och skör att jag knappt vågade ta i henne. Jag har ju även min lilla terori om att alla barn jag håller i börjar gråta förr eller senare så jag vågade inte hålla henne. Hon var i alla fall helt underbart söt!



Lilla Sally vilar tryggt på mammas mage.



De senaste dagarna

Ni får räkna med att det bli lite taskigt med uppdateringar nu när jag i Göteborg. Jag passar på att njuta av varje stund som min älskling inte jobbar. Här om dagen när han jobbade så var han inte hemma förrän kl 1 och då hade jag ,efter en viss ansträngning, redan däckat. Så nu när han varit ledig så passar jag på att göra annat än att sitta vid datorn.

Har i alla fall varit duktig och tagit lite bilder!

Bilder från det gröna - vår promenad i söndags.

Jättemysig lunch på Pizza hut igår ♥ (baby är lite blyg bara)

Kaffekoppar som passar våra personligheter helt perfekt.
Gissa vilken som är min? ;)

 
Det regnade i en kvart när vi var i stan så vi tog tillfället i akt och investerade i det här superläckra paraflaxet.



Det är dyrt att lämna mig ensam

Jag kom fram oskadd igår och hela resan gick egentligen ganska snabbt trots att jag häckade på arlanda i en evighet. När jag kom fram så bjöds det på färska räkor, yummy yummy! Vaknade tidigt imorse av att Alex skulle till jobbet. Han åkte kl 8 och kommer inte hem förrän 22.30 ikväll, kul.. Men jag var medveten om att han skulle jobba så jag får skylla mig själv. Nåväl, jag har sysselsatt mig på eget håll genom att låta pengarna sprudla inne i stan med Alex lillasyster Sofie. Det blev lite nytt smink och sedan lite tröjor som vi hittade på rean. Han tjänar pengar och jag sätter sprätt på dem. Man ska inte lämna mig själv och låta mig hitta på något att göra för det slutar alltid med nya inköp.

Tänkte även gå en rejäl promenad idag, eventuellt jogga en runda, men vädret suger! (tar det som ett tecken) Egentligen borde jag plugga körkortsteori men jag och Sofie kom överens om att kolla på film istället, låter mycket roligare än plugg.

Blev bland annat lite shopping på monki. Okej, deras butiker är coola och egna men
man måste se upp vart man går för det är speglar och illusioner o skit överallt. 
  



Arlanda

Nu sitter jag här på arlanda, betalat för att sitta vid en dator i en timme och smuttar på en flaska vitamindryck. Resan hit var lugn somnade i princip före starten vilken jag alltid gör. Det som var läskigt var att jag satt bredvid nödutgången och innan vi lyfte och innan jag hade somnat så kom flygvärdinnan fram till mig och förklarade hur jag skulle öppna nödutgången om något hände. Hon fick det att låta som att allas öde låg i mina händer om det verkligen skulle hända något. Nåväl, jag tog det inte så super allvarligt eftersom jag däckade så fort hon gått iväg. Nästa plan går om typ 3 timmar. Efter att jag töntat färdigt framför den här datorn så ska jag försöka sätta mig någonstans för att äta lite och sedan får jag inte glömma det viktigaste: Köpa med mig toblerone till min man, annars lär det nog bli allt utom glädjetårar när jag kommer fram utan det.

Fick just en tanke. Undrar hur många äckel som suttit och taffsat på det här tangentbordet före mig? Och ofta dom ens rengör tangentborden? Det gör jag ju inte ens hemma med mitt eget. Bläh, nu blev jag lite äcklad..  slutar nog skriva nu..



Imorgon: destination Göteborg

Imorse satt jag lite halvt uttråkad och stressad framför datorn och åt frukost (no life). Då fick jag den brilljanta idén att åka till Göteborg så snart som möjligt, dvs imorgon. Det var inte så genomtänkt kanske, men den här gången fick min lilla hjärna vara tyst och istället lät jag hjärtat tala. Så imorgon efter att ha avslutat min sista dag på sommarjobbet så bär det av. Tänk, sista kvällen på ett bra tag som jag behöver sova ensam! Känns helt galet overkligt eftersom jag annars brukar boka biljetter flera veckor/månader i förväg.

Kan inte hålla mig en dag till! Snart är jag hos världens finaste pojk igen <3




Igeltotte

Nej, vi har inte skaffat en till hund men Milton har verkligen fått konkurrens i hans hage i trädgården. Det är nämnligen en liten igelkotte som jämt kommer in i dit på något jävla vänster. Milton får ju såklart hyperdamp och det slutar med att den lille kotten blir livrädd. Stackarn. Jag vill adoptera honom och ha honom inomhus! Snälla pappa kan jag inte få behålla honom?..


Är han inte söt den lille totten?



I brist på rubrik

Hallå alla glada! Trots att jag är sjuk så är jag på bra humör idag och som alltid när jag är på bra humör så börjar man sakna min pojkvän ännu mer eftersom man vill dela sin glädje med någon. Så i slutändan så blir man lite nere ändå.


Dagen började med att jag hade sånna enorma cravings för chips. Helt sinnessjukt! Den kändes verkligen som att jag skulle dö om jag inte fick i mig lite chips. Gick omkring som en zombie i jakt på föda och öppnade varenda skafferi. Hittade såklart inga chips, och tur var väl det. Annars så har dagen varit lugn. Jobb - övningsköra - sova lite.

Men nu saknar jag min loverboy något omänskligt mycket, men jag vet att han jobbar och att jag inte ska störa honom. Åker mest troligt till Göteborg nu i helgen eftersom mitt somamrlov börjar då. Nu ska jag bara kolla biljetter .. (Be till någon/någonting att jag hittar en billig flygbiljett!)



Kanarieöarna -08
Kommer inte ihåg vad vi pratade om men det ser rätt så allvarligt ut, haha!



Leos lekland

Dagen började ju kanon bra. Pappa väckte mig kl 8.30, den tid då jag egentligen skulle börjat jobba. Omedvetet hade jag stängt av mitt alarm i sömnen så nu kunde jag inte skylla på någon pojkvän som gjorde det åt mig. Men jag hoppade i gårdagens outfit och tog med mig min frukost till jobbet. Som jag skrev igår så har vi ju varit på Leos lekland idag och redan efter 5 minuter så hade jag skadat mig - brännskada på armen efter en livsfarlig rutschkana. Lunchen spenderades på pappas jobb där jag snällt satt och svor över alla kostnader och onödigheter som krävs för att ta körkort idag till pappas "intresserade" arbetskamrater.

Hela den här dagen hade i alla fall varit betydligt trevligare om jag bara var frisk.

För övrigt så har jag och pappa suttit klistrade framför tvn och kollat på Michael Jacksons minnesstund. Jag tyckte att det stundvis blev personligt och rörande men ibland blev det lite för ytligt. Det som slutligen fick mina ögon att lida av vattenläckage var när Michaels dotter höll ett litet tal som slutade med att hon, helt förståeligt, bröt ihop. Både pappa och jag grät floder. Vi är ju sånna personer som plågar oss själva med att kolla på tv-program som spårlöst och saknad och sedan bryter ihop helt när folk återförenas och gråter glädjetårar. Riktigt rörande.


Avslutar mitt inlägg med liter bilder från dagen.





Det tar sig ännu än gång

Idag ringde min framtida körskolelärare och meddelade mig att jag äntligen fått en rimlig uppkörningstid. Känns helt underbart, bara jag inte fuckar upp det nu. Tänk va najs det hade varit att få glida runt med bil i Göteborg sen veckan innan skolan börjar (om jag ens har tillgång till bil, vad kostar det att hyra en?)

Jobbet har utomatiskt blivit roligare eftersom vi har blivit en sån sammansvetsad grupp. Glada och underbara det är vi allesammans. *tummen upp* Även kvällen har spenderats med mina arbetskamrater och liksom alltid så lyckas vi ha det roligt tillsammans. Tyvärr så kände jag hur febern smög sig på mer och mer under kvällen och mycket riktigt nu sitter man här, stekhet med huvudvärk.  Imorgon ska vi med jobbet till Leos lekland och leka med barnen bland rutschkanor, studsmattor och bollhav, ansträngande jobb va? Hopppas bara att febern hinner försvinna.





Haha, jag och Linda på Leos lekland 2007. Wonderbara bilder!



Sympati-jetlag

Eftersom pappa och hans tjej fortfarande verkar lida av jetlag (störningar av dygnsrytmen) så går de och lägger sig supertidigt, vilket tvingar mig att smyga omkring tyst som en mus i mitt eget hus om kvällarna, och sedan går de upp typ vid halv 7 varje morgon. Givetvis vaknar jag alltid när dom vaknar.. Inte konstigt att man är trött om man somnar 4 timmar efter dem men vaknar samtidigt. Jag börjar ju själv ha jetlag!

Nåväl idag har jag då, förrutom att gå omkring som en zombie, varit på stan med pappa för att köpa botemedel i alla dess former mot förkyldning för att kunna bota hans stackars tjej som redan påverkats av klimatet trots att det varit relativt varmt sedan de kom hem. När vi väl var inne i stan så passade jag självklart på att shoppa lite (förlåååt älskling!). Idag blev det två välbehövda shorts som införskaffades. Ett par vita och ett par bruna, färger som går att matcha till allt enligt mig. Så nu kan jag skutta omkring och visa mina hästlår resten av sommaren, dvs om vädret tillåter.

För övrigt så har jag övningskört och herre jivlar va bra det går nu. Ja, jag får faktiskt skryta lite eftersom det för en gångs skull går bra för mig!




Shortsen kommer från Gina Tricot och kostar 199 kr.
De har ett jättefint foder i fickorna! - den blommiga bilden.
 



Nya inköp!



Det blommiga tunikan från Mina UK beställde jag ifrån nelly.com. Den har tidigare kostat 649 kr, men med rabatt och presentkort så gav jag 225 kr för den, ink. fraktavgift. Den kommer nog att användas väl under sommaren.

Den randiga klänningen köpte jag på Gina tricot för 149 kr. Randigt har ju verkligen slagit igenom den här sommaren och trots min stora fetish för blommor så har jag på något sätt förälskat mig lite i ränder jag med, även om jag blir ännu bredare i vågräta linjer. Gina tricot brukar ha samma produkt i en rad olika färger och givetvis gäller det även den här klänningen. Rött är normalt sett inte den färg jag skulle valt, men det var lite dåligt med storlekar så det fick bli lite rött för omväxlings skull. Och jag tycker faktiskt, nu såhär efteråt, att den passar rätt så bra när man fått lite färg.




Bara för att mitt jobb är så ansträngande

Idag var vi och badade och lekte med barn, vilket vi alltid gör så länge vädret tillåter. Jag tyckte dock att det var alldeles för kallt för att ens doppa foten i den uppvärmda(?) poolen, så jag höll mig på land och spelade kubb istället. Liksom alla andra gånger då vi har för lite att göra så börjar vi att reta varandra. I det här fallet så handlade det om att knuffa ner varandra i poolen. Tjejerna på bilden var alltså inte med i en wet t-shirt tävling utan de blev ned knuffade i vattnet med kläderna på. Markus, som knuffade ner dem, straffades ganska snabbt. Alla paktade ihop sig och fick ner han i vattnet. Efter typ en halvtimme i vattnet inser han att han hade mobilen i fickan. Ohno! Been there done that säger jag bara.

Nej, jag kan verkligen inte klaga över mitt jobb.
Tänk att de stackars människorna som rensar rabatter och sliter hela dagarna tjänar lika mycket (lite) som mig.







Sommar kyrkan 2009



Jippie!

Jag fick mitt studiebidrag idag ju! Det var inte konstigt att pappa inte fått in några pengar på sitt konto för i och med att jag är ju 18 nu så självklart kommer det in på mitt egna konto. - Hallelujah!

För övrigt så har jag ringt och pratat med min körskola igen och det lät verkligen som att kvinnan i receptionen där skulle göra allt i sin makt för att försöka fixa en uppkörning åt mig, men i värsta fall så skulle hon boka in en uppkörning i Luleå åt mig och det innebär att jag får köra upp med en främmande bil. Nåväl, idag känner jag inte ett lika stort hat mot henne personligen som jag gjorde igår.

Jag kommer fortfarande inte i kläderna som pappa köpte åt mig men för övrigt så känns det som att allt som jag deppade över igår börjar fixa sig idag. Dessutom så har jag köpt mig ett riktigt minneskort till min digitalkamera så att jag kan ta fler bilder än tidigare. Köpte även ett headset till datorn, med mick, eftersom det är väldigt användbart för min del när jag pratar med min älskling online. Det jobbiga är att man ser allt utom charmig ut med headsetet på sig. Antingen ser man ut som någon sorts telefonförsäljare, typ kvinnan ur Via-direkt reklamen om ni minns den, eller så känner jag mig som nån liten pubertetspojke som sitter framför datorn hela dagarna och nöter dataspel och snackar med polarna samtidigt.
(Det sistnämnda har jag nog hämtat inspiration från min pojkvän, haha! Men han är inte sån nu, tack o lov..)



Iiih, antagligen så skulle jag köpt sånna hära söta hörlurar om jag hittat några! Men neh då, nu har vi elgigantens manliga, helsvarta skapelse på huvudet som gör att man ser ut som en fucking alien.



RSS 2.0
Hej och välkommen till min blogg!
Mitt namn är Nathalie och jag är en 18-årig tjej som bor i Luleå och fortfarande letar efter meningen med livet.

Det jag älskar mest är att låta pengarna sprudla genom att shoppa och unna mig själv saker! Självklart skulle jag inte ens fungera utan mina vänner, min familj och världens finaste pojkvän. Vi har ett långdistansförhållande så det blir en hel del resor för min del till goa och glada Göteborg.

I min blogg skriver jag om mitt liv och mina tankar helt enkelt. Hoppas du finner något intresse i det du läser.

Om du vill följa bloggen kan du göra det med ett enkelt knapptryck på länken här nedanför!