Citat igen

Jag hittade en supersöt jordgubbsväska förrut så jag länkade den till Alex som en liten hint. 
Nu till det roliga. Det första han säger när han ser den:

Alex: Den påminner ju om den väskan som Carrie fick i Sex and the City.
Jag: VA? menar du den där svanväskan? 
Alex: Jaa.
Jag: Men herregud, du ska inte komma ihåg sånt där! HAHAH, du är säkert smygbög älskling!
Alex: Men vaddå, du har ju printat in hela serien i huvudet på mig! 

Det här är beviset på att han bara kommer ihåg onödiga saker men sällan sånt som är viktigt. Haha, eller har jag verkligen printat in hela serien i huvudet på honom? Det var ju en period då vi såg på alla avsnitten. Men jag vet att han tyckte att det var roligt också, så han gjorde det inte bara för min skull.

   


Här er ni den söta jordgubbsväskan som jag blivit betuttad i från asos.com.
Hittade tyvärr ingen bild på Carries svanväska, men fågelväskan ovan har samma märke - Leiber.
Ni som har sett Sex and the City filmen känner förmodligen igen muffinsväskan, även den är från Leiber.

Visst finns det en likhet mellan de svindyra Leiberväskorna och min söta jordgubbe.
Så Alex var inte helt ute och cyklade. Men jag gillar min jorgubbe mer och den är sjukt billigare!



En sann supporter

Bara för att det ständigt dyker upp erbjudanden på facebook om att man kan bli ett fan till olika saker...

Jag: Känner du till idrottsällskapet Örgryte? (Är väldigt medveten om att han hejar på dem i fotboll)
Alex: JA!
Jag: Skulle aldrig kunna tänka mig att stötta Örgryte, herregud!
Alex: Men joo, vaddå jag stöttar ju för fan let's dance!

Haha, jag har aldrig sett det som att han stöttar let's dance. Men när jag tänker efter så brukar han ju försöka visa intresse för det när jag har sett på det. När vi pratar i telefon de gånger som jag sett det så frågar han vem jag tyckte var bäst och sämst osv. så det kallar han att stötta let's dance.
Aaw vänta bara, nästa vecka så ska vi minsann kolla på det tillsammans. ;)

Älskling, du får nöja dig med att Örgrytes märke syns i min blogg (första och sista gången ever).
Men du får mig nog aldrig att bli en supporter till dom.


 
Jag är ingen fotbollstjej. Till Alex stora besvikelse så föredrar jag hockey.
De enda gångerna som jag ser fotboll är typ när Sverige spelar i större sammanhang.





När katten är borta ...

... dansar jag igenom hela huset!
 
Pappa åkte kl 6.15 imorse. Så nu är jag ensam hemma i 3 veckor! Nu får jag vara hur busig jag vill, bara huset är i samma skick som det är nu. Nu ska jag hoppa i sängen, äta smörgåsar utan att ha nån talrik under, spela musik på FÖR hög volym och sjunga med så det ekar i ventilerna (fördelen med att bo i hus) och ingen som tjatar på en om att man äter fel saker. Min pojkvän tror att jag kommer njuta av ensamheten till på onsdag max, sen kommer jag att gråta efter pappa. Vad tror jag om det? Eh,  jag tror att jag kommer att sakna pappas mat men jag tror inte att jag kommer att gråta efter honom. 

Så idag ska jag mata mig själv och jag har redan förberett min lunch/middag. Det blir en god pastasås med bacon i, fullkornspasta och sen en sallad till det. Det borde väl hålla mig mätt? 

Kanske blir det en upptadering lite senare.  Ha en bra lördag så länge!   



30 Januari

"Fortsätt simma, fortsätt simma, simma, simma ..."

Ja, idag så simmade vi för första gången under gymnasietiden. Jag tyckte i alla fall att det var ganska jobbigt, men efteråt så kändes det välidgt givande och skönt. Har nog underskattat simning tidigare, borde simma oftare! Men än en gång så är min självdiciplin kass.



Så här sexig är man i snorkel, hihi rawr! ;)
- Sommaren 08



29 Januari

En väldigt slö dag! Kom till skolan imorse och givetvis så bjuds det på frukost bara för att jag för en gångs skull vaknat i tid och ätit en ordentlig frukost. Men men, man orkar alltid trycka i sig några mackor till. Sen så har vi i princip bara sett på film och snackat. Efter skolan var det jobb till klockan 20. Jag sammanfattar: det har inte varit en speciellt intressant dag!

Igårkväll däremot så var det drama drama drama. Jag och pappa klippte klorna på Mille och jag höll i honom, han var lugn som en filbunke. Men sen mitt i allt så känner jag hur det är blött på min arm. MIn första tanke var att han hade pissat på mig. Men när jag drog fram armen så var det blod överallt, på mig, på honom! Jag fattade först inte om det var jag eller han som blödde. Men det visade sig snart att vi klippt för långt och kommit åt pulpan. Jag blev bara så förvånad eftersom att hunden inte sa något. Vanligtvis är han världens mes och piper så fort man varit i närheten av att trampa på honom, men om kan klipper av en klo på han så att blodet sprutar då håller man minnsan käft. Wierd vovve!
Ja, men sen var problemet att få det sluta blöda. Varje gång som vi fick det att sluta någolunda så började han slicka på klon så att det började blöda igen. Det finns ju sånt här medel som man kan köpa. Det är typ något som man stryker på klon om det blöder så slutar det direkt. Men sånt avancerat har inte vi hemma (men vi ska köpa!). Men pappa läste på ett forum på internet att man kunde stoppa blodet med potatismjöl. Även om det var ett inlägg postat av någon som kallade sig för Psyko Dad så var det värt ett försök och det funkade faktiskt. Haha, fast innan vi kommit så långt så improviserade vi en sån där tratt som alla hundar har när man ser på djursjukhuset typ, för att dom inte ska slicka i sina sår. 

Man får lätt panik när ens djur börjar blöda så här. Men det är egentligen inte så farligt som det verkar och det måste man påminna sig själv om. Det slutar alltid att blöda fefter ett tag.




Ååh, snuttvalpen med pappas improviserade "tratt" - a.k.a en papptalrik med hål i. 
Han ser ut som nån blandning mellan en Star Wars figur och Grådvärgarna ur Ronja Rövardotter.
(Jag kan medela att han kom åt att slicka på sin klo ändå.  )




28 Januari

Tjaoo! Kom hem för ett tag sen. Har varit och jobbat och sen provat köra pappas hyrbil. Den var riktigt bekväm.

Jag har väldigt blandade känslor om jobbet idag. Först och främst så fick jag ont i huvudet redan efter 10 minuter då tre tjejer skulle förklara vad dom hade gjort i skolan idag, samtidigt. De verkligen skrek i munnen på varandra. Jag försökte verkligen få dom att lugna sig för jag fattade ändå inget av vad dom sa. Men som vanligt med barn i den åldern så går det in genom ena örat och ut genom andra. Jag blev helt chockad över deras språk. Eller chockad och chockad, nog vet man att dagens ungar inte är som man själv var när man var i deras ålder, men i alla fall. Några av tjejerna sa hur jävla snuskiga saker som helst till varandra. Var lär dom sig allt ifrån?! Nu ska vi inte dra alla barnen över en kam för det finns faktiskt några barn som sköter sig men tyvärr så är det de taskiga barnen som får mest uppmärksamhet.

Det roliga med jobbet idag var att jag, Isabelle och Linda snackade om den första kyssen med sin nuvarande pojkvän. Min första kyss är lite förvirrande eftersom att Alex har en helt annan om hur det gick till. Jag tror ändå att det är jag som har rätt, men på nått sätt så blir jag lite förvirrad. Jag kanske har fel, hans version låter i alla fall lite sötare. Vi är åtminstone väldigt överens om att det var en god natt kyss. Sen pratade vi om tiden då man lärde känna sin pojkvän, innan man var tillsammans. Det är alltid så kul att höra hur folk träffade varandra för alla har ju sin egna historia.

Allt detta love-talk fick mig bara att sakna min snutte ännu mera. Men vet ni, nu är det bara en vecka och två dagar kvar tills han är här hos mig. ♥



Storhandlat

Var nyss och storhandlade med min pappa. Vi hade skrivit värsta saftiga inköpslistan med alla matvaror som jag behöver för att överleva i tre veckor utan pappa. Jag plockade på mig lite allt möjligt som jag tycker såg gott ut eller som jag kan tänka mig att prova laga. Det blir nog superbra. Dessutom så hittade jag ett par mjukisbyxor på rea för 79 kr, värsta fyndet!
 
Sen var vi inne på Team Sportia och köpte nya sulor till mina fötter som är missbildade liksom mina handleder och armar (ta det inte för bokstavligt bara). Min högerfot har börjat klicka när jag går, jag fattar ingenting. Sist jag var och tränade så gjorde det helt ont i högerfoten när jag sprang och nu klickar den. Kanske borde ta det lungt ett par dagar? Jag kan ju i och för sig träna utan att belasta fötterna så mycket. Får väl koncentrera mig mer på att träna överkroppen, vilket behövs.  

Nu blire lite historia-plugg innan Top model & Shear Genius som börjar kl 20 och sen Andra Avenyn kl 21.




27 Januari

Skoldagen har bara bestått av geografi, svenskaprov och geografi igen. Svenskaprovet gick väl sådär. Kunde ha skrivit mer men jag orkade inte. Hade ont i hela handen och när alla andra började gå så ville jag också gå. Vårat grupparbete om tsunamis börjar gå framåt, sakta men säkert. Vi satt och klippte och klistrade på vår supersnygga affisch i ett litet grupprum med vår lärare i ena hörnet. Haha, men det hindrade inte oss från att köra allsång, prata med bebisröster eller ge varandra fula komplimanger. Allt var precis som vanligt förrutom att läraren började skratta titt som tätt. Nog fattade vi att hon tjuvlyssnade på våra roliga samtal. ;)

Dagens grej var att jag en gång för alla lärt mig vad offside innebär inom fotboll! haha, stort tack till Sara och Sandra som föklarade det hur tydligt som helst jämfört med vad pappa och min pojkvän lyckats med tidigare. Kolla bara på Sandras fina teckning! Man kan ju omöjligt missförstå den.



 

Haha, nått snille till lärare som ansåg sig själv vara fyndig genom att skriva "bra till nånting".



Ah, älskar bröllop!

Såg just Bonde söker fru - Bröllopet på tv4. Alltså jag har inte sett ett enda avsnitt av Bonde söker fru men idag så var det svårt att undvika det eftersom att jag är en riktig sucker för bröllop. Älskar det! Alla detaljerna som ska sitta som handsken - klänningen, buketten, tårtan, musiken och såklart den rätta mannen. *drömmer sig bort* Jag har till och med ringt och redovisat för min pojkvän hur mitt "lilla" drömbröllop skulle se ut. Åh, blir alltid så rörd av att se andra gifta sig. Kommer ihåg för några år sen då det var Tristas och Ryans (från Bachelorette) bröllop. Jag och Linn satt som klistrade framför skärmen med tårar i ögonen för att hela bröllopet var så fint.

Vad krävs egentligen för att tv ska hitta mig och ge mig mitt drömbröllop?!

Nu känner jag mig helt plötsligt som Carrie Bradshaw i Sex and the City filmen när hon får bröllopet att verka kretsa om så mycket annat än bara henne och Mr Big. Men jag tror att för tjejer (drar inte alla över en kam) så spelar bröllopet en mycket större roll än vad det gör för killar. Eller är det bara en känsla jag har? att de går med på det som tjejen vill för att göra henne lycklig. Har jag sett för många klyschiga filmer kanske? Självklart så vill jag inte gifta mig bara för giftandets skull. Jag vill bara gifta mig en enda gång och det ska vara med rätt person. Men det ska vara ett perfekt bröllop och jag ser inget fel i att tycka det.

Ja, nu kom jag helt bort från mitt pluggande igen. Oops! *bröllopsvinjetten spelas på repeat i mitt huvud*


"Here comes the bride tam tam tam tam.."



26 Januari

Känner mig så förbannat uttråkad just nu. Bååååring! Ingen aning om vad jag ska göra alls. Jag är så himla sugen på att resa iväg någonstans nu. På en sol- och badsemester kanske. Det skulle inte ens skada mig om jag åkte helt själv. Tänk, vita sandstränder, turkost vatten, ligga i en hängmatta fastknuten mellan två palmer med en kokosnötdrink i handen. Så behöver man inte bry sig om skolan, familjen - nej, inte något utom sig själv. Ta mig dit nu!  

Min mage kurrar. Jag kanske borde sluta drömma och äta något istället. 

 
 

Hawaii, Maldiverna & Phuket i mina drömmar.



I taket lyser stjärnorna

Såg just trailern till I taket lyser stjärnorna. Jag läste den boken i början av förra året och tyckte att den var grymt sorglig. Det är ju en ungdomsbok i samma stuk som Linas kvällsbok fast mycket mer känslosam. Skulle faktiskt kunna tänka mig att se filmen.

Kolla vem som är tillbaka och har vuxit till sig dessutom!  - TSATZIKI





24 Januari

Denna dag har varit sämst! Går inte in på detaljer för det blir för privat. Allt är kaos just nu, men som tur är så har jag min pojkvän som jag kan ringa för att lätta på hjärtat. Fast jag känner mig så hemsk när jag ringer och beklagar mig om mina problem till honom hela tiden. Folk säger "han är din pojkvän, han ska finnas till för sånt" men jag vill inte att han ska behöva oroa sig för mig. För mina problem blir ju automatiskt hans problem och så måste han vara en sån förstående pojkvän och komma med goda råd och sånt. Det känns så dumt på nått sätt. Men jag vill att han ska veta om allt sånt här så att han inte tror att jag är nere pga av honom. Vill inte att vi ska ha några hemlisar för varandra. Fast det innebär ju egentligen att jag vill att mina problem ska vara hans problem och att hans problem ska vara mina. Jag vill finnas till för honom no matter what, och det vet jag att han vill göra för mig med.

Sånna här dagar vill man bara bo nära varandra. Bara greppa tag om sina saker springa ut ur huset och hem till sin pojkvän för att flytta in där för alltid. Bara få krypa ihop i hans famn. Han behöver inte anstränga sig med att säga något vettigt för att trösta mig. Vet att han finns där för mig ändå.

Vi får se om livet löser sig imorgon. Glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya. 




Det finns en gud trots allt

YES, blondinbella, eller sveriges bloggdrottning som hon kanske föredrar att kallas, åkte ut ur let's dance! Hon kunde verkligen inte dansa och hon behöver inte mer bekräftelse av folket. Det här visar ju hur många fans hon egentligen har. Hon är så himla nöjd över hennes 500.000 läsare om dagen och verkar se dem alla som hennes fans. Men hallå, vakna eller? Folk kan läsa hennes blogg utan att behöva tycka om henne. Jag kan läsa hennes blogg ibland bara för att det provocerar mig så mycket.
Det har blivit en tvångstanke helt enkelt. Men jag är långt ifrån en fan till henne och jag skulle aldrig kunna se upp till henne. Och för guds skull, sluta upp med ditt förbannade spray-tan! Det ser ju bara dumt ut.

Det här är inget hatinlägg mot henne eller så, men jag var bara tvungen att släppa ut mina känslor.
Haha, förlåt alla "blondinbella-fans"! Ni får hata mig, det är helt ok. ;)





23 Januari

Idag var det en rätt så lugn och skön dag i skolan, förrutom att vi såg en film om folkmordet i Rwanda som jag tror påverkade alla i klassen. Usch, den var hemskt men även väldigt viktigt att se. Nej, nu måste jag sluta skriva om det innan jag börjar tänka på det för mycket igen. *ryser* På idrotten så hade vi dans, lagomt ansträngande. Isabelle blev helt plötsligt hela klassens salsalärare. Hon var en jättebra lärare och visade tydligt vad man skulle stoppa fötterna, riktigt roligt med salsa. Man blev nästan sugen på att lära sig lite mer. (Isabelle, privatlektioner?)

Efter skolan så bjöd pappa ut mig och mamma på middag på Thai Thai. Det var förvånansvärt trevligt faktiskt. Mamma testade mina thai-skills genom att peka på olika föremål i restaurangen och be mig säga ordet på thailändska. Jag klarade mig skitbra, förrutom att jag inte kom ihåg hur man sa ljusblå och gaffel. Nu SKA jag i alla fall lära mig thailändska igen, det har jag banne mig bestämt mig för. Förrut kunde jag det som ett rinnande vatten men idag ... nej, det är ju bara pinsamt att jag knappt minns nått. 

Pappa åker ju till Thailand om en vecka med våra gamla grannar från Gränna. Hade så gärna velat följa med men det var visst inte så aktuellt enligt pappie. Men Monika, som då är mamman i familjen, blev dagens ängel! Hon ringde mig och sa att jag kunde maila bilder på saker som jag ville att hon skulle köpa åt mig i Thailand. Det som är bäst är att vi har samma kläd- och skostorlek så hon kan prova om det passar. Litar på hennes klädsmak till 100%, jag menar det kan ju inte bli värre än det som pappa förmodligen skulle hitta åt mig. Fy, kan bara tänka mig att han kommer släpa hem en massa fula T-shirts till mig med en massa "roliga" tryck på som han lyckats köpa på fyllan. Nej, Monika blir min modeängel, inte pappa - nej, aldrig pappa!  


Thailand -05 med min underbara My - Längtar tillbaka!  ♥
(Lägg mäke till min rosa truckerkeps!!)



22 Januari

Bläh, idag var det första gången i mitt liv som jag slutat så här sent, kl 16.35. Jag tyckte att det verkligen gick jättesegt framåt slutet och då vet jag ändå många andra som går till klockan 17, how do you make it liksom?  

Nu längtar jag superdupermycket tills pappa åker till Thailand!

1. För att Alex kommer hit och lever Samboliv med mig under 1,5 vecka!
 Hur ska det gå? Vi som är så dåliga på att laga mat, haha! i får väl överleva på kärlek om maten smakar bajs.
2. För att SARA kommer hit och ska leva samboliv med mig under förhoppningsvis nån dag i alla fall. Åh, va vi ska laga god mat (märk väl hur maten blev godare för att sara flyttade in, haha!), mysa med filmer och milkshakes och göra oss fina med ansiktsbehandlingar och nagelvård! Yes, girltime BIGTIME!
3. För att jag lämnat en superfin inköpslista till pappa. Kläder och skor är så superbilligt i Thailand. Han frågade till och med om jag ville sy upp en balklänning där. Men det kändes lite för tidigt, för om jag känner mig rätt så kommer jag hinna ändra mig sjuttioelva gånger när det gäller färg och form på min balklänning. Plus att jag har det lite som mål att hinna åka till Thailand själv och sy upp en klänning innan balen. Nu ska jag bara uppdatera mina språkkunskaper lite också.

The shit of the day var att jag, Sandra och Sara åkte på uttern i stadsparken på led. Haha, fan va rädd jag var även om en massa småungar åkte den framför mina ögon och jag såg att den var ofarlig.


Ah, så läschkigt att smyga sig uppför den hala trappan med klackar!



21 Januari

Började dagen med en kort sväng till gymmet eftersom att jag hade sovmorgon. Jag kände mig hurtig ända tills jag mötte Sandra som hade varit där i 40 min innan jag kom. Haha, hon är den som är hurtig på riktigt! All cred till henne. ;)

Åh, mitt nya schema för onsdagar är wonderbart för jag har bara 2 lektioner och sen efter skolan så är det jobb. Det känns liksom alldeles lagomt. Jobbet började idag! Kändes ganska härligt det med, förrutom att vissa barn tjatar hål i huvudet på mig men det överlever jag. Jag köpte mig ett par nya jeans-leggins idag - ljusblå - och Isabelle köpte sig ett par nya skor. Gissa om jag kände mig avundsjuk? Nåja, jag är nöjd över mitt inköp idag iaf. 

Panik över mars månad! Min ekonomi som jag så fint fått ihop nu kommer att rasa i mars. Sandra, Sara och Linn fyller år, de förstnämnda fyller dessutom 18 år och då äre ju lite special, special. Som om det inte vore nog så går mitt gymkort ut i mars! Och jag måste köpa ett nytt för annars kommer jag att tappa allt som jag tränat upp. Crap! Jag som sparar så hårt inför min resa. *snyft*    



Mr President


Kom igen nu Obama, make some changes!



Pics

Jag lovade er ju bilder från i lördags, så här kommer dom! (Snodda från Nemos Facebook ♥)








20 Januari

Idag fick jag och Sara äntligen redovisa vårar arbete om Bermudatriangeln. Det gick bra och vi fick fina betyg för det, yesh! Men det känns bara skönt att vi har gjort bort det. För övrigt har dagen varit som vanligt, lite långtråkig sådär. Men vi hade planering inför jobbet som börjar imorgon. Känns kul att börja jobba igen för det innebär att pengar rullar in som det ska.

Jag hann ju med en kort sväng på stan och jag har verkligen förälskat mig i alla dessa jeans-leggins. Jag älskar ju vanliga leggins, använder sällan jeans så jeans-leggins är en bra kombo. Men nu finns det ett problem, vilken färg ska jag ta? Jag har ett par jeans-leggins nu som är mörkblå. Gillar mörkblått eftersom att det får benen att se lite smalare ut, haha denna fixering! Men eftersom att jag redan har ett par så kan det väl vara roligt att variera sig lite och ta ett par ljusblåa eller svarta. Eller varför inte båda två? Eller båda två och ett till par mörkblå? Nej, fy det här måste jag sova på inatt.  



No more

Idag gjorde jag det. Jag berättade att jag ska sluta sjunga i kören. Jag har tänkt lägga av för länge sen men fått så dåligt samvete av att göra det, förmodligen pga att vi har varit så få personer. Men nu känner jag att vi är så pass många så att en person knappast saknas. Jag har varit med i den kören så länge som jag kan minnas så självklart kommer det att bli lite tomt, men jag tror att det blir bättre såhär. Det har hänt så mycket under förra året att borstett från skolan så är kören det som kommit mest i kläm. Känns ju som att man sviker de i kören när man inte dyker upp till träningar och annat. Man är ju som ett lag, beroende av varandra. I maj skulle vi ha åkt till stockholm på nått ungdomskör läger. Det verkar som att det är meningen att jag ska tycka att det var en skitrolig grej men i själva verket så känner jag bara att jag förlorar dyrbar tid i Göteborg med Alex, eftersom att det är under kristi himmelsfärd - alltså en längre helg. Jag känner mig absolut inte peppad till att resa någonstans med kören. Det är nog många resor i april-maj. I slutet av April är det konfirmationsläger och dagen efter att jag kommit hem så ska jag till Polen i en vecka med min klass. Hur ska det  gå? Jag som är helt beroende av att prata i mobil! Snutten får väl överleva en och en halv vecka utan mig, men hur ska jag överleva då?

Nåväl, det var dagens lättnad.



19 Januari

Åh, saknaden är stor! Idag är en sån dag som jag bara velat dö i min älsklings armar och sen ligga där tills jag ruttnat bort. Igår hade vi så mysiga samtalsämnen på kvällen. Vi hade värsta framtidstankarna. Hur ska vår lägenhet se ut, vad ska vår katt heta? Jag älskar att prata om sånna saker, det ger mig nått att se fram emot! Jag kan verkligen inte se min framtid utan min pojkvän... nej, jag försökte precis och det gick inte! Jag ser bara han och jag. Självklart är det en bild som kan ändra sig fram och tillbaka men just nu så ser jag inget annat och det nöjer jag mig med för jag blir bara på bra humör.

Tankeställare: Varför finns det fler snygga tjejnamn än pojknamn? Eller är det mig det är fel på?

Ni minns fotoboken som jag beställde? Den kom idag! Åh,min sagobok ska få nötas ut!



18 Januari

Igår blev det inget bloggade for some reason. Men jag ska berätta lite om gårdagen ändå.
Jag var på fest, vilket jag kände var länge sen. Jag har blivit värsta hemma-katten! Trivs bra med att bara umgås med folk på dagarna och vara ifred på kvällarna och prata med min pojkvän, sitta vid datorn, kolla på tv eller varför inte läsa en bra bok. Men igår så kände jag att jag tackat nej så många gånger till Linns erbjudanden så jag övertalade mig själv att jag behövde komma ut. Det var väldigt trevligt måste jag säga. Ölspel, singstar och knäskålar i mängder. När jag varit där ett tag kände jag att jag varit nog social för den kvällen. Pappa hade erbjudit sig att hämta mig, men av nån jävla andledning gick jag hem ändå. Jag vet att jag ringde till Alex men jag vet inte vad jag sa! Haha, pinsamt men jag får väl fråga sen. 
Kan man skriva i bloggen att man är bakis? Ska försöka få tag i lite bilder senare, för jag vet att det var en massa kamerablixtrar igår.

Idag måste jag göra en fin powerpoint till min och Saras redovisning imorgon och sen ska jag försöka ta mig till gymmet, om jag orkar. Vill egentligen bara bli ompysslad nu!  



Dagens inköp



Här är mina nya skor då. (Förlåt pappa och Alexander!)
Jag köpte dem på Åhléns för 399 kr, men där var minsta storleken 37. Men med mina skoinlägg och tjocksockar så satt de jättebra.

På Vagabond så fanns de i svart också, där fanns det storlek 35 och 36. MEN de kostade 750 kr. Jag kände att om de ändå satt hyffsat bra i storlek 37 så spelar det ju ingen roll. Tror till och med att de hade suttit lite tajt med mina inlägg i sig. 

Jag mår hyffsat bra nu men mina nya boots!


















Terapi

Nu är jag hemma efter skola, och en runda på stan. Vet inte om jag nämnt det tidigare men ni har ju i alla fall märkt min kärlek till skor. Så här ligger det till, så fort jag blir för känslosam - arg, ledsen, överdrivet glad - så köper jag skor. Det här är ändå ett beteende som jag nästan tränat bort helt nu. Men det är min terapi, mitt sätt att tröstäta när jag inte mår så bra. Idag blev det ett par superfina congacfärgade stövlar som jag hittade till bra pris. De hade tidigare kostat 1500 kr, men sen hamnat på rea så de kostade bara 799 kr igår. Men idag så var det rea på rean så jag fick dem för bara 399 kr! Det var ju rena julafton för mig, gud så glad jag blev. Jag ska försöka lägga in en bild sen, hinner inte nu för jag ska snart iväg. Det har varit för mycket drama i mitt liv den här veckan, hälften vore nog. Men nu har jag mina skor så det känns i alla fall lite bättre.

Skolan idag var lite konstig. Jag blir alltid 'the bad guy' när det är sånt här som händer. Nåväl, då får folk väl ha den åsikten om mig helt enkelt. Helt klart deras problem och inte mitt!  (försöker tänka positivt)  



Lååång dag

Började skolan kl 9.50, slutade kring 15 och började jobba kl 17 och kom hem för en stund sen.
Dagen har bestått av -20 grader ute, trötthet, hunger och ett desperat försök att hitta ett par snygga vinterskor.
Letade och letade, men inte då. Fast jag hittade ett par som var väldigt fina men de var samtidigt väldigt dyra. Jag vet inte om jag har råd att köpa dem just nu eftersom att jag kämpar så hårt med att spara pengar till min resa i sommar.
Jag SKA härifrån så det då!  

Jobbet kändes segt men det funkade för att jag och Nemo satt i köket och snackade bi-effekter av p-piller, sex och skor typ. Åh, så snällt av henne att ge mig hennes gamla sims spel! Haha, nu ska jag minsann börja nöta! Hur gammal är jag egentligen? Men vaddå, om killar kan spela cs och skjuta varanda online, eller spela WoW, leka trollkarlar o diverse fula gubbar och springa runt i en låtsasvärld så kan väl ta mig tusan jag få leka mamma, pappa, barn med inslag av Ernst Kirchsteiger och skapa mitt drömhus, min idylliska familj och sedan få den att överleva?
Det är sånt man lär sig något av killar! Lana The Sims 2 för helvette, gör lite nytta!

Haha, gamla minnen kommer tillbaka <3



ABBA-medly

Sånt här får en ju alltid på bra humör! ;)
Ni missade väl inte Björn Gustafsson och Johans Glans ABBA medly på Guldbaggegalan?

Detta får ni inte missa! Sexy-Björn i magtröja, haha!




Ja e inte bitter!

Egentligen, trots det som hänt, så är jag inte bitter. Jag menar jag har en massa saker att vara glad över också!

*Sandra är frisk och tillbaka till skolan, bara det liksom haha! Sen har klassen fått tillbaka Helena från USA.
*Jag har avslutat Naturkunskap A kursen och är nöjd över mitt slutbetyg.
*Jag ägnar mycket tid till att träna de dagar som jag inte jobbar eller har för mycket i skolan.
  Även här är jag nöjd eftersom att jag själv märker att träningen gett resultat.
* Jag ser verkligen fram emot sommaren, eftersom att jag har stora planer inför mitt liv som 18-åring.

Nej, jag får tänka på possitiva saker nu så att jag mår bättre för det här går ju inte. Jag tänker inte slösa mer energi eller tårar för den delen på att tänka på en massa trams! Nej, verkligen inte! Nu ska jag bli glad och positiv, glad och ... positiv. (tar till och med emot att skriva det ordet)

Försöker att se livet från den ljusa sidan.



Surkärring

Idag har jag tränat som en idiot på gymmet. Kändes jävligt bra, som att jag fick avreagera mig på något sätt. Igår kväll kände jag mig som en riktigt svartsjuk PMS apa. Låång historia som jag inte tänker dra här.
Jag lipade till och med innan jag somnade! Vad är det för fel på mig?

Nåväl, kändes jätteskönt att bara ta ut sig på gymmet. Fast egentligen ville jag nog bara slå på något, eller någon. Det känns som att det enda som kan få mig på riktigt bra humör nu är ett par snygga skor. Behöver faktiskt ett par nya stövlar nu. På tal om saker som sitter på fötterna så måste jag till ortopeden igen och kolla mina fotleder. Något känns inte rikitigt rätt med dom. Just my luck, kommer säkert få operera mig eller varför inte amputera bort nått. Nej, usch nu blev jag nedstämd igen.

Hade fått världens finaste mail när jag kom hem, men ändå blev jag inte på bättre humör. . .




Fotobok

Här om dagen så beställde jag en fotobok. Man får designa lite hur man vill lägga in sina bilder, lägga till söta texter och lite sånt. Jag tycker att en fotobok är en superbra present till någon som fyller år eller firar nått! Det är bara fantasin som sätter gränserna, kan ju bli hur bra som helst. Men om man som jag inte är lika bra på att klippa och klistra så kan man beställa en enklare variant på internet. Kan ju vara roligt att ge nån på 18-årsdagen? Som i mitt fall eftersom att alla i min årskull fyller 18 i år och dessutom nästan samtidigt, förutom Alex och det älskar jag dig för! Din present kommer att bli superbra btw. ;)
Nåväl, min fotobok var det ja. Jag valde att klistra in lite glada minnen i den. Jag ville göra boken till en happy-moments bok som man ska kunna bläddra i när man känner sig lite ledsen och övergiven och sen genast må bättre av att se alla fina minnen från ens bästa dagar i livet so far! Sen tog jag med lite citat, dikter och sångtexter som jag gillar och som passade.



extrafilm.se/tv4 kan man göra sin egna fotobok för bara 49 kr, ordinarie pris är 159 kr.
Men självklart tillkommer det lite, men min bok slutade på 88 kr. Det tyckte jag att det var värt för den blev jättesöt!



Blondinen i förhållandet

Jag satt och bläddrade på en massa smyckesidor på jakt efter en norrbottensring, men hittade såklart ingen.
Jag pratade med min pojkvän under tiden och på nått sätt så kom vi in på ämnet förlovningsringar. Ska man gå och kolla på ringar tillsammans? Nej, men om killen ska fria då måste han ju ha en ring. Men om ringen inte passar då? Eller om tjejen tycker att den är ful som stryk? Kan man fria inne i smyckesaffären? Då är det ju bara att välja och vraka sen mitt i all lycka. Det är inte lätt. Sen kom vi fram till att riktiga förlovningsringar är svindyra. Tänk vad mycket annat skojj man kan ha för de pengarna. Men så kom Alex på den mest briljanta idén.

Alex: De kan ju ha nått erbjudande, typ ta 3 betala för 2?
Jag: Och vafan ska man med tre förlovningsringar till?! HAHAHA!
Alex: ... Öh, juste ja.

ah, gullungen är ju blond ibland. ;)



På tal om ringar så tycker jag faktisk att enklare ringar är snyggare än ringar med en massa krimskrams på.
Som dessa ringar tycker jag är superfina, enkla + att de går att göra dem lite mer personliga med namn.
 De kommer ifrån handsweden.se



Milton

Milton har en söt bebisvana. Alltid när han känner sig trött så går han och hämtar Lennart, världens sunkigaste kanin som jag sytt i åk 2 typ, och så lägger han sig ner och biter tag i kaninen och till slut somnar han. Den kaninen är som hans snuttefilt men han bryr sig inte om den om han inte ska sova.
Sött, men kaninen är riktigt äcklig nu, fast jag vågar inte kasta den. 
 
 

  



Beroende

När jag var liten så satt jag alltid och sög på en nötkrämspåse. I alla fall vad jag kan minnas. Så i julklapp fick jag två jättestora nötkrämspåsar som var fyllda med en massa småpåsar. Jag hade inte önskat mig det men jag blev ändå jätteglad för det kändes vekligen som nostalgi för mig att få riva upp ett hörn på nötkrämen och klämma ut allt innehåll ur påsen i munnen. Hah, vad glupskt det lät! Men nu har jag blivit helt beroende av dom. Äter nötkräm så fort sötsuget smyger sig på.

Jag ska nog sluta äta godis nu känner jag, börjar bli lite mycket. Jag ska ju vara hälsosam detta året!
Man måste börja träna inför bikini-säsongen i gooood tid. ;)









Uggs

Jag har funderat både den här vintern och förra på att köpa mig ett par Uggs. De är egentligen inte så supersnygga, men de ser så himla varma och mysiga ut. Men i fredags när jag var på stan så såg jag två tjejer framför mig, båda hade Uggs på fötterna i olika nyanser. Nu till poängen. Deras skor var väldigt söndertrampade på sidorna, det såg ut som att hela undersidan av skon var dubbelvikt typ. Nu undrar jag om det beror på skons kvalité, deras sätt att gå, hur välanvända skorna är eller om alla uggs slutar så? Det finns ju billiga varianter för drygt 200 spänn, sen finns det orginal uggs för typ 1700 kr. Är det värt att investera i ett par dyra uggs om de ändå går sönder? 

Ni får gärna komma med nå bra tips.


Dessa Uggs kommer från Brandos.se
Classic Short Chestnut 1799 kr



Shoeoholic ?


Nu är jag förälskad i ett par skor ... igen. Liksom sist så kommer detta paret ifrån Nelly.se och kostar endast 399 kr. Jag tycker att dom är grymt läckra och gladiatorinspirerade skor kommer säkerligen att funka nu till sommaren igen. MEN de finns inte kvar i min storlek. Den minsta storleken är 37,5. Nelly brukar vara jättebra på att ha små storlekar som 35,5.
Men nu är det några lyckliga satar som köpt alla små storlekar. Hoppas bara att de kommer in fler!




Från Nelly.se 399 kr



I got it from my mama!

Nu är jag hemma hos pappa igen. Detta eviga spring fram och tillbaka.
Idag firade vi mammas födelsedag, 37 år. Jag gav en en tunika som passade henne jättebra och det visade sig att hon till och med själv hade varit och kollat på den. Sen fick hon en massa doftljus, vilket hon älskar. 

Jag har insett att vi är ganska lika varandra (inte till utseendet), även om det ibland är svårt att erkänna vissa gånger. Det här låter säkert lite klychigt men vi förstår alltid varandra. Även när vi gör dumma saker så förstår vi varför den andra valt att göra så. Men ibland är det bra att förstå varandra och ibland inte.

Jag: Grattis på födelsedagen mamma.
Mamma: Jaa, varsegod!
(Hahaha, hon förstod nog inte att man ska svara tack!)


Grattis mamma, älskar dig ♥



Hos mamma

Åh, idag har jag tränat för första gången på 2 veckor! Det kändes helt grymt skönt. Dock är jag helt utsvulten nu eftersom att jag inte åt något i skolan, kände mig inte så hungrig bara. Nu ska jag iväg till min mama och vara social med henne. Imorgon ska vi fira hennes 37-årsdag. Jisses hon börjar bli gammal nu min lilla muminmamma! Vi ska mysa och kolla på Let's dance. Man måste ju se om Blondinbella är lika duktig som hon påstår sig vara i sin blogg.

Det blir mer uppdatering imorgon när jag kommer hem. Förhoppningsvis även lite bilder då. ;)
Ha en fortsatt bra fredag!




Start på vårterminen -09

Usch och fy och bläh och usch! Imorse ville jag verkligen inte vakna. Det var kallt och mörkt i mitt rum när mobilen började ringa. Automatiskt tryckte jag på snooz och borrade ner ansiktet i kudden. Något saknades, någon att trycka sig emot. Det kändes plötsligt så ensamt att ligga där i det mörka kalla. Jag somnade om, snoozade, somnade om och snoozade. För varje gång mobilen ringde så ökade min ångest för skolan och ensamheten kändes bara värre. 

Saknar dig älskling, din fina personlighet, våra flummiga stunder tillsammans och allt det där mysiga som bara ingår när man är med dig.
 
Ja, det var skolstart idag ... på en torsdag. Varför? Kändes i alla fall riktigt jobbigt att sätta igån med vanliga lektioner direkt från start. Jag som är så dålig på att koncentrera mig under genomgångar i vanliga fall hängde då verkligen inte med idag. Det enda som var roligt var såklart att träffa vännerna! Jag har saknat er under lovet, så det så! ;)

Har du saknat skolan, haha?



Längtar till sommaren

Satt och bläddrade hur länge som helst i H&Ms vårkatalog igårkväll och hittade jättemånga söta och fina plagg.
Det finns ett litet problem bara, det är vinter! Åh, vill bara att snön ska försvinna och att värmen ska komma hit nu så att man kan skutta omkring i ballerinaskor, pumps, söta kjolar och klänningar! Nåväl, vad är väl en bal på slottet.
Jag får väl leva med att det aldrig blir nån riktig vår i Luleå och att det faktiskt är kallt under större delen av året.

Här är några av mina söta fynd. Örhängerna kan man ju i och för sig ha även på vintern,
men dom passade så bra till allt det sommriga så dom lär jag inte köpa just nu.  





Pimpar bloggen (igen)

Nytt år kräver ny blogg-layout! Vi får se hur bra det blir, men som ni ser nu så är det inte riktigt färdigt men jag ska jobba mer med den imorgon.

Nu måste jag försöka sova, utan min älskling vid min sida. *snyft*
God natt allihopa!


Nu ser det lite bättre ut åtminstone, eller vad tycker ni?



Borta bra men hemma ... sämre?

Ett en väldigt turbulent flygresa så är jag hemma igen. Luleå är sig likt - snö och mörkt.
Igår så blev det ingen bio eftersom att det var fullbokat på Twilight, och jag kände mig inte sugen på att se någon av de andra filmerna som gick. Men det blev inte mindre mysigt för det. Alex pappa var supersnäll och skjutsade oss till Ica så vi kunde köpa en massa godis (både naturgodis och vanligt godis) och hyra filmer. Det blev The Mist och Love Guru.  

Åh, jullovet har varit alldeles för kort! Vad har vi hunnit göra egentligen? Ja, vi har i alla fall lyckats slösa några tusenlappar tillsammans under lovet på bl.a. mysiga middagar på stan o shopping, för att inte tala om hur dyrt det är att åka fram och tillbaka in till stan med tåget. Fy, plötsligt så får man helt andra ögon för Luleå lokal trafik. I söndags så åkte vi till Trollhättan för ett kärt återseende med en kompis från vår språkresa. Det var riktigt kul att få träffa honom igen. Vi tog en långpromenad i kylan och gick till ett gulligt fik där vi stannade ganska länge och värmde oss och pratade minnen. Det blev en smarrig paj med vaniljsås och en chokladmint latte. *yummie*   

Det har varit ett bra lov, men FÖR kort bara.  Och som sagt, min pojkvän är den bästa! Han har tagit hand om mig såå bra när jag varit sjuk och även när jag tillfrisknat. Tro mig älskling, jag uppskattar allt som du gör för mig!
Vi klarade oss ganska bra den här gången, lite blanka ögon var det såklart på flygplatsen men inget direkt tårkalas. 

Saknar dig redan för mycket baby ! ♥  Kommer du ihåg? 

So put your arms around me
And then stay there forever
Let it always be this way
You and me together

So put you arms around me
And I'll never let go
I know they're easy words to say
But I mean it more then ever



Håll ut allihopa!

Jag har inte övergett bloggen, jag är bara väldigt oaktiv för tllfället eftersom att jag inte är hemma ännu men imorgon så bär det av hemmåt och då blir det daglig uppdatering som vanligt.

Ikväll blir det nog bio - vi ska se Twilight bara för att jag fått han att läsa första boken. Haha!
Men nu ska jag iväg och äta lite. Min mage skriker nämnigen just nu. Ordentlig uppdatering imorrn!

Puss & Kram



gott nytt år !

Nyårsafton har varit väldigt lugn och trevlig med min pojkvän och lite släkt. Det blev inte det vanliga fyverkerierna inne i Luleå stad utan istället stod vi utanför Alex hus med skumpa och snyltade på grannarnas raketer tills hela Lerum verkade täckt av dimma. Det bästa med det hela var självklart nyårskyssen, den absolut bästa.
 Nu är det 2009 och ett helt år väntar framför mig.   

Nyårslöften:
* Bli en bättre flickvän. Som vanligt så finns det plats för förbättring på den fronten.
* Träna träna träna!
* Jag SKA iväg på en resa i år, utan familj!

Hoppas att ni alla haft en toppenbra nyårsafton! Pussar o Kramar




RSS 2.0
Hej och välkommen till min blogg!
Mitt namn är Nathalie och jag är en 18-årig tjej som bor i Luleå och fortfarande letar efter meningen med livet.

Det jag älskar mest är att låta pengarna sprudla genom att shoppa och unna mig själv saker! Självklart skulle jag inte ens fungera utan mina vänner, min familj och världens finaste pojkvän. Vi har ett långdistansförhållande så det blir en hel del resor för min del till goa och glada Göteborg.

I min blogg skriver jag om mitt liv och mina tankar helt enkelt. Hoppas du finner något intresse i det du läser.

Om du vill följa bloggen kan du göra det med ett enkelt knapptryck på länken här nedanför!