Mahahah!

Varför har ingen berättat för mig att jag har typ
 världshistoriens goaste webbkamera på min laptop??









Nej, jag är inte alls uttråkad...




Dagens resa

Nu är jag hemma igen, usch och fy och blä och usch! Vill bara tillbaka.. eller egentligen inte tillbaka till Nässjö, vill bara inte vara här. Till och med vädret är ju tråkigt här! Men nu väntar åtminstone 4 dagars jobb så då har jag något att sysselsätta mig med. Jag vill verkligen bara jobba så mycket som möjligt nu så att jag kan göra något kul senare, typ resa utomlands. Fast flytta är ju inte heller gratis, speciellt inte när man knappt har något att ta med sig hemmifrån förrutom kläder och skor. Då kan jag ju bo på gatan, lär ju knappast frysa ihjäl i alla fall.

Dagen har varit lång och trisst. Åkte tåg från Nässjö kl 10.30, kollade på Glee hela vägen och var framme i el Stockholmo kl 13.40. Väl där hade jag lite bråttom eftersom jag skulle ta mig till Arlanda på effektivaste sätt så det fick bli med Arlanda Express, tåget som tar 20 min från centralstationen. Men självklart ville inte biljettautomaten ta emot mina sedlar trots att de var helt nya och ovikta! Fan va less jag blev! Och envis som jag är så fortsätter jag att mata in samma sedel sjuttioelva gånger och maskinen bara matar ut den gång på gång. Jag släppte ut en underbar kombo med könsord innan jag började leta fram mitt VISA-kort - 120 kr kostade det för att komma fram till flygplatsen 10 min snabbare än med flygbussen.

Vädret i Stockholm var helt underbart. Solen lyste och termometern inne i tåget visade 28+ grader, tills vi kom fram till Arlanda såklart. Då har temperaturen sjunkit, himmlen öppnar sig och det börjar regna och blåsa löjligt mycket. Jag hinner precis fram till incheckningen när all belysning där inne börjar blinka till följd av världens buller. Har jag nämnt att jag är dödsrädd för åska? Det är typ det värsta jag vet och jag förstår mig inte på folk som tycker att det är mysigt med åska. Är det mysigt med jordbävningar också kanske? (Nej, det är inte lika allvarliga saker.. men för mig är det.) Pappa är rädd för åska därför är jag nog också det. Jag såg ju "min manliga förebild" vara rädd för det under min uppväxt, vilket trauma. Sen när jag var typ 12 så slog blixten ner i ett hus som låg ett kvarter ifrån vårat. Det brann ner till grunden. Och mina föräldrar som ägnat år till att försöka övertala mig att det bara slår ner i höga träd och hus på landet. Det huset hade två superhöga tallar och en kraftledning bredvid sig och ändå valde blixten huset.. där fick ni er en tankeställare alla ni som kallar det för mysigt!!

Nåväl, det jag skulle komma till var att jag var påväg att stanna på flygplatsen. Ville väl fan inte åka flygplan mitt i allt det där! Men ovädret försvann lika snabbt som det kom och nu så är jag alltså hemma igen.. typiskt.

(En eloge till alla som orkade läsa, ni förstår väl hur uttråkad jag är för tillfället?)



Snart hemma igen

Idag åkte min kusin och min faster. Så nu är det bara jag och min farmor kvar här i stugan. Känns lite sorgligt att lämna henne. Det kan ju inte vara allt för kul att sitta här ute helt själv, eller i lägenheten för den delen. Men pappa kommer förmodligen att åka ner hit på sin semester och då får vi se om jag följer med moch stannar här ett tag innan jag drar vidare till Göteborg.

Ja, igår åkte Alexander hem till Göteborg. Känns såklart tomt nu när han har åkt, vi har ju varit med varandra i tre veckor nu. Men jag ser ändå positivt på det hela eftersom nästa gång vi träffas så kan det ju vara "permanent". Hihi, tänk va underbart om jag skulle lyckas få tag i jobb och lägenhet i Göteborg!! Ah, får ju nästan fjärilar i magen.. Jag vill verkligen bort från Luleå så fort som möjligt, är så dödligt less på hela familjesituationen, boendet, staden.. allt! Förrutom vännerna såklart, de kommer att vara oerhört saknade. Men hallå, det är 2010 - man kan enkelt hålla kontakten idag och jag hoppas att folk kommer och hälsar på!  



Naaw, Lilla fula stugan!




Sommar och sol

Vi trivs bra här hos farmor. Vädret hart varit helt fantastiskt! Eftersom det bjuds på fika varannan timme så har vi nog gått upp några kilon var. Men så är väl pensionärslivet antar jag.

Imorgon åker Alex hem till Göteborg och själv lämnar jag Nässjö på onsdag. Alla har varit så glada åt att Alex har varit med här. Jag har haft hård konkurrens eftersom alla tanterna har betuttat sig i honom då de tycker att han är så trevlig och hjälpsam. Han fick många eloger efter midsommarafton. Gulleplutten!

Nu är Alex och min kusin nere vid sjön och fiskar. Jag tänkte följa med men min myggallergi fick mig att stanna inne. Det är mycket mygg under kvällarna, men inget under dagarna eftersom det är för varmt då. Vi provade att fiska lite igår men utan något resultat så vi får väl se om de kommer tillbaka med något nu. .

   




Glad midsommar!

Nu sitter vi i farmors stuga och myser med vin och gamla minnen, efter en hel dags midsommarfirande
med dans, lekar, bad och mycket mat och fika!


Älsklingen och jag dansade minsann, åtminstone ett tag.


Faster och farmor


Alex kör ett av alla spel som arrangerades.


Före årets första bad - riktigt skönt i vattnet!





Framme i Nose Lake

Efter 17 timmars tågresa har vi anlänt till Nässjö för att fira midsommar här med delar av min släkt. Det är 65 personer anmälda till imorgon och jag tvivlar starkt på att jag kommer känna igen mer än 10 st.

Resan gick i alla fall bra för min del. Jag sov nog under större delen av resan från Luleå till Stockholm trots att vi delade kupé med fyra andra, varav en var en tjock man som snarkade och pruttade helt overkligt högt under hela natten. Alex sov däremot inte många timmar. Under redan från Stockholm till Nässjö kollade vi på Det regnar köttbullar och Glee. Till min stora förvåning så var tåget i tid, ingen försening alls!

Vädret här är kanonfint så vi hoppas att det håller i sig under helgen så vi får njuta lite av den svenska sommaren! Mobilen har ingen täckning här men bredbandet funkar... skumt, eftersom det är samma operatör.


Två sletna människor i restaurangvagnen.



Fin utsikt hade vi i alla fall.


Framme i stugan - nöjd kille!


Sommar!!!




Dagen

Känns som att jag inte hunnit vara hemma nånting idag. Jobbade kl 9-13 och sen hann jag hem i 10 min och byta om för att sedan hämta pappa på hans jobb. Sen åkte vi tillbaka in till stan där jag fick springa för att hinna till en Mary Kay hudvårdsgrupp. Det var stressigt må jag säga, men jag är glad att jag inte missade det för det var roligt och väldigt intressant. De har underbara produkter, men de passar kanske inte min plånbok just nu. 

Sen blev jag välkommen att komma tillbaka under kvällen för att få lära mig mer om deras sminkprodukter och hur de bör användas, och inte kunde jag tacka nej. Så jag skyndade mig hem för att äta och ta mig en powernap och sen var det bara tillbaka in i Mary Kays magiska värld. Under tre timmar bjöds det på fika, sminktips och många försök till att övertala mig till att bli hudvårdskonsult för dem. Känns ändå kul att testa det, men vi får se hur pass peppad jag känner mig imorgon när jag hunnit smälta allt. Har inte så mycket pengar just nu så jag vågar kanske inte investera i mig själv at the moment.

Nu ska jag vara lite social med min stackars pojk som varit med Milton hela dagen, haha! 
Igår såg vi Oliver och gänget och ikväll blire Aladdin, eller kanske Wolfman om Alex får bestämma.. 



Efter min sminkning med Mary Kay. Bra att man fick använda alla produkter själv, krämer och smink. Då fattar man ju hur man ska göra framöver. Jag glömde typ alla tekniker som de visade mig när jag sminkade mig på Make-up Store.




I söndags

Vi lyckades ändå få ett ihop ett gäng på 15 pers som var med och spelade Laser Game.
Alltså, det är så gaalet roligt! Ni som inte testat det måste göra det, annars missar ni nått!
Jag tror allvarligt talat att jag dog och återföddes som Rambo minst 6 gånger under spelets gång.

Mitt lag bestod av Itzi, Helena och Emelie - det bästa laget, trots att vi inte vann någon omgång..



Four hot chics , One game, One mission - to kill!




Nitton

Anledningen till att jag bloggat lite dåligt beror på att jag varit upptagen med annat. Har fortfarande inte fixat bredband till min bärbara dator, men ska göra det nu i veckan innan jag åker till farmor (på onsdag).

Lite av det som jag hunnit med under de senaste dagarna:

- Bokat tid hos hudläkaren. Ja, det är ju inte okänt att jag sämsta hyn ever. Men när man väl ska boka tid hos läkaren så hamnar man i en väntelista som är en mil låång och jag kommer förmodligen inte träffa honom förrän i början av september. Han är läkare för Luleå och Piteå och jobbar numera halvtid för att han studerar..

- Varit hos arbetsförmedlingen. Jag är nu officiellt arbetslös! Chansen att jag ska få jobb tack vare dem känns dock minimal..

- Idag fyller jag år. 19, den meningslösaste åldern, man vill ju bara fylla 20. Det har inte firats alls eftersom jag har jobbat istället..  

Imorgon ska jag upp klockan 6 för att köra mamma till flygplatsen. Hon tänker se Victorias bröllop, säger hon. Synd att hon inte fattar att hon ser mer på tv. Hon tror serriöst att hon ska få vara med på bröllopet för att hon "rest så långt". Haha, gulligt! Efter att jag kört mamma så ska jag jobba 8-12 . Ganska skönt att jobba tidigt, då har man ju hela dagen kvar till att göra annat.  Så snart blir det sängen för min del.


Dessutom så har vi varit tillsammans i 2 år och 10 månader nu. Och för exakt 3 år sedan, 
på min 16-årsdag, åkte vi till England på språkresa och resten är ju historia




Back in the days 2

Var hemma hos mamma igår och plockade lite bilder från hennes fotoalbum och nu har jag scannat in dem i datorn. Ni får ha lite förståelse för bildernas kvalité..



Min första vinter - Mamma måste ha haft samma frisör som Ronja Rövardotter.




Första resan till Thailand. Jag grät hela vägen i 12 timmar och mamma övervägde att skita i allt och stanna hemma. Finn ett fel med bilden - hmm.. kanske det vita drogade barnet? Eller kanske det faktumet att min mamma är 19 år på bilden men ser ut som en yngre tant!! På bilden är det alltså mamma med mig i famnen, min morbror och moster. Längst fram är det morfar och mormor med min storebror i knät.
Jag blir så glad av den här bilden!




Det här måste vara tredje gången i Thailand för min del och jag var nog 4 år. Lägg märke till mitt ljusa hår!



Alltid fina klänningar och prinsess-outfits..



Nöjdaste barnet i världen när pappa smygfotade mig framför mannen, myten, legenden Leif Loket Olsson!
Vi var trogna Bingo-Lotto fans på den tiden och mitt förtroende växte bara efter jag vann en cd-skiva med soundtracket till Tzatsiki-filmen av Bingo-Berra.



Här var jag nog 8 år och det var fjärde eller femte gången i Thailand. Pärl-flätor var ett måste för mig.
Alex tycker att jag såg ut som Henke Larsson..



Det var alltså lite fler bilder av mitt liv. Får sno fler bilder av mamma en annan gång :)

Om ni inte sett Back in the days 1




Just our luck

Dagen började i princip med ett ytterst dramtiskt telefonsamtal från Sara. Det enda jag kunde höra vad att hon var väldigt upprörd och att något allvarligt hade hänt. Men hon kunde inte prata ordentligt till en början så alla möjliga scenarion byggdes upp i min skalle och min hjärta satt i halsgropen.. Nu behöver vi en liten historik här: Tidigare har den här bruden "krockat" med en älg och kört in i en snödriva så hon har många farliga meriter på sitt cv. Så jag var självklart orolig när hon ringde och grät - hon gråter inte helt i onödan om jag säger så. Det visade sig att hon blivit påkörd av en lastbil när hon körde bil och skulle stanna vid en korsning. Lastbilen körde alltså på hennes bil bakifrån när hon bromsade in. När hon ringde satt hon i bilen och var i chock (såklart!) men till slut lyckades hon pakera den och ta sig till mig. Hon hade inte skadat sig allvarligt som tur var, "bara" lite känningar i nacken men jag tog henne ändå till vårdcentralen för kontroll. De sa att allt var bra med att det kan ju utveckla sig till något värre senare om hon har otur. Bilen klarade sig halvbra men det får lastbilsföraren eller hans firma står för. Sara är ju ändå viktigast!! 

Älskade vännen. Det finns folk som har haft körkort i typ hela sitt liv utan att vara med om något och så har vi Sara som haft körkort i ett halvår och råkat ut för diverse olyckor. Och hon är verkligen inte en dålig bilförare utan hon har bara sån otur! JAG är en dålig bilförare, inte hon.. Idag skrämde hon mig verkligen men jag är glad att allt gick bra trots omständigheterna och hoppas nu att det går bra framöver. Gud, jag blev typ uppstressad bara av att skriva om det. Behöver kanske ta mig en sup..

Love you darling & ta't lugnt !  ♥ 



IKEA och Finland

Imorse bar det av kl 8.30! Först släppte vi av pappa på jobbet och fick honom att lite motvilligt ta bussen hem eftersom vi behövde bilen. (Det visade sig dock senare att han lyckades muta en arbetskamrat till att köra hem honom efter jobbet, typiskt honom.) Efter vi släppt av honom så åkte vi till Haparanda. Trots GPS och mentala förberedelser så missade jag första avfarten och hörde Alex sucka bredvid mig. Det löste sig ändå men jag fick åka nån kilometer i onödan och vända i en rondell. Det verkade ju lovande ... inte! Alltid när jag kör bil med honom så går det åt helvette så jag måste erkänna att jag var beredd på det värsta även idag. MEN det gick förvånansvärt bra, förutom den misslyckade starten. Dessutom hade vi det väldans trevligt då vi gick igenom alla gamla skivor som vi hade i bilen som jag bränt ut när jag var liten och sjöng för fulla muggar - snacka om nostalgi! 

Väl på IKEA så var det ju svårt att hålla i plånboken när man drömde sig bort om alla möbler som borde bo i ens framtida lägenhet, aaw! Men jag köpte bara lådor + galgar till min garderob och sedan ett laptopbräde som man kan ha i knät.

På hemvägen tankade jag bilen för första gången ever och jag höll på att dö av nervositet! HA HA! Men ni förstår inte hur rädd pappa är om sin bil, det är hans kärleksbarn och så kommer jag som är dum i huvudet vad gäller allt som har en motor. Jag är så jävla rädd för att något ska hända bilen när jag lånar den, så självklart trodde jag att den skulle explodera när jag tankade. Sen kom det inte ut något kvitto när jag betalade med mitt kort så då trodde jag att jag inte hade betalat alls och då vågade jag inte åka därifrån eftersom jag inte ville vara en skurk och "sno" bensinen. (Fanns ingen ansvarig där utan det var en sköt-det-själv-mack) Till slut kom en stammis på macken och förklarade på muminsvenska att den inte brukar ge kvitton och mycket riktigt så har det dragits pengar från mitt konto så jag var ingen skurk : )
 




Kissepaus i skogen? - nej, fika på IKEA!



Och kolla vad vi hittade!! Den perfekta Nathalie-laptop-väskan!
Var? - På Vagina Tricot i Finland, 249 kr! Sjuukt otippat ställe måste jag säga..
 




Slö dag

Tanken var att vi idag skulle åka till IKEA i Haparandra och Finland men vi kände oss alldeles för sega och kom därför aldrig iväg. Men imorgon ska vi åka! Jag har till och med köpt en ny laddare till vår GPS enbart för att vi ska dit! (okej, kanske inte bara därför.. kanske även för att jag har världshistoriens sämsta lokalsinne.) Så nu sitter jag och går igenom IKEA's hemsida för att veta ungefär vad jag tänker leta efter. Det som är mest aktuellt är ett laptopbord eftersom det inte går att ha den en längre stund i knät för att den blir så varm.

Men dessutom behöver jag fixa det där mobila bredbandet och skaffa mig en snygg väska. Ja, jag betalar inte så en massa pengar för en snygg dator för att sedan trycka ner den i en ful, tråkig väska! Även om det är det som pappa vill att jag ska göra. Men han är gammal, han fattar inte sånt där..



Den här vill jag ha, men jag tror att den är för liten för min dator. Alla hemsidor ger oliika mått på den!
Den är av märket Krusell och kostar 330-550 kr beroende på var du köper den.




Hemma igen

Ja, nu har vi lämnat hotellet med stor sorg och flyttat tillbaka in i pappas lägenhet. Det har varit så underbart skönt att bara kunna vara ifred och nu längtar jag bara ännu mer tills jag får en egen lägenhet! Vi gick upp relativt tidigt för att kunna njuta av frukostbuffén igen och sen låg vi kvar i sängen och kollade på Momma's Boys på tv3  tills det var dags att checka ut, haha!  

Igår kväll bjöd jag (läs; jag) pojken på middag och öl, sen köpte vi med oss snacks och gick tillbaka till hotellet för att se Prinsessan och Grodan som vi hyrde för någon dag sedan.  Jag är ju totalt såld på disneyfilmer och den här var inget undantag. Det känns som att det var länge sedan det kom någon bra prins- och prinsessfilm och trots den klyschiga moralpredikan som filmen innehöll så tyckte vi båda om den väldigt mycket. Gillade även att den var lite fint tecknat, inte riktigt som de äldre filmerna men inte lika taskigt gjord som många av de nyare disneyfilmerna. Jättesöt och rolig film, så passa på att se den om ni har yngre syskon, kusiner, barn, bekanta eller om ni bara är lika töntig som mig! :)






Erkänn att godis är godare på morgonen?!


- Funderar starkt på att flytta tillbaka till hotellet..

  



Bamseklubben

Vi tänkte passa på att bada lite nu när det finns badkar, men då hade vi såklart inget badskum - vilket är ett måste! Så vi skuttade till coop och skulle köpa skum och det här vad det enda vi hittade.



"För barn som gillar att bada länge. Innehåller dunderhonung som gör huden extra mjuk."
- Det gillar vi! *tummen upp*




Fy fan vad jag är bra!

Livet leker just nu! Eller jag försöker att förtränga allt som känns jobbigt, a.k.a FRAMTIDEN och bara njuta för stunden. Igår tog jag studenten och det kändes helt obeskrivligt härligt. Allt blev ju bara ännu bättre av det underbara vädret och mina fantastiska klasskamrater, för att inte tala om min älskling som förgyllde dagen på så många sätt! Ingen släkt dök upp men däremot min "farbror" Anders från Stockholm och hans två döttrar och det betydde jättemycket att de tog sig hit över dagen bara för min skull. - Så nu är skolan officiellt över!!

Förrutom pengar så fick jag och Alex två nätter på hotell av pappa. Hotellet ligger bara 20 m bort från vår lägenhet men det spelar ignen roll. Jag har ju förklarat den bisarra situationen i lägenheten, att privatliv inte är ett alternativ där. Så pappa kände att vi förtjänade att få vara ifred lite, TACK! Efter allt festande igår med mycket folk och ännu mer svett så köpte vi med oss hamburgare och gick till hotellet för att avnjuta vår nattamat. Och idag har vi hämtat min dator eftersom vi får trådlöst internet, wiie! Så nu kan man äntligen använda den till annat än spindelharpan!

Ikväll ska vi bara mysa med varandra och njuta av varandras sällskap. Jag är så tokigt kär i honom just nu så det går inte ens att förklara!! Min fina fina pojke. Så snart ska vi knalla bort till Coop som ligger granne med hotellet och köpa lite smarriga grejer till ikväll och sen ska vi ut och äta middag. 

(Jag glömde kamerasladden hemma så jag ska hämta den sen men nu lägger jag bara upp lite bilder som klassen lagt upp på facebook.)



 


Taggade upp i parken kl 8! Stackars sate som fick städa där sen..



"Jag vill va friii som en fågel!" Haha, jag är så mongo! ;)


Åh, finaste klassen! - SPIN 3 i mitt hjärta :')



Och det bästa flaket hade vi också! ERA FRAMTIDA MAKTHAVARE, just det!



- Mer bilder dyker kanske upp senare :)




Schyssta bullar

Dagen har varit förvånansvärt bra! Började ju med att jag segade som fan, klev upp vid 12 och gjorde mig inte klar förrän vid kl 15. Min dator levererades helt oväntat!! De sa att de skulle ta ca 2 veckor men jag fick den på drygt 10 dagar *tummen upp*. Men nu måste jag bara bestämma mig för ett mobilt bredband, och det finns ju några att välja mellan..

Sen var det balen. Jag ångrar verkligen inte att jag inte gick men det var riktigt kul att se alla fina vänner på plats. Ni var såå vackra så! Efter det ringde Theres och ville att jag skulle hjälpa henne att baka bullar och så fort det talas om något som innehåller fett/socker så är jag på! Och det var minsann tur att jag åkte till henne för annars hade jag missat världens godaste bullar! fast det var nog tack vare min insats.. *host host*

 


Mats fick äran att pensla dem.


Kolla in koncentrationen ;)


Fast här har ni ju människan som egentligen gjorde allt.



Resultatet! Mmm...




Wiie, fjärilar i magen!

Nu är min prins påväg hit!! Fast han åker tåg så han är inte framme förrän imorgon , kl 06.52. Jag varnade honom för att jag kommer gå ner till tågstationen osminkad, klädd i morgonrock (eftersom det är typ 100 m bort) och sen går vi hem och sover några timmar till. Men det känns väldigt kul att ha honom här under studenten eftersom jag inte har nån släkt som kommer att närvara.

Det kommer bara att bli så sjukt stelt alltihopa.. Vi ska ut och äta på restaurang för att vi är så få. Pappa och hans tjej, Puttinullan och sen mamma som i sin tur hatar Puttinullan och som dessutom tänker ta med sin kille som hon nyss träffat som hämd för att pappa inte ska tro att han är den enda som har någon. Det känns som att det sista folk kommer att tänka på är att det är jag som tar studenten. Istället kommer det bli nån sorts tävling i vem som kommit längst sedan deras skiljsmässa, som vanligt med andra ord. Det har aldrig spelat någon roll om det varit min födelsedag eller julafton och därför skiter de nog i min student också. 

Sen hör man om alla andra i klassen som planerar stora släktträffar i samband med studenten och hur muntert allt kommer att vara. Jag ser fram emot studenten för att jag är klar med skolan då och inte har någon skyldighet till att stanna kvar här, punkt slut.

Nej, nu ska jag sluta tänka på det här! Jag som började inlägget så glatt med att Alex skulle komma, haha!


Haha, underbar bild från när jag och Sara var i Göteborg.
På väg hem från krogen och jag hade så makalöst ont i fötterna




FY FAAN!

Gick in på aftonbladets hemsida och möttes av den här artikeln.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7250853.ab

Sånt här gör mig RIKTIGT förbannad! Hur fan kan man vara så sjuk och desperat att man utnyttjar vad som helst för att tjäna lite pengar? Vi talar om oskyldiga små djur?!! Okej , de vill tjäna pengar men måste det ske på ett sånt sätt att djuren senare måste avlivas för att de är i ett så dåligt skick? Hade jag velat tjäna pengar på dem så hade jag ju fan sett till att de sköttes och såg välvårdade ut, det är väl det minsta man kan begära av någon?! Det är inga stora pengar de tjänar på att sälja valparna - de säljer dem till billiga priser och det är därför som folk nappar på deras erbjudanden. Därför måste de smuggla in så många hundar för att ens tjäna något på det hela. Men efterfrågan på småhundar är så enorm idag och detta utnyttjas till fullo från dessa avskyvärda människor.

Det gör så ont i mitt hjärta när djur far illa! Det låter kanske hemskt men jag mår nästan sämre av att se ett djur lida än en människa..



Åh, alla små bebisvalpar som dött förgäves! :'(
Enligt artikeln var det chihuahua och fransk bulldogvalpar,
men jag ser ju klart och tydligt Miltonvalpar där med..




Studentpresent

Åh, några bekanta till familjen kom förbi med en studentpresent till mig! Och tänk att dessa människor känner mig så väl att de gav mig ett par underbara skor som present! Kanske för att jag alltid påperkar att frugan alltid har så fina skor. Love them!





♥  ♥  ♥ 






Studentfirande

Igår hade vi en liten studentskiva i from av en vinkväll med klassen och det var mycket, mycket trevligt. Samtidigt så tog min pojke studenten på riktigt i Göteborg och det kändes lite sorgligt att inte vara med honom där. Men jag vet att han hade det jätteroligt ändå och snart kommer han hit för att ta del av min student.

Lånade lite bilder som från klassen som dykt upp på facebook under morgonen ;)
  


Min älskling under kvällen. Mitt Ed Hardy-vin från Heathrow.















Tack tjejer för en jättefin kväll! :)




Daybreakers

Måste rekomendera en film som jag såg alldeles nyss, Daybreakers.

Den utspelar sig år 2019 och nästan hela jordens befolkning har blivit vampyrer (låter som en Twilight-fantasi) och de få människor som är kvar jagas för sitt blod. Men när blodet börjar ta slut och "folk" lider av svält så förvandlas de till okontrollbara, blodtörstiga äckel-saker! Så forskarna måste komma på ett substitut för människornas blod eller komma på en ny lösning för att förhindra deras undergång..  

Spännande, blodig och sevärd film :)





Drygt en vecka kvar!!

Jag kan inte fatta det! Det är bara drygt en vecka kvar till studenten och just nu känns det bara så förbannat skönt att slippa skolan för jag är måttligt less på läxor och allt vad det heter.

Dagen har bestått av planering inför studentveckan och avslutningslunch med våra lärare, som i princip dök upp när alla i stort sett ätit klart. Men vi är vana vid att få vänta på dem vid det här laget. Och vad gäller studentplaneringen så lär det bli mycket alkohol den närmsta veckan ... men med min nuvarande ekonomi så får jag nog ändå ta det lite lugnt. Imorgon så det vinkväll på planeringen och det ser jag mycket fram emot eftersom jag köpte en sån fiin vinflarra på Heathrow på väg hem från Indien, så nu ska den avnjutas till fullo! :)

Igår var det lite häng med klassen också, eller en del av klassen i alla fall (som alltid när det är "klassfest"). Vi satt på Floras kulle och myste tills några gick ut och resten gick hem. Det var väldans trevligt med lite för kallt och som tack för det blev jag förkyld. Så nu lever jag på sånna där halstabletter som gör att tungan domnar bort, egetnligen ska väl halssmärtan i sig försvinna av den effekten? Och så känner jag mig i princip onykter eftersom skärpan på min syn försvinner helt när jag har feber. Kanonkul!    





RSS 2.0
Hej och välkommen till min blogg!
Mitt namn är Nathalie och jag är en 18-årig tjej som bor i Luleå och fortfarande letar efter meningen med livet.

Det jag älskar mest är att låta pengarna sprudla genom att shoppa och unna mig själv saker! Självklart skulle jag inte ens fungera utan mina vänner, min familj och världens finaste pojkvän. Vi har ett långdistansförhållande så det blir en hel del resor för min del till goa och glada Göteborg.

I min blogg skriver jag om mitt liv och mina tankar helt enkelt. Hoppas du finner något intresse i det du läser.

Om du vill följa bloggen kan du göra det med ett enkelt knapptryck på länken här nedanför!