Fuckness!

Haha, Emma sa det idag och det beskrev mina känslor på pricken ;)

Idag har det varit kanonväder igen, dock lite för många moln ett tag men de försvann sen. Men nu har min sjukdom slagit ut på riktigt, typiskt nog. Jag somnade kl 04.30 på grund av att min näsa var igen täppt, och jag hade inget nässpray, och sen hade jag feber men inget febernedsättnade. Sover alltid skitdåligt när jag har feber ändå. Inte blir det bättre av att pappa festar loss i vardagsrummet med grannen och spelar Toto - Hold the line på fucking högsta volym. Vi respekterar varandra i den här familjen, speciellt när någon försöker sova *ironisk*.     

Har inte gjort något vettigt på hela dagen, inte ens firat morsdag. Stackars mamma fick cykla hit och leta efter uppmärksamhet från mitt håll. Det hela slutade i att hon målade mina naglar. Borde det inte varit tvärtom? Hon fick äta upp mina blondies i alla fall.



Haha, bilden är tagen av Sara.



Lady Gaga - Paparazzi

I Lady Gagas nya musikvideo så är Alexander Skarsgård är med och de snackar "svenska".
Haha, det är typ värsta dramat i början av videon. Han säger till och med jävla fitta, maha! 

Se videon här!




Vilken dag

Vi har haft ett helt otroligt väder idag. Inte ett moln så långt ögat kan nå, stekande sol och lite fläktande vind - precis som det ska vara! *tummen upp* Stadsmaran gick bra, även om jag fick äckligt många skavsår. När jag väl tagit mig hem i en knökfull buss så fick jag en lektion av pappa i hur man klipper gräset. Iklädd bikini och mina gamla rutiga vans så klippte jag hela tomten förvånansvärt noga. Min granne stod dock och glodde på mig, creepy.

När mattan var klar så lade jag mig på en madrass på altanen, smuttade på en cider och njöt av solen till tonerna av Rolling Stones och Bob Dylan. Pappa lagade världens godaste mat, grillade en massa gott. Till efterrätt blev det jordgubbar med glass. Svensk sommar när den är som absolut bäst!




Ice Tea Peach! ♥

Typiskt igår var jag så hyperaktiv att jag blev sjuk när jag väl slappnade av på kvällen. Pappa fick superdåligt samvete för att vi inte hade någon febernedsättande medicin hemma. Men i morse var han helt underbar! Han var och letade efter Ice tea peach hela morgonen åt mig och hittade till slut pulverförpackningar så att man kan blanda sitt egna ice tea och som han sa så slipper man ju betala för en massa vatten vilket man faktiskt gör när man köper drickor på flaska.
Jag har tjatat om Ice tea peach enda sen jag kom hem från Polen. Han kanske är less på mig helt enkelt, hih!

Snart är det dags att Stadsmaran (1 mil). Inte taggad, inte taggad, inte taggad, kommer aldrig att bli taggad.




Gud va mycket inlägg om drickor det har blivit på sistone. Nåväl, det är ju sommar och då är det viktigt att dricka mycket!

Hehe..



Full fart!

Haloj! Tänk va aktiv jag varit idag (för en gångs skull). Skolan var ganska händelselös, vi hade i princip bara ett idrottsprov idag. Men när jag kom hem så var det full fart. Började med att fixa lunch åt mig och pappa och sen tvättade jag en massa kläder. Efter att jag tvättat klart så fick jag den briljanta idén att baka, och inte vilken kaka som helst utan Blondies! Den med god fantasi kanske förstår att det är en släkting till Brownies, men istället för vanlig choklad så tar man vit choklad. Jag är ju en riktig sucker för vit choklad! 

Sen när jag väntar på att ugnen ska skrika att kakan är färdig så ringer jag till 3, alltså mobilföretaget, och diskuterar med dom om mitt abonemang som går ut nästa månad. Hade ju egentligen tänkt avsluta mitt abonemang och skaffa halebop som alla andra barn har (grupptryck, grupptryck) men han lurade mig till att fortsätta med 3 ett tag till. Haha! Jag har ju sagt att jag är svag för försäljare. Nu fick jag ett abonemang som är betydligt mycket billigare och som dessutom passade mig mycket bättre plus att jag fick en helt ny mobil som kommer nästa vecka. Galet skönt för min andra jävla mobil bara dampar vad man än ska göra. Den har till och med slutat med att berätta när jag ska ta mina p-piller trots att jag ställt in den på alarm som ska repeteras varje dag.

Efter att jag lyckligt lade på luren och tog ut kakan så övningskörde jag med pappa och hämtade min nummerlapp inför stadsmaran imorgon, fick nummer 4763 - inget vinnarnummer kan jag meddela, haha! Jag planerar att gå milen, inte springa. Nej, det skulle aldrig falla mig in att springa.

Det blir inte full fart imorgon helt enkelt.


Mina nya lover som kommer på tisdag Sony Ericsson C510



Min baby fyller 3 år!

Gud va tiden går snabbt! Känns som att det var alldeles nyss som jag tjatade om att få skaffa hund och sedan kämpade en hel sommar för att få ihop tillräckligt med pengar för att ha råd med just en Pomeranian. Sen körde jag och pappa ända till Skärblacka och hämtade den lille och sen körde vi hem. Mille spydde i varenda rondell från Stockholm till Luleå, haha! Han var ju inte van vid att åka bil då men nu är det hans absoluta favorit aktivitet. Sen när vi väl var framme och jag släppte ner honom i köket så skrattade mamma åt honom för att han enligt henne liknade en igelkott. Det var tider det, då jag var hans ankmamma och han följde efter mig vart jag än gick. Idag så är jag nog hans sistahandsval eftersom mamma och pappa är så himla mycket snällare mot honom än vad jag är. Men när ingen är hemma förrutom jag så är han genast världens mysigaste.

Och snart är jag ensam hemma i en månad igen och det innebär ingen sovmorgon för lillen ska ut, men däremot en massa mys eftersom jag inte har någon att konkurrera med längre. ;)

Min älskade nallebjörn, du är superdampig oftast (precis som mig) men oj va jag älskar dig ändå! <3



Bloglovin, rapport, fotboll och vitamindryck!

Följ min blogg med bloglovin
Ja, nu kan ni även följa min blogg med bloglovin! Skojsigt va?

Jag skriver på min rapport nu med för fullt (sort of). Men jag blir hela tiden distraherad av annat. Som att kolla på sista avsnittet av Andra Avenyn som jag missade när jag var i Polen, youtuba bra musik, ta kafferast två gånger och vara social med pappa och såklart blogga. Allt för att slippa göra det jag ska helt enkelt. Ska försöka bli klar innan Champions League finalen ikväll. Haha, har hon blivit fotbollsintresserad undrar du nu? Jag svarar: Mjää, men jag ska kolla ändå. ;)


Min nya förälskelse - Well's vitamindrycker!
 De smakar saft, och jag är ju helt såld på saft eftersom jag inte dricker läsk,
 och dessutom är de ju proppade med alla de vitaminer du behöver.

Är du också en saft-lover så bara måste du testa en av dessa!



Hur man överlever en tågresa


Man behöver först och främst en iPod med den bästa musiken. Sen är det über viktigt med något gott att tugga på, i mitt fall blev det en burk med mini-oreos. Och såklart kaffe latte i reseförpackning.
Den största skillnaden mellan resan ner till Göteborg och hem var att jag hade en kudde på hemvägen. Med musik i öronen och huvudet nedborrat i en gosig kudde som luktar pojkvän somnade jag och tog upp två sittplatser. Ingen väckte mig så jag vet inte om det var någon som saknade den platsen jag tog. Haha, jag är mycket väl medveten om att jag snarkade superhögt på tåget. Ber så hemskt mycket om ursäkt till alla som befann sig i min vagn, hoppas ni sov ändå.

Efter att jag kommit hem packade jag upp mina saker och dammtorkade mitt rum till tonerna av pappas reggae musik. Haha, me love! När jag städat klart och duschat åkte jag in till stan för att fika med Sara och beklaga mig över mitt liv som vanligt. Sen åkte vi vidare för att kratta löv med klassen och få in pengar till klasskassan inför vår resa till Indien nästa år.

Nu: Plugg plugg plugg. Måste skriva min georafirapport som skulle vara inlämnad ... idag.



Skitsnack

Igår gick jag och min pojkvän på promenad för att köpa matsäck till mig som jag ska ha med mig på tåget. När vi går där, hand i hand, och pratar om hur mina strumpor luktar så kläcker han ur sig: Det finns inget med dig som luktar blomma längre.  Betyder det att han inte är kär i mig längre eller? Luktar man bara blomma i början och sen börjar de riktiga dofterna smyga sig fram? Efter att ha kastat mina äckliga strumpor i ansiktet på honom, som enligt mig luktar smörpopcorn, så fick jag nog honom att inse att jag inte luktar blomma. Eller i så fall luktar jag som de där blommorna som ser ut som prästkragar men är mycket mindre och i själva verket luktar gympasal/fotsvett/spya. 

Hade en konversation med en killkompis en gång. Han berättade att hans flickvän var perfekt så länge han inte tänkte på att även hon går på toletten och gör en nummer 2 ibland. Han ville verkligen inte inse att hans så perfekta tjej kunde bajsa. Snacka om att leva i förnekelse. Men i början av ett förhållande så rapar man inte och man fiser verkligen inte. Det går så långt att man undrar om den andra personen är normal även om man själv håller inne allt. Man luktar alltså blomma. Alex sa nått om att han trodde att jag inte kunde lukta illa, att mitt bajs typ luktade liljekonvalj. Men nu när hemligheternas kammare är öppen så försvinner blomdoften ganska snabbt.



-Men hur gör man för att lukta blomma igen då?
Nej, nu ska jag gå och andas min salami-andedräkt i min pojkväns ansikte. 



Fotboll

Hej, de få läsare jag har kvar! Nu när jag har huset för mig själv så kan jag äntligen passa på att blogga lite (fast jag får nog skynda mig för om 20 min kommer städhjälpen och då ska jag hålla mig borta). Den här veckan har för det första gått väldigt snabbt och för det andra så har den varit väldigt lugn. I torsdags var vi på fotbollsderby, vilket var väldigt intressant faktiskt. Haha, inte för att jag brydde mig så mycket om själva spelet utan jag kollade mest på allt annat. När vi satt och åt mat innan matchen såg vi Gais hejarklack stå och gapa utanför restaurangen och det kryllade av poliser och rökbomber. Gissa om jag var rädd! Jag har ju hört alla skräckhistorier om folk som blir nedslagna för att dom hejar på fel lag eller bara råkar vara i vägen. Så i början av matchen så var jag helt neutral, hejade inte på någon. Blev irriterad över att de sjöng hejarramsor som egentligen inte peppade laget utan bara tryckte ner motståndarlagen istället. Jag fattar att man åker dit iklädd lagets färger och har med diverse grejer som visar att man stöttar laget ännu lite mer (flaggor, halsdukar), men varför måste man sitta där och gapa att folk i det andra laget är otrogna och knullar runt med hela stan? Vad har det med fotboll att göra? De försöker ju bara psyka spelarna men man kan väl ändå hålla sig till sporten.

Efter ett tag så märkte jag dock att allt blev så mycket roligare om man gapade med klacken. Så lite snabbt lärde jag mig de ramsor som de sjöng mest och jag försökte följa med i spelet och ropa: buuu, ååh, domarjävel och faan när det passade helt enkelt. Det är ganska roligt att det finns en så stark lagkänsla på läktaren. De som står där och kollar på alla matcherna lägger ju ner oerhört mycket tid och pengar på att stötta sitt lag och lära sig sjuttio-elva olika sånger. Ja, rent musikaliskt är det ju otroligt att så många män kan sjunga unisont. Snacka om att jag blev imponerad!

Jag vill absolut gå på fotboll igen, för nu vet jag vad som väntar. Kanske ska man få uppleva den dagen då man får heja på Alex när han spelar. Förmodligen bara i mina drömmar, haha!



Så här såg det då ut ett tag. KAOS!
Män ... det är det enda jag säger.



Götet

Efter en tågresa med sittplats i 18,5 timmar utan kudde (eftersom jag givetvis glömde den) så var jag äntligen framme i Göteborg. Kändes helt obeskrivligt underbart att få dyka ner i min pojkväns armar på tågstationen. När vi sagt hej och pussats och kramats nog många gånger så gick vi vidare in till stan för att äta lunch.

Väl hemma i Lerum så kände jag mig helt slutkörd efter en natt med knappt någon sömn alls. Så vad passar då bättre än att ligga i soffan, kolla på film och bara gosa? Det blev Marley och jag, jag tyckte den var supersöt men samtidigt lite jobbig. Gud, jag tänkte bara på Milton och alla hans syndrom när jag såg filmen. Ja, juste jag fick ju en present av Alex när jag kom. Haha, inte helt oväntat så var det Twilight på dvd, men sen fick jag även en ny pincett av honom eftersom jag gnällde på tåget om att jag glömt min pincett hemma. Jag varnade honom om att jag skulle gå omkring och se ut som en grottmänniska med bara ett enormt ögonbryn - det var nog det som skrämde honom till att köpa en ny åt mig.

Imorgon när han är i skolan så ska jag förmodligen njuta av extramaterialet till Twilight. Wiie!

Hare gött så länge!



Update

Hallåj, gårdagen var en fullspäckad dag. Pappa väckte mig tidigt för att följa med honom och handla, suck. Sen fick jag använda mig av mina "gröna fingrar" och byta blomjorden i alla våra växter samt hjälpa till att olja in altanen. 

[Konversation i bilen]
Pappa: Vi måste byta ut tvättlinorna i garaget.
Jag: Men det kan ju jag fixa.
Pappa: Jasså? Vet du hur man knyter en knut? 
Jag: Jadå, för fan. 
Pappa: Var har du lärt dig det då? 
Jag: Scouterna.
Pappa: Juste, hur länge gick du i scouterna?
Jag: Gick dit 2 gånger. 
Pappa: ... Och du hann lära dig att knyta knopar? 
Jag: Nej. 

Hur svårt är det att knyta en knut menar jag?

Efter att ha tillbringat större delen av dagen ute så övningskörde vi en sväng och sen laddade vi upp inför Eurovision Song Contest. Tycker jag att lätt låt vann? - Ja, absolut! Jag blev totalt betuttad i den där norska gutten och hans fiolspelande. Det kom ju inte direkt som en chock att Sverige fick lite poäng. Det var ehlt enkelt många starka bidrag i år och Sverige hade inte en chans.

Idag ska jag lite snabbt försöka förbereda mitt svenska tal till imorgon och sen ska jag, hör och häpna, raka mina ben! Haha, jag som predikat om hur jag alltid "glömmer" att raka benen innan jag ska träffa min pojkvän. Sen måste jag såklart hinna packa. Ah, längtar som en tok tills jag är i Göteborg! Och vet ni, jag ska på fotbollsderby i veckan. Haha, jag som verkligen inte är intresserad av fotboll och dessutom är jag livrädd för fotbollshuliganer. Kommer ju gråta varje gång klacken börjar skrika och sjunga kampsånger. Vad gör man inte för kärleken? Jag tvingar ju alltid honom att kolla på Top Model och Projekt Runway när det är fotboll på tv.



Nostalgi!


Inte Disneyfilmer, men oj va bra ändå! <3

 
Svanprinsessan


Tummelisa

Let me be your wings
Let me be your only love
Let me take you far beyond the stars
Let me be your wings
Let me lift you high above
Everything we're dreaming of will soon be ours
Anything that you desire
Anything at all
Everyday I'll take you higher
And I'll never let you fall



/God natt



Misse ?

Min hund är helt serriöst en katt i huvudet!
*Först och främst så är han jätterädd för vatten
*Han är bara mysig på hans villkor.
*Han är världens största DIVA. (och det kommer inte från mig..)
*Han stryker sig mot benen när han vill ut. 
*Han äter gräs.
*Gäspar som en katt.
*Bajsar som en katt.

Och nu detta! Jag kom på honom med att sitta på förnsterbrädet i vardagsrummet. Han satt där och kollade iaktog pappa som pysslade i trädgården.  Men jag är ju och för sig en kattmänniska som gillar hundar, så en hund-katt är nog perfekt för mig.




Min inre Ernst

Idag gjorde vi äntligen bort den sista redovisningen om folkmordet i Rwanda. Det har varit ett lyckat grupparbete men alldeles för många redovisningar. Vi redovisade för 9:or idag och de verkade lagomt intresserade, vilket är helt förståeligt. Efter redovisningen så slutade jag och hoppade på bussen till Mjölkudden där jag skulle träffa Theres på hennes jobb och försöka hitta min inre Ernst Kirchsteiger - hon är alltså snickarlärling. Tanken var väl att jag skulle få sommarjobba med henne där så idag skulle jag få känna lite på yrket som snickare. I strumpbyxor (som gled ner hela tiden), klänning och snickarhandskar fick jag hjälpa till med att täcka golv i två lägenheter. Efteråt så kändes det helt okej, men det visade sig att jag ändå inte kunda sommarjobba där eftersom att det redan var fullt.

Synd, då blire mindre pengar för min del under sommaren men samtidigt så blir det mer tid för körkort och mer tid i Göteborg, vilket också innebär att jag kommer vara pank efter sommaren. (Men jag har jobb de första fyra veckorna i alla fall.)



Har alltid håret uppsatt när jag sover, det här är alltså min mogonfrilla.
Ser galet Mulan ut, hahaha! - flygande nackhår kanske?



Vårstädat!

Hallåj! Idag har jag inte gått på min körkortsteori. Tanken var att jag isället skulle få tid till att plugga teori hemma istället, men vad hände? - Jo, jag somnade! Men när jag vaknade så kollade jag på Australia som jag pinsamt nog lånade av Sandra för typ 3 veckor sedan. (Imorgon får du tillbaka den, promise!) Den var bra, lite seg men söt och bra. Och efter filmen så drog jag igång med, hör o höpna, vårstädning av mitt rum! *tam tam* 

Har bland annat rensat ut en massa papper som jag sparat både från högstadiet och från början av gymnasiet. Sen har jag även rensat ut delar av min garderob. Så småningom så ska jag rensa ut verkligen allt som inte används längre, eftersom jag inte har plats för fler plagg som det ser ut nu. Men mamma har lovat mig en helt egen garderob hos henne.
Mitt rum ser åtminstone rent ut nu, så länge man inte kollar ner på golvet för där ser det ut som att jag slitit loss allt mitt hår. Det flyger omkring små hårbollar á la vilda västern i mitt rum. Borde jag kanske dammsuga?

Nu blire ett telefonsamtal och sen väntar jag på John Blund.



Pics från Polen

Nu när Sara gav mig en massa bilder från bland annat Polen så är det väl dags att lägga upp några på bloggen.
















Haha, det blev väldigt blandade bilder. Men nu får ni se lite av vår resa i alla fall,
inte för att bilderna kanske säger er så mycket men
 - en bild säger ändå mer än tusen ord




Så wonderbart!


Ah, min älskade Sara har gett mig en skiva med en massa
 bilder från fester, klassresor och andra flummiga bilder <3


Får lägga upp lite godsaker nån dag ;)



Mmm..

Till dig: Så där gör man bara inte ditt pucko!
Så, nu var det sagt.

Idag försvann min sovmorgon eftersom vi hade nationellt prov i engelska B. Kan även meddela att det var första natten på x antal år som jag sov med öppen dörr eftersom jag fick panik och blev mörkrädd. Tvingade även Milton att sova med mig. Sov riktigt sämst ...

Skulle vara lite snäll och fixa kaffe till klassens fik imorse och givetvis så häller jag ut allt kaffe på golvet och över mig själv (+ mina vita skor). Vad ska man säga, just my luck. Resulatet var att jag fick koka nytt kaffe och dessutom fick jag gå omkring resten av dagen och lukta kaffesump. Det bästa med dagen var massagen på idrotten! Jag dog när Sara smörjde in min halvnakna kropp med massageolja. HAHA! Rawr, va sexigt va? Där fick ni något att fantisera om, era töntar! Efter skolan så gick vi och köpte mjukglass, årets första för min del. Yum yum, det ska vara mjukglass i bägare med vit chokladsås och krossade nötter på - lätt det godaste.

Nej nu ska jag fortsätta att vara deprimerad och äta sorbet och se på nån serie..
Kanske kollar på första säsongen av Förhäxad, eller One three hill eller varför inte klassikern Sex and The City? 




Bajs väder

Hallå i lådan! Gud, vad jag längtar tillbaka till Polen! Inte alla hemskheterna, men själva landet. Där var det varmt och grönt, här är det grått, kallt och trist. Jag blir så förbannat trött när det är sånt här väder ute. Däckade direkt efter att jag kommit hem från jobbet och var så gott som död i tre timmar. Snacka om powernap À la Linn Seger! Hahaha!

Det var avslutning med jobbet idag så vi såg på film, bjöd på godis och sen hade barnen även möjligheten att grilla korv i öppna spisen, eftersom vädret inte tillät oss att vara ute. Söta Jenny hade mig i sina tankar när hon gjorde sitt val av film. Vi såg Chihuahuan från Beverly Hills och den var verkligen bra. Söt, sorglig, spännande och rolig. En jättebra film för er som kanske har yngre syskon, eller om ni är som mig och bara älskar barnfilmer.



Jag tillhör dem som inte tycker att Chihuahuas är små råttor,
fast jag tycker ändå att min bebis är sötare på långa vägar. <3



Duktig flicka

Nu har jag äntligen gjort bort min historierapport som skulle vara inlämnad innan vi åkte till Polen. *två tummar upp*
Och vet ni vad! Jag har varit och övningskört med min pappa för första gången. Det gick jättebra, men han var måttligt nervös måste jag medge.

[Jag satte mig i förarsätet och log mot honom.]
Jag:  Äru nervös eller nått? *ironisk*
Pappa: Ja, men va fan tror du! En helt ny bil har man ... Fan, kör du in i något nu så bryter jag nacken av dig!
Jag: ... jaha, men då kör vi. Ska man ha växeln på R när man backar?
Pappa: *blir blek i hela ansiktet*
Jag: Skojja bara va fan, chilla lite.
Pappa: Stäng av radion! Tror du jag vill dö med rix fm i bakgrunden?!

Ja, det var riktigt roligt att köra med pappa som tydligen får tourettes syndrom när jag kör bilen. Som grädde på moset så hämtade vi upp mamma som stolt klappade mig på axeln när hon väl såg att det var jag som satt bakom ratten. Hon somnade till och med i baksätet, för att jag kör så mjukt menade hon. Söta mamma, hon skulle inte ens klaga på  min körning om jag så körde rakt in i ett träd till skillnad från min pappa, oj oj oj!

Nu blir det en ostmacka och en kopp té. Sen ska jag packa upp min väska och läsa lite inför det nationella provet i Engelska imorgon. Ciao!




Tillbaka till rutinerna

Kändes riktigt sugigt att vara tillbaka i skolan idag. Plus att jag var så fruktansvärt trött idag eftersom jag vaknade mitt i natten och inte hade den minsta aning om var jag var någonstans. Var jag i Auschwitz, Luleå eller Göteborg ()? När jag insåg att jag var i mitt vanliga, tråkiga rum så somnade jag snabbt om. Kändes som att jag bara hann sluta ögonen innan alarmet på min mobil satte igång.

Väl i skolan så märkte jag ganska snabbt att många av mina klasskamrater bestämt sig för att stanna hemma, helt förståeligt. Jag passade på att däcka under min geografilektion. Somnade så gott att jag till och med dregglade på min fina väska, haha! Under dagen så har jag förrutom skolan även hunnit med att växla tillbaka de pengarna som var över från Polen till kronor och sen snabbt shoppa upp de pengarna. Skulle egentligen köpa nya jeans-leggins men när jag ville ha ljusblå leggins och upptäckte att det fanns ungefär 10 olika nyanser av ljusblått så gav jag upp och köpte två tröjor istället.

Och vet ni, nu har jag bokat min resa till mitt älskade Göteborg för 1 164 kr med tåg, sittplats.
Fruktansvärt dyrt men oj vad det är värt det! Den här gången ska jag ta med min min kudde. Förstår inte varför jag aldrig kommit på det tidigare. Saknar dig så Aleksch! <3


 
Dagens inköp (från Monki) - En lila, stickad, oversize tröja för 250 kr och ett blommigt linne för 100 kr!



Dzień dobry skarbonki!

... Goddag Spargris!

Nu är jag tillbaka från Polen. Jag har haft en helt underbar vecka där med alla mina fina klasskamrater. Resan har varit väldigt lärorik och väldigt känslosam för min del, samtidigt som den varit bland det roligaste i mitt liv. Vädret har varit helt fanastiskt, större delen av klassen har pressat sönder under veckan. Själv så har jag jättesnygga ränder överallt eftersom varje gång jag har bytt plagg så har det blivit en ny rand. Shoppingen blev en besvikelse för mig. Jag var helt enkelt inte på hugget för att hitta något. Men nu när jag har lite pengar över så ska jag investera i ett par nya jeansleggins i alla fall och sedan så ska jag även försöka ta mig till min boyfriend innan månaden är slut. Får snart läggas in på rehab om jag inte får en smarrig pöss av honom.

 Blir ingen lång uppdatering ikväll eftersom att jag ska hoppa in i duschen och sen prata med min älskling resten av kvällen/natten.


En stekarbild får sammanfatta resan just ikväll.
En dag på uteserveringen i Krakow - brillorna hamnade på sniskan med flit.



RSS 2.0
Hej och välkommen till min blogg!
Mitt namn är Nathalie och jag är en 18-årig tjej som bor i Luleå och fortfarande letar efter meningen med livet.

Det jag älskar mest är att låta pengarna sprudla genom att shoppa och unna mig själv saker! Självklart skulle jag inte ens fungera utan mina vänner, min familj och världens finaste pojkvän. Vi har ett långdistansförhållande så det blir en hel del resor för min del till goa och glada Göteborg.

I min blogg skriver jag om mitt liv och mina tankar helt enkelt. Hoppas du finner något intresse i det du läser.

Om du vill följa bloggen kan du göra det med ett enkelt knapptryck på länken här nedanför!