And that's the way the cookie crumbles

Ja, det blir väldigt lite bloggande när pojkvännen är här eftersom jag inte vill att han ska tro att jag prioriterar något annat *host host*. Men förrutom att äta upp marrängtårtan så har vi hunnit med lite andra saker. Vi har bland annat sett på skräckfilm i 3D - My Bloody Valentine, jag som bajsar på mig när jag ser en skräckfilm som vanligt tänk då hur jobbigt det var att känna yxan komma flygandes ut genom tv-rutan. Usch..  

Något som jag är lycklig över är att jag fått jobba extra på ICA, samtidigt besvärar det mig eftersom Alex får sitta hemma och tråka medan jag jobbar. Fast han vet mycket väl hur viktigt det är för mig och vårt förhållande att jag drar in lite cash. Hur ska jag annars ha råd med alla mina telefonräkningar och resor till Göteborg?

För övrigt så börjar jag känna mig stressad över halloween-festen på fredag. Inte själva festen, men det faktumet att man ska klä ut sig. Tanken med att klä ut sig är ju superkul, men va fan ska man klä ut sig till? Imorgon ska jag försöka komma fram till något, för efter jobbet ska jag till barnens hus och toys 'r us för att kolla på deras utbud - känner dock på mig redan nu att jag inte kommer hitta något som kan hjälpa mig direkt, om jag inte är ute efter att vara Hannah Montana eller någon ur High School Musical. Nån som har nått förslag? Och nej jag vill inte vara Mulan, haha!

Juste, idag har min inre desperata hemmafru tillfälligt ploppat upp igen och den här gången blev resultatet chocolate chip cookies! Det var dock svårt att undvika att äta upp kaksmeten eftersom det smakade exakt som min favoritglass från Ben & Jerrys - alltså den med kaksmet i. 


Kan ju meddela er att de blev så där jobbigt goda.. Mmm..




Mitt framtida yrke



Jag vet vad ni tänker. Vad fan är det där för en gräddkloss med bajs o bröstvårtor? (Japp, exakt så tänker ni.) Och då svarar jag att det är en maräng/jorgubbstårta som jag bakat för att fira min pojkväns födelsedag som jag missade! Är den inte vacker? Jag funderar på att bli tårtdesigner, är det ett yrke? Skulle inte ni vilja ha en bröllopstårta designad av mig? Jag skulle bli väldigt förvånad om ni svarade nej på den frågan.. 

Dessutom kan jag meddela att tårtan blev ännu "vackare" när jag skulle knö in den i kylskåpet, som just nu är smockfullt med mat ifall det blir krig eller om vi skulle snöa inne som pappa menar. När jag försökte flytta på lite grejer så att tårtan skulle få plats så ramlade en helt sjukt stor burk med inlagd gurka ner på min tårta! Varför har vi en sjukt stor burk med inlagd gurka i kylskåpet? Ingen skulle ändå äta det även om det blev krig eller om vi skulle sitta fast i huset pga snö! Nåväl, den blev som sagt "vackrare".. men fortfarande full av kärlek! Ja, gud va mycket kärlek det är i den när jag tänker efter, och svordomar. Jag kollade fel i receptet och skapade något helt annat än maräng där ett tag, fick då lov att göra om allt igen tack vare min personliga Mat-Tina (a.k.a Pappa) som fick det att låta som att tårtan skulle vara till kungen själv. Hallå? Vi snackar om min pojkvän här. Han skulle aldrig våga säga att tårtan är ful eller smakar bajs om det så vore, utan han vet precis vad jag vill höra - oftast!

Men nu måste jag sätta lite fart och gå ut med hunden och duscha innan jag ska hämta Alex.
Det är minsann swettigt att fixa och dona. Jag är inte skapad till att bli en hemmafru vill jag lova!



Hit me with your best shot!

Skolan idag var rätt lättsam. Vi blev inspirerade till att studera/jobba/vara volontär utomlands, vi ansökte om visum till Indien och så redovisade vi svenska-skiten som jag tyvärr inte tog så serriöst.

Efter skolan så drog jag med min siamesiska tvilling (Sara) för vaccinering, inte mot the swine flu utan inför resan till Indien.

Pappa: Är det nån mer som ska vaccinera sig idag då?
Jag: Joo, Sara.
Pappa: Näh? Är det sant? Ska ni göra det tillsammans?  *så ironisk att hälften vore nog*

Ja, men allt blir ju roligare när man är två! - Till och med vaccinering. Jag var lugn som en ko på grönbete tills jag såg sprutan ligga bredvid mig och insåg att den ska in i armen. Jag fick något mindre psykbryt och jag vet att jag överdrev för det gjorde egentligen inte ont. Först höll jag andan helt och hållet och sen när hon började trycka in medicinen började jag asgarva och kunde inte sluta, vilket bara gjorde det mer smärtsamt än vad det hade behövt vara. När jag hamnar i chock så gör jag inget annat än att skratta. Och sen var det över, jag var 530 kr fattigare och det var dags för Saras arm att bli våldtagen av en spruta.

in-sprut-ut-klirr i kassan = liknar prostitution, kunde inte jag fått betalt? 
Fast jag skulle nog räknas som kunden i det här fallet..

Jag hann vara hemma en timme och sen bar det av till Coop Forum, för att dela ut reklam för deras rivaler Willys, tillsammans med min klasskamrat Isabella. Vi gick alltså runt på parkeringen och stoppade fast reklamblad på folks vindrutetorkare. Det kändes måttligt pinsamt och på gränsen till olagligt trots att det inte skulle vara det. Men vi gjorde vårt bästa, anser jag, och det kändes bra att bidra med något till klasskassan för en gångs skull

- Det var alltså en sån där "dold hint" till alla er som inte ställer upp för klassen när vi väl har saker att göra! Eller ni kanske är avundsjuka på mig? Jaa, så är det nog. Jag är så bra så ni tänker att ni aldrig kan göra det bättre än mig, därför kommer ni med idiotiska bortförklaringar varje gång. Älska mig, hata mig, snacka skit om mig, dröm sexdrömmar om mig. I don't care, cause I'm a yellow woman and I'm proud of it.

HAHAHA, asså jag kunde verkligen inte låta bli! Ska jag kanske börja blogga så, som en provocerande fjortis? Och vad har jag någonsin gjort för klasskassan förrutom detta och alla obligatoriska saker? Ni vet hur jag är, ta mig aldrig serriöst för guds skull. Det är bara onödigt, haha. Isabella är den som ska ha en stor eloge för allt hon fixat åt klassen - en sån kvinna!

Puss på er mina SPIN-kamrater! Kom igen nu gubbar vi är ju elitklassen som ska rädda världen, remember? 
Let's make love not war!

Nu ska jag snart skutta i säng för att se ett avsnitt av Nip/Tuck som numera visas på tv8 av alla kanaler och efter det ska John Blund hämta mig. Vill ju däcka så snabbt som möjligt så det blir imorgon, för då kommer ju min baby boo! <3 


Where is the lööv?




Lazytown

Halloj på er alla glada, som inte har något bättre för er än att kika på min blogg.

Idag har jag varit superduktig och inte gjort något annat än att jobba eftersom jag var helt ledig idag! Först fick jag testa att jobba på ICA (som då kanske blir mitt extrajobb framöver, dvs om allt går som det ska) från kl 9-12. Egentligen gick det väl rätt så bra, men det var svårare än vad jag trodde att det skulle vara och jag gjorde en hel del misstag måste jag erkänna. Ett av mina största problem är ju att försöka komma ihåg alla dessa koder och veta vad alla varorna heter. T.ex så finns det 8 olika sorters äpplen, varav 7 sorter är röda. Alla äpplena har olika namn, olika koder och kostar olika. Men när jag sitter där i kassan och sen en påse med äpplen rulla in framför mig ser ju alla äpplen likadana ut. Hur ska jag komma fram till vad det är för äpplen? - idag gissade jag mest. Jag är fett nöjd över att ha lärt mig två koder utantill idag, nämnligen koderna för wienerbröd och clementiner.

Mitt andra problem var att höra vad vissa kunder sa. Fine, om de bara ska köpa det som de lastat upp på bandet men när de vill ha cigg o snus, då är jag borta.

Exempel på sånt som hände.

Kärring: Ett paket med L&M Menthol.
Jag: Okej.. *letar i cigghyllan*
Jag: Hmm.. hur ser dom ut? Ser du om dom finns här någonstans?
Kärring: Ja, och hur fan ska jag kunna se det hade du tänkt?!
Jag: *kollar upp på tanten för första gången och inser att hon är blind*
Jag: Näh, det kan ju bli lite svårt förstås.. eh.

Jag: Var det bra så?
Kärring 2: Nej, ett paket... mummelmummel.
Jag: Okej, ett paket.. mummel? *börjar kolla bland ciggmärkerna för att se om jag kan hitta något som liknar det hon just sa*
Jag: Hur ser det märket ut?
Kvinna bakom kärring 2 i kön: Men hon ville ju ha ett paket saffran!
Jag: JAHA, då är jag med i matchen!

Kille med snus under läppen: Hej, en dosa dsfjhsdkjf tack.
Jag: Ookeej.. *går bort till snushyllan* Är det den? *visar upp*
Kille med snus: Nej.
Jag: .. Är det den då? *visar upp*
Kille med snus: Nej.
Jag: Men är det den här då? *visar upp*
Kille med snus: Nej, men du börjar närma dig.
Jag: Har lite problem med alla namn eftersom jag inte är så inne på snus.
Kille med snus: Jasså, det säger du..


Ja, och så fortsatte det under min tid där. Men de skulle höra av sig under lovet så att jag ska dit och jobba några småtimmar på mornarna eftersom de är minst kunder då, påstår de. Det tar ett litet tag innan man kommit in i systemet men sen lär det ju flyta på. Jag är bara glad över att jag kanske har ett extrajobb framöver.

Efter att ha lämnat ICA så var det bara att åka iväg till nästa jobb, dvs barngruppen. Efter barngruppen så åkte jag hem till mamma och väntade på henne, sötisen dök tillslut upp med en pizza som var supergod och jag hjälpte henne med hennes dator. Vi gjorde en mail åt henne och hon fick lära sig hur man gjorde ett snabel-a (<-shit, va fult det såg ut när man skrev det!).

Så när jag väl kom hem så totalkrashade i min underbara säng. Förtjänar att få lata mig lite nu tycker jag.
En kopp blåbärsté och lite stickning sen blire till att nana gott.. MEN HOLY MARIAH CAREY jag har ju svenska-redovisning imorgon!! Rumpskåra också! Glöm mitt té och min stickning.. Fucking fuckness!




Det senaste, om mig såklart

Anledningen till att uppdateringen varit lite taskig är för att jag inte haft något speciellt att blogga om. Fast ni kanske är intresserade av att läsa hur mina så kallade "powernaps" har börjat urarta helt och att jag numera sover i 3-4 timmar mitt på eftermiddagarna. Eh, nej det intresserar er nog inte - därför dåligt med uppdateringar.

Har egentligen inget att blogga om nu heller när jag tänker efter.. Haha, va värdelös man är! Näh, men nått ska man väl komma på att skriva om. Jag kan väl uppdatera er lite kring vad som är aktuellt i mitt lilla liv at the moment.

* Min mamma har fått en dator. Vad innebär det då? Kommer jag att vara mer hos mamma nu eftersom det finns mer att göra där? Svar: Nej, nope, nix, inte alls. Däremot lär jag ju få x-antal telefonsamtal från henne eftersom hon inte vet något om hur en dator funkar i princip, dessutom har hon ett närminne som en guldfisk och extremt oteknisk i allmänhet.

* Jag ser fram emot halloween samtidigt som jag känner mig less på det redan i och med att halloween-hysterin redan börjat och inget verkar bestämt. Tanken är väl att vi ska ha nån sorts utklädningsfest. Klassfest vägrar jag att kalla det numera eftersom det bara är en femtedel av klassen som är närvarande i slutändan. trisst!

* Imorgon är jag ledig och passar då på att provjobba. Hoppas verkligen på ett extrajobb nu, vilket behövs i och med allt som ska betalas i samband med vår Indien-resa. För att inte tala om alla mina små åkturer till Göteborg, som för tillfället känns väldigt långt bort. Kommer nog inte åka dit förrän till sommaren. Men känn ingen sorg för mig Göteborg för snart flyttar jag!

* Min pojk är hos mig om bara tre dagar! Oh my Brangelina (man ska ej missbruka herrens namn), det slog mig just att det inte alls är länge kvar!! Nu vaknade alla fjärilar i min mage.





Jag har fölängt livet!

Ja, om ett gott skratt förlänger livet så borde jag avra så gott som odödlig vid det här laget. Herrejivlar va bra det var!! Grejen var att det var fler komiker än Pablo och alla var helt suveräna, helt klart värt pengarna! Och som pricken över i:et så var vi och åt på Exotic efteråt (alltså inte hamburgare!) vi satt där länge och snackade skit och filosoferade, alltid lika trevligt. Jag tror att vi båda var överens om att vi måste hitta på fler sånna här grejer att gå på.

Efter maten blev det en mindre promenad till bilen som var parkerad på andra sidan stan. Problemet var bara att bilen helt immat igen, så jag fick starta bilen och alla dess funktioner och sedan var det bara att snällt sitta och vänta tills det gick att se något genom rutorna så att jag kunde köra hem bruden till Square-Bay.

Tack för en kanonkväll!



Pablo himself och jago.

Sara och en av de andra komikerna.
[Lägg märke till att hon hade luggen utsläppt idag!!!!!]

 



Pablo Francisco

Nu ska jag snart snart snart (om ca 2 min) köra in till stan och försöka parkera bilen ordentligt någonstans. För idag ska nämnligen jag och Sara se en av mina favoritkomiker Pablo Francisco. Om ni inte vet vem han är så rekomenderar jag er att youtuba honom! Biljetterna var väl egentligen lite för dyra men det här kunde jag inte missa, det här kommer bli kanon. Efteråt så ska vi käka någonstans. Tanken var väl att vi skulle på gå något "finare ställe" men med min budget landar vi nog på det lagomt fina Max hamburger restaurang - visst lät det ändå lite lyxigare när man fick i ordet restaurang i samma mening som Max? 


Dagens outfit: Svart, svart, svart. Eller det ser så ut, men mina leggins är mörka leopard leggins, inte helsvarta.  Och till detta blir den en vit "basker" och farmors vita, gamla, lilla kejdeväska och rött läppstift
- outfit á la french!




Dagens citat

Mamma: Jag har hyrt sex film.
Jag: ??
Mamma: Asså, jag har hyrt sex sticken film, inte sexfilmen.

Hahaha, snacka om att jag blev orolig där ett tag. Jag menar, köp sexfilmer om du vill men berätta det inte för mig. Hon försökte förklara att det var sex stycken filmer men det blev nog aldrig riktigt rätt - tur att jag är van vid det här laget.



Chop-Chop

Hej, vilken konstigt underbar dag jag har haft idag. Var på långpromenad med Mille-mannen igår så att jag skulle få sova hela natten ut och det fick jag minsann. Men jag fick ändå gå upp relativt tidigt för att ta mig till tandläkaren. Fast eftersom pappa har varit på kurs i Umeå så har jag haft bilen sedan igår, wonderbart! Så igårkväll efter promenaden ställde jag in motorvärmaren så att den skulle starta en halvtimme innan jag skulle tilltandläkaren. Ah, ni vet den där jobbiga känslan när man har planerat allt in i den minsta detalj tidsmässigt och så händer det något oväntat och hela världen kapsejsar på grund av stress - det hände mig! Hela bilen var ju täckt av is när jag kom ut i lagom tid för att åka till tandläkaren. Jag fick panik och började skrapa och skrapa och tills slut kom jag iväg. Då mötte jag nästa problem - morgontrafiken! Nåväl, nog med problem. Jag kom i alla dall i tid till tandläkaren på något jävla vänster. Väl inne hos tandläkaren så får jag veta att det är sista gången ever som de kommer att kalla mig. Jag har hållt på att fixa mina tänder hos dem sedan 2004, alltså i fem år för den som är dålig på matte, och nu är det över! Kändes nästan lite ledsamt men samtidigt så var jag helt överdrivet lycklig! Dock så skulle hon fota mitt "nya smile" och att stå där osminkad, i mysiga hemmakläder, mot en vägg och le kl 7.30 på morgonen var inte riktigt min grej men hon var i alla fall snäll och sa att det blev en bra bild.. bussigt av henne! Jag tackade min tandläkare och hennes assistent för att de renoverat min käft från helvetet och sen åkte jag hem och slocknade i några timmar till.

Dagens bästa var att jag äntligen fick klippa mig - kort!! Nu har jag ytterligare en anledning till att inte gå på balen, jag kan inte göra någon frisyr hehe. Det var den supercooola Julia som klippte mig, vill också ha värsta cooola (notera: coool med tre o:n - alltså coolare än vanligt) stilen, damn share some please? Jag delade med mig av det senaste skvallret från SPIN-klassen, dvs allt som hänt sedan hon bytte klass (drama drama) och hon provade nya klipp-tekniker. Hon är ju riktigt duktig men det visste jag ju redan och håret blev kort, and I love it. Jag är inte sexy men söt i min nya frisyr fick jag höra av min pojkvän, haha! Det kan jag la leva med, frågan är hur han mår. Är det inte roligare med en sexey flickvän än en söt flickvän? Ja, sktisamma, jag bryr mig då inte för det är mitt hövve och jag är noejd! Nästa gång ska Julia få färga det. (Hon kom även med en logisk förklaring till varför mitt går inte går att färga som jag vill.. kände mig lite dum men jag får skylla på att hon är proffset inte jag, ehh.)

Ska nog upp tidigt imorgon för att tvätta håret. Vill ju se hur det blir när det är krulllligt.




Aaaw, Puppy love!

Idag har jag varit på LTU (=Luleå Tekniska Universitet) med skolan och tanken var väl att man skulle få hjälp och inspireras till vad man ska göra efter gymnasiet men det funkade inte riktigt på mig. Jag åt kinabuffé och bestämde mig för att åka hem helt enkelt. Så det var inte det som var det väsentliga med mitt inlägg.

Jag kom hem och gick ut med Milton som alltid. Vi kom in och myste, busade lite och sen parkerade jag min röv i datastolen och började kolla på en massa crap på internet som vanligt. Milton blev uttråkad som alltid när jag sätter mig vid tvn eller datorn så jag släppte ut honom i trädgåden så att han får lov att roa sig själv. Men efter ett tag hör jag hur han börjar skälla (vilket han alltid gör förr eller senare) så jag går ut för att hämta in honom, och då ser jag vad han skäller åt. ÅÅÅååh, en underbar, pytteliten, fjuttinutti, helt bedårande söt, pomeranian flicka! (Alltå första gången han möter någon av samma ras sedan vi hämtade honom från kenneln!!) Han skäller - och hon skäller - och jag gråter glädjetårar! Sen kommer hennes matte springandes. Vi skapar genast ett band genom våra "barn". Det visar sig att de båda är jämngamla och har samma psykiska störningar - skäller och äter skräp. Efter ett tag lugnar de båda ner sig och ser så nöjda och kära ut (inbillade jag mig). Så nu håller jag och hennes matte på att smida planer, för vi vill ju båda ha valpar.

Det söta var att när jag gick in med Milton efter deras möte så såg han oerhört bekymrad ut och ville genast ut igen, *host* kärlek *host*. Så han satte sig vid fönstret och kollade ut i trädgården i fall hans lilla flicka skulle komma tillbaka. Och där sitter han nog än idag - THE END


Finns nog ingen katthund som är så nyfiken som min bebis <3




Försöker förstå..

Jag har lite tankar som till och från spinner omkring i min skalle, sånt som jag inte förstår mig på. Nyss var det idominfjortisarna och nu detta.. 

Vad är syftet med att rita snoppar på allt som man kan rita snoppar på eller på saker som egentligen inte borde ha nån snopp på sig rent tekniskt sett, eller varför bara skriva ordet snopp? Vad får man ut av det? Vad är syftet? Det är ju snoppar över allt numera, på busshållplatsen, i matsalen, på bänkarna, på anslagstavlan i vårt klassrum i skolböcker - ja, överallt med andra ord! Whyy? Har man någon sorts inre aggression som på något sätt släpper när man fått rita en snopp eller skriva ordet snopp? Eller är det någon sorts mindervärdeskomplex över sitt egna "paket"? Vinner man någon som helst respekt av att rita en snopp? Höjden av mognad på gymnasiet kanske är att rita en snopp på valfri offentlig plats. 

Snälla du som ritar snoppar och kan stå för det, förklara för mig vad du får ut av det! Vi kanske kan träffas så kan jag lära dig/er att rita lite roligare motiv - som små söta djur eller blommor.
Hör av er idioter!

[personlig rekord i antal gånger ordet snopp dyker upp i ett inlägg, YES status!]



Kärringhelg 4-life

Ja, med andra ord så kommer hela den här helgen att vara otrooligt lugn. Igårkväll satt jag framför dumburken och stickade och drack té, hahah - hur gammal var jag nu igen? Men jag tycker faktiskt att det är hemskt skönt med en sån här helg ibland också, för det behövs verkligen.

Idag har jag sovit typ större delen av dagen och sen myst i sängen och kollat på Disney Channel - hur gammal var jag nu igen?

Men jahapp, men vad ska jag göra nu då..


-Inte så svårt att gissa-



Update:
Jävla fucking Danmark då!!!!



Bröllopsfotografen

Igår var jag och Sara på förhandsvisningen av Bröllopsfotografen, en svensk film av Ulf Malmros som tidigare gjort bland annat Tjenare Kungen och Smala Sussie.

Jag brukar oftast vara superskeptisk mot svenska filmer men den här gången hade jag fått två gratisbiljetter av CSN så då passade vi på - annars hade jag förmodligen missat den här filmen helt. Men jag är glad att jag såg den för jag tyckte faktiskt att den var rätt bra. Alltså inte superbra (men det är sällan jag egentligen tycker att nån film är superbra) men ändå helt okej bra. Förmodligen för att det var min sorts humor men ändå.
Det är en svensk romantisk komedi, som handlar om kulturkrockar och fördomar. Robin, en byfåne från värmland hamnar i Stockholm, bland "överklassen", och måste anpassa sig efter de normer som finns där. Sen är den ganska förutsägbar men det är ju de flesta romantiska komedierna, spelar ingen roll om de är svenska eller engelska.

Filmen har biopremiär den 16:e Oktober!






Top Dog

Everyhopa, Milton is now for sale! ♥


Jajjemen, hos rock the dog kan man nu klicka hem en tröja med ingen mindre än Mille-mannen him self på!
Alla som känner mig lär ju få en i julklapp, mer eller mindre ofrivilligt haha! ♥ 

Gå in på deras hemsida och spana in alla andra coola tröjor. 
Tröjorna finns i modeller för bebisar, barn, män och kvinnor.




GRATTIS ÄLSKLING!

Aawie, idag fyller min älskling 18! Det suger att jag inte kan vara där med honom, men har får nöja sig med att jag var först med att gratulera honom efter tolvslaget genom att sjunga 4 olika varianter av ja må han leva med fanfarer, folkets jubel, hipp hipp hurra-hurra-hurra-hurra och dessutom hemmagjorda raketer i slutet (alltså jag försökte att härma ljudet av raketer).  Han verkade då nöjd för tillfället, eller så låtsades han bara för att jag skulle sluta upp med mina fjanterier. 

Han vet nog hur gärna jag hade velat vara hos honom nu för att fira honom på riktigt, men allt det tar vi om 16 dagar istället - då han är här!!


Hoppas du får en underbar födelsedag älskling. Älskar dig <3




Fiberwig mascaran

Ja, eftersom Helena påminde mig om att jag borde redovisa lite om min nya mascara. Jag kan väl börja med att berätta lite om mina ögonfransar. De är väl verkligen allt utom fina - med andra ord är de korta, fula och sitter dessutom glest. Så, jag har alltid haft det lite svårt med att hitta någon mascara som jag upplever funkar för mig. Men den som jag använt de senaste åren som jag ändå upplever funkar bäst av de jag testat är Max Factors Masterpiece mascara, och det är just för att den där plast/siliconborsten kommer åt väldigt bra på mina korta fransar.

Nu över till den nya masaran. Grejen är den att eftersom den är ganska dyr så vill man ju verkligen att kvaliten ska vara bra också. MEN det tycker jag inte att den är. Fast då kan man ju skylla på mina ögonfransar också för den delen. De säger alltså att den ska skapa en illusion av att du har lösögonfransar på dig och i mitt fall ser det mest ut som en massa spindelben som fastnat på ögonlocken - visst jobbar man några varv med den så kanske man lyckas skapa mer volym men ändå. Den är visserligen inte helt värdelös eftersom den sitter där den ska, hela dagen, utan att börja smula och den går enkelt att skölja bort med varmt vatten, men den känns ändå inte prisvärd.

Har ni 220 kr (eller vad den nu kostade) och funderar på att köpa denna mascaran - don't do it! Lägg ner pengarna på något roligare, typ godis eller vad som helst. Fast som sagt era ögonfransar kanske gillar mascaran mer än mina. Men jag kan garatera er att ni kan hitta någon minst lika bra mascara till ett billigare pris.


Tänkte lägga upp nån före- och efterbild på mina ögonfransar men det blev inge bra, heh ^^'




Get inked

Ja, jag är fortfarande supersugen på att gadda mig men jag vet bara inte vad jag ska tatuera för något. Skulle vilja ha nån fin text eller något, men jag är ju sämst på att komma på något sånt. Sen skulle jag vilja ha något skrivet på thailändska bara för att göra det lite mer personligt, men vad ska man skriva då? Eller kanske något litet, enkelt men snyggt motiv någonstans? Nej, jag ska bestämma mig snart så att jag kan boka tid och få det gjort. För, it shall be done!

På tal om tatueringar så läste jag om en kille från Umeå som hade druckit "lite för mycket", däckat och sedan vaknat upp med en helt ny tatuering på benet - en 14 cm lång snopp med fyra pungkulor. Han har inget minne av det hela men tydligen så ska han ha gått med på det, sen är ju frågan hur pass psykiskt närvarande han var just då. . dagens samhälle, suck. 



Läs hela artikeln om idioten - här -




Just nu:

Pappa och jag bestämde oss för att bjuda mamma, och mina släktingar som bor hos henne just nu, på middag. Nu sitter alla på golvet i vardagsgolvet och kollar på gamla fotografier. Pappa lyfter på varenda bild och talar om för alla vart bilden är tagen någonstans och förklarar vilka alla är på bilderna. Han berättar allt på thai-svensk-engelska och ingen, jag menar ingen - inte ens jag, fattar ett skit av vad han försöker förklara.

I bakgrunden spelas Bob Marley. Mamma sjunger med till de låtar hon anser är bra. Ni kan väl alla låten No woman no Kaj? Ja, den heter så när mamma sjunger den i alla fall.

En typisk kväll med familjen med andra ord..



Gratis är bäst!

Jag har ju varit medlem på en massa sidor där man ska samla ihop poäng och sedan växla in det mot presentkort och nu i veckan så fick jag mina första presentkort. Det blev 300 kr på H&M och 250 kr på KICKS. Så idag kunde jag äntligen köpa en ny maskara. Tänkte passa på att prova den japanska maskaran Fiberwig som jag hört så mycket bra saker om - vi får la se om det stämmer, om den verkligen är så bra. Egentligen hade jag nog aldrig köpt den eftersom den kostade lite mer än vad jag är villig att lägga ut på en maskara men med presentkort och rabattkuponger så var lyckan fulländad. - Att kunna shoppa gratis är ju det absolut bästa.  


 
Det är inte speciellt tidskrävande men däremot kan det ta ett tag
innan man har tillräckligt med poäng på dessa hemsidor.
Gratiskläder, Gratismakeup -




Back in the days 1


Som liten hade jag världens mest fyrkantiga face med oerhört klämgoa kinder som ni kan se.
Jag var äckligt pratglad redan då(!!) Kunde en jävla massa signaturmelodier till olika program och mamma pressade mig alltid till att lära mig nya.


Jag var pappas flicka. Han var min idol med Ray Ban brillor och krulligt hår,
och tänk att 16 år senare skulle jag få ärva båda delarna.


Det bästa jag visste var Pippi Långstrump och Lilla Sjöjungfrun, som jag kallade för Litte mömädd
(littlte mermaid). Jag pratade svengelska eftersom mamma gjorde det.
 



Har alltid varit en djurvän.
(Ja, jag har än idag svårt att fatta var man ska sätta fötterna i stigbygeln.. )



Mamma klippte mig alltid och hon kunde bara en frisyr. Jag såg precis ut så här från att jag hade hår tills jag gick till frisören för första gången nån gång under mellanstadiet.  


Jag hade en massa söta klänningar. Vem ville inte vara disney prinsessa som barn?

[hittar inga bilder från lågstadiet, at the moment]


Min klass vann faktiskt vi i femman. Men det var verkligen inte tack vare mig, jag vara bara reservens reserv. Inför tv-inspelningen så sminkade jag mig för första gången, lånade smink av en tjej i klassen.
Killarnas respons = "Du ser ut som en häxa." Sen hade jag inte smink igen förrän i sjuan.


Det var allt för den här gånger. Fler bilder kommer när det finns tid o ork!




RSS 2.0
Hej och välkommen till min blogg!
Mitt namn är Nathalie och jag är en 18-årig tjej som bor i Luleå och fortfarande letar efter meningen med livet.

Det jag älskar mest är att låta pengarna sprudla genom att shoppa och unna mig själv saker! Självklart skulle jag inte ens fungera utan mina vänner, min familj och världens finaste pojkvän. Vi har ett långdistansförhållande så det blir en hel del resor för min del till goa och glada Göteborg.

I min blogg skriver jag om mitt liv och mina tankar helt enkelt. Hoppas du finner något intresse i det du läser.

Om du vill följa bloggen kan du göra det med ett enkelt knapptryck på länken här nedanför!