Typiskt

Typiskt 1. Pappa kom ju hem idag och han hade köpt jättemycket söta kläder åt mig, men tror ni att jag fick på mig något? Nej, för tydligen så finns inte min nuvarande storlek i Thailand. Typiskt att asiater ska vara så små då! Måste väl även göra det offentligt att pappa har med sig sin tjej från thailand, trots att han sa att han inte vill ha nån från thailand igen. Men men, once you go yellow, you never go back- eller njae? Nåväl, hon är verkar serriöst vara rädd för mig, vilket hon bör vara. I'm fucking dangerous. Ibland försöker hon att kommunicera och jag försöker att svara så gott jag kan. Det blir bra för mig att få öva på min thailändska åtminstone.

Typiskt 2. Fick mitt brev från vägverket idag och jag har fått uppkörningstid den 27/8 i Nässjö. Wtf? Jag sa klart och tydligt att jag åker hem den 20/8. Kommer ju knappast åka ner igen helgen efter. När jag ringt och skällt ut kvinnan på körskolan så kollar hon upp det hela och ringer tillbaka. Det visar sig att det inte finns någon annan tid än den... kul!

Typiskt 3. Inget studiebidrag. Eller är det så? Pappar påstår åtminstone det. Jag som är helt pank!

Typiskt 4. Mitt onda öga som faktiskt blivit bra har svullant upp igen fast på ett nytt ställe. När tar eländet slut? 



Askungen är i farten igen

.. för imorgon kommer the boss hem och då ska husen vara skinande rent. Det första han kommer att kontrollera är att alla flaskor är kvar i barskåpet, vilket de är eftersom jag insåg att alla flaskor i princip är tomma ändå. Sen skulle det inte förvåna mig det minsta om han har på sig vita handskar och kontrollerar om det existerar damm. Ni förstår min pappa är perfektionist och det jag gör duger aldrig i hans värld. Men men, imorgon är han hemma och förhoppningsvis så har han med sig en massa roliga saker till mig!

Kvällen har alltså bara handlat om att få huset skinande rent och det vill jag faktiskt tro att jag har lyckats med, efter ca 4 timmar.



Linns snygga bild på mig från igår.
Skulle vara lite nyttig på Max och prova en Low-carb burgare, utan att veta vad det innebar. Eftersom jag ansåg mig vara nyttig som skippade pommes så köpte jag en lyxshake till burgaren, smart va? Men när jag får hamburgaren så är det i princip bara en biff mellan två salladsblad och det betalade jag alltså 40 spänn för! Den borde fan heta no-carb burgare! Saknade brödet redan efter första tuggan. Sörjde över mitt fail med "hamburgaren" genom att slurpa i mig min supergoda, men inte fullt så nyttiga, lyxshake.



Say my name biatch


Igår fick jag mitt namnhalsband som jag så länge gnällt om.

Tack tjejer! ♥



Tini wini string bikini

Dagen har varit jättekontig. Jag har verkligen inbillat mig att det är söndag och därmed agerat som om det vore söndag, dvs slappa framför tvn. Gick värsta rycket mitt under dagen då regnet inte tillät mig att gå ut och började diska, vika tvätt och laga mat samtidigt i princip. Men energin tog snabbt slut och jag somnade framför tvn ytterligare än gång.

Nu till något helt annat. Jag har ännu inte köpt någon ny bikini i år och det behöver jag egentligen inte heller göra eftersom jag är en badkruka, men jag vill ändå! Problemet kvarstår, vad ska man köpa för modell och vilken färg? HIttade en söt bikini från Nelly.com men problemet med att beställa en bikini från internet är ju storleken. Även om det står måttabeller och sånt så brukar det bli fel för mig och en bikini ska ju verkligen sitta bra anser jag, annars är det inte snyggt alls. Saken blev inte bättre av att samma bikini finns i en massa olika färger! Snygg modell i alla fall. Eftersom det inte är några band på den så slipper man åtminstone några ränder. Pris: 288 kr - absolut prisvärt!


Sensuelle Bikini Set SEK 288, Wonderland - NELLY.COMSensuelle Bikini Set SEK 288, Wonderland - NELLY.COMSensuelle Bikini Set SEK 288, Wonderland - NELLY.COM
Jag är i alla fall inne på rött eller något blek rosa-aktikgt.

Sensuelle Bikini Set SEK 288, Wonderland - NELLY.COMHeaven Bikini Set SEK 288, Wonderland - NELLY.COM
eller lila..?



Trevlig kväll med brudarna

Ja, det blev middag och en massa trevligheter hemma hos mig idag och det hela slutade med att vi drog in till stan för att dansa loss lite, eller det var tanken i alla fall. Till en början spelades det helt fel musik och det var svårt att dansa med. Men allt eftersom kvällen gick så förbättrades musiken någolunda och vid slutet så spelade man en hel del av Michael Jacksons låtar vilket verkligen fick igång alla. Bra sätt att hedra honom på, dansa till bl.a Thriller och Beat it.

Kvällens bästa, förrutom det superfina halsbandet jag fick av tjejerna, var ett citat av Isabelle. Jag, Sandra och Isabelle kollar på fotbollsmatchen mellan Sverige-England och när alla gapar och hejar som mest så säger Isabelle: Kom igen nu små hockey killar! HAHA, vi kollade på fotboll eller? Så underbart!
Dagens näst bästa var den snälle bartendern som bjöd på drinkar för att jag visade mina puppie eyes och verkade allmänt förvirrad.


Och jag vet att klockan är mycket ,så nu ska jag skutta i säng!

KRAM KRAM



Yesterday..

.. all my troubles seemed so far away.
Dagen har gått segt och jag sov helt fruktansvärt dåligt inatt, liksom alla andra gånger då vi precis har skiljts åt.



Igår. Vi var sletna och nyvakna och jag släpade med mig Alex ut i solen för att äta frukost med mig.
Gah, saknar dig redan pojken min. Men nu dröjer det inte så länge tills vi ses igen. Love you ♥



När man är bästisar

Några som verkligen funnit varandra under veckan är min pojkvän och Milton.
Haha, verkligen oskiljaktiga! Så gissa vem som var mest ledsen när Alex åkte hem idag?




Alexander la sig ner i skuggan med Milton som genast börjarde pussa sönder honom.
Jag fick inte alls vara med. .



I wanna lay you down on a bed of smörblommor

Vädret idag har varit helt otroligt! Har både stekt på jobbet och i trädgården när jag kom hem. Vi var nyss ute på en långpromenad med Milton och då var det alldeles lagomt varmt ute, dock fruktansvärt mycket mygg. Självklart hade jag min nya kamera med mig, men så fort jag stannade för att ta en bild så fick jag genast en massa myggbett.

Liksom alla andra gånger som jag tar mig ut i naturen på sommaren så förundras jag över alla vackra blommor. En blomma som jag tycker är väldigt underskattad är smörblomman. Den växer ju som ogräs men den är ju jättesöt och betydligt charmigare än maskrosor.





För jag är lycklig!

Jag är superglad idag! Jobbet sög eftersom vi knappt gjorde något vettigt idag heller. Men sen när jag kom hem så var det bara att rulla ut en filt i trädgården och njuta av det vackra vädret tillsammans med mina älsklingar. Blev mest mys med Alex eftersom Milton hellre låg i skuggan, men då och då kom han smygandes i hopp om att få lite kärlek av oss.

Vi var även duktiga och tog oss till Elgiganten för att äntligen köpa en ny digitalkamera till mig. Så halleluja, nu var det gjort! Nu har jag min alldeles egna digitalkamera som faktiskt fungerar till sklillnad från den förra som numera tillhör min far. Efter att vi tagit oss ända till Elgiganten i denna värme så satt vi på Max ett tag och laddade upp oss. Och för den som inte provat deras lyxshake borde verkligen göra det! I alla fall om ni är som mig och gillar riktigt söta drinkar. Den var supergod!

Till kvällsmat lagade jag amerikanska pannkakor som det sedan serverades sirap till. Ännu en gång, onyttigt, men oj så gott! Tro inte att jag bara trycker i mig en massa fettbomber, för det gör jag inte - nog för att jag älskar onyttigheter - men denna veckan har det verkligen varit mycket godsaker. Min pojkvän är ju så smal så jag ser det som min plikt att göda honom innan han åker hem igen, haha!



Fick även hem mina nya, supertöntiga, brillor från Jeepers Peepers igår.
Vad gör man inte för att se smart ut ibland ?



Cupcakes

Efter mitt skumma läkarbesök så var vi och handlade, eftersom jag fick den brilljanta idén att sörja mitt onda genom att trycka i mig cupcakes. Dessvärre glömde jag receptet hemma så jag fick handla det jag kom ihåg och självklart så glömde jag en hel del saker. Men det var inte något som inte mina puppie eyes klarade av för snabbt åkte Alex iväg för att handla de ingredienser som saknades.

Det är lite mer jobb att göra cupcakes än vanliga muffins med de är roliga att dekorera och mycket godare (fast onyttigare!)





Hypokondriker ?

Det blev inget jobb idag, tyckte att ögat såg för äckligt ut. Istället så fick jag en tid på vårdcentralen för att ta reda på vad som var felet med ögat. När jag väl satt där framför läkaren och förklarade mina smärtor och svullander så såg han ut som ett enda stort frågetecken.

Läkaren: Vilket öga är det som är svullet??

GAH! Har jag inbillat mig att jag ser ut som Quasimodo eller? Nej, för jag vet att det är svullet och att det gör förbannat ont. Men ändå så satt jag där och kände mig som en dumförklarad idiot. Jag lyckades hur som helst övertala honom till att ge mig en ögonsalva som ska lugna ögat lite i alla fall. Så nu hoppas vi att det försvinner.


Är Quasimodo snygg? -Nej, men åtminstone godhjärtad.
Han borde testa min ögonsalva!



Onda ögat

Jag vaknade upp imorse av att det ringde och samtidigt som jag lyfte på luren så såg jag mig själv i spegeln och börjar genast att skrika. Jag såg ut som fucking Quasimodo !! Mitt ena öga hade svullnat upp totalt och jag vet inte varför. Dagen började väldigt segt i alla fall. Jag tog en allergitablett i hopp om att svullnaden skulle ge upp, men istället resulterade det i att jag låg däckad ända fram till klockan 16 och Alex var sympati-trött och höll om mig och somnade han med.

Men kl 16 bestämde vi oss för att ta tag i livet och äta, men eftersom ingen av oss kände för att börja laga mat - i och med att disken svämmar över i köket - så fick vi den briljanta idén att cykla till McDonalds, som ligger en bra bit bort numera. Sagt och gjort så tog vi oss till "de gyllene bågarna"  för att proppa oss fulla med kalorier i form av pommes, burgare, nuggets, donuts och milkshakes. Vi fick åtminstone bort nån enstaka kalori genom att cykla. *tummen upp* 

Jag kan ju meddela att jag har världens träningsvärk i hela kroppen efter gårdagens äventyr. Ska fan stämma tivolit för deras galna karusell som typ mosade min ryggrad! Och så ett ont öga på det hela, kan det bli mycket bättre?

Sicket pörskans nederlag.




Miltons nya hobby är numera att åka cykelkorg istället för bil. Det ekologiska valet!
Självklart får han bara åka längre sträckor då hans divighet tar över och tassarna inte orkar mer.



Midsommardagen

Gårdagen var inte så speciell förrutom att jag lyckades laga världens godaste kyckling genom att hitta på ett eget recept.
 Meddelande till pappa: Jag har det i blodet! Det blev bara en massa mys och godsaker att äta, inget festande.

Idag däremot har jag varit på alla möjliga sorters äventyr. Det började med att Sara sa att jag skulle komma till henne och att det väntade lite överraskningar. Med fjärilar i magen (ogillar överraskningar) så åkte jag buss så nära Rutvik jag kunde komma (eftersom att det inte går bussar på "söndagar") och sen hämtade Sara mig med hennes moppe. Äventyr nr. 1 - åka moppe. Efter att ha klamrat mig fast vid Sara och faktiskt börjat tycka om det så var vi framme, hemma hos henne. Där väntade en kladdkaka som hon gjort och pysslat dit mitt namn på. Så gullig hon är! Och när jag bestämt mig för en önskning så blåste jag ut mitt rosa lilla ljus och kände att det faktiskt var mer födelsedagskänsla över det hela än vad det var under min riktiga födelsedag.

Jag fick världens finaste födelsedagspresent av kvinnan! Helt fucking underbar! En rosa bok, fylld med bilder och texter som beskriver hela vår tid som vi känt varandra. Kan det bli mer personligt än så? Och personliga presenter är ju faktiskt roligast att få. Hon är superduktig på att pilla med fotoalbum och göra dom riktigt sådär mysiga och roliga att läsa och kolla i. Vill också vara sådär ambitiös! Nej, men hennes present var verkligen den bästa. Fina, fina, Sara. Så speciell och underbar på alla sätt och vis. Tänk att man kan skapa så starka band till en person som man faktiskt bara känt i två år. Men vårat band är inte till för att brytas i alla fall det är en sak som är säkert!

Äventyr nr.2 - RIDA PÅ EN FYRBENT "VÄN"! Ja, min present var inte över efter den fina rosa boken utan hon skulle även dra med mig på en ridtur. Omg! Nåväl, hästen (som jag snabbt döpte till Pjuk-larva) var faktiskt rätt så söt och relativt snäll så det gick väldigt bra om jag jämför med tidigare erfarenheter när det gäller hästar. Mitt motto är ju även: Lita aldrig på någon med fyra ben, eller tre. Så jag hade det i bakhuvudet hela tiden. Det var riktigt roligt i alla fall förutom att mitt arsle är ömmast i världen just nu, för att inte tala om mumindalen (internt). Nu kan jag lägga till ridning på min meritlista!

På vägen hem satt jag i bussen och luktade häst och kunde inte låta bli att läsa den rosa boken, så där satt jag helt fnittrig och tårögd. Väl hemma igen så var väl min pojkvän en aning grinig eftersom att han fått vara hundvakt under en hel dag. Det kompenserades ut med pizza och tivolibesök på kvällen. Dock var det inte så bra med tivoli efter maten så en åktur fick räcka innan vi vinglade oss hemmåt.

Långt inlägg, men det var min händelserika midsommardag det som för den delen inte är slut än.




Känns så bra att veta att jag har så otroligt bra människor omkring mig.
Ni är så viktiga för mig, mina änglar, och inget kan ta er ifrån mitt hjärta.



Så jävla myndig!

Idag är jag alltså 18 somrar och det känns helt underbart. Fick ingen uppvaktning imorse, men däremot en "snäll" pojkvän som stänger av ens alarm så att jag försov mig totalt och fick småspringa till jobbet. Väl framme så fick jag en massa gratulationer och pappsen ringde till och med! När jag jobbat klart och fått skjuts hem av supersnälla Karin så åkte jag och Alex in till stan där jag fick köpa mer födelsedagspresenter. Köpte såklart några till mig själv, det förtjänade ju jag. Telefonen har gått på högvarv och alla avlägsna släktingar och bekanta till familjen har hört av sig för att gratulera.

Har haft en födelsedag som egentligen känns som vilken torsdag som helst, bortsett från alla telefonsamtal såklart.
Har nog inte insett att jag är 18 år än helt enkelt. Hur är det med presenter då? Jo, jag har fått mängder av kläder, ett par skor, pengar, ett armband från Thomas Sabo, en blomsterleverans, en supersöt Mirandabjörn, presentkort och en massa småsaker. 




Tack för alla söta gratulationer!



Sista kvällen som 17-åring!

Imorgon smäller det! Då är jag myndig och kan använda mitt nya VISA kort, gå in på krogen om jag vill och köpa cigg och porrfilm - om jag vill alltså, haha!

Just nu håller jag på att förbereda en väldigt sen middag till mig och min pojkvän, som just nu är helt inne i nån fotbollsmatch på tv. *suck* Känns toppen att han äntligen är här nu! För självklart trivs jag som bäst när jag får vara med min allra bästa vän som jag älskar mer än allt annat i hela världen. Och är det någon som vet hur man behandlar någon som en drottning på ens födelsedag så är det ju han. Ja, jag är helt enkelt superglad över att han är här som ni kanske förstår.


Dessutom så har vi varit tillsammans i ett år och tio månader idag!
Det har varit som en berg-och dalbana men vi har tagit oss igenom allt.

Finns nog ingen människa som känner mig så bra som du. Hur orkar du ens med mig? Du vet att du är den som betyder mest för mig och jag skulle göra allt för dig. Du är allt jag något kunnat önska mig och mycket mer! Skulle bli knäpp utan dig, det vet du. Ta hand om dig själv och ditt liv och tappa inte bort allt. Oroa dig aldrig över att du ska tappa mig för det kommer du inte, finns alltid här oavsett vad du gör. Världens finaste pojk, inse att jag är tokig i dig! <3



Look-A-like eller wannabe ?

HAHAHA, insåg just att jag fan ser ut som tjejen på makaronipaketet!

 
Ja, gud va galet ...



Hemma igen

Ja, det var minsann trevligt att träffa alla som man ska jobba med den här sommaren, trots att man i princip kände alla sen tidigare. Men hur trevligt det än var så längtade jag hem. Gillar inte äckliga lägergårdssängar, gör bara inte det. I natt ska jag äntligen få nana i min egen säng! ... eller vänta nu, Sara ska ju sova här så då är golvet mitt. Whatever, jag är i alla fall hemma!

Imorgon börjar min första "serriösa" arbetsdag, från kl 8.30-15.30 och sen ska jag åka och hämta min loverboy, wiih! Efter att jag hämtat min man så ska jag hämta min bebis som varit hos mamma så länge att hon ringer och tjatar på mig att jag måste hämta honom. Men han kan ju inte vara själv så länge under dagarna när jag jobbar. Men nu när Alex kommer så får ju han vara barnvakt såklart - jag vet att han älskar det för han får så mycket kärlek av Millie. Ikväll blire då bio med Sara och förmodligen så ska vi se Baksmällan, eftersom vi skrattade så hemskt åt trailern.

Nu: Laga mat som sedan ska räcka till lunchlådan till imorgon.


Lagar något enkelt - makaronisar med köttbullar!
Är det inte hemsk att man ska behöva laga kärlekspasta till sig själv?
- men jag är ju en hungrig älskling så!



Why does it rain?

Vädret har knappt tillåtit mig att lämna huset för att rasta Milton så vi har mest legat i soffan och degat hela dagen. Till middag lagade jag Chicken tikka masala med fullkornsris och mango chutney, det blev faktiskt väldigt gott. Och juste jag klarade fake-teoriprovet på mitt körkortsdataspel idag, trots att jag inte gått igenom allt ännu! *tummen upp* Kände mig faktiskt lite småstolt där.

Nu sitter jag bara och väntar på att det ska börja åska. Jag är ju så jävla rädd för åska så jag vet inte vad jag ska ta vägen om det faktiskt börjar blixtra. Vågar inte gå och duscha just nu. Tänk om det börjar dundra när jag står i duschen, intvålad från topp till tå? Vart fan tar jag vägen då liksom? Dessutom så ska mamma hämta Milton om ett tag (om hon tar sig hit i regent dvs) för imorgon så åker jag iväg med sommarjobbet och sover över en natt på en lägergård där vi ska "lära känna varandra".  Ja, jag kommer hem på tisdag och då blire bio med min sköna böna Sara som sen sover över här. Och på onsdag så kommer ingen mindre än min underbara pojkvän hit! Tur att nån tänker på att jag inte ska vara ensam på min födelsedag i alla fall.

Nej, nu skyndar jag mig att duscha! Börjar det åska så är det verkligen just my luck..





Utbyte av skräp

Idag jobbade jag på svartöstans loppmarknad, sålde grejer åt kyrkan. Vaknade upp med ett blodsprängt öga, ögonpåsar som hängde ner till hakan och ett hår som inte ville samarbeta alls. Vad hände då igår? Jo, det var "klassfest" hos en klasskompis. Jag tycker att vi hade det supertrevligt! Tyvärr så höll vi inte på så länge eftersom alla skulle in till stan. Med 5 dagar kvar till min födelsedag så fick jag inte följa med röset in till dansgolvet eftersom att det var en bitterfitta som kollade id-korten. Men men, det finns säkert en mening med allt och jag skulle ju ändå jobba idag. Fick ändå inte många timmars sömn inatt i och med att det var skitvarmt (sov hos mamma som bor i en bastu). Sen klev jag upp kl 8 imorse för att traska över till jobbet.

Loppmarknader handlar ju egentligen bara om att byta ut sitt skräp mot någon annans. Något som du inte vill ha längre och vill göra dig av med ser någon annan som ett fynd. Jag "fyndade" två jackor och tre pocketböcker i nyskick. Så nu i sommar vill jag bara ligga ute och njuta av alla bra böcker jag har lyckats samla på mig under året men inte haft tid att läsa.



SOMMARLOV!

... fast jag har nog fortfarande inte insett det egentligen.

Igår var Sara här och förgyllde min vardag. Vi åkte först in till balen för att kolla på Carro, som för den delen var den vackraste människan någonsin! Gud, va avundsjuk jag blev! Efter balen så var vi och handlade lite nödvändigheter som glass, jordgubbar och deodoranter. Sen blev det mys i soffan med en massa godsaker medan vi såg på Mamma Mia.

Och nu har jag sommarlov! Fucking wonderbart!


Måste såklart ha med en bild på balens absolut snyggaste par! 
Känns som att alla lägger upp bilder på Carro och Petter från balen,
men de måste ju förstå hur jävla snygga de faktiskt var.
- Jag vet att jag har sagt det förr, men gift er och skaffa barn för guds skull!



Smoothie

Min nya frukostvana har blivit smoothies. Det är gott, nyttigt och väldigt enkelt att göra ,speciellt nu på sommaren med en massa färska bär. Just nu är jag fast vid jordgubbs-smoothies.

Till det har jag:
Ca 1 dl frysta jorgubbar (självklart väljer själv vilka bär eller frukter du vill använda dig av)
+ några färska jordgubbar (behövs verkligen inte men jag inbillar mig att det blir godare)
1 banan
1 dl yoghurt
½ dl sojamjölk
(går nog lika bra med vanlig mjölk)

Och sen är det bara att mixa, mixa, mixa tills du får en jämn, rosa och fin drink.




Kärleksbarn med rynkor <3

När jag flyttat hemifrån och lever sambolivet med min pojkvän så ska vi absolut skaffa oss ett kärleksbarn!
Självklart så ska vi vänta tills vi har råd och tid med det, men det ska ändå göras..




Åååh, hade inte en mops varit det perfekta kärleksbarnet med en massa underbara rynkor?
(Haha, Sara kommer aldrig att gulla med den hunden för hon avskyr mopsar.)

Vad hände med Milton då? Han får inte flytta med mig. Ni förstår, han är ju mamma och pappas
lilla älskling liksom min egen. De kommer aldrig att låta mig ta med honom när jag väl flyttar.
Men jag älskar djur och skulle aldrig klarat mig utan dem. Finns ingen som ger mer kärlek tillbaka än ett lojalt husdjur.



Bonniers trafikskola 2009

Haha, kan man vara latare? För en vecka sedan så beställde jag hem Bonniers trafikskola 2009, ett dataprogram som ska förbereda dig med allt du behöver kunna inför teoriprovet. Man ska alltså klara teorin bara genom att ha gått igenom dataprogramet. Jag är så lat och finner mig aldrig ro till att sätta mig ner med teoriboken och börja plugga, däremot så spenderar jag en stund vid datorn varje dag och då kan man lätt ta några genomgångar med dataprogramet.

Fick hem det idag och eftersom de var lite sena med deras leverans så fick jag även en gratis biobiljett, najs! Hur som helst så testade jag det och det verkar riktigt bra och går igenom saker noga med små kontrolluppgifter efter varje nytt moment så att du verkligen ska känna att du lärt dig det du ska. Verkligen ett bra tips till den som känner sig lat med att plugga teori och inte har det så lätt att ta in saker. Jag har ett fotografiskt minne och lär mig till exempel bättre genom att se olika situationer framför mig än att läsa om dem. Kan även vara en nyttig present för den som håller på att förbereda sig inför körkortet.



Dataprogramet kostar 399 kr och du beställa det här!
http://www.bonnierstrafikskola.se/bt2009/ 
Det finns även att köpa i vissa butiker och kan variera i pris, så håll ögonen öppna om du är intresserad.



I'm mrs lonely

hej hej, nu har det varit lite dött på bloggen. Men jag kan ju berätta att lördagen spenderades med min fina Sara. Vi åt vattenmelon, kollade på film och jag gjorde en såndär rosettfrisyr á la Lady Gaga på henne, bara på skoj. Haha, nån gång ska jag fråga om jag får försöka göra en sån serriöst på henne. Alltid lika trevligt att ha henne här, speciellt nu när huset är öde. Under natten vara samtalsämnet illaluktande bajs och pruttar. - Nej, vi är inte alltid mogna. Men det var ändå ett serriöst samtalsämne enda tills klockan blev för mycket och ingen av oss kunde sluta garva åt min teori om att katter har fastare rövhål än vad hundar har och det är därför som man aldrig kommer på dom med att prutta.

Söndagen så var det dags för mig att fira min Nemo. Hon fyllde ju trots allt år för drygt tre månader sen, men bättre sent än aldrig. Jag bjöd henne först på middag på Waldorf och sedan avslutade vi kvällen med bio. Vi såg Änglar och Demoner och den var riktigt bra! Jag älskar Dan Browns böcker för dom är så himla oförutsägbara så det blir superbra filmer av böckerna. Kvällen var väldigt trevlig och man märker att vi träffas sällan eftersom man missar så mycket i varandras liv. Eller rättare sagt så missar jag en massa ur hennes liv eftersom att mitt är så gott som händelselöst.

Igår natt somnade jag aldrig. Jag hade lämnat Milton hos mamma för att jag skulle vara borta under kvällen och när jag skulle hämta honom så var ingen hemma. Därför sov jag själv och jag gillade det inte. Pratde med Alex lite för länge för hans del eftersom han började tidigt idag och bad hela tiden om ursäkt för att jag höll honom vaken. Zappade på tvn typ hela natten och somnade till slut av ren utmattning. När jag sedan vaknade efter drygt 1,5 timmes sömn så hade jag 39 graders feber och sprängande huvudvärk. Alltså gick jag inte till skolan. Nu mår jag dock mycket bättre och tror att "sjukheten" berdde på för lite sömn helt enkelt. Nu ska jag gå och lägga mig med min bebis.

Han ska aldrig få sova hos mamma igen!  




Konstigt väder

..det skiftar mellan regn och hagel. Satt just ute på altanen med Milton när dagens tredje eller fjärde hagelskur inträffar.
Milton går ut på gräset med en skeptisk min och blundar för att inte få hagel i ögonen, hjärtat mitt.




För övrigt så åkte pappa nu imorse. Så nu har jag huset för mig själv i 25 dagar!
Milton är dock emo nu. Han ligger bara framför dörren och väntar på att pappa ska komma hem.

Själv så väntar jag på att fotbollen ska börja och på att Sara ska komma. Because it takes two to party!



Itchi

Det kliar över hela kroppen just nu. Varför? - Jo för jag har klippt gräset och jag är tydligen gräs-intolerant.

Helt plötsligt så vill man inte att pappa ska åka iväg för det är mycket mer ansvar nu än förra gången han var borta. Förra gången behövde jag bara skotta uppfarten i princip, men nu måste jag sköta trädgården, ta hand om Mille, akta mig för åska osv. Dessutom är jag själv den här gången, ingen sambo. *snyft* Fast Sara ska bo med mig ibland har hon lovat. Egentligen är hon nog en mycket bättre sambo än Alex (sorry babe) eftersom hon kan laga mat. Därremot är hon sämst på att äta frukost men det ska jag ändra på minsann för är det något jag är bra på så är det att laga ordentlig frukost!

Men vet ni, Alex kanske kommer hit till min födelsedag! Åh, va underbart det skulle vara! Men nu ska jag inte ropa hej eftersom att allt hänger på hur han jobbar i sommar.

Jag överraskade mig själv och fick ett bra betyg på idrottsprovet vi skrev förra veckan. Så helt plötsligt gick jag från att bojkotta idrotten helt till att bli lite smått nyfiken över vilket betyg jag kan få. Självklart så är det helt förståeligt om jag bara får ett G och jag skulle knappast deppa över det men samtidigt så skulle det vara kul med ett VG. Ja, nu orkar jag inte analysera mitt idrottsbetyg nå mera för jag ska skutta iväg och tvätta bilen.

Vissa festar, andra är hemmakatter. That's life.



Schhh..en hemlis

Säg inte det här till någon, men det är jag som är Batman!
(Liknar kanske en fågel, men det är för att du ej ska förväxla mig med den fjantiga wannabe Batman killen.)



Och jag lämnar mina budskap överallt, där du minnst anar det.
Kids, don't do drugs!

Sen är jag även one of a kind på att rita mitt egna Batman märke.
Men som sagt, berätta inte det här för någon!



Sömn, sömn är bra!

Jag är då den som alltid klagar på att jag är trött, eller nani-nödig som jag uttrycker mig, medan Sara är den som alltid är hungrig. Haha, vi är som två små gnälliga snorungar. *tummen upp* Vi brukar vara pesimistiska till det mesta men lyckas ändå få allt det där tråkiga att bli lite roligare när vi är med varandra. Bara vi får gnälla ett tag så är det oftast borta sen och då kan vi flumma oss vidare i livet.

Idag var jag då super nani-nödig. Kände hur huvudvärken var påväg framåt slutet av skoldagen och när jag kom hem så däckade jag i min sköna, varma, underbara säng. Vaknade kl 21 och kom på att jag hade en samhällsuppgift att göra tills imorgon och så började jag stressa med den. Nu är den färdig i alla fall men jag är knappast nöjd med den. Som jag sa till Sara så är den inte ens värd att torka sig i arslet med i Robinson, skulle hellre välja nått giftigt löv eller nått.  Nu när jag sitter här och bloggar så känner jag hur ögonen inte vill vara med mig  och mitt rum med neddragna persienner känns mer och mer lockande.

För övrigt så är min intensivkurs bokad nu så om allt går som det ska så har lilla fröken Nathalie Paulina Fransson, 12 år i huvudet, når knappt ner till pedalerna i varken bilden eller på cykeln, körkort vecka 34! Whoho!! Förstår ni hur underbart det kommer vara att visa upp den där lilla rosa lappen med en ful bild på mig till allt och alla? Galet najs!

Nee, nu ska jag borsta mina tänder och skutta ner i säng.
Och Skalman han är tlött!..




Lider av seriös solariumskräck

Jag har alltid varit väldigt emot att sola solarium även om jag inte provat det, utan enbart för att jag tänker på riskerna med att sola. Självklart har jag ingenting emot dem som solar i sig, utan det är bara själva strålningen från apparaten. Men idag så var det dags för mig att bli av med min solarie-oskuld. Det var inte alls min idé dock, utan det var pappa som ville sola men vågade inte gå dit själv. Han ville väl få det att se ut som att jag skulle dit men att jag inte vågade gå själv. Haha, som om jag någonsin skulle dra med mig pappa av alla människor då!

Nåväl, jag följde med honom för att testa. Tänkte att man inte får hudcancer av att sola i 15 min. Men när jag låg där, i vad som kändes som en lysande kista, så kände jag  bara hur paniken spred sig igenom hela kroppen. Klaustrofobi. Jag vet att jag har problem med trånga utrymmen men det där var riktigt illa. Lugna favoriter dånar ut genom högtalaren men det lugnar mig inte det minsta för jag känner bara hur de där lysrören kommer närmare och närmare mig. Jag fick känslan av att den kunde smälla igen vilken sekund som helst och jag skulle inte komma ut och ingen skulle höra mig om jag skrek för att det var för högt ljud på radion och sen skulle jag bara ligga där och succesivt ändra färg tills jag liknade ett enormt grillat kycklinglår. Innan jag hann spinna vidare på vad som skulle hända med mig när jag dog så började maskinen att pipa. Min första tanke var: åh, gud! Nu sprängs den! Men sedan slocknar lysrören och min tid har gått ut. Jag flyger upp, tänker inte ens tanken på att kolla om jag ens blivit lite brunare, klär på  mig, städar efter mig och springer ut.

Jag vet inte om jag någonsin kommer att komma över min klaustrofobi så jag vet inte om jag kommer att gå tillbaka dit.
Jag föredrar faktiskt att ligga ute i den verkliga solen och lyssna på musik eller läsa en bra bok, även om det tar längre tid att bli brun. Sen kan jag även överleva vintern genom att antingen gå omkring och vara en blekfis eller använda mig av brun-utan-sol. SÅ DET SÅ!



Dödens självlysande maskin!



Min Jacob Black

Har just haft värsta Twilight samtalet med min kille. Jag satt och sammanfattade alla fyra böckerna eftersom jag kom fram till att han ändå inte kommer att läsa dom. Gud va rörig hela historien blir när man tänker på helheten, haha!

Jag: Har du sett trailern till nästa film förresten?
Han: Mmm, såg den på din blogg.
Jag: Visst såg den ändå rätt najs ut?
Han: Ja, men det brukar ju trailers göra. Fast Jacob såg jävligt fräck ut.
Ja: JA! Och gud så mumsig han var!
Han: Precis som mig ...
Jag: Kanske om man kisar med ögonen och står typ 100 meter bort.

Alltid lika snäll. (A) Men jag brukar kalla Alex för min Jacob Black eftersom han alltid är så förbannat varm (de som läst böckerna fattar ju). Men då brukar han bli sur eftersom att han vill vara min Edward som är snyggast i världen, haha! 


Jacob Black, yum yum!



License to drive

Idag avbokade jag alla min 100 000 körlektioner som var inbokade här i Luleå. Varför? Jo, för att jag ska bo hos min farmor i sommar och då passar jag på att ta en intensivkurs och ta körkortet där. Känns mycket bättre så, att få allt gjort på en gång. Jag kan inte prioritera körskolan alls när jag har så himla mycket i skolan att göra så då passar det ju bra att satsa på att få körkortet under lovet. Kul att få vara med farmor också, man träffar ju henne så sällan. Alla man älskar ska bo långt bort, så är det bara. Men nu får jag två underbara veckor med henne och det känns jättebra.  



New Moon

Ah, trailern ser i alla fall bättre ut än första filmen. För att inte tala om Jacob, vilken mumsbit! Rawr!





RSS 2.0
Hej och välkommen till min blogg!
Mitt namn är Nathalie och jag är en 18-årig tjej som bor i Luleå och fortfarande letar efter meningen med livet.

Det jag älskar mest är att låta pengarna sprudla genom att shoppa och unna mig själv saker! Självklart skulle jag inte ens fungera utan mina vänner, min familj och världens finaste pojkvän. Vi har ett långdistansförhållande så det blir en hel del resor för min del till goa och glada Göteborg.

I min blogg skriver jag om mitt liv och mina tankar helt enkelt. Hoppas du finner något intresse i det du läser.

Om du vill följa bloggen kan du göra det med ett enkelt knapptryck på länken här nedanför!