Cześć!

... betyder alltså hejdå på polska, för nu drar jag iväg!
Kommer tillbaka om en vecka och förhoppningsvis så har jag en massa roligt att berätta om resan.
Kram



Bild från vår förra tågresa, Stockholm 2008 med klassen.
(jag älskar pengar om jag säger så)



Tillfälligt hemma

Hallå i stugan! Håller på att packa för fulla muggar för om några timmar bär det av igen - mot Polen. Har faktiskt lite ångest inför den resan. men jag tvivlar inte på att det kommer bli supertrevligt med min klass. *tummen upp*

Har haft en riktigt bra helg, förrutom att jag saknat min älskling lite väl mycket. Det har varit mycket sång, dramatiseringar, lekar, bad (inte för min del, jag är en badkruka) och grillning.

snott bilder från min älskade Linn "Nemo" Laxen Seger. <3


Utsikten i Munkviken var great!


Nawie, my baybay! <3


Jag & söta Freja, vår konfirmand som blev vår homie.


Våra galna och underbara chicks.



Hasta la vista baby

Nu blir väldigt lite blogg den närmaste veckan. Alldeles strax ska jag iväg på konfaläger (som ledare, inte konfirmand) och är borta hela helgen. På söndag kommer jag hem kl 16 och kl 19.30 ska jag befinna mig på tågstationen eftersom hela klassen drar till Polen i en hel vecka. Så som sagt, väldigt lite blogg.

Men ni får inte glömma bort mig nu! Jag kommer tillbaka ; )
Många kramar till er



Älska mig för den jag är

Snackade lite med Isabelle om det här på bussen idag. Varför kan man inte bara vara nöjd med sitt utseende nån gång och bara skita i alla bantningskurer och träningshyrterier? Jag ställer mig framför min spegel och väntar på att ångesten ska slå mig som ett slag i magen. Men så börjar jag tänka: Nej, jag kan lika gärna se ut så här. Vad spelar det för roll? Jag kan lika gärna vara mullig och gullig och inte bry mig i vad siffran på vågen visar. Vem är det jag ska bevisa något för genom att vara smal? Kommer alla plötsligt att tycka om mig för att jag tappat 5 kg, eller kommer alla tycka att jag är snygg? Efter att den här tanken slått mig så kommer ångesten som vanligt. Gud, mina lår! Och herre fuck va brett arsle jag har! Ja, vilken månad var jag i nu igen?

Man måste lära sig att älska sig själv innan andra kan göra det. Jag kommer aldrig att ta åt mig av någons kommentarer innan jag själv håller med det som personen säger. Jag är medveten om att jag inte är tjock men samtidigt så är man ju långt ifrån smal. Men vet ni, jag trivs ändå! För jag har både boobs och junk in the trunk och former är både kvinnligt och snyggt enligt mig själv. Hellre ser jag ut som jag gör idag än att vara en size 0 utan några som helst former. Skulle jag ta tag i träningen igen så skulle det vara på grund av mitt eget välmående. Allt kretsar inte kring din vikt så länge det inte påverkar din hälsa såklart.

Jag menar inte att jag ska gå upp en massa i vikt nu bara för att jag skiter i vilket, utan jag menar att jag inte tänker hetsa mig själv till att gå ner i vikt bara.

Big mama, proud big mama.  



Tjocksmock

Har spekulerat ett tag nu om jag är gravid eftersom att jag verkar äta för fyra. Haha, självklart så hade jag kollat upp det om det var så att jag helt serriöst misstänkte något. Fast det är ju som Sara sa att jag har spekulerat kring det sen vi började ettan i princip.

Idag hade jag körlektion (ovanligt va?). Men min körlärare överraskade mig när han sa att han trodde jag skulle kunna fixa ett körkort till min födelsedag. Det tror ju då verkligen inte jag på men det är ju kul att han tror på det, verkligen kul. Om jag ens ska vara i närheten av att ta körkort då så krävs det att jag kör lite hemma också, vilket jag inte gör just nu eftersom att pappa inte tror att jag kan köra än. Vi får la se hur det hela slutar.

För den som är intresserad så kan jag ju berätta att jag sov middag i tre timmar idag, vaknade och såg Andra Avenyn och somnade om i en halvtimme. Nu tänker ni kanske, hmm.. hur kan hon sova på natten om hon sover en massa på dagen? Ja, I have no fucking idea men jag sover som en klubbad säl på natten oavsett hur mycket jag sovit  under dagen. Där lärde ni er något nytt och ointressant om mig. Älskar att sova middag helt enkelt, det är helt klart underskattat!

Måste se Lost kl 22.40. hela skiten är ju så skruvat nu, och då menar jag mer än vanligt.


Naaw, vår unge med fläta och hela paketet? hahaah!
makemebabies.com - skapa dina egna barn, askul!



Feelgood

Ah, en supergo tolkning av Lady Gagas Pokerface.
Absent Elk - Dagens shit!




Balla-da-li-di-la

Tjenis penis!
Nej, idag började skolhelvetet igen alltså. Har inga kommentarer om det egentligen, det är en plikt att gå dit helt enkelt även om gymnasiet råkar vara frivilligt - kommer tyvärr inte så långt annars.

Efter skolan så var det dags för körkortsteori. Känner mig så oerhört blond när jag sitter där och gissar vad olika vägskyltar står för i princip, så har man syskonen Thornberg brevid sig som kan allt utantill. Jaja, jag får lära mig den hårda vägen - genom att testa mig fram på vägen, haha! Det är min körlärare som leder kursen och min första tanke när jag såg honom idag var : Ingen man har kritiserat mig lika mycket som honom. Bra eller dåligt? haha!

Nej, nu äre time for tonefish-sallad! *yum yum*




En dag när det magiska rosa kortet vilar i min plånbok DÅ jävlar!
Då ska jag bara vinna på lotto och SEN ska jag köpa den här snyggingen.



Längre lov, snälla?

Imorgon börjar skolan igen, fy fan för det säger jag bara! Och om exakt en vecka, den här tiden, så sitter hela klassen på ett tåg påväg till Stockholm för att sedan resa vidare till Polen. Som den skeptiker jag föddes till så längtar jag inte till det heller. Nej, nu ska jag sluta prata om det där och njuta av mina sista timmar i livet.

Jag har minsann tagit hand om mig själv idag. Började med att peela kroppen för att få bort död hud och gammal lotion. Sen (hör och häpna) så rakade jag benen. Märkte ganska snabbt att min rakhyvel borde bytas ut eftersom den var lika vass som min tumnagel. Var alldeles för länge sedan jag orkade raka benen, har väl odlat långkalsonger under vintern helt enkelt. Visst har jag väl fått både ett och två klagomål från min pojkvän men då har jag bara kört feministsnacket - har han håriga ben så har jag håriga ben. Men idag var det premiär för mina vita ben att se ljuset igen! Efter skrubb och rakning som täckte jag mig själv från topp till tå med brun-utan-sol. Man blir ju så brun man vill bli beroende på hur mycket man använder. Jag tycker ett tunt lager är lagomt, då ser man bara lite solkysst ut. Fördelen med brun utan sol produkter är att man kan se naturligt brun ut (om du inte lyckas bli orange) och du får inte cancer av det (eller vetenskapsmännen har inte kommit ut med det ännu i alla fall) som du kan få både av riktigt stark sol och solarium. Nackdelen är dom den att man luktar konstigt, åtminstone av den produkt som jag änvänder. Men jag kan inte associera det till någon annan doft.




Saknar dig



Baby, kom hit! Jag behöver någon som jag kan trycka mitt runda nylle mot.
Does that make me crazy?



Little Miss Sunshine

Igår hade vi besök från Stockholm. En av pappas närmaste vänner kom hit med sina två döttrar, Ellen 4 år och Ester 4 månader. Pappas vän är som min extra farbror och har alltid betytt mycket för mig. Jag har helt enkelt alltid kunnat vända mig till honom om det varit något och nu när han har skaffat barn så vill jag givetvis ställa upp för dem.
Ellen steg först in i hallen med ett stort lamm i famnen och såg ganska blyg ut men det dröjde inte länge förrän hon kom fram till mig och ville ha en komplimang för hennes nyinköpta klänning. Hon är supersöt och jätteintelligent, jag blev verkligen förvånad över att hon bara var fyra. Innan de kom hem till oss så hade de varit på teknikens hus. Där hade hon velat prova flygsimulatorn som finns där, men maskinen hade varit upptagen väldigt länge. Vad gör hon då? I hennes ålder hade jag bett pappa gå fram till dom och säga att jag också ville testa den. Men Ellen gick in dit själv och sa:

"Tycker inte ni att ni har suttit här lite länge nu? Det finns faktiskt andra barn som också vill leka."

Och dom hade ju såklart flyttat på sig! Under middagen fick jag även lära mig att räven är den största faran för rådjursungarna. What? Ja, tydligen så forskar hon om rävar på förskolan. Själv började jag forska typ i i första klass..
 Sen fick jag hålla i pytttelilla Ester. Älskar spädbarn, så mjuka och fina, luktar till och med gott (förutom när dom bajjar). Självklart börjar hon att gråta så fort hon lämnar sin pappas famn och hamnar i mina armar. Det är en så jobbig känsla, man känner sig verkligen dålig. Jag vaggade henne försiktigt fram och tillbaka tills hon lugnat sig lite innan jag räckte över henne till hennes pappa igen. Efter vi hade ätit, flätat hår och busat lite så satte vi oss i min säng och såg på Anastasia, en film som Ellen inte alls var bekant med eftersom att det inte var Disney. Sen bjöd jag även på lite påskgodis i efterskott, det var populärt.

Ellen: "Jag vet att man inte får hoppa i sängar, men jag gör det ändå ibland för jag tycker det är coolt."

Efter att lilla busan åkt hem låg jag och kollade på Kill BIll och ögonen ville inte vara med. Slocknade några gånger. När jag vände på mig så krockade jag i något mjukt. Visade sig att min nya sängkamrat var Ellens lamm, Lambert.


4 April 2008 - Lilla fröken sist hon var och hälsade på mig.
Då lekte vi prinsessa och såg på Den lilla sjöjunfrun.



Grön av avund, grönare än min gräsmatta


Fick det här mms:et av min kille idag.
Jag vill också ha 15 +grader, blommor och grönt, god dammit!



Do you believe in magic?


Vet ni, jag tror att tandkrämen funkar! Eller åtminstone lite.
Fast det kan ju mycket väl vara psykiskt eftersom att man vill att det ska funka.



Long time no seen

Idag blev det en date på stan med min Nemo.

Vad gör du nu för tiden?
Varför hör du aldrig av dig?
Det var alldeles för länge sen vi sågs.


haha, ja det var helt enkelt länge sen vi sågs. Vi fönstershoppade lite på stan eftersom att ingen av oss hade cash, fast vi hade i alla fall råd med varsin latte så vi satte oss och fikade i x antal timmar.
Skönt att bara ta det lugnt och prata om det som är aktuellt i våra liv just nu.




En bild från när vi hade helt andra förväntningar av livet.
Du är värdefull vännen.



Det rullar framåt

Tänk klockan är typ 10 och för det första så är jag vaken och för det andra så har jag redan hunnit ha en körlektion. Körningen idag gick superbra, vi gjorde i princip samma saker som igår bara att jag var mindre panikslagen och inte gapade lika mycket den här gången.
 
Jag har även hunnit med att fara och handla med min pappa som överraskande nog stod och väntade på mig utanför körskolan. Dagens inköp (so far) blev en Kaktus/citron sorbet, som jag ska skopa i mig ikväll, och en ny tandkräm. Inte vilken tandkräm som helst utan Pepsodent White Now som tydligen ska göra dina tänder vitare vid första användningen. Jag är ytterst skeptisk till att det kommer funka i huvudtaget men jag kan ändå inte låta bli att testa. Tänderna kan ju inte bli gulare av den i alla fall, men jag får väl dokumentera resulatet i bloggen.



     

Väldigt intressanta inköp, right?



Chockbehandling på hög nivå

Idag var det då dags för min tredje körlektion, lägg märke till tredje. Först fick nyckeln till bilen och äran att göra den startklar, inga probs alls! Men sen så skulle jag backa ut den från parkeringen och jag har aldrig backat en bil i hela mitt jävla liv, men jag fixade det ändå trots att jag höll andan hela tiden. Efter det så fick jag köra genom stan över Bergnäsbron (en feting bro), genom en rondell och vidare till nästa bro. JAG HÖLL HELT SERRIÖST PÅ ATT AVLIDA! Jag har suttit bakom ratten max 5 gånger i hela mitt liv och han utsätter mig för allt detta liksom! Vi höll på att dö några gånger och vi bildade bilköer på vägen men ändå tycket han att det gick bra. Imorgon kl 8.15 är det dags igen. 

Till alla er lulebor: Stay inside!

Efter körlektionen så köpte jag mig ett par nya solbrillor på Gina Tricot - wayfarers imiterande som jag har tjatat om så länge. Sen åkte jag till min älskling Theres som jag varit med alldeles för lite på sistone. Vi tog hennes heta bil och åkte till Sunderbyn för att våldgästa Karin. Vi drack upp hennes kaffe, fick massage och tömde det som fanns kvar av hennes påskgodis (jag vet att jag slutat äta godis men jag hann bara ta ett sånt där chokladägg i guldfolie innan jag kom på mig själv). Vid hemfärden var det upp till bevis för min del. Jag skulle köra ut Theres bil! Jag höll på att dö, hon höll på att dö, alla höll på att dö - mest på grund av skratt - men vi överlevde ändå.

Jag: Vad gav du för bilen?
Theres: ... Sex.
Jag: Jaha .. *tyst*
Theres: ... tusen alltså!



Gina tricot 59 kr
Bakom mina solglasögon kan jag va mig själv.
Mina är dock inte helsvarta utan lite brunspräckliga.



Same old story

Nu sitter han på det där förbannade tåget hem och jag sitter framför min dator. Det känns helt sjukt jobbigt, framför allt när jag vet att jag har mitt påsklov nu och egentligen kunde ha följt med honom till Göteborg. Men anledningarna till att jag stannade hemma är för att biljetterna kostade för mycket, jag ska snart resa iväg med klassen och behöver lite cash till det, han går ändå i skolan hela veckan och jag behöver nog lite tid att bara finnas till här hemma, speciellt nu när pappa inte är på topp direkt. Även om jag har bra argument för att inte åka med så känns det ändå så sjukt tungt att sitta här nu helt själv och veta att jag valt bort en vecka till med min älskling. 

Vi hann precis kyssa varandra innan dörren åkte igen mellan oss och tåget sakta började rulla. Först kunde jag gå jämsides med tåget, men när den började köra snabbare så fick jag springa. De som känner mig vet att jag är sämst på att springa, så jag hade ingen chans att hålla samma fart som tåget.

- Började att gråta dels för att han lämnade mig men även för att jag är så dålig på att springa.





Uppenbarelsen

Hej igen! Det var nån dag sedag jag uppdaterade bloggen sist. Dels för att min dator är lite konstig och laggar så fort man är ute på internet men också för att jag känt mig så seg och hängig. Det har ändå inte hänt så mycket sen sist men Pappa är i alla fall hemma igen.

Idag ska jag försöka skicka in en läxa som skulle varit inskickad i torsdags. När jag väl skjuter upp sånt en dag så fortsätter jag bara att skjuta upp det. Men om jag är riktigt ambisiös och orkar göra bort den idag så kanske det blir bio ikväll. (Är jag mindre ambisiös så blir det bio imorgon istället.)

Dagens uppenbarelse: Tidigare så har min teori varit att godislöften är till för gamlingar med löständer och diabetiker, men efter att ha ställt mig på vågen idag insåg jag att det är på tiden att sluta äta godis för min del. Vi får se hur det går, men nu finns det skriftligt på bloggen åtminstone.


Ser någon mig äta godis så har ni min tillåtelse att slå mig och ta mitt godis ifrån mig!!


Känner redan hur snålvattnet rinner när jag tänker på påskgodiset i mitt rum.
- men jag ska tvinga min killa att käka upp det. Han lär ju inte ha något emot det i alla fall.



Nöjd, nöjd, nöjd!

Körlektionen idag gick superbra! Min körlärare verkade väldigt förvånad över min dramatiska förbättring sedan igår. Jag är så nöjd som man kan bli!

Pappa ringde imorse och kände sig väldigt ensam och uttråkad, dessutom behövde han bland annat lite nya kläder och sin rakapparat så vi åkte helt enkelt och hälsade på honom på sjukhuset. Han såg ut som ett litet barn på julafton när vi hade med oss dagsfärska tidningar, en stor godispåse med bara hans favoriter, och dessutom en korsordstidning - han älskar nämnligen att lösa korsord. Hoppas att han blir frisk och får komma hem snart, lille pappsen.

Väl hemma igen så hade jag en sån fruktansvärd huvudvärk, yrsel och feber. Ska man behöva bli sjuk igen?
Jag lagade i alla fall en rejäl middag åt oss och sen tryckte jag i mig medicin och däckade i soffan i drygt två timmar.
Sen låg jag och kollade på Halv åtta hos mig samtidigt som jag blev ompysslad och nu mår jag faktisk lite bättre.
 

Jättesöta skor som jag såg på Zótano idag, kostade typ 1100 kr och de satt som gjutna på mina små fötter!
Klacken är speciell eftersom det var olika mönster på alla skor i den modellen. Men smaken är ju som baken.

Jag: Men kolla va läckra!
Alex: Ja, visst. Om man är transa så..



Körlektion

Idag hade jag min första körlektion. Jag har sovit hur dåligt som helst i natt bara för att jag har varit så sjukligt nervös. Men mina fördomar om min körlärare försvann ganska snabbt åtminstone. Han gick igenom allt lugn och metodiskt och sen fick jag sätta mig bakom ratten och krypköra (köra i snigelfart) samtidigt som jag skulle veta skillnaden mellan höger och vänster. Jag har ju aldrig riktigt haft koll på vad som är höger och vänster så jag stötte ganska snabbt på problem. HAHAH! Jag vet, jag är patetisk! 

Jag var nära på att köra rakt in i en husvägg och sedan två snöhögar, men jag fick bara motorstopp en enda gång.
Jag skämdes över att kalla mig själv för kvinna ,och kunna göra flera saker samtidigt, när jag märkte att jag helt verkade sakna motorik. Nåväl, jag skyller allt på nervositeten - att jag hade en hel armé med fjärilar som flög omkring i min mage och krockade med varandra.

Imorgon så är det dags för körlektion nummer två.





Det kommer ta sin lilla tid och det kommer att kosta en förmögenhet, men jag ska fan i mig ha mitt körkort!



En lugn men ändå händelserik dag

Inatt åkte pappa in till akuten. Han har varit dålig länge och nu visar det sig att han har fått en allvarlig lunginflammation så han kommer att stanna på sjukhuset tills på lördag. Det känns självklart trisst men det är ju lika bra att han stannar där lite längre så han får den vård han behöver och blir frisk nån gång.

Idag fyllde vår Isabelle 18 år! Och det firades med sång och mumsig tårta. Nu är jag dock den enda i vårat gäng som inte fyllt 18, surt!

Imorse så stressade jag iväg till skolan som vanligt och Alex gick ut med Mille och följde med mig till bussen. Väl i skolan så hittar jag Alex plånbok i min väska och sen inser jag att han är utelåst när jag provar att ringa till hans mobil och även till min hemtelefon. I panik så springer jag ifrån lektionen och tänker ta bussen hem, i hopp om att han ska sitta utanför mitt hus med hunden och vänta på mig. Men jag hinner bara precis ut ur skolan när jag hör ett väldigt välbekant skall - min bebis, Milton. Alex har alltså tagit en bra promenad från mig, in till stan, och sen sprungit runt med Milton i famnen och letat efter mig på alla möjliga våningar i min skola, haha! Han fick ta min nyckel och åka buss hem med hunden. Sen kom han tillbaka in till stan och satt med mig och Sara i vårat skolcafé ett tag för att sedan följa med oss och fika på Åhléns.

Kl 16 var det dags för informationsträff med körskolan. Då fick man veta allt som krävdes för att få sitt körkort och ungefär vad det skulle kosta. Jag har ju min första körlektion imorgon och jag kan ju meddela att ångesten inför den växer för varje minut som går.

Nu äre dags att öppna teoriboken och plugga lite innan Andra Avenyn börjar, wish me good luck!
 



Nu är det klippt

Vi hade ingen serriös geografilektion idag (som vanligt) så man fick jobba på valfri plats, vilket inebar att jag passade på att klippa mig. Frisören påpekade flera gånger att jag måste klippa mig mycket oftare, och jag vet att hon har rätt. Jag vill inte nämna när jag klippte mig sist men det var riktigt länge sen.
Jag älskar att klippa håret, det är inte där problemet sitter, det är bara det att det kostar så jävla mycket!
Alex ställde upp som sponsor till min kippning annars hade nog inte blivit av alls. Nu är vi 450 kr fattigare men jag har åtminstone friskt och orisigt hår! *tummen upp*

Sen blev det även ett besök på ungdomsmottagningen -inget att oroa mig/er för. Det gjorde att jag ännu en gång missade min musiklektion. Ojsan, men det stör mig inte så mycket faktiskt.

Nu ska jag mysa ner mig i mitt Hello Kitty-täcke med min man och vänta på att Project Runway ska börja.




Påskpyssel & mys

 Idag så har jag varit och påskpysslat (jobbat med andra ord) och Alex fick såklart följa med. Han såg verkligen ut att trivas där bland småbarnen. Han spelade spel med nån unge, målade påskägg och sen såg jag suget i hans ögon när ett barn tog fram legolådan. Det är min kille det, haha! Helgen har varit väldigt lugn. Vi hyrde filmer igår och köpte en massa godis samt Ben & Jerry glass såklart. *yummie* 

Åh, det känns så galet skönt att ha honom här nu!
 Nu kan man sitta här och blogga i en alldeles för stor tröja som man snot av sin kille ;)

 

Våra fina påskägg som vi målat idag! <3

Lägg märke till att Alex kycklingar både har näbb och mun. Haha, kycklingarna i Lerum kanske har det?
Milton har fått en påsksjal med Musse Pigg på. Han är så söt i den! Han heter ju faktiskt Mickey Mouse i sin stamtavla, passande nog.



Vilken överraskning!

För nån vecka sen så sa Alex att jag skulle få en present av honom och jag tjatade till mig ledtrådar som vanligt.
Sen imorse så sa han att presenten skulle levereras till mig idag och att han pratat med pappa som skulle ta hand om paketleveransen eftersom att jag slutade 15.30.

Jag och Sara har försökt fundera på vad det kan vara men aldrig hittat någon riktigt bra gissning. Men på bussen hem kände jag mig väldigt ivrig. Nästan sprang hem från busshållplatsen. I farten så ringde jag även Alex som var påväg med tåget. Grejen var bara den att det lät så tyst i bakgrunden på tåget, när jag pratade med honom. Det var då jag började misstänka något. När jag närmade mig huset så varnade han mig för att samtalet kunde brytas när som helst, eftersom det alltid gör det på tåg. Vi sa hejdå lite snabbt och sen klev jag innanför dörrarna till mitt hus. Milton skällde som vanligt och min pappa stod vid spisen och gjorde iordning middag. Jag mötte pappas blick med ett flin på läpparna och sen började jag fnissa. Pappa frågade om jag var knäpp så jag slutade upp med det ganska snabbt. Sen så berättade han  hur chockad han var över hur stort paketet var. Ivrigt så frågade jag var han hade lagt det och han svarade att han lagt den i mitt rum. Jag sprang till mitt rum men stannade utanför den stängda dörren. Jag började gapa. Jag visste nog vad som väntade där inne. Till slut så fick pappa mig att öppna dörren och självklart, där var han ju - min älskling. <3

Vilken överraskning! Han skulle ju komma imorgon. Jag har ju inte städat mitt rum, inte rakat benen, inte gjort bort alla läxorna. Nej, jag har inte hunnit med något! Nåväl, jag är överlycklig över att han äntligen är här!

Nu ska jag inte fastna vid bloggen, var bara tvungen att berätta! Kram



En viss sanning i fördomarna

Idag hade vi nationellt prov i Svenska B. Jag vet inte riktigt hur det gick, brukar ha svårt att avgöra sånt direkt efteråt.

Hur som helst så var jag och Sara påväg till Åhléns för att fika och surra, som vanligt. När vi är påväg att gå in dit så börjar Sara tjoa och peka. Jag märker ingenting som vanligt men när jag kollar upp så ser jag det också - en ren utanför Åhléns. Nu har väl ändå fördomarna om Norrland blivit till verklighet. Trodde faktiskt först att det var ett aprilskämt, att någon bara lämnat stackarn där, men sen såg jag att det faktiskt var 3 renar och några vinterklädda människor. Småbarnen fick till och med lov att åka släde (med hjul) inne i stan. Tänk om typ nån Stockholmare hade gått förbi Åhléns just idag och sett renarna stå parkerade bredvid ett cyckelställ, då hade de ju faktiskt fått alla sina fördomar bekräftade!



Helt vanlig syn i Luleå! Inga konstigheter alls!
Isbjörnarna är dock parkerade längre in i stan för att inte skrämma renarna - ganska logiskt va?



RSS 2.0
Hej och välkommen till min blogg!
Mitt namn är Nathalie och jag är en 18-årig tjej som bor i Luleå och fortfarande letar efter meningen med livet.

Det jag älskar mest är att låta pengarna sprudla genom att shoppa och unna mig själv saker! Självklart skulle jag inte ens fungera utan mina vänner, min familj och världens finaste pojkvän. Vi har ett långdistansförhållande så det blir en hel del resor för min del till goa och glada Göteborg.

I min blogg skriver jag om mitt liv och mina tankar helt enkelt. Hoppas du finner något intresse i det du läser.

Om du vill följa bloggen kan du göra det med ett enkelt knapptryck på länken här nedanför!