Umgänge före jobbet

Vaknade upp och tänkte bara slappa sönder innan det var dags för jobb. Min morgon består numera av havregrynsgröt, Våra bästa år, reprisen av Top model och en kopp té. Men mitt i min morgonrutin ringde min underbara Theres så jag fick betydligt mer gjort än vad jag först räknat med.

Hjälpte henne att flytta in lite grejer i hennes nya lägenhet, som är dööläcker! Älskar tegelväggar inomhus, ger sån fin textur. Skulle gärna ha en sån i min framtida bostad om jag fick bestämma (noterar du nu tomten??).. Däremot saknades en hiss och hon bor högst upp, så det blev några sköna rundor upp och ner för trapporna med alla kartongerna. Spänner skönt i stjärten!  

Förrutom att flytta så har vi cruisat runt i hennes hyrbil. Först fick hon låna en riktig skruttbil men ett samtal senare var den uppdaterad till en riktig drömbil som vi tänker köpa när vi har råd, helt klart!


Så här såg det ut... "ungefär"


Kommentarer
Postat av: Emma - ROCK THE BLOGG

ha ha ha,, vilken underbar bild

2010-09-29 @ 08:54:42
URL: http://rocktheblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Hej och välkommen till min blogg!
Mitt namn är Nathalie och jag är en 18-årig tjej som bor i Luleå och fortfarande letar efter meningen med livet.

Det jag älskar mest är att låta pengarna sprudla genom att shoppa och unna mig själv saker! Självklart skulle jag inte ens fungera utan mina vänner, min familj och världens finaste pojkvän. Vi har ett långdistansförhållande så det blir en hel del resor för min del till goa och glada Göteborg.

I min blogg skriver jag om mitt liv och mina tankar helt enkelt. Hoppas du finner något intresse i det du läser.

Om du vill följa bloggen kan du göra det med ett enkelt knapptryck på länken här nedanför!