Ovettig dag

Kl 8.15-17, tre lektioner och x-antal håltimmar. Under de lektioner vi hade kom vi inte fram till särskilt mycket förutom under filmkunskapen då vi fick se en kortfilm med budskapet: "Det är inte säkert att den som dra ner dig i skiten vill något ont, det är inte heller säkert att den som drar upp dig ur skiten vill dig något gott men om du hamnar i skiten kom ihåg att dra in svansen."  

Undrar hur många timmar jag har skrattat totalt idag tillsammans med Sara (fast hon har nog skrattat mest). Vi flabbade bland annat åt ett filmklipp jag såg på tv i natt där en man råkar köra upp sitt huvud i ett elefantrövhål. Sen under håltimmen gjorde jag med inlevelse smygreklam för min merflaska genom att stäcka fram den och gapa applesiiin - när det i själva verket var äppelsmak. När vi gick på stan efter skolan så hade jag tappat bort min hårsnodd och mitt hår flyger överallt i mitt ansikte och jag börjar gapa: Jävla fitthår! Sara börjar asgarva och då fattar jag ju att det jag just sa kan tolkas på ett annat sätt med. Bakom oss gick ett gäng med tuffa pojkar som förmodligen undrade vad det var för fel med mitt fitthår. Nere på Vila så börjar jag gnälla om att jag vill köpa mig en ny sjal nu när hösten närmar sig och Sara börjar genast mobba mig för mitt sätt att uttala ordet sjal. Tydligen så låter det som att sj-ljudet kommer nerifrån halsen någonstans och man kan tro att jag ska hosta upp något medans jag säger mitt speciella sj-ljud. Haha, får väl skylla på mitt småländska ursprung. Ja, och han heter Scchharles Ingvar Jönsson.

Ja, men ett gott skratt förlänger ju livet så jag o Sara lär förmodligen vara odödliga innan vi slutat trean, nice!


 


Jag hittade elefantrövsklippet klippet Sara!!
Haha, ni får avgöra om ni tycker det är lika kul/hemskt som jag.




Renovering

Jag har åtminstone lyckats byta ut min gamla, tråkiga header. Däremot blev det en enklare header med en enda stor egopic på mig själv.. Haha, lite jobbigt. Vi får se hur länge den stannar. Den får i alla fall sova över i bloggen inatt eftersom jag inte orkar börja göra en ny.

Tanken är väl att jag försöka ändra lite mer när det gäller bloggens layout men jag är inte så värst duktig på html-koder och allt vad det heter så därför blir allt lite simplare till utseendet. Men less is more, right? Tänk va mycket lättare det var när man hade en lunar. Då hade man instruktioner för hur man skulle göra om sitt krypin med html-koder, tills det ändrades helt och man bara behövde klicka dit valfri bakgrundsfärg osv. Men om man vill få sin blogg fin däremot så ska man helst sitta och chansa när man tar bort eller lägger till koder, eller anlita någon annan till att göra det.

Ja, det här är alltså ett framtidsprojekt och jag vet inte när bloggen är helt klar och ser ut som den ska.
Men nu ger jag upp för idag och går och lägger mig, ciao!




Frasses Taxi

Nackdelen med att ha körkort och inte ha något liv är att man får skjutsa folk åt höger och vänster, främst under helger eftersom pappas promille gör honom ytterst olämplig som förare. Igår kväll var jag riktigt sjuk. Hostade ut alla mina inre organ, använde så mycket nässpray att jag har utrotat alla naturliga slemhinnor i näsan och hade världens huvudvärk på det. Men pappa och hans tjej skulle givetvis på fest och så tvingade pappa mig att hämta dem. Vid kl 1 kände jag bara att jag ville lägga mig i min sköna säng och somna in för alltid men så visste jag att jag var tvungen att hämta dem. Jag fick ringa och terrorisera pappa på hans mobil innan jag slutligen åkte till festen och stod och väntade utanför.

Idag är jag fortfarande dålig men ändå lite bättre. Dock har jag tappat aptiten helt. Är det ett tecken från ovan?
Men Frasses taxi har öppet 24-7 så dagens första ärende var att åka och köpa cigg åt pappas tjej. Varför frågar folk aldrig efter legitimation? Ska inte det vara obligatoriskt? Ska man ta det som en komplimang kanske, att man ser ut att vara gammal nog? I och för sig såg hon kanske att jag körde dit själv.. Men just efter jag fyllt 18 så ville jag så gärna få visa upp mitt leg och intyga att jag var en färsk 18-åring, men inte var det någon som ville se på det. Har köpt cigg och alkohol - men ingen ville se mitt leg, drinkar på krogen - ingen bryr sig. Har jag fått gråa hårstrån, eller rynkor?

Gud vilket onödigt inlägg, men jag var tvungen att nämna det bara. hehe
Ring mig om ni behöver taxi förresten.. not!



Funderar på att köpa en passande outfit. Hmm..




18 462 steg senare..

.. jag har alltså köpt en stegräknare, bara för skojs skull och för att motivera mig att gå lite mer. Det känns inte som att jag har gjort annat än att just gå idag.

Det var en sån där lek-dag på skolan då ettorna, tvåorna och treorna ska leka, prata och lära känna varandra (för att ändå gå förbi varandra utan att hälsa när man möts i korridorerna i framtiden). Som de skeptiska jävlar vi föddes som så avskyr jag och Sara dessa lekar, och det har vi gjort sedan begynnelsen. Men nog tog vi oss igenom dagen mer eller mindre smärtfritt och skoldagen avslutades med en promenad hem, därav en massa steg på min stegräknare. Fast jag vet inte riktigt hur långt det är egentligen, 18000 steg säger mig som inget. Men jag har i alla fall skoskav och det är ju alltid något.

Precis när jag kommit hem så är pappa påväg in till stan så det var bara att åka tillbaka hela vägen jag just hade promenerat. Det blev två par nya byxor till mig eftersom jag lyckats ta sönder två par den här veckan och därmed var rätt så byxlös och eftersom alternativet gå med rumpan bar inte var så aktuellt för min pappa så var det bara att köpa nya.



Hello Kitty

Åh, nu ska de invigas, mina nya Hello Kitty lakan som jag fått av Sara! De som känner mig väl eller har varit hemma hos mig vet att jag är besatt av Hello Kitty. Don't ask me why, men det började när jag var liten och alltid köpte med mig nån Kitty grej från Thailand eller bad Linn köpa något åt mig när hon var där. Kitty saker är ju så sööta och nu för tiden så har Kitty invaderat hela världen tror jag och det finns att köpa Kitty saker överallt. Det betyder inte att jag köper en massa sånna saker, tvärtom så tycker jag nästan att det blivit lite trisst när det är så lättillgängligt. Men jag älskar fortfarande Kitty och den som bor med mig i framtiden kommer nog att lida av det om den tycker tvärtom, hehe!

Gissa vem som kommer sova som en liten prinsessa i natt? ;D




Lilla Nathalie



Idag var jag på stan ett tag med Sara o Sandra och precis innan jag skulle cykla hemmåt så var jag inne på Monki och provade den här ursöta jackan. Utan att tänka speciellt mycket på det så stod jag och granskade och beundrade jackan, då slog det mig. Herregud, jag såg ju ut exakt som lilla My! (eller åtminstone eller asiatisk version av henne) Haha, med min toffs på huvudet, mina grå strumpbyxor och svarta skor tillsammans med den röda, vida jackan. Associationen till lilla My gjorde nog bara jackan ännu sötare.

Jackan hittar ni alltså på Monki och den kostar 1000 kr. Syynd..



Mig lurar ni inte!

Hmm.. idag var andra dagen i skolan och vi var tydligen så gott som tvungna att beställa våra studentmössor redan idag. Även om det "bara" är ett år kvar så känns det ändå väldigt långt bort. Hur som helst så var det två hurtiga individer som presenterade studentmössor i olika prisklasser. Du kunde i princip hitta allt i deras katalog med student 2010 tryckt på sig. Bara för att jag råkar ta studenten en gång så tänker jag inte köpa en massa onödiga grejer, som tröjor, visselpipor, flip-flops och liknande som det står att jag tagit studenten på. Visst, det är bara en gången man tar studenten och så vidare, och så vidare.. Men jag förstår ändå inte varför det ska kosta så mycket bara för det! Deras "brilljanta mössa" (som enligt mig inte alls var så brilljant) som även var den dyraste, hade de pimpat med alla möjliga onödigheter som exempelvis att den luktade "sommar" (vilket även min farmors badrumstvål gör). Hallå eller? Kommer jag sitta som ett psykfall och sniffa på min studentmössa om något år då eller? Är det värt att betala extra för att den ska lukta lite?- Nej! Men i priset ingick ju även ditt landskapsvapen på taket av mössan. Prisvärt? - Nej. Sen är den även utrustad med en plastficka på insidan där du kan ha ditt id-kort när du ska på krogen. Jaha, men vad händer om man vill skriva i varandras mössor och så är den en plastficka i vägen? På den frågan svara dom att den väldigt enkelt gick att sprätta bort. Tror dom att jag på fullt allvar tänker köpa en dyr mössa som jag ska sitta och sprätta bort tillbehör ifrån, som jag i sin tur har betalat för? Prisvärt? -nej!!

Hurtbullarna hade det nog väldigt jobbigt med mig som ifrågasatte allt som gick att ifrågasätta och lite till när de snackades studentmössor. Men kunden har alltid rätt, så är det. Och hur skeptisk till det hela jag än var så slutade det ändå med att min studentmössa kostade 595 kr och då hade jag ändå prioriterat bort väldigt mycket. Ska fan avbeställa den och sy min egna studentmössa..





Full fart framåt

Idag var det den första dagen på mitt sista läsår! Det känns som att jag började gymnasiet igår, samtidigt som det känns som evigheter sedan. Faktum är att gymnasiet har gått väldigt snabbt hittills men det som fått mig att tycka att det var länge sedan är i själv verket mina vänner. Det känns som om jag haft dem i mitt liv hur länge som helst och inte bara 2 år. För att inte tala om min pojkvän som jag blev tillsammans med veckan innan jag började ettan. I min värld har vi ju alltid varit ihop, åtminstone betydligt längre än 2 år.

Hur som helst så startade skolan med full fart framåt och allt är precis som vanligt, surrigt, fnissigt, förvirrande och hektiskt. Vi har ett nytt hemklassrum som jag ännu inte accepterat, nytt schema som inte verkade fastställt enligt det våra lärare sa, det talas redan om att vi ska förbereda oss inför vår kommande resa till Indien i form av vaccinationer, busskorten har blivit 650 kr dyrare, det står varningsskyltar om svininfluensan i korridorerna, vi ska sälja första hjälpen paket och redan denna veckan ska vi ha beslutat oss för vad vårat slutprojekt ska handla om.. Ja, det var lite av det jag hann uppfatta under drygt 3 timmar. SPINs väldigt interna motto är ju Do it så det är väl bara att göra det, försöka klara av det sista året så bra som möjligt.

Efter skolan blev det en mycket efterlängtad fika på stan med min skönhet Sara. Tänk en kopp varm choklad och sen känns allt precis som vanligt igen. Back to basic. Men det är ju en av de rutiner vi har haft under den senare gymnasietiden som jag verkligen älskar och uppskattar, att bara få relaxa och snacka skit med min nr.1 psykolog.

Nu ska jag skutta i säng och läsa min sista Camilla Läckberg bok och gråta en skvätt över att ännu en dag har gått utan min älsklings röst. Han är nämnligen och klättrar i berg (fråga mig inte varför!) och jag har inte pratat med honom sen i torsdags. Dör om han inte kommer hem snart! *bubie bubie*



Trötter


Milton hälsar att det är dags att sova nu. Han har väldigt troget gått och lagt sig i sin korg och väntar nu på att jag ska göra detsamma, fast i min säng så klart. För så fort jag lägger mig i sängen så kommer han och ställer sig vid sängkanten, krafsar och vill upp och mysa. När jag har lyft upp honom så lägger han sig direkt på rygg bredvid mig och vill bli kliad på magen. Ibland när han kommer och krafsar mitt i natten och jag medvetslöst har lyftit upp honom så stångar han mig i magen tills jag är tillräckligt vaken och kan klia på honom. Haha, bortskämd vovve? Kanske en gnutta..



Även jag har ett hjärta

Idag hade det samlats ett hundratal thailändare i stadsparken. Nej, de hade alltså inte åkt dit bara för skojs skull utan de har kommit hit till Sverige i hopp om att tjäna bra med pengar genom bärplockning som kan motsvara en hel årslön i deras hemland. Det finns såklart människor som utnyttjar deras arbetskraft och tar in flera hundra bärplockare som ska plocka åt dem. I år har bärkonkurrensen varit enormt stor och ovanligt många har kommit till Sverige för att plocka bär. Men eftersom det varit så dåligt med bär i år så har de tvingats slita mer än vanligt och när de insett att det inte varit lönsamt med tanke på hur lite pengar de trots allt fått så har de nu rymt ifrån deras "slavdrivare" och samlats i stadsparken tills vidare. Deras problem nu är att de inte kommer hem, de har inte någonstans att ta vägen, de har ingen mat och dåligt med kläder och eftersom det inte är säkert att de kan sova någon annanstans än i parken så behövde de all hjälp de kunde få från allmänheten. De flesta av dem hade inte ens något pass eftersom de blivit omhändertagna av de som tagit dit dem när de kommit till Sverige.

Läs mer om det hela här:
http://www.kuriren.nu/nyheter/artikel.aspx?articleid=5030347


Det känns nog lite extra i mitt hjärta just för att jag är halv-thai och faktiskt själv har släktingar som är här och plockar bär just nu. De har dock klarat sig relativt bra. Jag rensade i alla fall ut min garderog på gamla jackor, mössor, halsdukar och diverse hoodtröjor och åkte sedan in till stan för att hjälpa till så gott jag kunde. Det tog inte ens en minut innan alla hade slitit åt sig de som de fick tag på och gick omkring i mina grejer. Thairestaurangerna i stan hade delat ut mat och en av de närliggande barerna gav bort filtar från deras uteservering. Det var så många som kom dit med dricka, mat och kläder. Försökte även att prata lite med några under tiden som jag hjälpte till att dela ut kaffe. Det gick väl sådär, men de verkade åtminstone uppskatta det som alla ställt upp med. Nu hoppas jag bara att allt löser sig för dem och att de får komma hem så snart som möjligt.






Yesterday

Igår fick jag för första gången i världshistorien låna bilen och köra iväg på egen hand! Pappas pannkakor funkade alltså inte med andra ord. Först hämtade jag upp min Sara och sedan åkte vi och hälsade på Sandra som bjöd på middag. Hon hade varit så duktig så och plockat potatis och gjort en egen potatisgratäng. Stor guldstjärna till henne! Funderar på att gifta mig med henne, för hon är typ den idylliska hemmafrun. <3

Efter middagen så såg vi på En shopoholics bekännelser. Filmen var mycket roligare än vad jag tänkt mig och jag gillade den verkligen. Dessutom så tror jag att det var lite som en väckarklocka för mig som shoppat upp hela min lön den här sommaren igen. Jag tror inte att det kommer att gå fullt så långt för min del som för henne i filmen, men jag borde absolut lära mig att spara mer.



Mina vackra tjejer.
Det saknades dock en spansk brutta. Itzi kom hem! ;)



Min sjuka vana

Guess what, jag är sjuk igen. Jag blir tamej tusan alltid sjuk inför olika grejer. Antingen innan jag ska resa, innan lov eller som nu innan skolan börjar. Egentligen tror jag att det handlar om att jag blir sjuk få fort jag börjar slappna av. Nu har jag varit avslappnad bara för att jag kommit hem men samtidigt har jag världens ångestattack inför skolan på måndag - det resulterade i feber, huvudvärk och täppt näsa. Igår var jag knappt uppe ur sängen, gick endast upp för att göra mina behov och äta något. Tur att jag var och hyrde en massa filmer i torsdags så jag har något att fördriva tiden med. Förrutom att se på film så hann jag även läsa ut nästan två av Camilla Läckbergs böcker. Så nu har jag fastnat i den här deckarperioden som jag var i förra året. Till min stora glädje så har jag 8 pocketböcker kvar som bara väntar på att jag ska läsa dem.

Pappa väckte mig snällt imorse med de magiska orden: Jag har gjort pannkakor till dig fia. Jag slängde snabbt på mig min morgonrock och med grus i ögonen och rinnande nos satte jag mig vid köksbordet. Mycket riktigt så stod där en enorm tallrik med pankakor och färska blåbär. När man är sjuk så brukar man ju oftast ha lite halvtaskig aptit, om ens någon alls, men imorse så struntade jag i om kroppen ville ha mat eller inte för mitt psyke behövde verkligen de där pannkakorna. Jag är nog påväg att bli lite bättre (försöker i alla fall övertala mig själv det). Så ikväll ska jag hitta på något med två av mina tjejor. Dock är jag tydligen inte tillräckligt mogen för att låna pappas bil. Eftersom vi hade en vild diskussion om det igår så tror jag att pannkakorna imorse var någon slags fredssymbol. Typ, här ta emot dessa pannkakor men låt bilen vara, snälla! Vi får se hur det blir med det. ;)


Har inte hunnit se En shopoholics bekännelser
- en film som Alex förmodligen väldigt gärna vill att jag ser, utan någon speciell anledning *host host*.



Två underbara år med dig


Två år går så otroligt snabbt! Känns som det var igår jag träffade dig för första gången påväg till Heathrow. Det var verkligen något mellan oss från första början och jag kunde inte låta bli dig, och ödet gjorde så att vi träffades igen när vi hamnade intill varandra på planet hem från England. Då vågade jag inte hoppas på att det skulle bli vi, för aldrig hade jag ens tänkt tanken på att kära ner mig så hemskt i någon som bor så långt ifrån mig. Men det blir inte alltid som man planerat, det har jag lärt mig nu, men jag uppskattar vårt förhållande på ett helt annat sätt. Vi har kanske inte alltid haft det så lätt och vi har haft stunder då vi tvekat men vi har klarat oss igenom allt och det har i slutändan bara gjort oss starkare.
 
Du är min absolut bästa vän och du förstår mig hur konstig jag än kan vara, du låter mig inte gå hur odrägligt jag än beter mig mot dig och jag kan nog aldrig hitta någon som älskar mig mer än dig. Jag älskar dig mest av allt och vill aldrig släppa taget om dig min prins. Du är guld värd! ♥



Honey, I'm home

Nu är jag hemma igen, efter en och en halv månads flykt. För tillfället så känner jag mig väldigt apatisk och har inte någon som helst aning om vad jag ska göra de sista dagarna innan skolan börjar. Är det något jag har glömt att göra som jag vill hinna med? (förrutom att träffa min Sara, om hon nu inte flyttat in på jysk under tiden jag varit borta.) 

Som ni märkt så har jag inte haft tid till att blogga under den senaste veckan. -Varför? 
*Jo, bland annat så har jag skaffat mig några nya erfarenheter som körkortsinnehavare, har bland annat fått köra med släp för första gången.
*Jag har inte en krona kvar av min lön, vilket visar att jag shoppat överdrivet duktigt.
*Jag har varit tillsammans med min pojkvän i 2 år nu, vilket firades två dagar i rad på två helt olika sätt, bland annat genom att gå på fotboll. Även om jag är skeptisk till fotboll så var det ändå mysigt att sitta där och suga åt sig all hat och kärlek som flödade i arenan, samtidigt som man gullade ihjäl sin pojkvän som dock var totalt förlorad i sporten.

Gladast över min hemkomst är konstigt nog Mille, vilket gör mig överlycklig! Nu blire till att krypa ner i min säng och se på nån film samt tvinga Milton att hålla mig sällskap. Blir alltid sällskapssjuk när jag lämnat min älskling..



Det kanske finns en gud ändå

I MADE IT! Se upp på gator och torg för nu kommer lilla jag (i rätt hastighet såklart). Jag körde såklart kolosalt fel redan i första rondellen. Men jag övertygade förarprövaren att det förmodligen var trevligare att se Nässjö ur ett skogsperspektiv. Och som alla andra gånger när jag blir nervös så satte käften igång och började arbeta.

"JajagheterdåNathalieochgårsamhällsinternationelliLuleå.ViharvaritiPolenochskatillIndiennuitrean.Kulva?Vadgördusjälvnärduinteåkerbilmedsupernervösamänniskor??"

Jag gjorde några konstiga misstag under tiden vi körde med jag förklarade hela tiden varför jag gjorde som jag gjorde och han köpte hela paketet eftersom han godkände mig utan några som helst anmärkningar. Tänk va  många roliga telefonsamtal man har fått ringa idag och alla lät lika förvånade över att jag lyckades, mest förvånad var nog pappa.. Farmor var superlycklig för min skull och hade till och med bett en bön för min skull, haha! The power of God kanske var avgörande. Under kvällen var hon bortbjuden så jag har varit hos min farbror hela kvällen och firat med god mat och tårta. Det värsta var när min farbror och hans fru hoppade in i bilen och ville att jag skulle skjutsa runt dem i stan. Fan, det var som uppkörningen på nytt.

Tack för alla tummar som ni hållt för min skull!
Nu blire till att packa för imorrn åker jag tillbaka till älsklingen.



Sen att jag knappast längtar till att få se mitt körkort är ju en annan sak.
Man ser ju alltid så fruktansvärt ful ut på id-kort, pass och körkort. - Åtminstone jag.



Golddiggah'


Här är mina nya armband som har flyttat in runt min handled. Love 'em!
Nitarmbanden är från veckorevyn (och ja, jag fick tag i 2 st), och de smala ringarna är från JC, 79 kr.



Halva inne!

Idag gjorde jag teoriprovet och det gick strålande med tanke på hur dåligt jag sovit inatt med diverse drömmar om graviditet, illaluktande fötter och slalomåkning. Frågepärmarna på Hitlers trafikskola var dock inget som egentligen bidrog till att jag klarade provet, så där fick ju ni. I min lycka så passade jag även på att shoppa, dels för att fira att jag är halvvägs in på körkortet men även för att vägverket låg så nära en shopping-galleria.

Men nu är det ju den svåra delen kvar.. Så håll tummarna för mig nu! 




5 kg senare

Ja, tjockare har jag nog aldrig varit. Haha, men så är det om man äter var tredje timme och fikar mellan varje måltid. Men det blir ju bara mer Nathalie att älska, eller hur älskling? ;)

Idag kom vi hem från stugan och så har även Alex lämnat oss. Vi har haft en riktig fin helg med mycket vackert väder, så vackert att jag till och med badat för första gången denna sommaren. Jag har även träffat väldigt många släktingar och bekanta, vilket varit ytterligare en orsak att fika oftare. Nå teoriläsning har det knappast blivit. Alex förhörde mig på typ 4 trafikmärken och sen fastnade vi framför Hotel Rwanda som gick på tv. Men nu är det bara att komma tillbaka till verkligheten och tänka tillbaka på den trevliga helgen i smyg, för nu måste jag ännu en gång ta tag i teorin.  - baajs!

Vill bara att veckan ska vara över så man slipper stressa upp sig över allt som har med körkort att göra och sedan åka tillbaka till Göteborg!


Igår - Första doppet 2009 för min del, men inte sista.
Vi badade nämnligen två gånger idag. *stolt*




B-I-N-G-O

Hallåj! Jag kom just innanför dörrarna, har nämnligen varit på bilbingo i 5 timmar. Till en början var jag oerhört peppad, klottrade en massa fyrklöver över hela min bingobricka och även på mig själv i ett försök att för en gångs skull ha tur. När spelet började satt jag helspänd och lyssnade på siffrorna som ekade ut på den stora parkeringen vi befann oss på. Mitt hjärta levde sitt egna liv i bröstkorgen varje gång jag närmade mig bingo. Men likt förbannat så var det alltid någon före mig som fick bingo och därmed fick pengarna. Men till slut när jag satt där, måttligt road, då vann jag! Hela 575 riksdaler! Jag som aldrig vinner! Eller jo, jag vann ju den där jätte twixen på gröna lund men jag hade redan övertalat mig själv att det var första och sista gången det någonsin skulle inträffa mig. Så jag är självklart helnöjd med vår bingokväll och för första gången på länge så har jag cash i plånkan. Men de ska däremot gå till min födelsedagspresent till farmor. Jag tänker nämnligen låta henne känna sig ompysslad för en gångs skull, hon som alltid tar emot alla andra så varmt. Hon ska få skämmas bort på en frisörsalong. Sånt är nämnligen inte så galet dyrt här vad jag har förstått.

nej, nu är det dags för att doppa näsan i teoriboken innan jag måste skutta i säng. Ska ju upp tidigt imorgon med eftersom jag måste till Hitlers trafikskola. På eftermiddagen såska vi hämta upp Alex på stationen och sedan åka till stugan. Hoppas bara på vackert väder så vi kan bada och röja upp lite i trädgården.


En lyckad dag ute i det gröna med underbart väder, bästa bingosällskapet och en fetare plånbok.



Isn't she lovely?

Idag har jag suttit fängslad på trafikskolan från kl 8 till kl 16.30. Jag kallar den numera för Hitlers trafikskola eftersom dom typ dödar mig om jag går hem istället för att sitta där och jobba med deras sjuttio-elva olika pärmar som är helt smockfyllda med bajsfrågor. Så utan varken mat eller dryck så har jag under tvång suttit där hela dagen och succesivt avlidit. Farmor är verkligen min ängel på jorden. När jag kom hem hade hon precis lagat raggmunkar åt mig och jag kände det redan när jag gick upp för trapporna upp till lägenheten. Jag har nog aldrig varit mer religiös för jag bad så in i helvette hårt att raggmunks-lukten kom från just hennes lägenhet, och det gjorde det, amen!

Imorgon så ska jag (förrutom att plugga och köra) åka på bilbingo med farmor. Jag har blivit värsta sympati-pensionären, and I like it. Kaffe och kakor efter varje måltid, haha! *tummen upp för det* Sätter sig direkt på min badring runt magen. Och för övrigt så kanske Alex kommer hit på fredag och följer med oss til stugan över helgen. Även om jag måste plugga stenhårt i helgen så känns det superkul att han kommer hit, trots att jag nyss åkte ifrån honom. Ja, är man kär så är man! <3



Quotes

Farmors bror, Karl-Erik intervjuar mig lite smått när vi sitter i bilen.
K-E: Jaha, och kärleken i Lerum blomstrar fortfarande?
Jag: Aa, det gör det.
K-E: Har du inte haft nått lapp efter dig då?
Jag: Haha, näe.
K-Es sambo: Same heter det!

Farmors bror envisades med att betala inträdet till hembygdsfesten.
K-E: Hejsan, jag ska betala inträdet för tre smålänningar och en lapp. 
K-Es Sambo: *viskar* Same..

Förmodligen världens lustigaste halkbaneinstruktör.
Halk-Gubben: Vet ni, jag är gift med en av ert kön! *stirrar på mig och de andra 2 tjejerna i bilen*
Jag:
Jaha.. där ser man. *antecknar*

Och ja juste, jag gjorde bort halkbanan idag och det gick jättebra! ;D



Voff voff!

Idag började jag min intensivkurs och det kändes riktigt illa. Det första jag fick göra var en massa olika tester som skulle se om jag var förberedd inför teorin och det visade sig vääldigt snabbt att jag behöver plugga mycket mer. Min körlärare är en äldre man som skrattar åt sina egna fräcka skämt och som pratar med mig som om jag antingen vore en hund eller ett litet barn som ska lära mig gå eller nått. "Kom igen tjejen. Ja, kom då."  Och så klappar han sig själv på knäna samtidigt. Vet inte hur många gånger jag har fått höra det idag. Sen blev det inte bättre av att han såg mycket bekymrad ut när jag sa att jag snart skulle köra upp . . .

Jaa, vi får la se hur jag ska klara mig ur den här skiten. Imorgon är det i alla fall halkbana.
Gissa om man är nervös?  Vill antingen bara hem och skita i allt och bara hoppas på att Alex tar körkort en dag så att han kan skjutsa runt mig överallt, eller så vill jag kunna trolla och få allting gjort och helt magiskt ha fått det rosa kortet i min plånbok. - Fucking fuckness.



Ego boost

I fredags firade vi Alex lillasysters 11-årsdag och samtidigt så sympati-firades min födelsedag. Jag hade väl räknat med ett extra hipp hipp hurra för min del men istället så fick jag en massa oväntade födelsedagspresenter. Sånt är alltid roligt att  få! Fick en jättefin t-shirt bland annat. Jag lyfte upp den och beundrade den men fattade inte riktigt vem personen på tröjan var. Precis när jag tänkte att det finns ju tusentalt med tryck som inte behöver föreställa någon speciellt känd person, då upptäcker jag att det faktiskt är jag som är avbildad på tröjan. Haha, vilken underbar chock jag fick! Så nu har jag min supercoola ego-tröja.

Ska man be dem trycka upp fler och börja sälja dem på bloggen?
Alla vill väl gå runt med mig på magen,eller? ;)
 


 


Fick tröjan av Emma & Andreas. 
(Ska passa på att göra lite smygreklam nu.)
Gå in på deras hemsida och spana in deras coola tröjor!
 www.rockthedog.se



Destination: Nässjö

Nu var det väldigt länge sedan det blev något skrivet på bloggen. Men som ni förstår så har jag inte haft någon tillgång till dator eftersom vi har varit på landet ett bra tag. Vädret har varit piss men nån enstaka dag har vi kunnat njuta av solen samt kunnat grilla. Vi har även hunnit med att besöka liseberg. Vi åkte dit en välplanerad dag då det var lovat vackert väder och tydligen så var vi inte ensamma om vår plan eftersom hela Göteborg, halva Norge, samt resten av Europa också konstaterat att det är roligare att vara där när vädret tillåter. Jag tror att jag dessutom slösat bort den andra halvan av min lön på chokladhjulen.. 

Nåväl, idag lämnade jag Göteborg för att åka till min farmor och därmed försöka ta körkort. Två timmar efter min ankomst så vägde jag 3 kg extra. Här är det ingen idé att oroa sig över att svälta vill jag lova! Det är det nog aldrig i familjen Franssons hem *tummen upp för fetma*
Till min stora glädje så upptäckte jag att farmor har spotify. Men när hon stolt visade upp programet på hennes dator så innebar det att vi lyssnade på hennes spellista, som bara innehöll en sak: Dansband! (Jag tror jag kräktes lite i munnen..)

Imorgon ska vi på nån hembyggds-tjohejsan. Vet inte riktigt vad det innebär men jag kan ju gissa medelåldern på stället redan nu. Jag får bekräfta det hela imorgon. Men nu ska jag gå och lägga mig och jag kan meddela att jag lider av en enorm separationsångest från min älskling.. buuhuu! 


En bild på mina äckliga fötter på stranden i Åsa.



RSS 2.0
Hej och välkommen till min blogg!
Mitt namn är Nathalie och jag är en 18-årig tjej som bor i Luleå och fortfarande letar efter meningen med livet.

Det jag älskar mest är att låta pengarna sprudla genom att shoppa och unna mig själv saker! Självklart skulle jag inte ens fungera utan mina vänner, min familj och världens finaste pojkvän. Vi har ett långdistansförhållande så det blir en hel del resor för min del till goa och glada Göteborg.

I min blogg skriver jag om mitt liv och mina tankar helt enkelt. Hoppas du finner något intresse i det du läser.

Om du vill följa bloggen kan du göra det med ett enkelt knapptryck på länken här nedanför!