Lucia

Luciavakan på sf var verkligen värt pengarna! Det blev tre filmer och under natten bjöds det på gratis popcorn, läsk, energidryck, glögg, pepparkakor, hamburgare. Det var filmquiz och lekar mellan filmerna. Jag fick "äran" att vara med och leka. i en stavningslek. Klockan var 5 på morgonen och jag kunde nog inte ens stava mitt eget namn just då, så mitt lag förlorade. Haha, men alla fick priser och mitt lag fick varsinn frisbee och en liten påse lego. Tack sf, jag har alltid önskat mig en liten påse lego!



Första filmen vi fick se var Yes man, en komedi med Jim Carrey.
Den här filmen var riktigt rikigt bra, enligt mig själv och jag tror att många fler tyckte det. Det handlar om Carl, en man som lätt säger nej åt allting han möter i livet. Men en dag så blir det ändring på det ...
Skitbra, rolig film, rekomenderas verkligen att se!  Har premiär 19/12.




Andra filmen var en svensk komedi, Allt flyter. Filmen handlade om ett gäng medelålders män som under en svensexa får upp ögonen för en lite annorlunda sport inom den manliga världen, nämnligen konstsim. Det här var en film som jag faktiskt hade ville se, men det blev en besvikelse för min del. Trodde den skulle vara mycket bättre och roligare. Efter att man sett dom plaska runt i baddräkter en-två gånger så är det inte roligt längre. Filmen är ändå lite småcharmig på sitt sätt, med vissa roliga repliker men fortfarande en besvikelse. Allt flyter har premiär 25/12.  


Tredje filmen var Zack and Miri make a porno. Ja, filmen höll åtminstone det som titeln lovar. Barndomsvännerna Zack och Miri har varit rumskamrater i flera år men tjänar inte nog med pengar för att kunna betala sina hyror så när vattnet och elen stängs av bestämmer de sig för att tjäna pengar på ett annat sätt.. Man måste ha en viss humor för att gilla sånna här filmer. Gillar du
På Smällen och Supersugen så gillar du nog den här filmen med, eftersom att det är samma människor bakom filmerna och typ samma sorts humor. Den röda tråden hela filmen igenom är SEX. Det var inte kvällens favorit direkt eftersom att allt kändes lite för mycket i filmen.
Filmen har premiär 9/1.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Hej och välkommen till min blogg!
Mitt namn är Nathalie och jag är en 18-årig tjej som bor i Luleå och fortfarande letar efter meningen med livet.

Det jag älskar mest är att låta pengarna sprudla genom att shoppa och unna mig själv saker! Självklart skulle jag inte ens fungera utan mina vänner, min familj och världens finaste pojkvän. Vi har ett långdistansförhållande så det blir en hel del resor för min del till goa och glada Göteborg.

I min blogg skriver jag om mitt liv och mina tankar helt enkelt. Hoppas du finner något intresse i det du läser.

Om du vill följa bloggen kan du göra det med ett enkelt knapptryck på länken här nedanför!