Min Halloween

Vaknade upp. Mådde sjuukt dåligt och tänkte direkt att jag aldrig mer ska dricka alkohol, det är inte värt det. Så har jag givetvis tänkt fler gånger så vi får se hur det blir med den saken..

 


Pappa bjöd på middag med levande ljus och ett glas rött. Ja, är det något som han verkligen kan
så är det ju laga mat. Han är ju helt fantastisk på det! Varför har jag inte fått den genen??



Sen vare förfest hemma hos Sanna. Jag klädde inte ut mig,
men fick några fräcka flätor av frisören Sandra under förfesten.



Fina tjejer - två kissemissar och en maid.
Linn passar på att grabba tag, hahah!



Min darling Nemo och jag :)


Efter det här glömdes kameran bort. Men jag åkte vidare till Boden och Western Farm med Sara & Co.
Skön kväll, men som sagt lite tungt..




På tal om något helt annat..

Måste lägga in ett roligt "konversation" mellan mig och Alex i förrgår natt! 

Jag skulle prutta diskret, men det lyckades jag inte med alls eftersom till och med Alex hörde det genom telefonen.  
Alex: Men FY FA-AAN!
Jag: Vaddå? Det var bara en liten prutt!!
Alex: Ja, men jag kom att tänka på den där tsunamigrejen i Indonesien.
Jag: När jag fes??

Haha, så klockrent! Ibland kan de mest märkliga sakerna få dig att tänka på någon helt annat, eller?



Avrundar snart

Har jobbat från kl 8.30-18. Efter en natt med lite för få timmars sömn är jag nu helt slut både i huvudet och kroppen. Även om jag frivilligt tar på mig mer jobb än vad jag behöver så känner jag att det går bra, att jag orkar. Men min kropp börjar säga ifrån allt mer. Kan ju ibland jobba nästan två vekor i sträck och får då sjuukt ont i rygg och nacke. Förmodligen för att jag har sån dålig hållning när jag sitter vid kassan. Min nacke knastrar till och med när jag vänder på huvudet. Min kollega sa att det hade varit så för en karaktär i serien House. När jag sedan frågade vad som hade legat bakom knastret i nacken så sa hon att det var en tumör ..   

Jag tror inte att det är en tumör jag lider av såklart, men på nått sätt måste jag lära mig att vara mer rädd om mig själv och våga känna efter ibland så att det inte blir för mycket. Ska snart avrunda kvällen och lägga mig tidigt. Men för tillfället ser jag på nya Terror på Elmstreet, för andra gången..



I brist på sömn

-  Har suttit och finslipat både mitt CV och mitt personliga brev. Det måste vara perfekt!

-  Sitter nu och funderar på fyndiga bloggnamn. Det är verkligen skitsvårt! Plus att alla bra redan är upptagna av folk som paxade namnet först men inte ha uppdaterat sin blogg sedan 2007. Kan dem inte döda inaktiva bloggar efter ett tag?? Behöver förslag! 

-   Undrar när jag egentligen kommer somna. Igår var det först vid kl 3.. men imorgon blir en tidig dag för jag ska hinna med både bankärenden och en liten shoppingjakt efter coola brallor innan jag börjar jobba 12-21. 


Nä, sov gott med er nu!




Klass 9C

Efter att ha stött ihop med lite "gamla klasskamrater" från högstadiet så blev jag så fruktansvärt sugen på att dra ihop en liten klassträff med några av tjejerna. Är så fruktansvärt dålig på att hålla kontakten med folk. Det är egentligen bara Nemo som jag har koll på och resten har man stött på lite här och där men man hinner sällan prata ordentligt. Jag är ju nyfiken på vad som händer i allas liv och vad de har för planer framöver. Så nu har jag skickat kedjebrev på facebook (tackar snillet bakom den fantastiska hemsidan) och lyckats få ihop några för en middag hemma hos mig nästa vecka.

Känns riktigt kul att få träffa dem igen!!



9C - en klass för sig ;)




Unik var bara förnamnet

Igår var jag på stan för att sätta sprätt på den lilla del av lönen som inte åkte in på sparkontot. Prio ett på min lista över saker jag verkligen måste köpa var en ny concealer. Men det är inte den lättaste uppgiften att hitta rätt concealer. Precis som när jag skulle köpa en ny foundation sist så verkar min hudfärg inte existera i deras färgskala. Jag var inne på make-up store igår för jag tycker att de är bra på att hjälpa en att hitta rätt och komma med bra tips. Men problemet kvarstod. "Du är rätt ljus, lite åt det gula hållet men ändå med rött pigment.. hmm. Bäst reslutat får du om du köper de här två för 225 kr st och blandar dem!"  Antingen ett försök att sälja mer, men jag kunde faktiskt inte själv hitta min hudfärg i deras testburkar. men jag förklarade att jag bara kommer att köpa en så hon fick ge mig den som var närmast helt enkelt (gör alltid så, det blir alltså aldrig perfekt). Slutade med att hon målade upp de båda som hon tyckte att jag skulle köpa och blanda på varsin ansiktshalva. Och jag köpte den liite mörkare, eftersom den andra fick mig att se ut som döden.

Studio foudation från Make-up Store, 225 kr. Ja, det är alltså en tjockare foudation som är riktigt dryg om man applicerar med pensel. Men eftersom den är tjockare så funkar den minst lika bra som concealer och jag behöver just något mer täckande. Ofta finner jag concealers för tunna.




Skönast just nu


Älskade ju Gnarls Barkley, så självklart älskar jag Cee Lo's solokarriär!
Ni har väl inte missat hans senaste låt Fuck you och videon är minst lika skön :)




Högskoleprovet

Ja, jag gjorde alltså högskoleprovet idag och kan meddela att det var första och sista gången. Satt med folk som gjorde provet för tredje och fjärde gången trots att de enligt mig hade fått lysande resultat på tidigare prov.

Jag har aldrig känt mig så korkad i hela mitt liv! haha! Chansade som aldrig förr och tänkte typ; "Ja nu har jag svarat A tre gånger i rad och det var länge sedan jag kryssade E så då tar jag det nu!" Har suttit och rättat det själv nu och inser att jag måste ha slagit något sorts rekord i antal rätt! ... dvs typ inga rätt. Jag hade ingen press i alla fall. Gjorde det mest bara för att testa och det kan ju inte göra mina betyg sämre i alla fall.

Nåväl, nu har jag testat det och kommer inte göra om det. Tur att jag inte har helt värdelösa betyg från gymnasiet i alla fall..


Dessa svarsblanketterna gjorde mig tokig!!




Uppdatering

Igår åkte jag och hälsade på min moster och mamma på sjukhuset innan det var dags för jobb. Nemo (inte Tylösand), som just kommit hem från en låång thailandsresa var snäll och följde med mig :)

Min moster var bättre och läkarna meddelade att hon skulle få åka hem samma kväll. Men hon får däremot inte flyga hem ännu eftersom det kan vara alldeles för farligt. Egentligen är biljetten bokad till på måndag men den kommer alltså att flyttas fram drygt en månad. Läkarna skrev ut blodförtunnande medicin i form av sprutor och tabletter som jag och Nemo hämtade ut åt henne på sjukhuset.

Ikväll fick vi så oerhört glada nyheter. Efter att ha ringt och ringt, mailat och mailat till försäkringsbolaget kom beskedet att de står för hela kalaset! Är så otroligt stolt över min mamma, som annars är så apatisk när hon ska styra upp sitt eget liv, att hon nu lyckades fixa det här så bra! Så nu är våra liv påväg uppåt igen. Moster är på bättringsvägen och vi behöver inte oroa oss för det ekonomiska.


Lägligt nog så hade Nemo köpt ett armband som bestod av lyckoamuletter till mig i Thailand.
Så omtänksamt av henne att ge mig det. Hon visste att det händer mycket saker i mitt liv just nu
och jag behöver lite tur och flyt för att det ska gå vägen. Flytten, skaffa jobb, familjen..
- Den kommer att sitta kvar tills allt är stabilt!




Livet är orättvist

Min moster (som är här från Thailand) har fått en blodpropp i hjärnan och varit inlagd på sjukhus nu i tre dagar. Det känns helt fruktansvärt! Hon är bara 34 år gammal, åker hit för att kunna försörja sin familj med åker istället in på sjukhus och får världens fetaste räkning med sig hem. Självklart är det viktigaste att hon blir frisk men ekonomin är verkligen ett stort problem både för hennes familj och för min mamma. Jag har lovat dem båda att försöka hjälpa till i den mån jag kan. Vi vet nämligen inte än hur mycket hennes försäkring täcker. Jag har ringt till hennes försäkringsbolag i Thailand och mailat diverse papper och underskrifter för att vi ska kunna få ett besked av dem så snart som möjligt.

Jag var där igår i flera timmar. Känns ju så hemskt när läkare springer in och ut ur hennes rum och tar alla möjliga prover när hon inte förstår ett ord av vad dem säger, dessutom är hon ju rädd och behöver vårt stöd. Därför är det viktigt att jag eller mamma finns där så mycket som möjligt för henne. Hoppas bara att hon inte får några bestående problem efter det här!

All kärlek till min älskade moster



Ibland är jag då clever

Det första min blick fastnade på när jag slog upp ögonen imorse var min stackars fina tv. Den Har stått över min bokhylla sedan vi flyttade hit. Det finns inget tv-uttag i mitt rum så den har bara förvarats är inne utan någon funktion alls. Men så kom jag på det! Jag kan ju koppla in min dator till tvn! Har ju en massa filmer och serier på den för det första, för det andra så kan man se i princip allt på internet.

Missar ju alla braiga program eftersom jag bara jobbar kvällar, men då är det ju bra att de lägger upp dem på deras hemsidor så att jag kan se dem senare!



Mäh, kolla! Jag är ju med på tv, hehe..




Brazilian Blowout (Thai-style)

Efter fem och en halv timmes hårvård (min stjärt har domnat bort), har jag nu platt hår som förhoppningsvis kommer att hålla i sig ett bra tag. Ni kanske har hört talas om Brazilian Blowout (eller blowjob som pappa gått runt och kallat det... suck). Man plattar och fönar in produkter i håret som skapar ett skyddande proteinlager runt hårstrået vilket eliminerar frizz. En brazilian tar ca 90 minuter att göra, det här var ju thai-style så då tog det såklart lääängre tid. Men jag har ett helt nytt hår! Det är helt magisk att ta i! Det var Puttinullans kompis som fixade håret på mig. Och precis som i Thailand är allting gratis för andra thailändare men är man vit så är det bara att ta fram plånboken. Puttinullan som gjorde samma proccedur förra veckan betalade inget, jag betalade 600 kr - fast jag övetalade pappa att ge mig det i julklapp eftersom jag ändå inte kommer fira jul med honom. Det var ju ändå fruktansvärt billigt ändå med tanke på hur lång tid det tog, en riktig blowout kostar ju mellan 2500-3000 kr. Men som sagt vi får ju se om det håller.. Jag är fortfarande skeptisk, hah!




Ja, det är jag!

Eftersom min plattång blev kvar i Göteborg efter bröllopet så har jag sett ut som en krussidull i en och en halv månad. Haft håret uppsatt större delen av tiden. Men så igår erkände Puttinullan att hon köpt en plattång som jag till och med fick låna. Så idag kunde jag inte låta bli att platta det! Brukade ju oftast ha det platt tidigare.

Det reslutera dock i att kollegor och kunder knappt kände igen mig. Folk frågade till och med om jag var ny eller om det verkligen var jag som var Nathalie. Och ja, det är jag som är ica-Nathalie!




Yes, gammal bild med för stora brillor, krrrruuuull och räls. Jag var då för snygg en gång i tiden..




Men neej!

Vaknade just av att Hemmakväll ville att jag skulle komma in på arbetsintervju hos dem. Men jag fick snällt förklara att jag fått ett deltidsjobb efter att ha sökt jobb hos dem, vilket var för typ 2 månader sedan.

Aah, va det smärtade i bröstet! Jag hade velat jobba där, 20 m från lägenheten!! Varför kunde dom inte hört av sig tidigare? Nåväl, jag ser det hela som något positivt eftersom jag sökt typ 5 jobb med mitt nuvarande cv och alla via mail. Så att någon i huvudtaget nappar på det känns ju bra :)


Hade i och för sig varit jobbigt att jobba i den där underbara godislukten
 hela dagarna utan att köpa med sig något hem, hihi!




Kvällsunderhållning


Kunde inte låta bli att köpa Bingos bok när jag var på stan idag. Sen att det första man ser
när man slår upp en sida i den är en massa tuttar, då kändes det bara rätt haha!




För det är ingen vanlig dag!

Nej, det är AlleBubbens födelsedag, hurra hurra hurra! ;D

Känns urtrisst att inte vara där och fira honom, men jag fick iväg en present i alla fall som han verkade uppskatta trots att jag själv tyckte det var rätt trisst i jämförelse med vad han har fått tidigare. Nåväl, för er som inte vet så kan jag ju meddela att jag åker ner till göteborg i december. Den här gången åker jag för att stanna. Äntligen!

Nej, jag har inget jobb eller någon egen lägenhet men det tar vi som det kommer. Och allt sånt är ju lättare att fixa på plats. Jag är så fruktansvärt peppad och längtar som en idiot tills jag far!! Igår bokade jag biljetten till Stockholm. Sittplats på tåg för 90 kr!! Stannar alltså där för att hälsa på Sandra och göra Stockholm osäkert i några dagar, men sen är det Göteborg för hela slanten! Tänker faktiskt göra en ny blogg då, för att symbolisera att jag startar mitt nya liv, haha! Ska få Alex att blogga lite också ;)



Du är min andra halva, du gör mig fulländad.

Älskar dig av hela mitt




Vitaminwater

Jag är så fruktansvärt förkyld så jag har inget annat att skriva om än att beklaga mig över hur dåligt jag mår. Därför passar jag på att visa några av de skumma informationstexterna som finns på Vitaminwaters flaskor. Jag skriver alltså exakt som det står, skiljetecken och allt, så det är inte jag som har dålig svenska ;)


   restore blandfrukt (b+kalium)
äntligen hemma efter en trestegsraket: förfest, vip-kö, efterfest. pompom! fumlar med nycklarna. tar en pizzakvart å låsa upp. radiostyrning ut i köket. öppnar kylen. bländas av det skarpa ljuset (stänger fort). somnar med skorna på framför usel sitcom. det är ingen vacker syn. vi vet, för vi har varit där. även vi har blivit väckta av en trummande orch-armé innanför pannloben... idén till den här drycken föddes efter precis en sån morgon. den är begåvad med kalium och b-vitamin. släng i dig en flaska när du känner att det behövs. innehållet förvandlar inte orch-armén till skönsjungande alver... men det dämpar iallafall de värsta trumslagen (såvida du inte hånglade upp en lajvare kvällen innan). 





d-fence hallon-äpple (c+zink)
plockar du ut sjukdagar för att du faktiskt är sjuk? skärp dig. sjukdagar är till för att grotta ner sig i det senaste skvallret med vännerna på upper east side och bli gitarrgud i tv-spelsvärlden. tricket är att hålla sig tillräckligt frisk för att själv kunna avgöra när man känner sig "sjuk". mental note: av en ren händelse råkar innehållet i den här flaskan vara berikat med c-vitamin. två snabba tips bara. ett, överdriv inte symptomen dagen innan din "sjukdag". du är inte hollywoodmaterial. två, svara inte i mobilen när du övar gitarrsolon... i vissa kretsar anses det nämligen fult att spela sjuk när man inte är det.





Multi-v lemonad (b+zink)
år 2010. tittar man på gamla filmer borde vi resa i tiden, susa runt på svävande eu-moppar och hångla upp robotar vid det här laget. näring får vi via ett chip i nacken som är programmerat att ge oss frukost, lunch och middag på utsatt tid. sweetness. verkligheten har inte kommit ikapp filmerna än. men. vi har iallafall bidragit med den här allt-i-ett-drycken. innehållet kan liknas vid en flytande schweizisk armékniv, fullpackad med vitaminer och zink. så okej, vi kanske inte rest tillbaka till sen kritaperiod och gullat med dinosarier eller dejtat en robot ... men kom igen, som om dom grejerna nånsin kommer att inträffa.  





- Vem skriver dessa texter?? Vart får dom allt ifrån?




Kanelbullens dag

... har firats utan en enda kanelbulle. Tror faktiskt inte att jag är ensam om att skita fullständigt i det, haha! det finns tamefan dagar för allt nu för tiden, till och med finska pinnen har en egen dag! Här om dagen var det till exempel trafiknykterhetens dag.. serriöst? Borde inte alla dagar vara trafiknykterhetens dag eller är det bara då man måste vara nykter i trafiken? För att "fira" detta så sätter de ut fler poliskontroller runt om i landet just den dagen. Smart, då kan man ju undvika att köra onykter just den dagen.


Åh, nu vattnas det i munnen! Dom mumsiga bullarna vi bakade hos Theres.




Men kul!

Elementet i mitt rum har gått sönder! Orsakade en översvämmning precis vid min garderob, så majoriteten av mina kläder blev blöta. Men det värsta av allt är att det är så förbannat kallt !! I natt sov jag med kläder, morgonrock och täcke men ändå lyckades jag typ bli förkyld. I natt ska jag ligga i soffan.. vägrar att sova i vad som känns som en igloo.


Se hit alla turister! - Är ni sugna på att uppleva det som norr har att erbjuda, dvs kyla? Men pengarna räcker inte riktigt till för en resa till Ishotellet i Jukkasjärvi. Till ett billigt pris kan ni få en natt i mitt rum! Allt som krävs är god fantasi, sen kommer rummet i sig göra allt mer verklighetstroget. Jag bjuder på is-shots!
 - Ring mig!




Trött som bara den..

.. eller ja, bakis kanske man ska kalla det. Hade i alla fall en fruktansvärt trevlig kväll igår (efter jobbet) på Allstar! Den här helgen skulle ha varit min lediga helg, men självklart frågar dom mig om jag kan jobba lör-sön och självklart svarar jag ja. Så om en timme börjar jag jobba.. skönt. Måndag blir min första lediga dag på 12 dagar. Till och med studenterna som handlar har börjat kommentera att jag alltid finns på Ica numera.


Min bästa vän just nu - Vitaminwater. Pappa fick hem en jävla
 massa provsmaker från jobbet så numera lever jag på dem.
De har så roliga informationstexter på sig, måste lägga upp nån sen!




Va pinsamt!

Har ni missat detta? I en livesändning av Australia's next top model säger programledaren fel vinnare. Men en bra stund senare får hon höra att hon sagt fel namn och tvingas då rätta sig.. Fyy va pinsamt! Efter tacktal, tårar och allt. Tycker synd om programledaren, eftersom hon har fått höra i hennes öra vilket namn hon ska säga. Så det är inte hon som personligen blandat ihop dem.

 




RSS 2.0
Hej och välkommen till min blogg!
Mitt namn är Nathalie och jag är en 18-årig tjej som bor i Luleå och fortfarande letar efter meningen med livet.

Det jag älskar mest är att låta pengarna sprudla genom att shoppa och unna mig själv saker! Självklart skulle jag inte ens fungera utan mina vänner, min familj och världens finaste pojkvän. Vi har ett långdistansförhållande så det blir en hel del resor för min del till goa och glada Göteborg.

I min blogg skriver jag om mitt liv och mina tankar helt enkelt. Hoppas du finner något intresse i det du läser.

Om du vill följa bloggen kan du göra det med ett enkelt knapptryck på länken här nedanför!