31 Oktober

Igår blev det en mycket trevlig kväll i Rutvik hos min bror (sara). Det var Sara, Sandra, Jag , Alex och Elias, mycket god mat och så klart mycket att prata om. (som vanligt)

Idag var vi bjudna på middag hos mamma. Naaw, hon hade gjort det jättemysigt i hennes lägenhet. Det var tända typ överallt. Hon hade lagat thaimat och köpt godis till oss. Mysmamman min <3
Tyvärr så kunde vi inte stanna så länge hos henne.

Haha, pappa hade en serriös diskution med Alex igår.
Pappa: Vi klär ut oss till något läskigt så går vi och plingar på några dörrar i kvarteret och sen när dom öppnar så skriker vi SPRIT ELLER STARKÖL! Vad säger du Alex är du med?

Nöjd är jag, för iår har jag gjort min alldeles egna halloweenpumpa. Ja, ni som har vägarna förbi kan då se den utanför min utedörr. Den är ganska läskig muhahaha!


My spooky pumkin, oooooh!



29 Oktober

Kom just hem. Vi har varit på bio och sett Låt den rätte komma in. Valet stod mellan den och Patrik 1,5.
Filmen handlade om typ en mobbad pojke, som för den delen var jävligt lik Johan Palm i Idol. Han blir kompis med en tjej som sedan visar sig vara en vampyr. Filmen är lite halvseg och skum, men på något sätt så tyckte jag inte att den var så dålig ändå. Mitt i den äckliga handlingen så fanns det ändå något fint - vänskap och kärlek. 

För övrigt så invigde vi mitt nya singstarspel. Jag sjöng tills halsen inte ville vara med längre och Alex sjön tills pappa kom hem, sen vågade han inte sjunga mer. Han är nog betydligt mer självsäker över sin "sångtalang" när han sjunger för sig själv eller med mig. Efter Singstar så tvingade jag honom att se Mamma Mia. Som helt klart en av dom bättre filmerna jag sett i år.

Ja, nu ska vi ut med hunden.

Puss & kram


          



OCH JUSTE!

Jag har klarat ut pruttspelet! (men jag fick lite hjälp av Alex också.. bara lite..)
http://puzzlefarter.com/

Här sitter man i flera veckor och försöker klara det varje dag, men inte då.
Sen kommer det en liten dataspelsnörd och provar i princip 2 gånger och klarar ut det..

Jag undrar bara ..
Är det fel på mig eller han? Haha!




28 Oktober

Igår blev det inget bloggande tyvärr. Men jag kan berätta att vi var inne i stan och klippte till Alex hår. 
Haha, jag har aldrig varit med om att någon haft så mycket ångest för sitt hår som när baby skulle bestämma hur han skulle klippa sig. Han satt i princip och övade vad han skulle säga till frisören innan vi gick dit.
Ja, han blev väl rätt så nöjd men jag tyckte i alla fall att han blev jättefin.

Idag blev det en fika på stan med Linn. Kändes skönt att få prata lite med henne eftersom att vi träffas så sällan.
Jag är typ helt pank. Det känns som att jag bara lever på Alexanders pengar. Så ska det ju inte vara! Så fort det är något så blinkar jag med mina korta, fula, ögonfransar och det slutar med att han betalar.
Jag hade pengar nyss men allt har försvunnit denna veckan. Vi var till och med inne på GAME idag och pantade in gamla dataspel. Det blev dock inte så mycket pengar som jag hoppats på i och med att spelen var lite väl gamla. Men istället för att ha pengarna som cash så bytte jag dom mot ett nytt singstarspel. Åh, jag vet att det var dumt men jag älskar singstar! 

Det viktigaste idag har egentligen varit att komma på vad man ska vara på Halloween. Vi åkte till Toys 'R' us och Barnens hus och kollade men jag hittade inget speciellt som jag kan tänka mig att vara, förrutom att jag var lite pepp på att klä ut mig till Batman, haha! Undrar om man kan få Alex att klä ut sig till Catwoman? Haha, ska försöka.

Nåväl, det hela slutade med att vi köpte lite teatersmink. Så om vi inte kommer på något roligt vi kan vara så får vi väl sminka oss till slaktade offer. 

 



26 Oktober

Buhu, min förkyldning tycks bara bli värre och värre. *snyft*

Idag har vi gjort absolut ingenting, typ bara kollat på film och myst. (Vi såg på Happy Feet! ) '
Tanken var väl att vi egentligen skulle ta oss in till stan och fika, men jag kände mig inte nog frisk för det.
Det blev åtminstone en kort sväng till Coop med pappa. 

Så äntligen har jag köpt min Sex and the City DVD! <3  Vi hann inte se den idag tyvärr, men självklart ska jag finna oss tid till att se den i veckan. Nog för att vi båda var och såg den på premiären men då var blev ju ljudet helt konstigt mitt i filmen. Fy fan, va förbannad jag var. Nu ska jag se den hemma i min egen soffa, på min egen tv och då ska jag inte missa något. Det är det sköna med att se filmer hemma istället för på bio. Det är bara att spola tillbaka om man missar något.  

Vi ska nog hoppa i säng snart och ligga och se på 40-year old Virgin på tv3. Jag är redan trött. Har nog inte riktigt vant mig vid vintertiden ännu och det blev inte direkt många timmar sömn igår. ;)

Godnattpuss ! (Er kan jag åtmistone inte smitta)



Äntligen lite mys med min älskling

Äntligen får vi leka att vi har ett vanligt förhållande och mysa över lovet tillsammans.

Åh, sötnosen hade en överraskning med sig, en present. Ett stort och mjukt paket, inslaget i tomtepapper med för mycket tejp och röda snören. På vår lilla shoppingrunda i Göteborg nämnde att jag behöver en mysig morgonrock. Inte svårt att gissa vad jag fick kanske.
En helmysig vit Hello Kitty morgonrock som jag pekade ut och önskade mig i julklapp av honom. <3
(Ja, jag har en liten fetish för Kittysaker. Det är bara att hälsa på i mitt rum så märker ni det.)

Ska försöka komma ihåg att fota den nån dag, så ni alla kan få se hur söt & fin den faktiskt var.
Nu ska vi ut med Milton och sen mysa vidare.

Puss & hej



25 Oktober

Pappa väckte mig typ klockan 8 imorse. Varför?

Pappa: *Stormar mitt rum* Men kom igen då för helvete! Ska du ligga och sova hela dagen? Vi ska ju snart hämta din pojkvän. Du måste klä på dig och sminka dig det tar ju fan hela dagen. Upp med dig! ..Du ska följa med mig på dressman och hjälpa mig att köpa en ny tröja.

Alex kommer om typ 3 timmar och jag känner att vi har all tid i världen.
Men pappa gör det han är bäst på - Stressa.
Nu ska jag få i mig en macka eller kanske två. Sen ska jag då komma med "kvinnliga smakråd" ,som pappa kallar det, i hans val av tröjor.

Kanske bloggar mer senare, om jag inte är för upptagen med är pussa på världens bästa pojkvän <3




Sova & vänta på morgondagen

Nu ska jag sova så att det fortare blir imorgon, för då ska jag hämta min älskling på tågstationen! <3
Sov gott everybody. Dröm fina drömmar, det ska åtminstone jag göra.
Godnattpuss!



24 Oktober

Nu börjar min sjukdom bryta ut på riktigt. Mår inte alls bra för tillfället. Huvudet känns tungt, min hals är svullen & mina ögon hänger inte alls med i mina rörelser.
Dagen började med musiklektion. Min musiklärare är bra tycker jag nog. MEN han väljer så värdelösa låtar. Han är väl ändå en relativt ung människa och så väljer han bara en massa oldies. Han menar att gamla låtar också är bra. Ja, självklart finns det många gamla bra låtar, men du väljer ju knappast några av dom! Det sista jag sa till honom innan jag åkte till Göteborg var att han skulle tänka ungt och fräscht, ny och bra musik. Efter att ha missat 2 lektioner så kom jag då tillbaka idag. Vilken låt har han valt? Jo, en riktigt ny och fräsch låt. Ja, han har verkligen ansträngt sig med sitt låtval den här gången. Martin Stenmarck - 7milakliv (!!!) Fy, fan va värdelöst, men jag vet inte om jag har rätten att klaga på honom mer. Jag, som då spelar instrumentet sång i vårat "avancerade" band, kan inte sjunga den låten! Den är antingen för mörk för mig eller för ljus. Men det är bara att göra sitt bästa.

Efter musiken var det dags för det som jag fruktat mest den här veckan - Matteprovet!
Precis som förväntat så gick det åt skogen. Håll bara tummarna för att jag slipper göra om skiten bara. Slutade tidigt från idrotten för att jag inte mådde bra, sen var det bara hem, fixa sakerna till loppisen och köra dit dom.

Mötte Sandra när jag packade upp sakerna på loppisen.
Sandra: Åh, är det här alla dina leksaker?
Jag: Japp, kolla nu när jag lägger fram hela min barndom på det här bordet.
Sandras mamma: Men va sorgligt det lät!
(sorgligt men sant!)

Håller på att städa huset. Det är tydligen jätteviktigt att det är rent när Alex ska komma enligt pappa.
Ofta Alex ens bryr sig! Nåväl, ska dammsuga vidare. Ikväll blire Idol och milkshake, bra för halsen! <3



Sanningen om oss

Inget mellan oss känns som förr. Människor förrändras och självklart även du & jag.  
Förrut kunde du mig in och utantill,  men nu vet du nog inte hur jag funkar alls.
Allt som vi gör känns bara falskt och påtvingat. Önskar att det inte vore så, men tyvärr.
Vet inte om vi kan göra något bättre av den här situationen, vet inte ens om du känner likadant.
Du har inget behov av mig ändå, du har hittat nya nu & det har jag med. Jag ska vara helt ärlig.
Din värld och din livsstil skrämmer mig ibland och jag vet inte om jag vill stötta dig i det du gör.



Du behöver inte ta åt dig, det är bara mina tankar. Du bryr dig väl inte?




23 Oktober

Yiises, typiskt mig att tajma en förkyldning 2 dagar innan Alex kommer. *Usch*
Jag känner mig superstressad just nu! Imorgon är det prov i Matte B och jag kan verkligen inte vissa saker som kommer på provet. Jaha, varför sitter hon och bloggar istället för att plugga då? JO, för att jag ääälskar att skjuta upp saker. Det är det bästa jag vet.. not! Men det blir så bara, jobbar väl bättre under press.

På lördag så ska klassen sälja saker på en loppmarknad så jag och Pappsen var uppe på vinden och rotade bland mina gamla leksaker. Snacka om att jag fick mig en promenad längst memory lane. Alla minnen från min mer eller mindre tragiska barndom. Sen kom den - Seperationsångesten. Jag ville inte lämna ifrån mig mina gamla barbies och ponnys. Dom är ju mina! Pappa suckade åt mig och frågade hur många gånger i veckan som jag sätter mig ner och leker med dom. Men det är ju inte det som det handlar om! Nej, jag vet att jag inte använder mina leksaker nu för tiden men om jag säljer dom så kommer jag ju aldrig mer att få min lilla nostalgitripp varje gång man gräver i leksakslådan. Jag hoppas att jag får en söt liten flicka som kan få ärva mina saker! Om det blir en pojke så ska jag tvinga honom att leka med dom ändå, och han ska ha på sig mina söta gamla klänningar och skor med. Uppgjort för att han kommer bli homosexuell? Spelar ingen som helst roll, jag kommer att älska honom ändå. <3

Efter att jag kammat min Ariel barbie en sista gång så packade jag ner henne tillsammans med några andra.
Jag ska ställa upp för klassen och vara en stor flicka och dela med mig av mina saker. Tänk va roligt om nån liten flicka (eller pojke för den delen) skulle få ut lika mycket gjädje av mina leksaker som jag har fått. Det skulle faktiskt värma lite i bröstkorgen.

Herre jävlar ! Nu måste jag VERKLIGEN fixa klart loppissakerna och börja plugga på matten! Önska mig lycka till.
Puss & Kram



Fortsättningen på min jävla bloggmakeover

Ja, jag vet inte riktigt hur bra jag skulle vilja påstå att det går med min bloggmakeover, men lite ändringar har det blivit.
 Tyvärr så hittar jag ständigt nya småfel, men inget är perfekt & speciellt inte min blogg at the moment! Jag ska jobba lite mer med den när jag finner tid till det.
Nu ska jag ut med Milton och sen verkligen försöka plugga lite. När jag skulle plugga förrut så fastnade jag i pruttspelet, som vanligt. Hahaha, jag tror att bara Isabelle förstår mitt beroende!

Ni som har lite att göra kan ju testa! ^^ 
http://puzzlefarter.com/

Puss på er!



22 Oktober

Jag har känt mig glad så gott som hela dagen idag. Kanske beror det på att jag förmodligen saknat mina söta vänner mer än vad jag trodde. Haha, hela dagen har typ gått åt till att snacka om hur jag haft det i Göteborg.

Min lärare frågade: Jaha Nathalie, hur har du haft det i Göteborg då?
Jag: Det har varit jättebra!
Läraren: Visst har du släkten där?
Jag: Euhm.. nej min pojkvän.. (började fundera om det var ok att ta ledigt från skolan för att åka till sin pojkvän)
Läraren: JAHA! Men gud, du kunde inte ha hittat någon längre bort? *skrattar*

Känns faktiskt inte som att jag skulle kunnat hitta någon längre bort egentligen.
Usch, eftersom att jag typ bara snackat om Alex idag (som vanligt i och för sig) så har jag saknat honom något så hemskt mycket. Varje sms har huggit till i hjärtat och fått mig att sakna honom ännu mer. Saknar hans doft, hans leende, hans kyssar. Allt sånt som man inte kan få genom att prata i mobil.  
Saknar hela han! Men om bara tre dagar så kommer han hit! <3

På jobbet så bröt helvetet lös. Alla mina lyckliga tankar försvann när barnen typ tjatade hål i huvudet på mig. Jag känner mig alltid som en PMS-kärring på jobbet numera och det är inte roligt. Alltid är det jag som gapar och är den dumma av ledarna. Påminn mig att inte skaffa barn! (Fast egentligen så vill jag ju ha en liten snorunge.)  

Nu blire lite plugg till histroriaprovet. Bläh!



Makeover !

Försöker att göra om utseendet på bloggen, men det känns som att varje gång jag provar något nytt så är det ett steg fram och tre steg bak.

Det kommer nog att se lite rörigt ut ett tag framöver tills allt är klart. Försök att vara förstånde !

Kram på er!



Crazy dröm !

Shit, jag hade världens jobbigaste dröm i måndags. Alex väckning på mobilen ringde och jag hade lovat honom, innan vi gick och la oss på kvällen, att jag skulle äta frukost med honom innan han gick till skolan. Självklart är jag så död som man kan bli så jag vaknar bara lite snabbt av mobilen och sen dör jag igen.

Då börjar jag drömma värsta obehagliga drömmen. Mitt på morgonen! Först drömde jag att jag skulle ta mitt p-piller. För dom som tar p-piller eller vet hur en p-piller karta ser ut i alla fall så står det ju veckodagarna på kartan för att man ska hålla koll på vilket piller man tagit eller ska ta. I min dröm så var kartan typ helt tom! Det fanns inget piller till måndagen, inget till tisdagen men det fanns ett till onsdagen. Inget till torsdagen, inget till, fredagen men sen fanns det till lördag och söndag. Ja, så fortstatte det hela kartan ut. Det fanns bara piller för vissa slumpmässiga dagar. Jag öppnade ett nytt paket och det var likadant där.
I drömmen så struntade jag i att ta pillret av den enkla anledningen att det inte fanns något piller för måndagen. Sen hippsvipps så hade jag fått en unge. Förmodligen världens minsta bebis, en liten flicka. I drömmen så blev alla lika chockade över bebisen, så det var ju ingen som var förberedd på att det skulle komma en bebis därför fanns det inga saker till den. Jag sprang ner till Ica Servett (haha!) i Lerum (alltså där Alex bor) och kastade mig in i butiken med en kundvagn. Jag plockade ner allt från hyllorna som jag kunde tänkas mig behöva. Sen börjar jag gräva i en jättestor korg med filtar.
Det enda i mitt huvud är: finns det ingen rosa filt? Måste hitta en rosa!
Men jag hittar bara gröna och blå filtar så klart. Jag gräver längst ner och lyckas hitta en rosa filt. Då dyker det upp massa feminister från ingenstans med en massa skyltar. Dom börjar skrika åt mig att mitt barn inte ska behöva ha en rosa filt bara för att folk tycker att det är en tjejfärg. Mitt barn ska kunna ha en blå filt trots att det är en tjej. Jag tar upp en grön filt ur korgen och skriker tillbaka: NU TOG JAG EN GRÖN FILT, FEMENISTJÄVLAR! (haha, oh my!)

Sen vaknade jag av att Alexander försökte smyga sig in i rummet och ta sina kläder. Jag var totalt upprörd över min dröm. Tror att jag svammlade fram någon sorts version av den. Han missade nästan bussen. Vad dum jag är. Skulle ju äta frukost med honom så fick han sitta i köket helt själv.
Usch, det är jobbigt att vakna när man är mitt i den stressigaste delen av ens dröm. Känns som att man behåller den stressen resten av dagen. Haha, jösses vilket onödigt inlägg det här blev. Men ja, det finns säkert nån där ute som är jätteintresserad av mina drömmar.. NOT!





21 Oktober

Honey, I'm home! Ja, som ni kanske märkt så har jag inte haft tillgång till någon dator i Göteborg. Även om det har krypit i fingrarna på mig när jag inte kunnat blogga av mig så har det inte spelat någon större roll för att det har varit en helt underbar helg med min älskling! 
Tågresan ner gick snabbt. Jag hade en liten sovkupé för tre personer helt för mig själv och det kändes förbannat skönt att slippa dela den med någon annan. Gick typ och la mig på en gång och vaknade samt gjorde mig klar typ en timme innan vi var i Stockholm och det var dags att byta tåg. På t-centralen hann jag köpa mig en stor latte för att vakna ordentligt och sen var det bara X2000 till min baby. 16,5 timmar gick snabbt för sen var jag helt plötsligt framme!
Åh, när jag såg hans huvud sticka upp bland folkmassan så kände jag hur det bultade i bröstkorgen.
Ett disneymoment - jag skuttade fram till honom och kastade mig i hans famn.
(så gott det gick med tanke på mitt tunga bagage)

Ja, helgen har gått för snabbt. Vad har vi egentligen hunnit göra? Tordagen tog vi det ganska lugnt.
Fredagen så blev det lite shopping i Göteborg. Köpte mig en topp och en svart, högmidjad kjol + 2 par örhängen. Till och med Alex shoppade lite. Va stolt jag blev!  Ville så gärna köpa ett par nya skor, men så fort man nämner ordet skor i närheten av Alexander så suckar han på en gång.
 "Du har ju redan så många. Du har ju typ ett par som ser ut exakt sådär. Älskling, köp något du behöver istället." 
Efter våran mycket lilla shoppingrunda så hade vi planerat våran mysdejt på, hör och höpna, Pizza Hut! Haha, det börjar bli vårat ställe nu. Alltid när jag är i Göteborg så ska vi ha våran mysdejt på Pizza Hut. <3

Lördag så var det 40-årsfest. Ja, juste jag hade på mig min rosa tröja, min nyinköpta svarta kjol och sen mina svarta pumps. Kändes bra. Jag var nog en av dom som tagit det där med rosa tema lite för serriöst med tanke på att de flesta på festen bara hade svart kavaj och sen typ ett rosa-bandet rosett på sig. Kände ju typ ingen på festen så det var mer att skaka hand och presentera sig och försöka se ut som en bra flickvän bredvid Alex - han som alla tycker ha blivit så lång sen sist dom träffade honom.
Det kändes som att vi mest satt i våran egna lilla värld som två nyförälskade. Höll varandra i händerna, pussades och log hela tiden. Älskar den känslan. Varje gång man kollade upp så mötte man någon annans blick och fick sig ett varmt leende tillbaka, från folk som känner igen den känslan.

Söndag så blev det en runda på stan igen. Tyvärr så var det mesta stängt men vi fick oss en nyttig promenad genom stan. Vi var till och med på ställen som babe inte visste fanns. Haha! Och som vanligt så hittade jag mig ett par skor som jag inte fick lov att köpa. *snyft* 
Oj, nu blev det mycket på en gång. Får berätta mer sen.



Så äckligt nervös!

Man ska inte kunna bli så nervös som jag är nu, det är inte möjligt! Det roliga är att jag inte ens förstår varför jag egentligen är nervös heller. Kanske är det lite så som Isabelle sa till mig idag, att det är som att jag och Alex blir som nykära i varandra varje gång vi träffas för att det är några veckor i mellan. Maybe, men jag borde ändå inte bli så här nervös herregud! Vi har ju ändå varit ihop i 1 år och 2 månader.

Jag kom ihåg första gången som jag skulle ner till Göteborg för att träffa Alex. Haha, jag hade inga speciella tankar på planet från luleå till Stockholm, sov typ hela vägen. På arlanda så shoppade jag, men sen när jag typ var framme.. Jag trodde att jag skulle dö. Jag förstod ingenting! "Vad gör jag här? Vad håller jag på med? Nathalie, du känner inte den här människan. Hur såg han ut nu igen?!" Jag var så förbannat nervös att jag blev helt förvirrad.
När jag hade klivit ur planet och virrade omkring inne på Landvetter så skakade jag, letade nervöst efter nån lång och blond kille. Som tur för mig fanns det bara en av den sorten på Landvetter just den dagen. Så fort jag hade knackat honom på axeln och han vände sig om mot mig så visste jag att jag inte hade något att oroa mig för, allt skulle bli bra. Och det blev det minsann, för trots avståndet så har vårat förhållande klarat sig. Man upptäcker hela tiden nya saker hos varandra och man får ständigt bli kär på nytt.

Kanske är det så att jag inte behöver vara så nervös nu heller.
Pappas tips är att inte vara nervös för att så länge som jag har idekortet med mig så kan dom lätt identifiera mig om någet skulle spåra ur. Tack pappa, du vet då hur man lugnar ner mig!  Ska försöka blogga lite i Göteborg också, om jag har tillgång till dator. Annars så skriver jag på tisdag igen!

Puss o Kram, ta hand om er!



15 oktober

Men guuuud! Nu åker jag ju snart! Eller ja, rättare sagt kl 21.09 ikväll. 
Åh, jag ska gå och lägga mig på en gång när jag hoppat in i tåget, för då blir det ju snabbare torsdag och då är jag ju så gott som framme. Smart Nathalie, smart! 

Jaja, skola nu sen jobba med barnen och sen iväg till stadshuset och jobba igen.
Ska se om jag hinner blogga lite innan jag åker ikväll. 

En bamsekram på er! 

 



Packa nattas kappsäck..

Nu börjar jag bli smått nervös. Blir alltid det när jag ska iväg någonstans. Jag ska vara borta fyra dagar och jag vet redan om att jag packat ner FÖR mycket kläder. 
Alltid när man packar så känns det som att man glömmer något. Igår var jag till och med så duktig att jag gjorde en lista över saker som jag ska ha med mig. Givetvis så glömde jag att skriva upp vissa saker, men som tur är så har jag ju i alla fall kommit på det innan det är försent.

Åh, kan inte bestämma mig vilken klänning jag ska ha på mig på lördag! Ångesten..
En av dom är ljusrosa. Känns som hej-jag-ska-på-bal-typ. Den är alltså lite "finare" än den andra. Den går typ till stax över knäna och den ska man inte ha leggins till. Om jag har på mig den så känns det som att jag försöker vara skitserriös + att det är värsta urringningen och man kan omöjligt ha BH under.
Oh my god! Tänk om något skulle få för sig att titta fram.. ?!

Den andra klänningen är chockrosa och mer som en längre tröja. Den känns betydligt med casual än den andra. Kanske hade det varit snyggt att ha den med leggins, ett midjeskärp och sen mina svarta lackade pumps? Men jag vill ju inte heller se för vanlig ut.
Jaja, packar ner båda så får väl någon annan avgöra vilken jag ska ha.
Juste, jag var med på skolfotot ändå. Ännu ett år ser man nerdrogad ut. 

Nu ska jag packa ner lite till!
Pussen & Kramen



14 Oktober

Alltså det här med skolfoto.. känns jävligt onödigt. Man gör sig "extra snygg" bara för att man ska hamna i en katalog som typ hela stan (åtminstone den yngre generationen) kommer sitta och bläddra i.
Funderar så superserriöst på att skita i att vara med i år. Jag vet att det slutar med att ni bläddrar i skolkatalogen och så ser ni mig sitta där, fast jag sa att inte skulle vara med.  Samtidigt som jag vill skita i det så tänker jag som, skit samma! Skit samma i vad folk tycker och tänker. Skit samma om jag valde fel kläder idag. Skit samma om jag ser nerdrogad ut på mitt personliga foto, ingen utom mamma kommer ju att kolla på dom fotona. Jag vet redan nu vad mamma kommer att säga om mitt foto. Samma sak som alltid. "Varför ser du så konstig ut?"
Jadu, mamma. Jag föddes så! Jag föddes konstig! Acceptera kanske? Tror hon serriöst att jag kommer bli snyggare med åren? Är det det hon hoppas på?
Hell no!

Jaja, nu ska jag gå och försöka göra mig "extra snygg." 
See ya!



12 Oktober

Kom hem idag. Jag har varit så förbannat seg och trött hela helgen och jag begriper inte varför.
Men nu är jag äntligen hemma! Det första jag gjorde när jag kom hem var att ta en lång och härlig dusch. Ska bli så underbart att få krypa ner i sin egen säng ikväll <3

Pappa och jag såg Mamma Mia tidigare. Åh, jag älskade filmen! ABBA har gjort bra låtar, det är bara att erkänna. Jag hade det svårt att låta bli att sjunga med i filmen.

Det blev ett kort inlägg nu för att jag är trött, och känner mig bara svammlig at the moment. Skriver jag mer så kommer det bara att bli obegripligt. Nu måste jag begrava mig i mina läxor ett tag.. *spyr*




10 Oktober

Nu kommer det inte att bli något bloggande under den här helgen. Ska alldeles strax åka iväg på ett konfirmationsläger, som ledare.
Det känns som att jag har en massa saker att göra innan Göteborg på onsdag. Måste plugga hur mycket som helst, sy om min rosa klänning till 40-årsfesten som jag ska på i Göteborg, se över min packning, sola solarium, jobba både med barnen och även i stadshuset men även gå på gymmet. So much to do and so little time!

Jag har två mobiltelefoner. En med ett 3-abonemang som jag fick av min pappa i julklapp och sen en mobil med telenor som jag ringer gratis till Alexander med. Grejen är det att båda dessa mobilföretag är från stockholm och de verkar inte ha tänk att täckningen ska räcka i norrländska skogar. Så under läger som detta så har jag ingen täckning alls. Vilket innebär att jag inte kan höra av mig till någon under den här helgen, inte ens min pojkvän. *snyft*
Ja, jag överlever väl nog men det kommer att bli smärtsamt.

Ha en bra helg!

Pussen & Kramen



En mykväll med min goa vän

Vi överlevde orienteringen! It's fucking amazing! Det var faktiskt mycket lättare än vad jag tänkt mig.

Ska snart in till stan och möta upp Sara som för tillfället är och klipper sig fin i håret. Sen har vi kommit överens om att gå till Max och prova den där hamburgaren med nachos i. Vi ska nog även hyra några filmer innan vi åker hem till mig, hon ska sova över.
Vi ska förutom att se på film så ska vi även hinna med att färga mitt hår. Det kommer att vara typ samma färg som jag har nu fast kanske lite mer brunrött och mer glansigt. Hoppas det blir bra! Men egentligen, jag har så många gånger tänkt att jag vill göra så himla mycket med mitt hår men jag har alltid varit rädd.
Men rädd för vad? För om man klipper det tokigt så växer det ju ändå ut och om färgningen blir misslyckad så är det ju bara att färga om. Man dör ju inte av något av det, men ändå är jag så rädd för att det ska bli fel. 
Nåja, nu ska jag göra mig iordning. Ha det så bra, puss & kram!




9 Oktober

Känner mig så trött just nu och klockan är ändå 10. Hmm.. Jag ska orientera om typ 2 timmar. Shit, jag kommer springa vilse i skogen, en björn kommer att döda mig och ingen kommer att märka att jag ens försvunnit. Bättre att vara hemma och sova så slipper jag dö just idag. Vädret är ändå dåligt. 

Sara, min bror, är påväg hit nu. Hon får hålla mig sällskap när jag äter frukost och sen ska vi till orienteringen tillsammans. Haha, någon som reagerade på att jag kallar henne för min bror? Jå, men så här är det att hon är min underbara vän och någonstans i början av vår vänskap så blev hon.. min bror! Jag kommer inte ihåg riktigt hur det var. Om det var för att vi höll på att skämta om lejonkungen - Scar & Mufasa. Eller bananer i pyjamas - B1 & B2. Eller om det hela började som ett "tjena bruchan". Nåväl, hon är min bror och jag skulle inte byta henne mot någon annan bror i hela världen!  
Ja, önska mig lycka till på orienteringen!




8 Oktober

Dagen började med att en fjortis tyckte sig ha rätt till två säten på gymnasiebussen. Ett säte för hennes egen rumpa och ett säte för hennes väska. Bussen är proppfull med folk som täckt upp sittplatserna, sen är det hur många som helst som står upp och hon anser ändå att hon har rätt att täcka upp två säten. Fy fan, vilken dålig stil! 
Synd för henne att jag valde att ta just den bussen idag. Jag hade sån jävla lust att bara ta hennes väska och kasta den längre bak i bussen. Men för att försöka vara lite mer mänsklig så sa jag bara åt henne att ta bort sin väska från sätet. Hon gav mig en läskig blick men tog sedan bort väskan från sätet och hade den i knät under resten av färden. Det var väl synd för henne..

Vi fick gå på en föreläsning om klimat som en av vädergubbarna på tv4 höll i.
(Han som alltid kastar upp den där lilla dosan efter att han berättat om vädret.)  Även om jag höll på att somna några gånger så var det vissa delar som ändå var rätt intressanta. Typ framtidsscenariot om vad som skulle hända med Lule om koldioxidutsläppen fortsatte som dom gör idag. Istället för 5 månader med snö så skulle vi bara få 2 månader. Sen tror att han sa något om att vi typ skulle få samma klimat som Stockholm har idag. Det här påverkar inte mig så mycket i och med att jag är en sån person som aldrig åkt slalom samt hatar längdskidor och snö i allmänhet.  Stockholmsväder? Sure, fine with me.

Sen jobbade jag lite idag. Hihi, jag och Sara gjorde halsband, armband och mobilsmycken med barnen.
Det var lite loove in the air bland barnen minsann. Haha , så gulligt med "kärlek" bland småttingar. Dom är ju fortfarande på fråga chans stadiet ännu. Tänk va lätt allt var på den tiden. Man frågade chans och sen visste man om man var ihop eller inte. I nuläget så börjar det med att man tycker om någon, sen umgås man & sedan måste man som allt eftersom lista ut själv när man räknas som ett par. Det är alltså otydligare än när man var liten! 

JUSTE! En av småtjejernas farbror är Jonas Gardell. Läckert!  
Nu ska jag ut med hunden och sen lägga mig i sängen och zappa lite.



7 Oktober

För det är ingen vanlig dag för det är Alex födelsedag, hurra, hurra hurra!

Skolan idag var not so special så det har jag inget att berätta om med däremot så kan jag idag avslöja en del av mitt projekt som jag har haft den senaste månaden - Min pojkväns födelsedag!
Ja, jag kan inte avslöja riktigt vad han ska få, i och med att jag fortfarande inte gett honom alla sakerna och det finns en stor risk att han läser det om jag avslöjar det här. Så det får helt enkelt väntas med det till nästa vecka då jag är hos honom. Men hur som helst. .
Jag bestämde mig ganska tidigt för att jag ville ge honom något på självaste födelsedagen och ett födelsedagskort kändes alldeles för vanligt och tråkigt. Presenterna som jag har köpt vill jag ju ge honom själv, inte skicka på posten. Så hittade jag ett superfin sida på internet, friendcake.com, där man kunde skicka olika paket till någon och sen välja vilken dag man ville att personen skulle få paketet. Jag valde att skicka en chokladtårta, dels för att han fyller år men även för att han är en liten gottegris. hihi!

Naaw, responsen var ju god i alla fall. Jag pratade med honom i mobilen samtidigt som han slet upp paketet. Han blev en mycket glad 17-åring!

haha, mitt så kallade födelsedagskort! Drömmen att få se min blondin som mörkhårig nån gång.
Jag får väl förklara lite varför det är typ en toarulle på bilden. Så här är det, jag tänkte att sakerna runt honom ska representera Alex World.
Toalettrulle =
Han sitter på toa FÖR länge!
Dator = Han är en riktig datanötare!
Giraff = Han är min Affe Giraff! Lång som en stång.
En krulltott =  A.k.a JAG! <3

All min kärlek till dig idag älsklingen <3



6 Oktober

Nu har jag precis varit och tränat. Känner mig jävligt noejd!
Idag bjöd dom till och med på "träningsdrinkar" i gymmet. Me like! Mer sånt tack, det gör ju träningen liiite roligare åtminstone. 

Jao, vad har man att säga om idag. Ehm, fick veta att jag har typ tre prov v. 43. Känns ju inte alls bra i och med att jag åker till Göteborg nästa onsdag och kommer hem tisdag vecka 43. Ofta jag vill sätta mig och plugga det första jag gör när jag är i Gbg!
"Öh, ursäkta mig älskling jag ska bara lösa några ekvationer, lära mig lite om ekologism och sen försöka förstå konsekvenserna av industrialiseringen. Men oroa dig inte, vi kan mysa om typ ett halvår då jag lärt mig allt det här. Är det okej älskling?"
Skulle inte tro det va?! Inte en chans i min värld. Jaja, I will fix it på nått jävla vänster.

Nu ska jag prova spela något spel som Isabelle har länkat till mig. Haha, hon har sagt så mycket om det i skolan att det ska bli intressant att se vad det egentligen är för ett spel. Har en känsla av att jag kommer fastna hur som helst.

Krams!




Kvällen

Nu har jag läst ut P,s I love you. Boken är betydligt bättre än filmen!
Fast det jobbiga var att det var så mycket som påminde en om ens eget förhållande. Jag blev lite blöt i ögat när jag läste. 

Helgen har gått för snabbt, känns som att jag inte gjort något vettigt. Hatar känslan av att gå och lägga sig och sedan veta att det är måndag när man vaknar. Life sucks, men men.. 
Nu ska jag försöka sova någolunda i tid i alla fall. 

P,s Jag måste bara lägga ut en bild från i somras som Sofie har gjort om. Jag tycker att den blev jätteläcker när hon gjorde om den. 
Måste påpeka: 
1. Min boyfriend ser allt utom het ut i snorkel! haha <3
2. Det ser ju jättefint ut när jag hoppar sådär... not!
3. Det var en mycket mysig dag. Sofie och jag gick omkring och letade saker bland stenarna och sen fick jag prova att fiska krabba för första gången.





5 Oktober

Gah! Idag blev det ingen träning för att så gott som hela dagen gick åt till att träna inför en musikal som vi ska göra i Mars, nästa år! Känn stressen.. not!
Jaja, får väl träna lite hårdare nästa vecka då för den här veckan har jag varit riktigt lat.

Ja gårdagen var ju sådär lagomt dramtisk för att vara min familj. Mamma kom över med thailändarna (min moster, morbror och nån mer) och pappa var helt enkelt ... pappa, när han inte är som bäst om jag det säger så. Resultatet var att det var kaos ett bra tag, tills pappa somnade och köksbordet förvandlades till ett pokerbord. Haha! En helkväll med thaipoker och jag gick typ 13,50 kr i plus!

Nu blire en stor skål med jordgubbar, solrosfrön, linfrön och yogurt. Min lunch och min middag för idag.
Bara 10 dagar kvar tills jag åker! Saknar dig som faan min Affie! <3





4 Oktober

Igår var det mysigt höstväder och idag var det frost och till och med lite snö(??).
Ah, sov nog lite för lite inatt och sen gick jag upp vid 7.45 för att jag skulle på Yoga inne i stan. 7.45 på en lördag känns betydligt äckligare på en lördagsmorgon än på en vanlig skoldag, bara för att man vet om att man egentligen hade kunnat sova mycket längre. Men men, yoga blev det.. 

Nu har jag lite mindre att bekymra mig över i och med att jag lyckades få tag i tåg/flygbiljetter till Göteborg över nyår igår.  Det blev lite billigare än vad jag hade förväntat mig ändå, 1451 kr. Är det inte sjukt att man ska behöva betala 1451 kr för att träffa sin egen pojkvän? Och tänkt vi turas om att betala sånna summor var och varannan månad. Visst, nu kan man ju tänka att det är vårat eget val att ha det så. Men vad ska man göra då? Ska jag skita i mina känslor bara för att det skulle ge mig mer pengar i slutet av varje månad? Nej, det skulle jag aldrig göra. Jag skulle inte byta ut min pojkvän mot någon annan. Amor Vincit Omnia - kärleken övervinner allt, och vårat avstånd mellan varandra är egentligen bara ett hinder som vi lätt klarar av tillsammans.
Om 11 dagar åker jag tåg ner till Göteborg och sen kommer baby hit över höstlovet. Längtarlängtarlängtar <3 

 Pussen & Kramen



Då var det dags..

Ja, nu har det även drabbat mig  - jag har fastnat i bloggträsket.
Jag har egentligen funderat ganska länge på att skaffa en blogg, men jag har aldrig haft orken. Men så idag, under en mysig höstpromenad med min hund så slog det mig. En blogg kan ju faktiskt fungerade som en sorts terapi för mig, vilket jag behöver. Ska försöka att vara ärlig och dela med mig av mitt liv och mina tankar.
Jag tänker inte börja mitt första inlägg med att presentera mig själv. Vissa känner mig redan, några kanske har hört mitt namn nämnas i något samanhang och andra lär väl helt enkelt skapa sin egen uppfattning om mig allt eftersom.

Måste bara få berätta om min dag! Den här fredagen har faktisk varit helt underbar. Jag har känt mig så sjuk stressad under hela veckan och jag tror att det är något som alla i min omgivning har märkt ganska väl. Men sen idag så bestämde jag mig för att jag helt enkelt förtjänade en sovmorgon. Hoppade över musiklektionen på morgonen och tog mig tid till att läsa ut en påbörjad bok och tog sen en välbehövd, varm dusch. Kände att jag hade all tid i världen på mig att ta mig till skolan.
När jag väl tagit mig in till stan så parkerade jag mig själv på ett café, köpte mig en kaffe latte och började läsa en ny bok. 

(Om det nu är nån som reagerar på att jag verkar läsa mycket så kan jag börja med att säga: nej, jag läser inte alls mycket. Men så här är det, att jag kan ibland tycka att det är väldigt avslappnande att bara få läsa om någon annans liv, någon annans bekymmer och slippa tänka på sitt eget liv och sina egna bekymmer för ett tag. Som just idag.)

Usch, när jag satt på caféet och njöt av min Me-time så kände jag bara en våg av skuldkänslor skölja över mig. Den här veckan så måste jag väl ändå tagit priset för sämsta flickvän, alla kategorier! I och med att jag varit stressad över skolan, jobb och hemmet så har det nog varit min pojkvän som har fått ta den största smällen av det hela. Förlåt, förlåt, förlåt..
Jag har världens finaste kille och jag tror att jag är skitdålig på att visa hur mycket jag uppskattar honom ibland.

Baby, du är mitt allt och jag tror att jag skulle sluta fungera helt och hållet utan dig! <3

Det var nog allt för tillfället. Kram på er!




RSS 2.0
Hej och välkommen till min blogg!
Mitt namn är Nathalie och jag är en 18-årig tjej som bor i Luleå och fortfarande letar efter meningen med livet.

Det jag älskar mest är att låta pengarna sprudla genom att shoppa och unna mig själv saker! Självklart skulle jag inte ens fungera utan mina vänner, min familj och världens finaste pojkvän. Vi har ett långdistansförhållande så det blir en hel del resor för min del till goa och glada Göteborg.

I min blogg skriver jag om mitt liv och mina tankar helt enkelt. Hoppas du finner något intresse i det du läser.

Om du vill följa bloggen kan du göra det med ett enkelt knapptryck på länken här nedanför!