Min favorit gubbe



Det är valborg och vad gör jag? Jo, läxor! Varför? Jo, för att jag går SPIN och då ska läxorna in på varlborg! Hade jag inte kunnat göra dem tidigare? Jo, det hade jag men vad är det roliga i det?... okej, jag är sämst så jag får skylla mig själv.

Hur som helst så tar jag en paus från mitt rapportskrivande ett tag och käkar lite jordgubbar med vispgrädde. MUMMA!



När intelligensnivån är på topp!

Nu är jag hemma hos pappa över helgen så då blir det kanske lite blogg igen, whohoo!
Men för tillfället bjuder jag bara på lite citat ;)


Igår. Alex och jag ligger och har vårt vanliga, allvarliga kvällssamtal. Den här gången var ämnet studenten, men som vanligt så kom vi in på andra saker. Alex nöjdade sig över att han köpt en slips..

Jag: Vet du ens hur man knyter en slips älskling?
Alex: Jaa, men det blir ju inte rätt.
Jag: Jag lovar att du bara knyter en vanlig knut så får det vara bra sen.
Alex: Nej, en rosett åtminstone.
Jag: Eller kanske en råbandsknop?
Alex: Hur vet du vad det är?
Jag: Jag har ju gått i scouterna i 2 veckor, och oj va givande det har varit i mitt liv.
Alex: Hur knyter man en råbandsknop då, du som kan?
Jag: Ingen aning, men jag vet hur man gör en dubbelknut :)

Idag. Som vanligt så lyssnar inte pojken när han ska göra det och istället för att lägga märke till det och vara tyst så fortsätter jag att prata.

Jag: Hallå?
Alex: ---
Jag: Men! Du lyssnar ju inte på mig ens. Du är ju i din egna bubbla! VAD GÖR DU EGENTLIGEN?!
Alex: Men det är världens största och minsta häst!
Jag: ---
Alex: Åååh, va liten. Till och med du kan sitta på den älskling!



Snygga barn, leka bäst!




Livet hos mamma

Ja, anledningen till att det inte blivit så mycket bloggande på sistone har varit för att jag är hos min mamma och som det ser ut just nu så kommer jag nog att stanna här ett tag. Så ni får stå ut med attdet blir lite halvtaskigt med uppdateringarna.

Saken är den är det är så förbannat tråkigt här! Jag har tre tv-kanaler (Svt1, Svt2 och Tv4), och en dator som jämt är upptagen eftersom min mamma inte överlever en timme utan msn ... Och när jag väl får låna datorn, som nu, så tvingas man sitta här med ljudet av thai-karaoke på högsta volym som ekar i skallen och dånar genom hela lägenheten. Hur ska jag förklara för mina lärare när jag inte gjort mina läxor? "Eh, jag ber om ursäkt men jag försökte verkligen. Men min mamma sjöng karaoke på högsta volym så jag kunde inte tänka klart.." Nej, jag får väl försöka göra det bästa av situationen. Om det bara gick att stänga dörrjävlen! men den är såkalrt trasig, liksom allt annat här.

Det som har räddat min helg har varit Sandras Förhäxad-box som jag fick låna av henne. Jag har varit helt isolerad från omvärlden och bara glott på Förhäxad, haha!



Nej, jag kunde ju inte ens se hockeyn!! Men lika glad för det är jag eftersom HV 71 faktiskt tog sm-guld! YEAH!

Jag: Mamma, HV vann hockeyn!
Mamma: Va? Alltihopen?
Jag: Ja, dom vann alltså sm-guld.
Mamma: Va kuul! Gick det på tv eller?
Jag: Ja.
Mamma: Men är du säkert på att den inte vara reprisen då gummen? 

Ööh, ja juste. Det brukar ju vara repriser av hockeymatcher på tv... eller så inte.



I'm moving on..

Ja, pappa stressar och menar att jag måste packa mitt rum inför flytten idag. Men grejen är den att vi flyttar först om tre veckor och jag har inte så fruktansvärt mycket grejer att packa ner. Men jag försöker att rensa bort lite skräp åtminstone. Jag vet inte ens om jag vill ha med mig hälften av det när jag flyttar vidare till hösten.


- Huvudsaken är ju att jag får med mig det viktigaste!




En förklaring behövs inte..





- Jag skrek så både kärringen och hunden låg sömnlösa!!





Svenska för invandrare

Pappa sitter just nu och övar svenska med hans thaitjej och jag kan inte låta bli att tjuvlyssna, dels för att hon säger så roliga saker. Men även för att han är och kommer alltid vara den sämsta, mest opedagogiska läraren genom tiderna!

Jag kallar hans tjej för Puttinullan. Ja, för att jag kallade henne andra saker förrut...

Pappa: Säg radio,  r-a-d-i-o.
Puttinullan: Ladijoo
Pappa: NEJ! Rrrradio!
Puttinullan: ... jaa?
Pappa: Nej för fan! Och vadå jaa? Du sa ju för fan ladio! Radio heter det, with rrrrr!
Puttinullan: grrr- ladijo! 

Kan ni tänka er hur det lät när jag övningskörde med honom? ;)




Ruter dam

Igår när jag var på stan med Isabelle så hittade vi en jättefin skjorta på Vila. Har varit lite smått betuttad i skjortor sedan jag tog över en som Alex "vuxit ur". Men det fanns det bara en i vår storlek och eftersom jag ändå inte hade råd just då så de tog mitt nummer och jag hamnade på kö på en undanlagd skjorta. Och imorse så ringde dem mig från Vila och sa att de fanns en som de lagt undan åt mig under dagen. Har aldrig varit med om att nån butik varit så hjälpsamma och insatta tidigare att de till och med ringer en! 

Jag hade egentligen inte råd, men fick dåligt samvete för att de till slut fixat fram en skjorta. Lägligt nog så skulle jag åka och handla med pappa under dagen.. så jag svängde förbi Vila och visade den för farsgubben. Han godkänner allt som inte är urringat så han köpte den till mig som tack för att jag varit fyllechaffis åt honom och hans vänner de senaste helgerna! -  Tack pappsen! 

 


Skjortan finns även i fler färger och kommer alltså från Vila, 300 kr.




Nyheter i gottevärlden

Jag är en sån person som inte kan låta bli att prova nya saker, då syftar jag främst på nya godsaker. Så idag passade jag på att köpa mig Magnum gold och en Marabou Passion.

Magnum beskriver sin nya glass som: "En vaniljglass med virvlar av utsökt kolasås med havssalt, doppad i krispig mjölkchoklad med ett gyllene överdrag."

Och jag kan meddela att den var väldigt god men egentligen ingen ny smak. Kände heller ingen smak av havssalt någonstans. Marabou Passion å andra sidan var äcklig som fan. Den skulle smaka mjölkchoklad med passionsfrukt och chilli, och jag kände bara att smakerna inte passade tillsammans. Kände dessutom ingen chillismak. Men det här är bara min åsikt, ni kanske gillar det.. 


Den var inte lika gyllene som jag förväntat mig. Fast jag insåg nog ändå att det skulle vara svårt att få den att se ut som riktigt guld. Den borde kanske heta Magnum Senapsgul?! Men på riktigt nära håll så skimrade den faktiskt lite som ett nagellack.




Paranormal activity


I filmen Paranormal Activity så lägger de ut talkpulver på golvet för att se om "någon" kommer att gå omkring i deras hus på natten, och givetvis så vaknar de upp av att de hör något och då är det fotspår överallt, till och med inne i deras sovrum. Nu har jag också magiska fotspår som går utanför min dörr, in till mitt rum! Kan det vara en demon ??



Det syns mycket tydligare på riktigt, men än en gång så blekte blixten bort det mesta.




Nej, det enda monstret som bor hos mig (så vitt jag vet) är mitt lilla kakmonster Milton. Nu när snön är påväg bort och det är blött och grusigt ute så släpar han med sig en hel del godsaker hem i sin lurviga päls. Och trots att man torkar av hans små tassar så blir det som ni ser - tassavtryck i hela huset!




Finns behandling för tungt skomissbruk?

Jag har lite smått insett att jag inte kommer att få med mig alla mina skor och kläder om jag planerar att flytta till hösten och blir placerad i en etta, även om jag förnekat det länge. Så idag började jag rensa i vår stora garderob i hallen. 10 jackor blev det som jag ska ge bort. Men så kom jag till den delen som är liite mer jobbig rent känslomässigt för mig - mina skor. Fram tills idag så har alla skor bara legat i en enorm hög innanför garderoben för att någon, nångång insåg att det var det bästa sättet att få plats med alla skor där inne.  

Men idag har jag alltså rensat bort många par som jag knappt använder och som jag inte tror kommer vara saknade framöver. Men så kunde jag självklart inte låta bli att räkna dem, trots att jag försöker att undvika det. Hela 34 par blev det, bara hemma hos min pappa alltså.. Och då rensade jag skor i höstas med kan jag meddela. Drygt hälften av dem ska nu ges bort/säljas *snyft*.

 



Men så gick jag på stan idag och vad gör jag då? Jo, jag hittar ett par skor på rea som jag spanat
på superlänge och varit nära på att köpa ett x-antal gånger. Kan jag låta bli? -Nej, självklart inte!
Se på det positivt. En dag kommer de också rensas bort och då får nån annan lycklig sate ta dem.
Jag vet, jag är en urusel människa..


De kostade bara 100 kr på H&M, normalpris 299:-




Älska var bara förnamnet

Jag har fått en ny förälskelse. Eller egentligen är det en gammal förälskelse som dog ut och glömdes bort. Men så jobbade jag på Ica och frontade varor, och som alltid så blir jag sugen när jag ser allt gott som finns. Så där står han plötsligt, mitt ex, Iskaffe latten! Min älskade Ice tea peach är som försvunnen. Jag har återförenats med min stora kärlek och inget ska komma i mellan oss! 

- Av ren lathet så köper jag alltså denna produkt i förpackning istället för att först göra kaffe och sen försöka få det kallt snabbt. Det är en kartong med små pulverförpackningar i som man bara behöver röra ner i ett glas kall mjölk och tillsätta nån isbit. Mumma! Men min ekonomi tillåter mig nog inte att vara så lat i fortsättningen..


Ser ut som att det bara är mjölk i glaset men jag tror blixten blekte han en hel del  




Vem är pokemon?





- Det är Millliemon!



Hahaha, bara för att Pokemon-nostalgi varit ett av de hetaste samtalsämnena under påsklovet..




Godnatt..

Nej, nu är det sådär jobbigt igen. Hur ska jag kunna somna??


Baaabe, kom tillbaka! :'(




Du ska inte tro det blir vår

Idag tvingade vi Milton (och oss själva) att gå ut på en långpromenad eftersom vädret tillät det. Grejen är den att Milton inte tycker om att gå ut, eller han vill ut när man frågar honom men när man väl är ute och han har gjort sitt så vill han hem igen. Är inte det stört? Ska inte hundar älska att gå ut?



Haha, det är så gulligt när Alex går ut med Milton. De bildar ett sånt underbart, omaka par!


- "Bär hem mig nu!! Buääh!"
- "Nej, Mamma tvingar dig bara att gå ut för att hon älskar dig!"




Jamen tjena!

- Det var inte igår!

Vad har hon sysslat med under lovet egentligen, den där kinesbruden, undrar ni nog? 
Ja, och jag kan svara på den frågan ganska enkelt - I stort sätt ingenting!

Min pojke har ju såklart varit hos mig, men vi har mest slappat och diskuterat vår framtid tillsammans. Om bara 5 dagar så ska vi ha sökt in till universitet/högskola om vi nu ska fortsätta plugga och jag är rädd! Imorgon ska vi i alla fall "försöka" komma fram till något. Förutom att ha haft dödsångest tillsammans så har vi hyrt en massa filmer, och jag menar verkligen en massa filmer! Och jag som är så lättpåverkad köpte alla budskap. Paranormal activity fick mig att tro på demoner. Närkontakt - the fourth kind fick mig att tro på aliens. New Moon fick mig att hoppas på att min pojkvän en vacker dag ska förvandlas till en sexig varulv. Och Hurt locker fick mig att inse att jag borde vara överlycklig över att jag var olämplig till att göra lumpen.

Dessutom så har vi låtit pengarna sprudla på shopping och mat. Jag vet, vi är världssämst på att spara pengar och snart behöver vi dem egentligen mer än någonsin. Äsch, vi gillar att leva gött! (hoppas bara att vi kan fortsätta med det.. *host host*)

Dagens citat:
Jag och A är inne på Blå gåsen för att tjocka i oss varsin milkshake. Jag står och klänger på A och ser lika drömmande ut som vanligt, samtidigt som jag glor på en glasmonter inne på Blå Gåsen.

Gubben i kassan: Jaha, så här vankas det bröllopstankar?
Jag: Eh, va?? Kollar upp på montern och ser att det står en massa bröllopsfigurer ovanpå den.
Jag: Nej nej, snarare ett stark chokladsug! Pekar på all choklad inne i montern. 
Gubben: Jaha, haha! Vad får det lov att vara då?
Jag: Klämmer fläsk. Inget, det räcker tyvärr med min milkshake..

Nu är det dags för LÖRDAGSMYS, om det så är det sista jag gör!


2 år gammal bild, men samma couple!




RSS 2.0
Hej och välkommen till min blogg!
Mitt namn är Nathalie och jag är en 18-årig tjej som bor i Luleå och fortfarande letar efter meningen med livet.

Det jag älskar mest är att låta pengarna sprudla genom att shoppa och unna mig själv saker! Självklart skulle jag inte ens fungera utan mina vänner, min familj och världens finaste pojkvän. Vi har ett långdistansförhållande så det blir en hel del resor för min del till goa och glada Göteborg.

I min blogg skriver jag om mitt liv och mina tankar helt enkelt. Hoppas du finner något intresse i det du läser.

Om du vill följa bloggen kan du göra det med ett enkelt knapptryck på länken här nedanför!